Evliliğimin 2. Haftasında Başıma Gelenler

eşin görgüsüzün teki, koskoca insanları üstelik bir hiç için 2 saat bekletmiş.. ona kızmakta çoook haklısın evet. ama neden annene sürekli yemek ısıttırdın? sanki o gelince ısıtılamazmıydı? madem o geç kalacağını söyledi sen kızgınlığını ailene hiç belli etmeden tatlı tatlı otursaydın ya. bir de telefonu fırlatmışsın o evde.. üstüne gece yarısı evden çıkmışsın. ailen seni nasıl saldı? ama koca insansın sen dinlememişsindir onları da..

kapının önünde karşılaşmışsın, arabaya geç demekle iyi etmişsin ama madem kavga edeceksin sür arabayı deseydin ya. ailenin evinin önünde, o mahallede kavga etmek niye? tüm apartman, mahalleli kavganızı duysun, zaten çoook üzülmüş olan annen baban birde elin dedikodusuyla uğraşsın diye mi?

araba da kocana vurmana laf edemiyorum, çünkü ne yalan söylim o derece sinirlenince bende hıncımı ancak böyle alabilirim.. o yüzden kocanın yerinde olsaydım darp raporu alırdım diyen arkadaşa katılmıyorum.. ha dicek ki kadın dayak yiyince aynı şey olmuyor mu? yok efendim, olmuyor. kadının vurmasıyla erkeğin vurması bir değil..
haa doğru bişeymi kocanıza vurmanız, değil tabii ama benim fikrime göre o an için yeterince haketmiş..

bu arada kocanın ettiği küfür öyle hafife alınacak bişey değil.. hatta dinen bu tarz sözler eden çiftlerin nikahı bile şüpheye düşüyor diye biliyorum..

yine de umarım eşin hatasını anlar, barışırsınız.. şuan için beklemekten başka yapılacak bişey görünmüyor..

valla sizin olayda biraz terslik var gibi geldi bana...
normalde bayanlar der,eşimin gerçek yüzünü gördüm şoktayım falan...ama burda eşiniz şokta...ne demek ona annemlerin evinin önünde bağırdım telefon fırlattım..çok ama çok çirkin..daha 2.haftada çok ama çokkkk ağır..ne demek yatak ayırmak...gerçekten olaylar çok büyük..şunu asla unutma erkek bir kez soğursa dönüşü olmaz..kadınlar yine yuva muva adına devam da edebiliyor ama erkekte öyle olmuyor maalesef..
harektlern çok erkeksi...sen kocana nasıl el kaldırdın hala aklım almıyor..artık olan olmuş...ama eşinin gözünde kendini görmek istemezsin bence..çok ağır çünkü...

Acik ve net soyluyorum ben sadece esinize uzuldum ve acidim

Eger evliliginiz devam ederse bu olay size hayatiniz boyunca kulaginiza kupe olsun

Hep evliliklerde erkekler suclaniyor ama goruldugu uzere kadinlarimiz da hic masum degiller ...

Sen de benim gibi kendini haklı iken haksız konuma düşürmüşsün.
Öfkenin kurbanı olmuşsun. Eşine kızgınlığın geçecek ama bu yüzden kendine
kızgınlığın hiç geçmeyecek malesef, akılsız kafam diyeceksin hatırladıkça..

Evliliğin büyük yara almış. Ama eşin de durumdan haklı çıkmayı çok güzel başarmış.
Yok öyle güzel hayat!
Başlatan o, küfürle alevlendiren o.
İkimiz de hatalıyız bir daha olmasın kendi adıma özür dilerim.
Unutalım bunu demesi gerekirken aklınca seni cezalandırmaya çalışıyor.

Hiç kusura bakmasın.
Evlilik öncesi mutlaka seni belli kavgalarda tanımıştır.
Ne kadar fevrileşebileceğini biliyor olmalıydı.
O küfürü duyan en melek kadın delirir!

Bence hiç üstüne düşme.
O da bu durumdan sıkılacak mutlaka.
Gelip konuşacak. O zaman kendi hatalarının da farkında olduğunu söyle.
Onun hatalarını da tek tek say.
Bir daha olmayacak diye söz verin.
Boşanma lafını da bir daha ağzına alma.
O da alışırsa başa çıkamazsın, duymak ağır gelir.

Hani demiş bu akşamı hayat boyu unutmayacağım diye..
Doğru unutmayacak...Sen de unutmayacaksın.
Ama unutmuş gibi devam edeceksiniz.
Aklınıza geldikçe birbirinize saldıracaksınız.
Sebebin o gece olduğu karşı tarafın aklına bile gelmeyecek üstelik..

yeni evlilikte mutlaka tartışmalar olur bende balayından döndüğümüzde evi terkediyordum sinirden ama ailene yansıtman hele ki onlar önünde kavga etmeniz sence hoş mu oldu

bu evlilik devam etse bile eşin ve ailen birbirine nasıl bakacak
ben birçok kavgamızı aileme yansıttım hala eşimi çok seviyorlar ama tepkililer eşimin ailesi ise hiçbir kavgamızı bilmez
bu kavgada sen hatalısın eşin her aradığında açmış kaç dakikaya geleceğini söylemiş neden bu kadar sorun yaptın ki? ya babanla aralarındaki kavga çıksaydı
bence kendini eşine bir şekilde affettir ve bir daha aynı hataya düşme
bir yere gidecekseniz de ya evde bekle eşini beraber gidin yada önden git ama nolur nolmaz geç kalacağını söyle nacizane benim fikrim

evet gercekten cok kotu bi durum olmus keske ailenizin onunde bunu yapmasaydiniz belki kocaniz hatali ama o da sadece iki sat gecikmis tabi misafirliye gidipte yemekte insan beklemek biraz zor bekliyenler bekledikleri gelmeyince uzulurler hosuna gitmez ama kavga edip o ailene kufur edeceyine sende sinirlenip ona tekme tokat bir birinize gireceyinize sade gec kalmis olsaydi o kadar ar gelmezdi kimseye canim sendede var hata ondada hani derlerya sopa yarasi gecer de laf yarasi gecmez iste o sinirlilik yuzunden azindan cikanlar gercekten unutulmaz kocanin unutamiyacam o geceki olayi demesi onun simdi cok arina gider ailene kotu kufur ettiyse onlarin yuzune nasil bakacayini kara kara dusunur cok zor olmus birbirinizi okadar sevmissiniz sevip dururken seven kisiler boyle yaparsa hani sevgi nerde sinirlilik sabretmemezlik azina zaptedememezlik her seyi batiriyor iste senin kocan iki sat gec kalmis ama benim kocam senelerdir hep oyle bir ciksin iki sat deyil dokuz on sat sonra girer eve tartissakta oyle senelerdir gecinip gidiyoruz seviyorsan kocani hemen bosanmayi dusunme saril affettir kendini bir daha asla oyle seyler yapmayin kolay beri siz daha cok yenisiniz bir kere gec kalmanin hic zarari yok ustelik soylemis sana vallah ben sizin durumunuza cok uzuldum tartismalar hep her ailede olur ama ana babanin onunde kufur evladi yerine koyulmus birinden duymak seninde oyle yapman insanlarin yemeyini zekir etmissiniz yapmayin gencler sonraki pismanlik fayda etmiyor yinede her ikinizde anadan babadan ozur dileyin afeddirin kendinizi sende altan al birdaha yapma oyle seyler Allah yardimciniz olsun...

Resmen Adamı dövdüğünü söylüyorsun.
adamın eli armut topladıysa eger valla cok şanslısın,
aksi taktirde linç olabilirdin. sabırlı adammış.
2 haftalık evlılıgını ailenin gözleri önünde resmen rezil
rüsva etmişsin. hem ailene hemde kocana ayıp etmişsin.
yemeğinizi yiyip gider evinizde tartışırdınız konuyu.

kadının vurması ile erkeğin vurması bir deil derken???

illa darp raporu almak için çok şiddetlimi vurmak gerekiyor??

hayır benim kollarım çok ince eşime bi tokat atsam en fazla 2 kilo ağırlığı olur yanağında

eşim bana bi tokat atsa dişlerim dökülür muhtemelen,

yani biz daha güçsüzüz diye,erkekler hakkını arayamayacakmı,yada kocam benden şikayetçi olsa,ama ben zayıfım hakim bey,bakın kollarım çok zayıf,ellerimde pamuk gibimi diyerek kendimi savunucam,

ben bayanıda,eşinide çok hatalı buldum,ama konu sahibi kendini haklıyken haksız duruma düşürmüş,şimdi pirinci nasıl ayıklar o ona kalmış..

Son düzenleme:
eşiniz ne kadar hatalı olsada sizin hatalarınız onunkinden kat kat büyük daha neden geç kaldığını anlamadan dinlmededen ailenin önünde adamı yerin dibine sokmuşsun sen
öyle tekme tokat saldınca oda kendini tutamadı belkide size vurmamak için küfür etti

o kadar büyük tepki vermişsinizki ayrılalım falan demişsiniz iyi bari babanız gelince sizi onunla göndermemişsiniz erkekler böyle şeyleri kaldıramaz bence biran önce gönlünü almaya bakın biraz zor ama..

eşinizi çok büyük hayal kırklığına uğratmışsınız bence sadece eşinizi değil ailenizide çok üzmüşsünüz bu kadrcık bişeyde böyle tepkiler veriyorsanız büyük bi olay olsa naparsınız bilmem

ayy fena oldum.herkes bir şey yaşıyor ilk zamanlar ama insanın kendine bir dur demesi gerekir.her şeyi yerle bir etmişsiniz

evliliğin daha basında sen böle eşine davranıyosan adamı evdende kendinden de uzaklaştırırsın..unutma yuvayı dişi kuş yapar..idare etmeyi yeri gelir haklıykende susmasını bileceksin yoksa yürümez tatlım

Ben çok şaşırdım
Eşin hem suçlu hem güçlü
Ama evlilik bu değil, en ufak bişeyde boşanılacaksa bence de ne kadar erken o kadar iyi o zaman.

Eşiniz hatalı ama asla karşılaştığı davanışı hak edecek kadar değil.
Sizin öfke kontrolü için yardım almanız gerektiğini düşünüyorum.Çocuk olduğunda da böyle fevri ötesi davranmazsınız umarım.Çoçuklar büyürken ebeveynler sabır sınavı veriyor çünkü.
Eşiniz bence kendini gayet güzel anlatmış babanıza , bu konuda da boşuna kızıyorsunuz.Babanız ne korkularla dayanamayıp evinize geldi kimbilir en azından eşiniz rahatlatmıştır biraz.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim,erkekler kaldıramaz,eşinize nasıl vurursunuz şeklindeki yorumlara katılmıyorum.Kadın , erkek farketmez kimse böyle bir muameleyi hak etmez.Cinsiteyle alakalı değil bu durum.Sorun eylemin yanlış olması , kime yapıldığı değil.

Son düzenleme:

Ben buna katılmıyorum
Yani yuvayı sadece dişi kuş yapmıyor artık
Haklıyken bile susmak ta çözüm değil, sadece bu kadar alevlenmese daha iyi olurmuş ama
Suçlu olan eşiyken gayet normal gibi az sonra biraz sonra diye oyalamış cinlerini tepesine çıkarmış kızın

Bence eşin annenlere geldiğinde hiç birşey demeseydin, eşin ailene karşı mecbur kalacaktı hesap vermeye ve bir daha da ailene karşı böyle bir saygısızlık yapamayacaktı. Oysa sen fevri davranarak şuçu üstüne almışsın ve ona açıklama yapma fırsatı tanımamışsın. Yeni evliliklerde çok kavgalar olur, bu normal. Biz de yaşadık. Ama her kavgada boşanacağım senden dersen bir gün o da sözünün arkasında durmanı bekler ve "boşa o zaman" der. Bir lafı söylediğinde arkasında durman gerekir. Bundan sonra her kavgada boşanalım deme. Şimdi bundan sonra ne olacak? Sen zaten özrünü dilemişsin. Merak etme birşey olmaz. Sakinleşmesi ve onun da senden özür dilemesi için zaman tanı. Bu arada ne kadar küs olsanızda yatağınızı asla ayırmayın. Kırgın olduğun için konuşmayabilirsin ama yemeğini yine hazırla ve yatağını ayırma. Erkekler maalesef geç olgunlaşıyorlar. Zaman ver hatasını görmesi için. Panik olma.

gerçekten çok abartmışsınız.öfkeyle dışarı çıkmanız,ailenizin evinin önünde tartışmaya başlamak,eşiniz araba kullanırken vurmak vs. hiç normal şeyler değil.eşinizde artık çıldırmış olmalı ki küfür etmiş.bence o zemini siz hazırlamışsınız.

ben olsam eşim gelene kadar yemeği yerdim ailemle.eşim gelince biraz surat asar tepkimi belli ederdim ama abrtmazdım.eve girince haklı olarak kozumu paylaşırdım.ama siz neler yapmışsınız öyle.yardım almalısınız.bir de her kavgada boşanma kelimesini kullanmak hiç hoş değil.ağzınıza almamalısınız.

eşinizin gönlünü alın.tepkilerinizin sebebinin kendisi olduğuna onu ikna edin.sizin bu tavrınız karşısında hayalkırıklığı yaşamıştır mutlaka. kavgalarınızıda ailenize belli etmeyin.siz barışırsınız ama onlar üzüldükleriyle kalırlar siz unutursunuz ama onlar unutmazlar eşinize karşı soğurlar.

bunları yapana kadar adamı çekip vursaydın bari

bu ne fevrilik bu ne aşırı tepkiler...

adama üzüldüm sadece.

seni çok bekledik tatlım ,nerdeydin çok merak ettim,bak uyku moduna geçtik gibi sitemli tatlı kelimeler kullanabilirdin,şu an yaşadığın her üzücü durumun alt yapısını sen hazırlamışsın,ektiğini biçiyorsun,ayrıca boşanma kelimesi ni evliliklerde ne kadar sık kullanılırsa ,boşanma ihtimalininde daha yüksek olduğunu bilmeni isterim,şu an özrünü dilemişsin,kuzu kuzu otur,affetmesini bekle derim,sevgiler.

He bu arada ;
muhtemelen eşin bir daha senin ailene gitmek istemeyecektir
ailenden dolayı değil, sen aileni tartışmanıza şahit ederek eşinin onurunu gururunu zedelediğin için

konuya inanamadım ama yorumlara da inanamadım. 2 saat geç kaldığı için eşinize bağırıp bir de vurmuşsunuz. üstelik bir çok arkadaş da sizi haklı görmüş.. tam tersini düşünelim, siz 2 saat geç kalsanız ve eşiniz size vursa burada ki yorumlar böyle gaz verici nitelikte mi olurdu acaba? üstelik ayıp olacak birşey de yok, geç kaldığı yer k.validesi. demek ki o gece gelmese vuracakmışsınız hakkaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…