- 25 Eylül 2011
- 7.571
- 11.486
- 498
- Konu Sahibi garipbirhayat
-
Hayır. Yemeğini ye istersen derim mesela YOk senle vakit geçireyim der, yanında oturmamı ister. Masada yemek yerken bile sandalyeleri dip dibe yaklaştırır mesela. Yatarken iki ayrı yastık olmasından nefret eder, bunları tek yüze geçirip tek yastıkta yatalım der, bazen benim yastığımı saklar tek yastıkta yatalım diye. Bunlar aramız iyi ilken olan seyler. Ama bunlar dışında gün içinde beni aramaz sormaz. 5-10 mesaj o kadar.
Aksam goruseceksiniz zaten ozlemisse aksam giderecek ozlemini ne aramasi? Evlilik oncesi her aksam ayni evde girmiyodunuz ki. Benim eismde de sohbet güleryüz var yemek yapma ev islerine yardim etme var ama cinsellik harici sarılma opme veya seni seviyorumlar yok. Evlilik oncesi vardi. Bu da beni eksik hissettiriyor bazen. Benim sevgi dilim de sarilmak mesela. Üstelik ben de konustum senin gibi anlattım beklentilerimi ve değişme yok. Yani yalnız değilsin. Gun içinde arasin diye beklentim hic yok ne konuscaz arasa sıkılirim ben aksam gelirken arar bazen bi sey istiyo musun diye o kadar.Hayır. Yemeğini ye istersen derim mesela YOk senle vakit geçireyim der, yanında oturmamı ister. Masada yemek yerken bile sandalyeleri dip dibe yaklaştırır mesela. Yatarken iki ayrı yastık olmasından nefret eder, bunları tek yüze geçirip tek yastıkta yatalım der, bazen benim yastığımı saklar tek yastıkta yatalım diye. Bunlar aramız iyi ilken olan seyler. Ama bunlar dışında gün içinde beni aramaz sormaz. 5-10 mesaj o kadar.
Yahu bu Sirri size ne etti kardesim diyesim geliyo :) adam ne yapsa yaranamiuor. Gosteriuor iste baya sevgisini. Adam isi gucu birakip sizle mi ugrassin. Meslegi ne? Bence siz bos kaldiginizdan saracak yer aramaya baslamissiniz. Birlikte bi psikologa gitseniz? Belki fark edemediginiz hatalariniz vardir. Konussaniz gelirmi esiniz sizinle?
sevmeden evlenmek inanmadan ibadet etmek gibidir demişler... ama şöyle düşünün eşinizin iyi yönlerini olumlu özelliklerini görmeyi deneseniz sanırım yeni evlisiniz.Evet. Hatanın belki de çoğu bende ben bunun farkındayım.
Boşversinize böyleleri çoooook daha kıymetli oluyor inanın.. Örnek karşımızda :)bi de hala kendinizi bu şekilde savunuyosunuz pes doğrusu? kendinizi ne kadar üstün görüyosunuz ya bi adamdan şükür namazı kılmasını beklemediğiniz kalmış. gerçekten çok komiksiniz. ben yapmıyosam buyursun yapsın vicdanım sızlamaz demişsiniz adamı bu evliliğe mahkum etmişken asıl sızlaması lazım. sevmediğim halde demişsiniz sevmiosan boşanırsın bu kadar basit kimse sizi çekmek zorunda değil. oldu yani ben sevmeyeyim çabalamayayım ama adam erafımda hep dört dönsün.
Aksam goruseceksiniz zaten ozlemisse aksam giderecek ozlemini ne aramasi? Evlilik oncesi her aksam ayni evde girmiyodunuz ki. Benim eismde de sohbet güleryüz var yemek yapma ev islerine yardim etme var ama cinsellik harici sarılma opme veya seni seviyorumlar yok. Evlilik oncesi vardi. Bu da beni eksik hissettiriyor bazen. Benim sevgi dilim de sarilmak mesela. Üstelik ben de konustum senin gibi anlattım beklentilerimi ve değişme yok. Yani yalnız değilsin. Gun içinde arasin diye beklentim hic yok ne konuscaz arasa sıkılirim ben aksam gelirken arar bazen bi sey istiyo musun diye o kadar.
Boşanın ama kendiniz değil eşinizin iyiliği için..O da çok mutlu değildir heralde "seni sevmeye çalışıyorum"biriyle..
Boşanıp deliler gibi aşık olduğunuz biriyle evlenirsiniz, sonra aşkın ateşi geçince yine aynı adam olacak karşınızda..Belki ilk eşiniz gibi biri bile olmayacak ama siz aşık olarak evlendiğiniz için zamanında kötü huylarını görmemiş olacaksınız...
Sizin boşanmış ve pişman bie kadın olma ihtimaliniz yüksek ama en azından eşiniz kendisini seven biriyle olur ...
Acı ama gerçek ..
Fazla naz aşık usandırır bu olsa gerek...
Hatayı sevmiyorken evlenmekle yapmışsınız. Her seferinde peşinizden koşmuş hayatı boyunca böyle devam eder sanmışsınız.
Biri bana da ayrılalım dese yeterince ona caba harcadığımı düşünürsem iyi madem ayrılalım derim.
Yada biri bana seni sevmek için çaba harcıyorum dese onun için kılımı kımıldatmam.
İki seçeceğiniz var. Ya artık siz adım atacaksınız, ilginizi sevginizi göstereceksiniz. Yok ben bu adamı o kadar sevmiyorum, çaba harcamak istemiyorum derseniz de ayrılacaksınız.
Sevmiyorken evlenmek nedir ? Insan yokuşa sürer ne bileyim işe girmeden evlenmem der mazeret üretir. Niye hem adamın hem kendi hayatınızı yaktınız ki. " seni sevmek icin cabaliyorum nolur yardim et" vs de ayri bir saçmalık. Belli ki adam " bundan bir hayir yok. 5 yılda sevemeyen bundan sonra da sevmesin" diye düşünmüş. Size de ufaktan el sallar olmuş. basa donecek gibiyim ama Hakkaten anlamadım yani sevmeden evlenmek neden yani ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?