Evliliği zehir olanlar...

Aynen ya ben sinir hastası olurdum heralde.kaynanamın en ufak bir lafını duydum ben aradım resmen hesap sordum tabi ben öyle demedimler vs vs dahada sesi çıkmıyor..ezik durursan ezerler konu sahibi..

mö kaçıncı yüzyılda yaşıyorlar acaba kvler merak ettim

Ya kesinlikle is erkekler de bitiyor eşim e diyorum bak güzellik le hallet bir şekilde söyle diyorum ben kimse nin kalbini Kırmam şu an yeri ve zaman ı deil diyor benim kalbim in kırılma si önemli değil ama

Kimsenin kalbini kiramam diyor ama bıraksan sizin kolunu bacağını kafanızı kırar
Böyle adamların yaptıklarının aynısını onlara yapacaksın o zaman belki akılları başlarına gelir

Şöyle en başa gidin ilk tanıştığınız güne mesela keşke hiç gitmeseydiniz.
Yada tanıştın annesini de tanıdın neden bu huylarını görmedin .
Annesi numaracı bi tipmiş
Zaten bi oğlum var başka yere giderseniz sütümü helal etmem
Ben sadece yalnız kalmayalım diyorum yoksa geline iş bile yaptırmam demiş
Düğünden sonra iş yaptırmam dediği gelini külkedisine çevirmiş

Şahsi fikrimi sorarsan iş güç yaptırmasa bile ben kayınvalide istemem ya da başkasını da istemem
Ama madem konuyu az çok okudum özet geçeyim dedim

Bi de işe güce kayınvalideye gelene kadar eşi psikopat onuda ekleyeyim
Nitekim annesi bi kere bulaşık yıkadı diye vay sen anneme nasıl iş yaptırırsın diye karısını döven biri bu şahıs
Çalış evini ayırlar filan çözüm değil o yüzden
Mümkün olsa kocanı da beyaz eşya gibi eskiyi götür yeniyi al derdim ama neyse işte boşanmaya da cesareti yokmuş

Aynen ya ben sinir hastası olurdum heralde.kaynanamın en ufak bir lafını duydum ben aradım resmen hesap sordum tabi ben öyle demedimler vs vs dahada sesi çıkmıyor..ezik durursan ezerler konu sahibi..
Aynen canim ilk zamanlar susuyordum amma sonra tepeme ciktiklarini gorunce cikardim ben de sesimi iyi yapmissin sen de

suç duyurusunda bulunun, alıkoyma!

Tovbe tovbe Bismillahirrahmanirrahimmm.
Allahim ya rabbim .
Kaldim ben boyle

Ya boşanmak istiyorum ama lise terk ım ve söyle de birsey var anne evinde nası olur hayat bilmiyorum işim yok elim de para m yok kuru şikayet değil biraz da öneri istedim sizden kimse ye anlata miyorum çünkü

Girersiniz bir şirkete en kötü temizlik yaparsınız. bunu yaparken de para kazanırsınız. Bence bunlar bahane. Anneniz bile çalışıyormuş siz de çalışırsınız.

Eşim tabi ki de hak hukuk bilen biri değil namaz ini beş vakit kılar ama benim hakkı mı da bir güzel yer anne si ne geline her istedini alır benim çocuğu ma bile kıyafet almaz hep annem aldı bugüne dek bir duru yaptı o kadar çok tu ki. yok zamanin da bir de

Annen almasın torununa bundan sonra
Bu durumu kullanıyorlar
Benim çocuğum değil bizim çocuğumuz demelisin sende
Sana zimmetli ayrı birşey gibi değerlendirmişler, maddi boyutunu da annene yıkmışlar
Anne oğul keyif çatıyorlar resmen

Eş hödük olunca sen burda ne yazarsan yaz sadece içini dökmüş olursun başka bir şey değişmez.

Kaba adam kabadır net yani .bazı kadınlar bile bile lades diyor.
Psikopat ki ne hemde..

Eşin seni s.. b.. bir bulaşık için dövdü ve sen hala o evde yaşıyorsun öylemi , bana yanlış anladığımı söyle nolur...

Bak canım benim bir yakın akrabam var. İlk eşinden çok dayak yedi ve boşandı. Babasının tek gecekondusuna döndü ve adamcağız seyyar satıcı.
Neyse 2.evliliğini yaptı 2 oğlu oldu. Adamda ne pislik ararsan vardı. Oğullarını alıp tekrar babaevine döndü. İlkokul mezunuydu. Bir tanıdığımın spor salonuna temiz işleri için girdi. Zamanla güvenini kazandı ve kasaya da bakmaya başladı. Derken üyelerden biri resmi bir kurumda hizmetli olarak işe alınmasını sağladı.
Yani istersen sen de bu korkunç hayattan kurtulabilirsin. Ben sadece spor salonunda işe girmesini sağladım. Sonrası onun azmi. Derslere de giriyodu hatta :)
Çöplükte tek başına yaşasan bu hayattan iyidir.

Allah yardımcın olsun. Sana verebileceğim tek tavsiye eşinle adam gibi otur konuş annenler hayatımıza bukadar müdahale ettiği sürece beni ezmeye devam ettikleri sürece ben bu evliliği daha fazla sürdüremem de. sen bir ananın evladıysan senin de evladın var. onlar senin ailen ama artık ben ve çocuğumuz var. sana illa tercih yap demiyorum ama eşini ve çocuğunu düşünmek öncelikle bizi kollamak zorundasın yoksa annemin evine dönüp boşanma davası açıcam de. Bu konuşmadan sonra hala bişey yapmıyorsa gerçekten ayrıl. Bukadar basiretsizlik olmaz. Anne baba seni ezecek çocuğunu bile sahiplenecek sende susup oturacaksın eşin de buna çanak tutacak. Ne ala memleket..

Çok kötü şeyler yasamissin ama herkesten önce suçlu sensin. Böyle insanlıktan nasibini almamış karaktersizlerle yaşamaya niye devam ediyorsun. Bosan bu adamdan git annenin yanına annen işten çıkıp bebeğine baksın sen çalış iki boğaz nedir ki.
Sen iste sen yaparsın bence bunu ama bahane buluyorsun gibime geliyor.

bu yazdiklarinizin gercek olmadigini yada abartiginizi dusunmek istiyorum.
doguma bir gun kala hali sildin, esinde gordu, sonra kan geldi, sen bayildin ????
esin bunlari gordu ama annem hakli sen kotusun diyor oylemi?
esinin bir zeka problemi olabilir bence.
san en iyi tavsiye bir an once kac kurtul olur ama anladigim akdariyla ailende arkanda degil bosanmak istesen bile ikna olup geri doneceksin. sonra ayni seyler fazlasiyla devam edecek.
o zmn karsilik vereceksin.
esin zatan sana hak vermoki kotu oldugunu dusunuyo o zmn sende kotu ol.
niye evine ciktin derlerse cnm istedi de.
hicmi harcligin yok kendine bi tup alamiyomusun. al koy evine yap yemegini ye.
inme asagi.
zaten esin sana siddet uygulamis sacma sebepten. bir dahakine olay cikarirsin, polis cagirirsin. cirkeflikse alasini yapman lazim artik.
baska cozum yolun yok bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…