- 11 Mayıs 2017
- 3.451
- 1.922
- 83
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Babamda beni hic sevmedi hep eksik kaldim ve senin gibi cok hatalar yaptim hayatimi etkileyecek hatalar.ne zamanki hic kimsenin beni sevmesine ihtiyacim olmadigini kabul ettim huzuru buldum.ortalamanin ustunde bir esim iki kizim cikarci bir ailem var hicbirinden sevgi beklemiyorum kimi sevecegime karar verebilirim sadece o kisilerde kizlarim
Neden konuşmuyosunuz. Neden paylaşmıyosunuz fikirlerinizi.Mesela onun benim için olan ufacık bir hareketine bir sürü anlamlar yükleyip onu sevmeyi o kadar çok denedim ki , bana şuan eskisi gibi davransa seveceğimden o kadar Eminim ki . İşte bunları bilmiyor, belki bilse bile yinede kılını kıpırdatmayacak onu da bilemiyorum.
Neden konuşmuyosunuz. Neden paylaşmıyosunuz fikirlerinizi.
4 sene sevmeden ilişki yaşadın sonra da ısrarlarına dayanamadın evlendin? Doğru mu anladım
1-Kendisini sevmeyen biri ne kadar ilgisini çekebilirdi ki zaten
2- Sevmediğin birinden ilgi görmek seni ne kadar mutlu edebilirdi ki zaten
O zaman sımdı ıs sıze dusunuyor , sız ılgıleneceksınız suprız yapacaksınız , yenıden o atesı yakacaksınız derım ben1- Eşim şuan bile onu sevmediğimi bildiği halde konuşma tartışma vs arasında "beni sevmeni beklemiyorum senden onu geçtim artık" şeklinde konuşuyor. Onu sevmeyişimi problem etmiyor yani ben de hep " keşke zamanında problem etseydin bunu ikimizde bu yanlışa düşmezdim diyorum.
2- O zamanlarda evet kıymetini bilemedim bunun ama şuan eşime karşı öyle bomboş değilim, ufak bir çabası ile herşey bambaşka olabilir. Kendimi en iyi ben biliyorum . Sitemim bu yüzden, belki de onu sevenilecekken şuan o kılını kıpırdatmıyor.
Evet karşımdaki de bencil biri, kendi sevmesi yeterli oldu onun için, benim hislerimi duygularımı önemsemedi. Bu kızın da sevmeye ihtiyacı var demedien büyük hatan ne biliyor musun? sevmedğin adamla 4 sene geçirmişsin ama karsındaki kişi de senin duygularına saygı duyan biri değil anladığım kadarıyla zamanla seversin ne demek
sevmeye yatkınsan sevgi göstermeye çabala,Evet karşımdaki de bencil biri, kendi sevmesi yeterli oldu onun için, benim hislerimi duygularımı önemsemedi. Bu kızın da sevmeye ihtiyacı var demedi
Sizi zorla mı nikah masasına oturttu ?Evet karşımdaki de bencil biri, kendi sevmesi yeterli oldu onun için, benim hislerimi duygularımı önemsemedi. Bu kızın da sevmeye ihtiyacı var demedi
Cok iyi anladim fakat zorlama bence.hayat cok kisa zehir etme kendine isinamiyorsan beklwntini karsilamiyorsa bitirmelisin.zaten insanlardan ne kadar az olursa beklentin o kadar mutlu olursun.artik herkes cok bencil herkes kendisi icin yasiyor...herkes zamaninda yasadiklarinin yansimasiyla yanlis tercih yapabilir...bende yaptim 18 yasinda annem babam yuzunden evlendim 1 yil dolmadan ayrildim 30 yasina kadar cok hata yaptim.sonunda kendime deger vermem gerektigini kimseden bunu beklememem gerektigini anladim umarim sende en dogru karari veririsin.belki konusursan sakince anlar seniSizin beni anlayacağınızı umuyorum. Kız çocuklarının baba ile diyaloglarına baba ile arkadaş gibi olabilmelerine hayatım boyunca hep imrendim. O sıcaklığı, o şefkati bir erkekten bekledim ve eşim beni o boşluktan kurtarmıştı zamanında evet.. ama diyorum evlenmeden önce o kadar çabalayan mücadele eden insan neden evlenince bıraktı kendini..bir erkek için eşini önemsediğini hissettirmek bir iki çift güzel sözüne söylemek Zor olmasa gerek. Bunlardan eser YOk ama , o hep çok yorgundur, işten gelir hep bir uyuklama havası vs. Beklediğim hayat bu değildi ya, çok yoruldum
bende babasiz buyudum baska bir problemden dolayi beni iyi bir psikiyatr a goturduler.
adam bir resim cizdirdi bana buraya sevdiklerini ciz ve bu resimdeki cocuk ne ister onuda ciz dedi
ben sadece bir kiz cocugu bir anne ve bir abi cizdim
istek olarakda bir bisiklet cizdim
dr odadan cikti anneme soyledigi tek kelime ilerde kendinden yasca buyuk erkeklere ilgi duyabilir veya sirf kendisini sevdigi icin sevmedigi bir insanla birliktelik kurmak isteyebilir dikkat edin dedi.
sizin durumunuzda bundan ibaret olmus.
maalesef bu sevgi bencilliginizin sebebi siz degilsiniz ama keske olmasaymis keske bir sevgiyi bukadar hor kullanmasaymissiniz beni yanlis anlamayin esinize ayri size ayri uzuldum babalarimiz bizlere neler yaptiklarini gordulermi acaba
Sizi zorla mı nikah masasına oturttu ?
Sizin en baştaki hatanız sevmediğiniz bir adamla ömür geçirmek için imza atmanız olmuş. Baba ilgisizliğinden bahsetmişsiniz ama bu bir bahane olmamalı. Evet günümüzde baba ilgisizliğinden dolayı çok yanlış evlilikler oluyor fakat çoğu ilgisiz çocuklar da daha dik duruyor hayat karşısında ve öncelikle sevmeyi seçiyor... Şahsen eşim bana seni sevmek istiyorum demiş olsa " aha kapı aha da sapı" derim. Niye beni sevmeyen bir insan için çaba göstereyim ki ? Zaten eşiniz size ilgisini de alakasını da yeteri kadar göstermiş yanlış mı anladım ? Şimdi elini eteğini cekince sendelemissiniz... Bence sizinki üzüntü değil gurur....Hayır. Diğer mesajlarımı okursanız anlarsınız sanırım
yapacak bir sey yok bundan sonraki hayatinizda insallah daha mutlu olursunuz insallah hem sevdiginiz hemde sevildiginiz ortak birseyler paylasabildiginiz bir birlikteliginiz evliliginiz olur bu evliligiblniz icinde yapacak bir sey kalmamis gibi maalesef zorla kimseyi sevemezsiniz esinizi yine sevmeyeceksiniz o sevgiyi kaybetmekten korkuyorsunuz ama daha guzel bir yere yelken aciyoda olabilirsiniz.Ağlayarak okudum mesajınızı.. O sevgi açlığı ile eşimin ilgisi hem hoşuma gitti, bir zaman sonra dedim ki ya bu böyle olmayacak benim de sevmeye o duyguyu hissetmeye ihtiyacım var dedim, ve bunu onunla paylaştığımdaki ısrarcı tavırları , peşimi bırakmayışları ile de ona karşı hırçınlaştım ve sevgisini kötüye kullandım . Ben hatamın da farkındayım. Ama tek gerçek şu ki, şuan bu konumda olmam..
Geçen günlerde eşimle bir tartışmamız olmuştu, ve ailem onun üzerine bize gelmek istediler, eşim henüz işteydi.. kendimi tutamadım, ağlayarak babama dedim ki hep sen beni ilgisiz bıraktığın için, ( babamla pek anlayamıyorduk evlenmeden önce) hep senle olan tsrtışmalardan dolayı ben kendimi bu hataya sürükledim dedim.. babam da kötü oldu ortamı terk etti.. babandan nefret etmiyorum ama çok kızıyorum. Bu hatanın telafisi YOk, geri dönüşü de YOk. Benden vaz geçebilecek bir eşim var sadece.. tek gerçek bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?