- 31 Ağustos 2015
- 534
- 302
- 23
- Konu Sahibi mutlulukneydi
-
Aynen ya ben sinir hastası olurdum heralde.kaynanamın en ufak bir lafını duydum ben aradım resmen hesap sordum tabi ben öyle demedimler vs vs dahada sesi çıkmıyor..ezik durursan ezerler konu sahibi..Katiliyorum teknoliji masallah oyle ilerledi ki haberi olmadan kayit yaparsin.Ben de sikayretciyim esimin ailesinden her soyledikleri dokunur insana canini ogle sikarlar ki neyse ben bi tarafa da esin 6 yilda hakkin yolunu nasil bulmamis orasi bilinmez
cok güldümÇarpılmasını bekle ki öyle oluyo genelde.
mö kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar acaba kvler merak ettimYa mecburen orda yiyoruz yukarda herseym var buzdolabı bulasik çamaşır makinası si hersey var ama kayinnam yukarı da ki buzdolabını çalıştırmak yasak haberin olsun ddi yemek pişir cem tüp yok eşim almıyor kayinna m Gil de almıyor ayrı yiyip içmeye lim diye
Ya kesinlikle is erkekler de bitiyor eşim e diyorum bak güzellik le hallet bir şekilde söyle diyorum ben kimse nin kalbini Kırmam şu an yeri ve zaman ı deil diyor benim kalbim in kırılma si önemli değil ama
Annesi numaracı bi tipmişŞöyle en başa gidin ilk tanıştığınız güne mesela keşke hiç gitmeseydiniz.
Yada tanıştın annesini de tanıdın neden bu huylarını görmedin .
Aynen canim ilk zamanlar susuyordum amma sonra tepeme ciktiklarini gorunce cikardim ben de sesimi iyi yapmissin sen deAynen ya ben sinir hastası olurdum heralde.kaynanamın en ufak bir lafını duydum ben aradım resmen hesap sordum tabi ben öyle demedimler vs vs dahada sesi çıkmıyor..ezik durursan ezerler konu sahibi..
evime çıkmak yasak işte anlatamyorum ki kapı sini kitlemek ble yasak saten dubleks gibi yani giris ler bir ben bir yere gidince dan kayinnam kur caliyo hep kuran okuma ya çıktım iki saat tir orda ne yapıyor sun diye kaynatam üstüme yürüdü tek yatak toplamak için gidiyorum evi me
Tovbe tovbe Bismillahirrahmanirrahimmm.Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
Ya boşanmak istiyorum ama lise terk ım ve söyle de birsey var anne evinde nası olur hayat bilmiyorum işim yok elim de para m yok kuru şikayet değil biraz da öneri istedim sizden kimse ye anlata miyorum çünkü
Annen almasın torununa bundan sonraEşim tabi ki de hak hukuk bilen biri değil namaz ini beş vakit kılar ama benim hakkı mı da bir güzel yer anne si ne geline her istedini alır benim çocuğu ma bile kıyafet almaz hep annem aldı bugüne dek bir duru yaptı o kadar çok tu ki. yok zamanin da bir de
Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
tipik oğlunun bir ailesi evi eşi olduğunu kabul etmeyen cahil insanlarmö kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar acaba kvler merak ettim
Kaba adam kabadır net yani .bazı kadınlar bile bile lades diyor.Annesi numaracı bi tipmiş
Zaten bi oğlum var başka yere giderseniz sütümü helal etmem
Ben sadece yalnız kalmayalım diyorum yoksa geline iş bile yaptırmam demiş
Düğünden sonra iş yaptırmam dediği gelini külkedisine çevirmiş
Şahsi fikrimi sorarsan iş güç yaptırmasa bile ben kayınvalide istemem ya da başkasını da istemem
Ama madem konuyu az çok okudum özet geçeyim dedim
Bi de işe güce kayınvalideye gelene kadar eşi psikopat onuda ekleyeyim
Nitekim annesi bi kere bulaşık yıkadı diye vay sen anneme nasıl iş yaptırırsın diye karısını döven biri bu şahıs
Çalış evini ayırlar filan çözüm değil o yüzden
Mümkün olsa kocanı da beyaz eşya gibi eskiyi götür yeniyi al derdim ama neyse işte boşanmaya da cesareti yokmuş
Ya eşim anneme bulasik yıkattin diye bana şiddet uyguladı yani annesi hiç bir iş yapmayacak halbuki o kadar genç ve diri ki anneme neden bulasik yıkattryosun dedi canm annem ısrar etti yoksa ben yapardım dedim Napim oğlum yapıyorum işte yaranmak için dedi akşam kavga ettik dayak yedim kayinnam o kadar keyifli ki ona duyurma mak için elim den geleni yaptım ama duydu işte öyle keyifli ki sabah dayak yedim ya ya sabah lari aynı vakitde sofra ortada olacak eğer biraz geç hazırlansin Savat surat günler ce küser ler
Bak canım benim bir yakın akrabam var. İlk eşinden çok dayak yedi ve boşandı. Babasının tek gecekondusuna döndü ve adamcağız seyyar satıcı.Eşim tabi ki de hak hukuk bilen biri değil namaz ini beş vakit kılar ama benim hakkı mı da bir güzel yer anne si ne geline her istedini alır benim çocuğu ma bile kıyafet almaz hep annem aldı bugüne dek bir duru yaptı o kadar çok tu ki. yok zamanin da bir de
Ya herseyi geçtim bir buçuk yaşında bir kızım var hamile ligim boyunca temizlik yaptırdı her gün ama her hafta perde hali cam köklü temizli yapıyorduk biri filan gelecek olsun ay gelin oturuyordu da bnde. Şuraları filan temizle dim derdi akşam da oğlum çok yoruldum hali filan silince kollarm acidı deyip masaj yaptırır di dokuzuncu ayin son günü ertesi gün doğum a gidicem gene köklü temizlik yaptır di hatta o gün eşim de gördu eve geldi öğlen anne si oturuyor du bende mutfak da hali siliyo dum öyle halsiz kaldım ki alt taraf dan kan geldi bebeğe kordon dolanmis ben bayıldım yorgunluk dan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?