vallaha iyi kurtulmussun
sen asla haketmemissin ama bazilarida boyle iste
su aileye gondermeyen tipleri asla anlamicam sanirim ben
Hem suclu hem guclu hem parayi cebine koy hem para eksildi de hemde bas git cnm onun ailesi zaten senden ayirmaya karar vermisler
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aynen dediğin gibi ailesi karar verdi zaten.
O basiretsiz adam tek başına adım atamaz annesinden babasından izin almadan...
Dahası evin eşyalarını toplarken kaç yaşındaki babası ne rezillikler çıkartmış...
Neymiş, kadın olmak varmış bu hayatta... Besbelli bekar evimden ya da baba evimden getirdiklerimi de bağışlamamı bekliyordu...
Allah bana ne yaşattılarsa gördü, ben Allah'a sığınıyorum...
O yalancı iftiracı oğullarından ve bu rezil çingene aileden kurtulduğuna şükredeceğim her Allah'ın günü bundan sonra....
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Emin ol beddua etmene bile gerek yok kimsenin hakki kimsede kalmaz allahin adaletine guvenin
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ben, evliliği iyi gidip sırf annesi sütünü helal etmediğinden eşinden boşanan arkadaşlarımı biliyorum.
Eğer gerçekten "insan" olsalardı bu şekilde davranmazdı. Ama bir erkek herzaman düzen ister.. Ne zamana kadar
annesi kardeşi ailesi yanında olacak? Mutlaka pişman olacaktır. Olmuştur da..
hiçbirşey senden önemli değil, biliyorum kolay da değil.
Ama şunu da unutma;
Hakkın karşına çıkardığı değişimlere direnmek yerine, teslim ol. Bırak hayat sana rağmen değil, seninle beraber aksın. Düzenim bozulur, hayatım alt üst olur diye endişe etme. Nereden biliyorsun hayatın altının üstünden iyi olmayacağını?
Kızlar her boşanma süreci eminim ki sancılıdır.
Güvendiğiniz insanları tanıyamaz duruma gelmek gerçekten çok acı...
Benim gibi hayatında böyle acıları yaşayıp sonradan mutlu olan var mı?
işinden dolayı da yansıtmak istememiştir.birde erkekler bayanlar gibi böyle şeylere takılmaz diye düşünüyorum.uğraşmazlar yani.aktif olarak internet kullanıyor mu.paylaşımlarda bulunmuş mu.belki zamanı yoktur silmek için aklına gelmemiştir.ama daha çok aklıma işinden dolayı silmemiştir diye düşünüyorum.
Cizi22 ben de seninle benzer durumdayım. Sanırım karşı taraftan bekliyorlar bu tarz hareketleri. Ki zaten benim eşim hiç bir şeyi yüzüme söyleyemedi, utanmasa kendi boşanma kararını bana aldıracaktı. Bu arada ben dava sonrası onu ve onunla ilgili herkesi arkadaşlıktan çıkarmayı düşünüyorum. Eski eşin illaki iş yerinde söylemiştir ayrıldığınızı, sosyal medyadan da resimleri vb. kaldırması çok da zor olmasa gerek. Sana yönelik bir şey olduğunu düşünmüyorum, ilk senin silmeni bekliyordur. Eğer sen zaten sildiysen, profilini güncellediysen, bu durumda da üşengeçlik ve kayıtsızlıktan dolayı yapmıştır. Her şey daha güzel olacak, kapılar açılacak umarım bizlere
Ailesinden herkesi sildim zaten ve fotografları her şeyi kaldırdım.
Dediğin gibi işyerinde de söylemiş olduğunu düşünüyorum. Nereye kadar saklayabilir ki???
Valla dava açarken koştura koştura boşanırken ki cuma dava açıldı Pazartesi boşandık ve sonraki cuma temyizden feragat ettik, bunlara üşenmeyen adamın toplasan 10 tane olan fotografı silmemiş olması ilginç geliyor...
Bunu anlayamıyorum
Ben de öyle düşünüyorum... Kul hakkına Allah bile karışmıyormuş.
Üstelik evliliğimi kurtarmak için çok çabaladım ben.
Ailesinden araya giren 1 Allah kulu olmadı
Hala kocama, ya da beni boşayan eski kocama, bana bunları yapan adama aşık olmam normal mi onu sorguluyorum sadece...
Tatile filan mı gitti acaba, yanında pc yoksa telefondan filan silmek zor gelmiştir belki. Kendisi yüklediyse fotoğrafları onun silmesi lazım tabi. Eğer başkalarının yüklediği fotoğraflar ise o kişiler eski eşinin yakını ise resmî bir mesajla o resimleri kaldırmalarını isteyebilirsin seni rahatsız ediyorsa.
boşanırken bende halen aşıktım kocama ama benimki çok ağır bir süreçti boşanma sebebimiz falan neyse bir konuşma sürecinde teyzem bana dediki sana yaptıklarını hatırla ve nefret et her krize girdiğimde yaptıklarını hatırladım ve sildim umarım sen de böyle atlatırsın
Pamuk27 teyzen tamamen haklı...
Bana yaptıklarını asla ama asla affetmiyorum.
Üstelik haksızken özür dilemek yerine bu şekilde terbiyesizce davranışlarını hazmedemiyorum.
Tek üzüldüğüm yer şu... Hiç mi güzel anımız geçmemiş...boşanmak istemesine saygı duyabilirdim.
Bu kadar çirkinlik neden???
Umarım teyZenin söylediklerini her daim hatırlayarak ben de silerim.
Pamuk27 mutlu musun şimdi?
Yeniden güvenebildin mi sevebildin mi birini? Ne kadar oldu sen boşanalı?
Ne tatili ayol, o ben ayarlamazsam kılını kıpırdatmaz...
Annesinin evinde yatıyordur.
Hele de bayramda asla bir yere gidemez anneciğini bırakıp...
Kendi yüklediği fotograflar tatlım benim söylediklerim.
Diğerlerini ben resmi mesajla sildirmiştim zaten.
Onu da arkadaşlıktan çoktan sildim.
Şimdi mesaj atıp ya da arayıp sil demek ve ilgilendiğini düşünmesini istemiyorum.
Ama hala da anlayamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?