- 1 Kasım 2013
- 1.942
- 1.521
- 133
- 35
Evin tek erkek çocuğundan uzak durmak lazim bir yerleri hep kalkik böyle de dengesiz oluyorlar. Sonra olan dengesinin karsindaki mantikli insana oluyor.
Üzme kendini eninde sonunda bir yerde patlak verecekti. İyi ki ayrilmis da yeni biriyle tanismisim diyeceğin günler olacak
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evin yek erkek çocuğundan uzak durmak lazim bir yerleri hep kalkik böyle de dengesiz oluyorlar
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bu arada hamileyim ettigim dua makbuldur haaaa :)
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
nasıl kaynanalar var hayret ettım yıne .. canım üzülme artık kımse senden önemli değil
kocanın yaptığı çok yanlış birşey denemek de neymiş resmen saçmalamış
umarım bundan sonrakı hayatında çok mutlu olursun
🙏 inşallah arkadaşım
Hazmedemiyorum yaptıklarını...
Allah hesabını soracaktır eminimki...
Eden bulur canım benım ben buna çok inanıyorum
sen hiç üzülme.
arkadaşım yaşayan bılır bundan 6 7 ay önce boşandım cıcegı burnunda 10 aylık karısını bosadı eşim kaynana yuzunsden hazır konu açılşmısken yazayım dedım ağlaya ağlaya ama allah buyuk ceken bılır
Allah razı olsun güzel dilekleriniz için.
Çok inatçıdır eşim.
Ben pişman olacağını ve döneceğini düşünmüyorum.
Zira annesi ve kızkardeşi izin vermez pişman olmasına.
Hayattan yana korkum yok..
Sadece yatağa sevdiğim adam olmadan girmek ve onun artık beni istemediğini düşünmek çok yaralıyor...
🙏 inşallah arkadaşım
Hazmedemiyorum yaptıklarını...
Allah hesabını soracaktır eminimki...
Eden bulur canım benım ben buna çok inanıyorum
sen hiç üzülme.
Ilahi adalete inanıyorum.
Bu dünyada olmasa da diğer dünyada göreceğim...
Allah dan başka kimse kimseyi deneyemez...
Denemenin nasıl olduğunu Rabbim soracaktır eminim...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
çok zor bir durum hala aynı acı yı çekiyorum gececek dıyorlar ya hanı gecmıyor arkadasım ben her gece aglarım ama dünya ve ahıretım de helal etmem yıkılan hayallerımı dökülen göz yaşlarımı allah ıslah eylesın yuva yıkanın yuvası olmaz rabbım ben göz yaşlarımla gunahsız yere boğulurken allah gülmeyı nasıp etmesın
kızlar eşım benı ağlata ağlata boşdı ozamanda kardesım bır trafık kazası gecırmıstı yogun bakımdaydı ama 1 hafta gecmeden konusmaya calıstı benle 1 kac ay daha konustuk sonra yıne aynı sonuclar tamamen bıttı sızce ne degıstı
Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin anne diyebilicegin baba diyebilecegin kayinveliden kayinpederin olsun insallah seni kendi evlatlari gibi goren insanlarla bi hayati paylasmak cok guzel birsey cunku evlilik iki insan arasinda kurulmuyor sadece koskoca iki aile birlesiyor resmen ayni sofrayi paylasamadiktan sonra o evlilik hep problemli oluyor.. Rabbim buyuktur goreceksin bu yasadiklarini sana unutturacak ve tekrar seveceksin insanoglu olume bile alisiyor arkadasim bi oküzün yoklugu hayatinda cok yer kaplamaz :) aradan zaman gecince ohhh beee diceksin hele birde tekrar sevdiginde bak gor hiccc hatirlamayacaksin o kaybettigine yansin kafasini coook vurur duvarlara o sanki evlenecegi kadin onun anasina bayilacak mi ayni problemleri kat kat fazlasi ile yasayacak saf.. O zaman anlayacak sana yaptigi haksizligi is isten gecmis olacak.. Uzme kendini dualarimdasin rabbim derdini hafifletsin kalbine huzur versin
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Bir kez daha söylemek istedim.
Beni o kadar mutlu ettin ki bu sabah 😊
Ne olur hep dualarında olayım arkadaşım. Allah hepimizin yanında olsun😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?