Evliliğimiz pisi pisine bitti

Teşekkür ediyorum.
İnşallah dediğiniz gibi olacak...
Ben annesiyle bu planı yaptığını bile düşünüyorum. Çünkü annesi benim ailemin yanımıza gelmesinden hep şikayetçiydi.
Bir daha gelmesinler diye yapmış olabilirler... Belki de benim bu kadar dik duracağımı tahmin etmediler...
Allah onları denesin diyorum...
Denemek nasıl olurmuş Allah göstersin...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende eşimle boşanmak üzereyim. çok zor allahım ne yapacağım bilmiyorum.ailesi yüzünden oldu

bende eşimle boşanmak üzereyim. çok zor allahım ne yapacağım bilmiyorum.ailesi yüzünden oldu

Ilk günki acı ve ızdırap git gide hafifliyor.
Eşini eminim seviyorsundur.
Sana eşinin ve ailesinin yaptığı kötü şeyleri hatırlamaya çalış hep...
Güzel zamanlarınızı hatırlamak sadece canını acıyacak çünkü...
Allah senin de yardımcın olsun canım

şuanda ağlıyorum evi terk etti annesine gitti. dün geece öleceğim aklıma gelirdi. ama boşanacağım gelmezdi.

Son düzenleme:
şuanda ağlıyorum evi terk etti annesine gitti. dün geece öleceğim aklıma gelirdi. ama boşanacağım gelmezdi.

Günlerce ne uyudum ne yemek yedim ne çalışabildim...
Öncelikle şunu bilmelisin...
Ağla... Haykıra haykıra ağla ki içindekiler boşalsın...
Ancak o zaman tazenmeye başlayabilirsin.
Ve asla unutma...
Ne yaparsan yap sonuç değişmeyecek.
Kaderinde gitmesi varsa gidecek dönmesi varsa dönecek...
Belki çok basit bir sebeple gitti bilmiyorum ama son olay sadece bir bahane oluyor...
Annesi seni arayıp neden geldi ne oldu kızım demediyse onlarda bitirmiştir.
Kendini hazırla ki her olaydan sonra ağlama krizin şiddetlenmesin.
Ve dik dur...
Ne kadar dik durursan o kadar güçleniyorsun bu süreçte...

Bu nasıl bi acıdır yaa...
Bu nasıl vicdandir...
Bu nasıl bi davranış şekli. .....demeden önce bunlar insan mı diye sormak istedim...???????

Unutmuş gibi yapmak diil unutmak lazım zor da olsa aci da olsa unutmak lazım. ...
Benm evliligmde hic iyi gitmiyo bebeğim icin sabrediyorum bekliyorum şu an.
Allah hepimizin yardımcısı olsun gözlerim dolu dolu okudum bütün sayfaları...
Aynı durum bende de var eline 3kurus fazla geçince bişe oldum saniyolar para = mutluluk ya hani..?
Nerden bakarsan delilik..nerden bakarsan ahmakca.....

Çok çok sabırlı olmak lazım. ...

Rabbim karşına hayırlı insanları çıkarsın carcabuk bittiği gibi carcabuk unuttursun inşallah...bittiği yerde kalsın her şey. Önüne hiiiiiiccccc çıkarmasın bile boşver pişman mı diil mi demeyi pişman olmadan önce adam olmayı öğrensin...
Ama aile isteee pis oluktan temiz su akar mi..? Başta onlar kirliii...
Allah yar ve yardimcin olsun yalnızlığıni gidersin inşallah...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ah canım ne güzel söylemişsin her şeyi...
Pis oluktan temiz su akacak diye beklemişim...
İnşallah hayırlı insanlarla eş eder Rabbim beni ve benim gibi olanları bundan sonra...
Allah kimseciklerin yuvasına huzursuzluk sokmasın...

Allah o kayınvalideleri ne biliyorsa onu yapsın..
hiç ölmeyeceklerini hesaba çekilmeyeceklerini yaptıklarının yanlarına kar kalacaklarını sanıyorlar..pess.
dua edelimde kendileri gibi çirkef bir gelin adayı bulsunlar da sizi mumla arasınlar.
Allah yardımcınız olsun..gelecekten korkmayın..çook mutlu olursunuz inşallah.

Allah yardimcin olsun kardesim. Bence ailesi, yani en basta olarak annesi eski esini bir türlü etkilemeyi basarmistir. Yuva yikmis kadin resmen... yuva yikanin yuvasi olmaz demisler. Sabret allaha dua et, kendi hayatina bak derim. Insallah mutlu olursun

Bende 2 gündür çok kötüyüm. Oysa 10 gündür çok iyiydim. Bayram nedeniyle ailemin yanına geldim yarın hep birlikte dönüyoruz yaşadığım şehre yarın herşey konuşulacak ve bitecek. Zaten bitti de boşanma detayları konuşulacak işte. Beni zorlu bit süreç bekliyor evimi taşımak istiyorum. Aklımı fikrimi sevgimi bağlılığımı herşeyimi taşımak istiyorum. Bi güleryüz bi tatlı dilden fazlasını istemedim hem onları vermediği gibi hem de her konuda ailem dedi. Kaldıramıyorum yaptıklarını hazmedemiyorum. Haykıra haykıra ağlayasım var. Bi de Pazartesi iş başı yapıcam. Allah I'm sen yardım et yarabbim. Çok canım yanıyor. Kızlar nasıl toparlandınız bana da yardım edin?

Amiiinn canım benim senin su duruşun bile takdir edilesi yani...
Hesabın kimle olduğunu biliyosun hesabı kime birakicagni biliyosun en büyük erdem bu...
Bulasip da yüz göz olmamisin hiç...cahille munakasa edilmez zaten ya sinirini tavana ziplatir ya adabina yazık olur...
Sen Allah.a teslim ol en güzel vekil...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım Allah kaldırabilecekler gücü veriyor inan bana.
Ben eşim olmadan yaşayamam diyordum ama öyle bir yaşanıyor ki.
Bence detayları avukatlar konuşsun.
Sizin öngöremediklerinizi düşünemediklerinizi biliyorlar.
Benim eski eşim ve babası 50 liralık lambaları sökmeye kalkmışlardı o derece...
O sebeple avukatlar halletsin.
Korkma sakın Allah sabrını verecek inan bana😊
Allah'a sığın hep...

Allah'a havale ettim.
Allah bildiği gibi yapsın hepsini...
Turşusunu kuracak oğlunun demek ki...
Ben asıl eski eşime çok kızıyorum onları evimizin içinden hiç çıkartamadık için

Teşekkür ederim tatlım.
Allah bilsin görsün ve yapsın...
Hep böyle dua ediyorum

Benim için asıl süreç yarından itibaren başlıyor. Bi de iş var millet soracak ne oldu neden suratın asık falan diye. Kimseyi görmek istemiyorum kimseyle konuşmak istemiyorum. Biran önce bu psikolojiden bı evlilikten kurtulmak ve mutlu olmak istiyorum ama kafam hep onunla meşgul.

anne baba bi yere kadar karışır bence eşinizin aklında başka bir kadın vardı o yüzden bunlar oldu...

Anne baba bir yere kadar karışmıyor canım. Insanın başına gelmeden anlayamaz bu tür aileleri. Ama suç bizim kocalarımızda adam olsalardı dengeyi kurarlardı. Annesinin babasının her dediğini doğru kabul etmezlerdi. Bizi de anlamaya çalışırlardı.

Gerçekten çeken bilir...
Bazı anneler babalar yuva yıkacak kadar çocuklarını etkileyebiliyor.
Allah kötüyle karşılaştırmasın kimsecikleri...

Öncelikle sakin ol ve direk müdürünle konuyu konuş.
Bana en çok müdürüm destek oldu.
Çünkü bu süreçte hata yapmaya ve dikkatsiz çalışmaya çok açıksın.
Ve her gün makyajını yapıp işe gitmeye özen göster. Şıkır şıkır giyin ki kimsecikler içinde yanan fırtınaları görmesin...
Ben inanıyorum Allah bize yardım edecek, yolumuzu açacak ve iyi insanlarla karşılaştıracak...

anne baba bi yere kadar karışır bence eşinizin aklında başka bir kadın vardı o yüzden bunlar oldu...

Eğer dediğiniz gibiyse de yine Allah'a havale ediyorum.
Yuva yıkanın yuvası olmazmış...
Erkek milleti...
Allah bildiği gibi yapsın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…