Evliliğimde çok mutsuzum ne olur bir bakın?

Adam sana ilgi gösterirken sen hep kendini geri çekmişsin. Adam da tükenmiş artık. Bunları yapmasının seni etkilemediğini, senin hoşuna gitmediğini boşa uğraştığını düşündü belki de ... Bence ne istediğini söylemen gerekiyor. Senin bunları istediğini hoşuna gittiğini adam nerden bilsin. Senden güzel söz bekliyorum, ilgi bekliyorum demek gururunuza dokunmasın. SÖYLEYİN ADAM BİLSİN. İçinden gelmiyor olsa hiç yapmazdı ama adam yapıyormuş karşılık bulamayınca bırakmış. Artık biraz da sizin çaba gösterme vaktiniz gelmiş

Yahu bu Sirri size ne etti kardesim diyesim geliyo :) adam ne yapsa yaranamiuor. Gosteriuor iste baya sevgisini. Adam isi gucu birakip sizle mi ugrassin. Meslegi ne? Bence siz bos kaldiginizdan saracak yer aramaya baslamissiniz. Birlikte bi psikologa gitseniz? Belki fark edemediginiz hatalariniz vardir. Konussaniz gelirmi esiniz sizinle?

Aksam goruseceksiniz zaten ozlemisse aksam giderecek ozlemini ne aramasi? Evlilik oncesi her aksam ayni evde girmiyodunuz ki. Benim eismde de sohbet güleryüz var yemek yapma ev islerine yardim etme var ama cinsellik harici sarılma opme veya seni seviyorumlar yok. Evlilik oncesi vardi. Bu da beni eksik hissettiriyor bazen. Benim sevgi dilim de sarilmak mesela. Üstelik ben de konustum senin gibi anlattım beklentilerimi ve değişme yok. Yani yalnız değilsin. Gun içinde arasin diye beklentim hic yok ne konuscaz arasa sıkılirim ben aksam gelirken arar bazen bi sey istiyo musun diye o kadar.

Yok teklif ettim bunu da para tuzağı olarak görüyor, benim ihtiyacım YOk. Bana diyeceği şey daha sakin olun daha çok alttan alın olacak diyor.

Demek ki çabalamakla olmuyor. Anlattığına göre o da yıllarca sev diye çabalamış. Artık bıkmış olabilir mi? 10 aylık evlilikte kaç kez boşanmaktan bahsetmişsiniz e yani adamında bi sabrı var sonuçta. Sevmiyorsaniz niye evleniyorsunuz anlamadım.

Boşversinize böyleleri çoooook daha kıymetli oluyor inanın.. Örnek karşımızda :)

Keske evlenmeseydiniz , onun evlilik israri da cok sacma olmus sizin sevmediginiz biriyle evlenmeniz de..
Esinizin ilgisizligi cok normal , ugrasmis cabalamis ama karsisindaki hala kendisini sevmeyince pes etmis , bence esinizin su anki tepkisi cok dogal ama bastaki evlilik israri cok sacma , ona da ders olmustur muhtemelen
Bence bosanip ikiniz de ozgur kalin hem sevdiginiz hem sevildiginiz insanlar ciksin karsiniza

Sevmiyorken evlenmek nedir ? Insan yokuşa sürer ne bileyim işe girmeden evlenmem der mazeret üretir. Niye hem adamın hem kendi hayatınızı yaktınız ki. " seni sevmek icin cabaliyorum nolur yardim et" vs de ayri bir saçmalık. Belli ki adam " bundan bir hayir yok. 5 yılda sevemeyen bundan sonra da sevmesin" diye düşünmüş. Size de ufaktan el sallar olmuş. basa donecek gibiyim ama Hakkaten anlamadım yani sevmeden evlenmek neden yani ?

Boşanın ama kendiniz değil eşinizin iyiliği için..O da çok mutlu değildir heralde "seni sevmeye çalışıyorum"biriyle..
Boşanıp deliler gibi aşık olduğunuz biriyle evlenirsiniz, sonra aşkın ateşi geçince yine aynı adam olacak karşınızda..Belki ilk eşiniz gibi biri bile olmayacak ama siz aşık olarak evlendiğiniz için zamanında kötü huylarını görmemiş olacaksınız...

Sizin boşanmış ve pişman bie kadın olma ihtimaliniz yüksek ama en azından eşiniz kendisini seven biriyle olur ...
Acı ama gerçek ..

Tensel Temaslarını güzel sözcüklerle cümlelerle tamamlamayınca altı boş gibi kalıyor ve o yönden yoksun kalıyorum. Bu söylediklerim dediğiniz gibi cinsellikte olsaydı ben ona da takılırdım, o anlık his ile yapıyor diye düşünürdüm bu yok. beni sevdiğini ilgisi alakası ile çok güzel hissettiriyordu şuan bunun eksikliğini fazlasıyla yaşıyorum ama

İnsan sevmediği biriyle nasıl 4-5 yıl birliktelik evlilik yaşayabilir ben oraya çok takıldım Bir de eşinizin yüzüne yüzüne sevmediğinizi söylemeniz onun da bunu kabullenmesi çok tuhafıma gitti..

Benim kendisini sevmediğimi bilerek evlendi benimle, benim kadar onun da hatalı olduğunu düşünüyorum.
Kimseye anlatamadığım sıkıntımı buraya dökmek bir çıkar yol bulmak istemiştim ama boşanmış pişman olma ihtimali yüksek kadın kategorisine sokmanız bana umut değil karamsarlıktan başka birşey vermiyor.. zaten şuan bu evliliği devam ettirme sebebim bu, ilerde pişman olma korkusu. Ama belki zamanla beklentimi söyleyip ona rağmen karşılık alamayacağım ve o zaman o pişmanlık korkusu da kalmayacak.

Çok afedersiniz ben sizin ne istediğinizi ve hissettiğinizi anlamadım. Evlenince seversin mantığına bürünerek biriyle evleniyorsunuz. Adamın yüzüne seni sevmeye çalışıyorum diyorsunuz. Herkesin sabrı bir yere kadardır. Siz sizi sevmeyen birine ne kadar tahammül edip alttan alabilirseniz bence o da o kadar yapmış. Eğer eşinize her bakışınızda aşk yoksa ve o kişi bunu hissetmişse değişmesi soğuması, seni seviyorum yerine akşam ekmek yoğurt alayım mı diye mesaj atması çok normal.

Sizin en büyük hatanız sevmediğiniz kişiyle yuva kurmanız. Eşinizin en büyük hatası da sabrı olmadığı halde onu sevmeyen birine kendini sevdireceğine inanarak sizinle evlenmesi... Siz bence baştan hatalı bir çiftsiniz.

Herşeyi ondan beklemeyin evliliğinizi kurtarma düşünceniz varsa eğer ki. Ona onun beklediği ilgiyi verin. Veremiyorsanız o kadar gururluysanız da ayrılın. Ama gurur yaparken şunu da düşünün o adamın bu zamana kadar harcadığınız gururu şuan ne durumda?

ayrıca +1

Hani insanın yaşayacağı vardır ve dili bağlanır, kaderine teslim olur ya. Öyle benimki.. evlenmeden önce bana sorsalar sevmediğin biriyle evlenir miydin diye, olur mu ya öyle saçmalık ömür mü geçer derdim. Ama hayat bazen farklı sunabiliyor bir şeyleri. Bu benim yaşamam gereken bir olaymış belki de imtihanım. Zaten bu üzüntü kahrediyor beni ne olur böyle yorum yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…