- 26 Eylül 2010
- 2.630
- 1.191
- 123
- 42
- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
Evet yasadklarmi hak edecek gerçekten birsey yapmadım Rabbim kimse ye göstermesin herkez in mutluluğunu daim etsin siz dedik ten sonra düşündüm eve gerçekten hala eşi mi seviyorum diyorum tuhaf gerçekten
Evet eşimin tutumu nu soracak siniz her defa sin da annesinin tarafini tutuyor bana senin kalbin kötü fesat sin diyor annem bilmeden yapıyor diyor ya annesinin iki laf in dan biri oğlum anne babasın dan başka kimseye hesap vermez değer de vermez diğerleri gelip geçici der yani bana demek istiyor
Tüylerim diken diken oldu gerçekten allah ıslah etsin. Bi gün gelir sizi unutup kendi dertlerine düşerler ama kalp kırıklıkları kalır malesefCanm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur
Doğum yaptığınızın ilk günü temizlik için kaldırdı sizi ve sizde kalktınız yaptınız yani. Burada kusura bakmayın ağır olacak ama akılsız sizsiniz. Yapmayın efendim bi tarafını yırtsın kadın ama kalkmayın ne münasebet! Siz kendinizi düşünmezsrniz kv niye düşünsün. Siz suçlusunuz. Azıcık canınızın kıymetini bilin.Eşim ne yapsın hiç birşey olma mis gibi davrandi doğum yaptım hastane den ilk gün kaldır di beni gene temizlik yaptırdı annem vardı onun yanında seslenme di onları resmen kovdu gidin gidi ben kızınıza bakarım ddi annem de çalışıyor o yüzden gitti yani gitmek zorunda kaldı neyse kayınPeder de gitmişti o yüzden hemen eziyet e başladı
Nasıl yani bunlat normal insan olsalar evi ayırırdım vs. Ne demek? Anormal olunca mı çekilir kılınıyor bu saçmalıklar. Burada da saçmalayan sizsiniz kusura bakmayın! Onlat zaten vicdansız düşünmezler siz niye rüzgarın yaprağı savurduğu gibi savruluyorsunuz onların önünde. Madem aileniz var!Canm eğer bunlar normal bir insan olsa lar di gider dim babamin evine eşimi zora koşar dim evi ayırma dan gelmem o eve diye ama bunlar çok farklı bunlar da vicdan merhamet hiç bir şey yok yani eşim gelmez olan çocuğu ma olur
Tek suçlu eşiniz değil sizdw suçlusunuz! Bu kadar saçmalığa katlanacak kadar düşünme yetinizi mi kaybettiniz! Bırakın Allah aşkına. Akıl sahibi olan çıkarı olmayan hangi kişi bu saçmalıklara katlanır söyleyin bana! Siz insansınız farkında mısınız? Mağdur edebiyatını bırakın bir birey ve insan olduğunuzu hatırlayın. Bişeyler yapmaya başlayın koruyun kendinizi.Ya evet aslında tek suç lu eşim şöyle birsey var kayinnam in arkasin da dim dik kaynatam var her zaman Savun mus onu ama eşim yapmıyor burda bir tartışma olsa adam haklı da olsa haksız da olsa gözü ile gördüğü halde gelin suçlu diyor eşim de seslenmyo saten ben hiç bir dediklerine seslenmë dim böyle bir tartışma ani iki kez oldu kayinnam ayıl di bayıldı acile götürt tu kendini akşam da söylemesi ayıp mangal yaptı k sanki hasta olan o değil gibi yedi çünkü hepsi numara
Bir insanda kiskanma yada illede benim dediğim olacak ben anneyim egosu varsa işin zorYa hayat ne acı bazen nadir de olsa güzel ama neyse benim sorunm kayınValide ile ha hafife alınacak ve üç beş tane de deil o kadar çok ki anlat Sam sayfa lar almaz çok darda yım öyle zorda yım ki yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?