- 8 Şubat 2011
- 514
- 62
- 98
Öncelikle sakin ol canım. Minik bebeğini ne kadar isterse istesin hiçSelam kizlar. Ne guzel dostluk kurmussunuz. Ne kadarda guclusunuz.
Bende bosananlar kervanina katiliyorum. Cok zor bir surecmis. Benim bosanma davam cekismeli suruyor. Minik bebegimi istiyormus beyfendi. En zor kismi ise ikimizin ayni yerde calisiyor olmasi isime baslayamiyorum bu yuzden.
Kendimi cok caresiz hissediyorum. Tayinde alamiyorum ne yapicam bilmiyorum.
Tesekkurederim canim benim. Isyerimdeki herkesi dolduruyor bana karsi . Evleneli 2 yil oldu benim dogum yapmami beklemis kavga cikarmak icin beni zorladi bu karar icin. En cokta evde hep yuzume gulup arkamdan hep sorun yapmis. Evlenirken ne sozler vermisti bana. Hepsi yalanmis. ailesiyle birlikte olup dogumumu burnumdan getirdi suclu sensin diyo. Cocugunu gormeye gelmiyor mahkemeye gostermiyolar demis. Nasil bir adamla evlenmisim sasiyorumÖncelikle sakin ol canım. Minik bebeğini ne kadar isterse istesin hiç
Bir hakim bir anneyi bebeğinden ayırmıyor. Aynı yerde çalışma olayına sakın Can'ını sıkma. Başı in dik gezeceksin, o utansın sıkılsın. Sen ekmeğinin peşindesin. Ne zaman istersen yanındayız unutma
Ne denir ki malesef sen de aramiza hosgeldin arkadasim. Cizinin dedigi gibi sen ekmeginin pesindesin ama insallah tayinini yapabilirsin.cunku biz her ne kadar dusunme, bakma, gorme vs desekte ayni ortamda bulunma zorunlulugu olan sensin.ve bir zamanlar esim dedigin insanla ayni ortamda yabanci gibi olmak zorunda olan da sensin.ve kim bilir ne kadar zor olur bunu yasamak.insallah gidersin baska bir yere ve evladin yaninda olur.evlat diyince akan sular duruyor...yazilanlari okumussan az cok benim de durumu biliyosun.evladin icin uzulne cunku velayet sende olacak.Tesekkurederim canim benim. Isyerimdeki herkesi dolduruyor bana karsi . Evleneli 2 yil oldu benim dogum yapmami beklemis kavga cikarmak icin beni zorladi bu karar icin. En cokta evde hep yuzume gulup arkamdan hep sorun yapmis. Evlenirken ne sozler vermisti bana. Hepsi yalanmis. ailesiyle birlikte olup dogumumu burnumdan getirdi suclu sensin diyo. Cocugunu gormeye gelmiyor mahkemeye gostermiyolar demis. Nasil bir adamla evlenmisim sasiyorum
Bu zamana kadar verilen sözleri, atılan iftiraları unut... Unut çünkü eskiye kitlenip yaşanmıyor. Mutlu olmak için çabalamalısın. Hepimiz çabalamalıyız. Dilerim güzel Şeyler Hepimizle olur.Tesekkurederim canim benim. Isyerimdeki herkesi dolduruyor bana karsi . Evleneli 2 yil oldu benim dogum yapmami beklemis kavga cikarmak icin beni zorladi bu karar icin. En cokta evde hep yuzume gulup arkamdan hep sorun yapmis. Evlenirken ne sozler vermisti bana. Hepsi yalanmis. ailesiyle birlikte olup dogumumu burnumdan getirdi suclu sensin diyo. Cocugunu gormeye gelmiyor mahkemeye gostermiyolar demis. Nasil bir adamla evlenmisim sasiyorum
Bosanma sonrasi tayin islemleri yapiliyor diye biliyorum ama sen yine de bir arastir.ve evet erkekler inanilmaz benciller.kendi egolari icin ardinda biraktiklari boynu bukuk bir cocugu onca yukun altinda ayaga kalkmaya calisan kadini dusunmezler.ama dusunmedikleri birsey daha var ki aldiklari ahlar ve veballer.sen o minikyavruna ve guzel gunlerine odaklan.bosanma sureci nasil olacak anlasmali mi cekismeli mi?Allah razi olsun kizlar. Biz kadinlarin isi cok zor. Erkekler benciller bebegim 5 aylik velayet bende olucak insallah ama bu mahkeme sureci yorucak beni. Tayin almam cok zor o yuzden korkuyorum. Allah hepimize yardim etsin. Duruyorum duruyorum aklimdan silinmiyor yasattiklari. Ama inanin bosanma sebebimiz gorunurde cok sacma ama zamanlamasi ve tehditleri kotuydu. Insallah hepimiz unuturuz guzel hayatimiz olur.
Bosanma sonrasi tayin islemleri yapiliyor diye biliyorum ama sen yine de bir arastir.ve evet erkekler inanilmaz benciller.kendi egolari icin ardinda biraktiklari boynu bukuk bir cocugu onca yukun altinda ayaga kalkmaya calisan kadini dusunmezler.ama dusunmedikleri birsey daha var ki aldiklari ahlar ve veballer.sen o minikyavruna ve guzel gunlerine odaklan.bosanma sureci nasil olacak anlasmali mi cekismeli mi?
Anlasmaliya cevirmeye calis yani tabi bilmiyoruz aranizdakileri ama haklari aldiysan evladin icin hic endise etme onun velayeti sende olacak.nasil insanlar ya .
Hadi bizler birsekilde ayaga kalkiyoruz da ya bu gunahsiz yavrularimiz? Allah bizleri evlatlarimizla, ailelerimizle, saglikla imtihan etmesin. Hersey bizler icin.olum disinda herseyin caresI var.ne olur kizlar guclu olun guclu durun.bir sure sonra guclu oldugunuzu anlayacaksiniz..
Allah yardımcın olsun. Minicik bebeği anasından ayırıp ne yapacak terbiyesiz canım kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Ne olur sakin ol. Allah sana bir yol gösterecek. Bir kapı açacak.Cekismeli suruyor anlasmiyo kendisi. Bebegimi istiyor bide tazminat. Denedik ama yanasmiyor. Aileside kendiside cik buyuk vebal aldi. Bizim bakanlik bosanma mazeretini kaldirdi. Alamiyorum tayinimi. Hem daha bosanma gerceklesmedi ve 4 ay oldu daha ilk celse bile gorulmedi.
Amin. Uydurmus yalanlari psikolojik sorunlari var demis. Daha bebegimi tutamiyor birde istiyor. Derdi ne bilmiyorum vicdanı olsa emen bebegi annesinden ayirmaz. Ailem destek oluyor cok sukur. Olaylar yuzunden sutum azaliyor. Cok yorucu bir surecmis cekismeli olmasi.Allah yardımcın olsun. Minicik bebeği anasından ayırıp ne yapacak terbiyesiz canım kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Ne olur sakin ol. Allah sana bir yol gösterecek. Bir kapı açacak.
Ailen yanında mı şu an?
Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun. Psikolojik sorunların olduğunu doğum yapınca mı anlamış...Amin. Uydurmus yalanlari psikolojik sorunlari var demis. Daha bebegimi tutamiyor birde istiyor. Derdi ne bilmiyorum vicdanı olsa emen bebegi annesinden ayirmaz. Ailem destek oluyor cok sukur. Olaylar yuzunden sutum azaliyor. Cok yorucu bir surecmis cekismeli olmasi.
Amin. Cok sagolun kizlar. Isin komik yani bebegi ben duzeleyim diye yapmis. Madem ben kotuydum bebek olmadan bosansaydi. Kendimi tuzaga dusmus gibi hissediyorum. Beni evlilige ikna etmek icin neler yapmisti ben hic istemiyordum evlenmeyi.Bol bol dua et. Allah yardımcın olsun. Psikolojik sorunların olduğunu doğum yapınca mı anlamış...
Yazıklar olsun.
çok üzüldüm gerçekten hakkında hayrlısı olsun çok zor bir durum bence sen eşini hala seviyorsun çok normal bir anda bitmez duygular rabbim daha güzel kapılar açsın sanaArkadaşım teşekkür ederim yazdığım uzun yazıyı okumak için zaman ayırmana ve yorum yapmana...
Çok üzülüyorum...
Benim de hatalarım oldu elbet...
Ama evlilik bu hiç mi sahip çıkılmaz insana???
Şaşırıyorum, 2 sene aynı yastığa baş koyduğum kocam dediğim canımın içine soktuğum adamın yaptıklarına...
Evet kızıp beni boşa dememeliydim belki, ama annem de gelmeyecek mi hiç?
Senede 2 ya da 3 kere görebiliyorum onları...
Hiç mi hatrım yokmuş diyorum...
2 sene aynı sofraya oturduk. Hadi ailesini anlarım herkes evladının yanında durur, eşimde sonuçta kaç evin tek oğlu...
Ama ben neyiydim onun?
Hiç mi bu evde mahremimiz özelimiz olmadı, özel güzel anımız olmadı...
Yüzüme bir kez bile boşanalım demeden bunların olmasına çok içerledim.
Ama beni istemeyeni isteyemem... Kadınlık onurumu yeterince yerlere attım, boşanmak istemiyorum diyemezdim...
Ben de o beni boşarken kaderime razı oldum...
Hayat ne getirir bundan sonra bilmiyorum ama bildiğim bir şey var ki onu benden daha fazla hiç bir kadın sevemez...
Canım ne çok sevindim anlatamam:) umarım beraber üzülüp ağladığımız herkes gün gelir sevinçlerini yazar senin gibiVay be,tam 1 yıl geçmiş ben buraya yazıp konu sahibiCizi22 'ye destek olalı.O zamanlar nişan atmış,talihin ve bahtın ona küstüğünü düşünen bir kadındım. Şimdiyse hayatının aşkını bulmuş,musmutlu ve evli bir kadınım :) 1 yaş attım, ama 10 yaş gençleştim eşimi bulduktan sonra.
Demem o ki boşanmış kadınlar,sakın yalnız kalırım kısmetim olmaz diye kafanıza takmayın insanları. Hiç beklemezken karşıma çıktı eşim. 2 ay oldu ben evleneli. Bakarsınız seneye bu zamanlar karnımda bir bebek olur belki :)
Mutluluk bir yerlerde bekler hepimizi. O adamları boşadığınız için sevinin. Ben şanslıydım ki nikahtan önce farkettim.
Merhaba tatlım. Umarım herkes iyidir...Kızlaaar niye uğramaz oldunuz uzun zaman oldu neler yapıyorsunuz, değişiklikler var mı hayatınızda. Iyi oluyordu paylaşımlar
Merhabalar 2 yıla yakın olacak ben hayatımı temizleyeli :) Hayatımı kimseyi bende almadım henüz, kafa dinlemem kendime gelmem gerekiyordu. Çok şükür herşey yerine oturdu güzel bi düzen kurdum, bundan sonrası için samimiyetine inanabileceğim biri olursa neden olmasın diyorumMerhaba tatlım. Umarım herkes iyidir...
Ben biliyorsunuz iş değiştirdikten sonra epey bir sıkıntı yaşamıştım. Sonra yeniden iş değiştirdim, ve şimdi çok mutluyum çok şükür.
Hala hayatıma kimseyi almadım hata yapmamak için. Çünkü toparlayamamıştım. Ama şimdi yavaştan zamanı gelmiş olabilir
Sen nasılsın?
Eğer istiyorsan konuşmaya elbette devam ederiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?