Öncelikle üzülmeyin, evliliğin ilk haftalarında her iki tarafın yada taraflardan birinin agresif olma durumu vardır mutlaka. Nedense birinden biri sözü geçsin ister ya da bir güvensizlik, acaba herşey değişiyor mu? kaygısı vs. gibi enterasan duygular içine giriveririz. Erkeklerde de durum böyledirğ üstüne üstlük bizden farklı olarak "sorumluluk" duygusunu ne yazık ki pek çoğu hemen alamaz. Oysa kadın nişanlılığından itibaren bu rolü giymeye başlar.. Hatta evcilikten beridir hazırız, değil mi?
Fevriliğinizin o an ki şartlar altında neden o kadar tırmandığını anlayabilmiş değilim. Elbette ki bu hata, çok büyük hata... Bunun üzerine ben de bir şeyler yazmak istemiyorum.
Böyle durumlarda, özellikle yeni evliyken biraz beklemek lazım. Belki istisnai bir durum yüzünden bir kereliğine geç kalmış olabilir. Herşey daha çok taze... Yerinizde olsaydım eğer bu hareketin bir şekilde ve farklı bahanelerle tekrar edip etmeyeceğine bakardım. Sabır her kapının anahtarıdır, fevri davranmamak lazım. Tekrar ediyorsa, herhangi bir sebeple, aynısını veya benzerini tekrar tekrar, üst üste kendisine ve ailesine yapardım mutlaka. Anlayana kadar. Çalıştığınızı düşünüyorum bu nedenle siz de gecikmeye başlayabilir, birilerinin kayınpederine veya kayınvalidesine yardımcı olabilirdiniz... Ancak o zaman belki empati yoluyla sizi anlayabilirdi...
Şu an sizi tam olarak anlayabildiğini düşünmüyorum eşinizin ve açıkçası bu durumda haklı olan o.. Çok istisnai bir durum oluşmuş olabilir ve bir kereliğine yaşanmış olabilir bu gecikme.. Yani yaptığınız hareketleri hiç haketmemiş olabilir...
Bu fevriyetinize bir çözüm bulmalısınız. Erkeklerde ki sorumsuzluk kadar tehlikeli bir şey evlilikte...
Her şey daha çok taze, köprüler yeniden kurulabilir. O vakit lütfen fevriyet yerine sabırla gözlemleme yolunu tercih edin.. Genellikle evliliklerin ilk bir veya bazen bir kaç senesi "tahterevalli" gibidir. Biri diğerini bastırıp üste çıkmak için var gücüyle tepinir=) Dengede durmak için sizin sabrınıza ihtiyaç var... Olgun düşünmeye ve sabırlı olmaya bakın derim naçizane,
Selamlar,