Evliliğimiz pisi pisine bitti

vallaha iyi kurtulmussun
sen asla haketmemissin ama bazilarida boyle iste
su aileye gondermeyen tipleri asla anlamicam sanirim ben

vallaha iyi kurtulmussun
sen asla haketmemissin ama bazilarida boyle iste
su aileye gondermeyen tipleri asla anlamicam sanirim ben

Allah a havale ediyorum tuanah...
Kendi kötü enerjileri kendilerini bulacak eminim ki....
İnşallah benim için çok daha hayırlı olacak her şey bundan sonra

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hem suclu hem guclu hem parayi cebine koy hem para eksildi de hemde bas git cnm onun ailesi zaten senden ayirmaya karar vermisler

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hem suclu hem guclu hem parayi cebine koy hem para eksildi de hemde bas git cnm onun ailesi zaten senden ayirmaya karar vermisler

Aynen dediğin gibi ailesi karar verdi zaten.
O basiretsiz adam tek başına adım atamaz annesinden babasından izin almadan...
Dahası evin eşyalarını toplarken kaç yaşındaki babası ne rezillikler çıkartmış...
Neymiş, kadın olmak varmış bu hayatta... Besbelli bekar evimden ya da baba evimden getirdiklerimi de bağışlamamı bekliyordu...
Allah bana ne yaşattılarsa gördü, ben Allah'a sığınıyorum...
O yalancı iftiracı oğullarından ve bu rezil çingene aileden kurtulduğuna şükredeceğim her Allah'ın günü bundan sonra....

Emin ol beddua etmene bile gerek yok kimsenin hakki kimsede kalmaz allahin adaletine guvenin

Emin ol beddua etmene bile gerek yok kimsenin hakki kimsede kalmaz allahin adaletine guvenin

Allah her şeyi bilen her şeyi gören ve en adaletli dediğin gibi. Kendimi Allah'ın adaletine teslim ediyorum

canım ben, evliliği iyi gidip sırf annesi sütünü helal etmediğinden eşinden boşanan arkadaşlarımı biliyorum.
Eğer gerçekten "insan" olsalardı bu şekilde davranmazdı. Ama bir erkek herzaman düzen ister.. Ne zamana kadar
annesi kardeşi ailesi yanında olacak? Mutlaka pişman olacaktır. Olmuştur da..
hiçbirşey senden önemli değil, biliyorum kolay da değil.

Ama şunu da unutma;

Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?

Kayra19 çok teşekkür ederim yorumun için.
Bir gün bile isyan etmedim Allah'a, bunlar benim başıma benim evliliğimin başına neden geldi demedim...
Allah'a adadım kendimi, Allah'a teslim ettim.

Ve dediğin gibi bekliyorum, bütün bu olanların bir sebebi mutlaka var...

Belki hayatımın altı üstünden daha iyidir.
Allah bu kapıyı kapatırken başka kapılar açmıştır belki bana 😊

Kızlar bir konuda fikrinizi almak istiyorum.
Boşanalı ve temyizden feragat edeli 2 haftayı geçti.
Biliyorsunuz eski eşim ve ailesi boşanmam için çırpınmıştı.
Zorluk çıkartmadan eski eşimin yalancılığı iftiracılığı ve ailesine olan gereksiz düşkünlüğü sebebi ile hemen boşanmıştım.

Şimdi ben ailemin yanında çok huzurlu güzel bir tatil geçiriyorum.
Tabii ki gelgitlerim oluyor da...
Ama sonuna bakmaya, resmi tam anlamıyla görmeye çalışıp kendimi teselli ediyorum.

Bir kaç gündür eski eşimin profiline bakıyorum bir sosyal medyada... Salakça biliyorum ama insanın elinde olmuyor bazen...
Düğün, nişan, balayı fotograflarımızın hiç birini silmemiş...
Boşanmak in yırtınan adam ne düşünüyor???
Acaba yeni müdür olduğu için evindeki huzursuzluğu mu yansıtmak istemedi?
Ya da baktığımı bildiği için mi beni yaralamak istiyor?
Ya da önemsemediği için mi silmiyor?

Fikirlerinizi paylaşabilir misiniz?

Elbette var, olmaz mı? Öncelikle acınızı yaşayıp bitirmek için, kendinize zaman verin. Doyasıya yaşayın ve tüketin ki, yeni hayatınıza onların yüküyle başlamayın.
Sonra hep yapmak istediklerinizi planlayın. Kendinizi şımartın. İyi bir işiniz ve kendinizi idare edecek geliriniz var anladığım kadarıyla. Hobiler edinin, seyahatler yapın. Size uygun olan fotoğrafçılık kursu vb kurslara gidin.
Hayatı iki kişilik yaşamak zordur. Tekrar kavuştuğunuz özgürlüğünüzü farkedin ve bunu kendinize yaklaşmak,iyi davranmak için bir fırsat olarak görün.
Daha sonra bu evliliğinizden çıkardığınız dersi bulmaya çalışın ve ilişkilerinizde olayları her yönüyle değerlendirmeye çalışın. O zaman yani hazır olduğunuzda doğru adam sizi bulacak.

işinden dolayı da yansıtmak istememiştir.birde erkekler bayanlar gibi böyle şeylere takılmaz diye düşünüyorum.uğraşmazlar yani.aktif olarak internet kullanıyor mu.paylaşımlarda bulunmuş mu.belki zamanı yoktur silmek için aklına gelmemiştir.ama daha çok aklıma işinden dolayı silmemiştir diye düşünüyorum.

Profil resmini değiştirmiş ve imalı imalı yorumlar yazmış şu an totosuna yapışan yalaka arkadaşlarıyla.
Ve evet interneti yoğun bir şekilde kullanıyor.
Ben de işinden dolayı diye düşünüyorum ama eninde sonunda duyulacak, iş yerinden arkadaşları bende de ekli.
Ben ailemle tatil fotoları paylaşıyorum, bütün onunla olan her şeyi sildim...
Kendini mi acındıracak...
Koskoca müdürüm demeyi biliyordu, bu kadar mı aciz ve zavallı kendini acındıracak kadar???

Cizi22 ben de seninle benzer durumdayım. Sanırım karşı taraftan bekliyorlar bu tarz hareketleri. Ki zaten benim eşim hiç bir şeyi yüzüme söyleyemedi, utanmasa kendi boşanma kararını bana aldıracaktı. Bu arada ben dava sonrası onu ve onunla ilgili herkesi arkadaşlıktan çıkarmayı düşünüyorum. Eski eşin illaki iş yerinde söylemiştir ayrıldığınızı, sosyal medyadan da resimleri vb. kaldırması çok da zor olmasa gerek. Sana yönelik bir şey olduğunu düşünmüyorum, ilk senin silmeni bekliyordur. Eğer sen zaten sildiysen, profilini güncellediysen, bu durumda da üşengeçlik ve kayıtsızlıktan dolayı yapmıştır. Her şey daha güzel olacak, kapılar açılacak umarım bizlere

Ailesinden herkesi sildim zaten ve fotografları her şeyi kaldırdım.
Dediğin gibi işyerinde de söylemiş olduğunu düşünüyorum. Nereye kadar saklayabilir ki???
Valla dava açarken koştura koştura boşanırken ki cuma dava açıldı Pazartesi boşandık ve sonraki cuma temyizden feragat ettik, bunlara üşenmeyen adamın toplasan 10 tane olan fotografı silmemiş olması ilginç geliyor...
Bunu anlayamıyorum

Tatile filan mı gitti acaba, yanında pc yoksa telefondan filan silmek zor gelmiştir belki. Kendisi yüklediyse fotoğrafları onun silmesi lazım tabi. Eğer başkalarının yüklediği fotoğraflar ise o kişiler eski eşinin yakını ise resmî bir mesajla o resimleri kaldırmalarını isteyebilirsin seni rahatsız ediyorsa.

boşanırken bende halen aşıktım kocama ama benimki çok ağır bir süreçti boşanma sebebimiz falan neyse bir konuşma sürecinde teyzem bana dediki sana yaptıklarını hatırla ve nefret et her krize girdiğimde yaptıklarını hatırladım ve sildim umarım sen de böyle atlatırsın

Ne tatili ayol, o ben ayarlamazsam kılını kıpırdatmaz...
Annesinin evinde yatıyordur.
Hele de bayramda asla bir yere gidemez anneciğini bırakıp...
Kendi yüklediği fotograflar tatlım benim söylediklerim.
Diğerlerini ben resmi mesajla sildirmiştim zaten.
Onu da arkadaşlıktan çoktan sildim.
Şimdi mesaj atıp ya da arayıp sil demek ve ilgilendiğini düşünmesini istemiyorum.
Ama hala da anlayamıyorum.

Pamuk27 teyzen tamamen haklı...
Bana yaptıklarını asla ama asla affetmiyorum.
Üstelik haksızken özür dilemek yerine bu şekilde terbiyesizce davranışlarını hazmedemiyorum.
Tek üzüldüğüm yer şu... Hiç mi güzel anımız geçmemiş...boşanmak istemesine saygı duyabilirdim.
Bu kadar çirkinlik neden???
Umarım teyZenin söylediklerini her daim hatırlayarak ben de silerim.
Pamuk27 mutlu musun şimdi?
Yeniden güvenebildin mi sevebildin mi birini? Ne kadar oldu sen boşanalı?

tabiki kimseye güvenemiyorum hayatımda kimse yok
ayrıldığım için mutluyum
çok dikkatli olmalısın artık seni sevdiğini söyleyen kimseye inanma

artık sen boşanmış kadınsın açık kapısın ( aptallar için ) senden faydalanmak isteyen çok çok kişi olacak
hayat artık daha da zor bizim için

Benimki de aynı tip, anladım ben şimdi seni. Anneciğinin yanında aşk sarhoşu oldu demekki, elini atıp silmek aklına bile gelmedi
Bakalım benimki ne yapacak... Bence de tekrar ilgilenmiş gibi olma istersen. Elinde sonunda zaten silecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…