Evliliğimiz pisi pisine bitti

Evin yek erkek çocuğundan uzak durmak lazim bir yerleri hep kalkik böyle de dengesiz oluyorlar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evin yek erkek çocuğundan uzak durmak lazim bir yerleri hep kalkik böyle de dengesiz oluyorlar

Kesinlikle öyleymiş...
Acı bir yolla da olsa öğrendim...
Bütün kadınlar klübü hanımlarına duyurulur 😊

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar fotograflar bu sabah baktığımda silinmişti😊
Hiç üzülmedim ve içim acımadı.
Aksine bir hafifleme hissettim.

Bundan sonra umarım ondan önce biriyle birlikte olurum diyorum😊

Rabbim karsina hayirli insanlar cikarsin anne diyebilicegin baba diyebilecegin kayinveliden kayinpederin olsun insallah seni kendi evlatlari gibi goren insanlarla bi hayati paylasmak cok guzel birsey cunku evlilik iki insan arasinda kurulmuyor sadece koskoca iki aile birlesiyor resmen ayni sofrayi paylasamadiktan sonra o evlilik hep problemli oluyor.. Rabbim buyuktur goreceksin bu yasadiklarini sana unutturacak ve tekrar seveceksin insanoglu olume bile alisiyor arkadasim bi oküzün yoklugu hayatinda cok yer kaplamaz :) aradan zaman gecince ohhh beee diceksin hele birde tekrar sevdiginde bak gor hiccc hatirlamayacaksin o kaybettigine yansin kafasini coook vurur duvarlara o sanki evlenecegi kadin onun anasina bayilacak mi ayni problemleri kat kat fazlasi ile yasayacak saf.. O zaman anlayacak sana yaptigi haksizligi is isten gecmis olacak.. Uzme kendini dualarimdasin rabbim derdini hafifletsin kalbine huzur versin

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Bu arada hamileyim ettigim dua makbuldur haaaa :)

nasıl kaynanalar var hayret ettım yıne .. canım üzülme artık kımse senden önemli değil
kocanın yaptığı çok yanlış birşey denemek de neymiş resmen saçmalamış
umarım bundan sonrakı hayatında çok mutlu olursun

arkadaşım yaşayan bılır bundan 6 7 ay önce boşandım cıcegı burnunda 10 aylık karısını bosadı eşim kaynana yuzunsden hazır konu açılşmısken yazayım dedım ağlaya ağlaya ama allah buyuk ceken bılır

Bu arada hamileyim ettigim dua makbuldur haaaa :)

Arkadaşım Allah senden razı olsun. Dualarında olmak beni çok mutlu etti. Dediğin gibi hamile bayanın duası gerçek olur😊 çok teşekkür ederim.

Allah sağlıkla sıhhatle bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı evlat olsun inşallah.
Allah bebeğine hayırlı yazılar yazsın 😘

🙏 inşallah arkadaşım
Hazmedemiyorum yaptıklarını...
Allah hesabını soracaktır eminimki...

Az çok aynı şeyleri yaşadığımıza eminim...
Herkes çektiğini bilir...
Arkadaşların dediği gibi o anneler hep onların annesi olacak...
Gelenin yüzünü güldürebilecekler mi???
Allah bundan sonra hayırlı yazılar yazsın bize...
Hayırlı insan hayırlı aileler çıkartsın inşallah

çok zor bir durum hala aynı acı yı çekiyorum gececek dıyorlar ya hanı gecmıyor arkadasım ben her gece aglarım ama dünya ve ahıretım de helal etmem yıkılan hayallerımı dökülen göz yaşlarımı allah ıslah eylesın yuva yıkanın yuvası olmaz rabbım ben göz yaşlarımla gunahsız yere boğulurken allah gülmeyı nasıp etmesın

Sanırım hep aynı şeyleri söylüyoruz...
Ama güçlü olmalıyız arkadaşım...
Hayat devam ediyor.
Bunları aşmalıyız ki hayat bize yeniden gülsün...

Bir arkadaşım benim çok üzüldüğümü görüp bunlar evliliğin fragmanı demosuydu çok daha iyilerini göreceksin sabret diyor... Ben de hep böyle düşünüyorum...
Inanmak ilk adım😊

kızlar eşım benı ağlata ağlata boşdı ozamanda kardesım bır trafık kazası gecırmıstı yogun bakımdaydı ama 1 hafta gecmeden konusmaya calıstı benle 1 kac ay daha konustuk sonra yıne aynı sonuclar tamamen bıttı sızce ne degıstı

Annesi görüştüğünüzü ve oğlunun üzüldüğünü farketti muhtemelen...
Onun üzerine de görüşmenizi yasakladı oğluna...
Anneci erkek de senden köşe bucak kaçmaya başladı muhtemelen...

Beni sevdiğini bensiz yaşayamayacağını söyleyen adam annesi bacısı izin vermiyor diye telefonunu açmaz olmuştu...
Hep aynı hikaye...

Ileriye bakmayı öğrenmemiz lazım...

Bir kez daha söylemek istedim.
Beni o kadar mutlu ettin ki bu sabah 😊
Ne olur hep dualarında olayım arkadaşım. Allah hepimizin yanında olsun😊

Banada biraz bahane uretilmis hatta zorlanmia gibi geldi. Esini sizi gercekten hak etseydi sevseydi zaten sonuna kadar yaninizda durur kimsenin gazina gelmezdi. Ne kadar hos ne kadar ince bir hanimsiniz. Bundan sonra cok daha guzel bit hayatiniz olacak. Sizi hak eden insanlarla mutlu olacaksiniz. Hic uzulmeyin :)

Sagol canim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…