Ohh ne güzel. Burada da yağmur yağıyor, gök gürlüyor. Şakır şakır :)
Canımm :) Sürekli dilimdedir bu ve bir iki tane daha. İllaki tesiri oluyordur ama bizim herifler fazla odun ne kadar yontulsa da içleri ham :))
Sanırım o yağmur 2 gün içerisinde burada olacak 😊 o zamana kadar birazcık güneşleneyim😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Canım öküz herifleri değil güzellikleri çağıralım biz:)
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
okurken gerçekten gözlerim doldu ,çok zor şeyler yaşamışsın,çok güçlü bir kadınsın herşeyin üstesinden gelebilirsin bu günleride atlatacaksın ,bak cocukta olmamış allahtan ,yoksa daha zor olurdu,kocanın vicdanı çok körmüş ailsininde allah ıslah etsin,gün gelir bedeli ödenir herşeyin canım ,herşey gönlünce olsun,hayatın seni yenmesine izin verme hep gülümse
Denizin güneşin tadını çıkar tatlım :)) Darısı başımıza diyelim tatil hayalleri içinde. Ama önce başka işlerimiz var bizim malum :/
Ah canım sanırım başıma ilk bunlar geldiği günlerde yemeden içmeden kesildiğim için denizi görebileceğimi tahmin etmezdim.
Kızlar sanırım ardında bırakmayı takdiri Allah'a bırakmayı bilmek gerekiyor. Sırtımızdaki yüklerden kurtuldukça inanın hafifliyoruz😊
Diyeceksiniz ki tuzun kuru bitti şimdi bunları söyleyebiliyorsun... Hepsini ben de yaşadım ve hala da yaşıyorum biliyorsunuz... İnanın geçecek... Rabbimin bir sınavı bunlar.
Allah altından kalkmayı nasip etsin hepimize.
Amin canım. Ama nedense içimi huzursuzluk kapladı son bir saattir. Havadan mı bilmem. İçimde koca bir yağmur bulutu var göğsüm sıkışıyor içinde bir şeyler şişiyor sanki. Boğuluyorum yineKorkuyorum. Özlüyorum. Canım yanıyor. Kendimi camdan aşağı atasım var. Sevmiyorum bu ruh halini. Ne güzeldim sabah
Amin canım. Ama nedense içimi huzursuzluk kapladı son bir saattir. Havadan mı bilmem. İçimde koca bir yağmur bulutu var göğsüm sıkışıyor içinde bir şeyler şişiyor sanki. Boğuluyorum yineKorkuyorum. Özlüyorum. Canım yanıyor. Kendimi camdan aşağı atasım var. Sevmiyorum bu ruh halini. Ne güzeldim sabah
Şimdi şöyle derin bir nefes al canım.
Olacak bunlar, normal, insanız öyle ha deyince geçmiyor.
Ama sana iyi haber vereyim mi, bir zaman sonra özlemeyeceksin. Benim özlemim falan kalmadı, acıydı öfkeydi kırgınlıktı derken özlem gidiveriyor. Hiç özlemiyorum ben, içim soğudu sankı.
Biz varız burda, yanındayız, derdine ortağız. Üzüleceğiz, ağlayacağız sonra tekrar toplayacğz kendimizi😘
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Havadan kesinlikle çünkü az önce konuştuğum arkadaşım hala gökgürültüsü olduğunu söyledi.
Tatlım içini ferah tut... Cidden Rabbim hayırlısını verecek.
Ben Onsuz yaşayamam derken şimdi bakıyorum da onunla yaşayamıyormuşum. Bunu söyleyeceğime asla inanmazdım eskiden.
Önemli olan sana kattıkları ve senden götürdükleri...
Sen kendini nasıl en mutlu hissedersin...
Ben şimdi aşk mı huzur mu deseler bağıra bağıra avazım çıktığı kadar huzur derim... Çünkü huzursuzluğun olduğu yerde aşkında tadı kalmıyor...
Ayrıca aşk sevgiden şevketten beslenir... Sevgi ve şevkat gördüğüne inanıyor musun şu an???
Ben bakıyorum da beni mesela son 6 aydır hiç sevmemiş... Ve birisi de olabilir aslında hayatında diye düşünüyorum... Ama umurumda mı??? HAYIR 😬😬😬
Insan bu duruma gelebiliyor şaka gibi ama...
Kızlar ben yokken baya şenlenmiş burası :) zaman hepimize yaradı anlaşılan, eskisinden daha kuvvetli, acayip tecrübeli hatunlar olarak geri döndük hayata sanırım
Davalar vb bitse tamamen kurtulsak daha da iyi olacağız inşallah :) bu arada benimki de tek erkek, ömür billah uzak duralım, onlar anneleriyle evliler..
Ben de İstanbul'dayım... İşlemler haftaya başlar diye tahmin ediyorum.
Cizi22 buradaki tüm arkadaşlar senden güç almışlar, ben de dahil. Allah'a şükrederken sana da teşekkür etmeyi ihmal etmeyelim :)
muhabbet_kusu sende son durum nedir, evden ayrılmış mıydın ben takip edemedim tam.
Bakıyorum da bizim evimizde huzur yok, sevgi yok, aşk yok, şefkat ve merhamet hiç olmamış. Bunların hepsini sadece ben vermişim ona. O bana ne vermiş. Koca bir hiç. Güzel çok günümüz geçti, hiç mutlu olmadım mı oldum elbette. Ama deli gibi sevildiğimi düşündüğüm zaman bile tek değilmişim. Hep adıyla, sanıyla en büyük aşkı annesi varmış aramızda. Her yerde her şeyde. Yorulmuşum da yeni yeni farkediyormuşum meğerse
Geriye dönük bakınca diyorum ki gerçekten o da beni uzun zamandır sevmiyormuş. Ne gözünde aşk görüyorum, ne merhamet. Bazen hiç sevmedi mi acaba diye bile düşünüyorum
Canım biz eşimle yaklaşık bir haftadır buz estiriyoruz evde. Ama kopma derecesinde bir kavga etmediğimiz için henüz boşanmak istediğimi söyleyemedim. Ara ara laf atarak ortam yumuşatmaya çalışıyor ama hiç oralı olmuyorum. Sanırım benim boşanma kararı aldığımı henüz anlayamadı. Ben de dillendirmeye cesaretimi henüz toplayamadım. Bekliyorum canım..
Kızlar ben yokken baya şenlenmiş burası :) zaman hepimize yaradı anlaşılan, eskisinden daha kuvvetli, acayip tecrübeli hatunlar olarak geri döndük hayata sanırım
Davalar vb bitse tamamen kurtulsak daha da iyi olacağız inşallah :) bu arada benimki de tek erkek, ömür billah uzak duralım, onlar anneleriyle evliler..
Ben de İstanbul'dayım... İşlemler haftaya başlar diye tahmin ediyorum.
Cizi22 buradaki tüm arkadaşlar senden güç almışlar, ben de dahil. Allah'a şükrederken sana da teşekkür etmeyi ihmal etmeyelim :)
muhabbet_kusu sende son durum nedir, evden ayrılmış mıydın ben takip edemedim tam.
Sen yokken epey şenlendik cidden. Buluşma felan ayarlar olduk o derece😊
Canım ben de sizlerden güç alıyorum. Diliyorum ki her şeyin en güzeli olacak her birimiz için.
Vekalet verdin mi strwberry avukata?
belki de şoke olacak o zaman. Çantada keklik bilirler ya genelde, o yüzden dedim. Şaşıracak bence senden bunu duyunca. Hiç belli olmaz belki o da niyetlenmiştir. Bakalım neler olacak. Belki de pişman olur ne dersin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?