boşanırken bende halen aşıktım kocama ama benimki çok ağır bir süreçti boşanma sebebimiz falan neyse bir konuşma sürecinde teyzem bana dediki sana yaptıklarını hatırla ve nefret et her krize girdiğimde yaptıklarını hatırladım ve sildim umarım sen de böyle atlatırsın
tabiki kimseye güvenemiyorum hayatımda kimse yok
ayrıldığım için mutluyum
çok dikkatli olmalısın artık seni sevdiğini söyleyen kimseye inanma
artık sen boşanmış kadınsın açık kapısın ( aptallar için ) senden faydalanmak isteyen çok çok kişi olacak
hayat artık daha da zor bizim için
Benim de en çok korktuğum o aç kurtlar zaten...
Bizimle aynı durumda olan bir arkadaşımla konuştum geçen gün.
O boşanalı 1 seneyi geçti.
Bana söylediği şey çok mantıklı geliyor.
'Biz defolu mal değiliz. Denedik olmadı. Eğer bir saniye bile başımızı önümüze eğer ve zavallı gözükürsek aç kurtlar etrafımızı sarmak ister. Aslan gibi dimdik durmalıyız ki kimse aciz olmadığımızı görsün. '
Bence hayat felsefemiz bu olmalı ☺️
Yani bekar ya da evlenmiş boşanmış birileri çıkabilir.
Önemli olab değer vermesi.
Daha doğrusu en azından kendi adıma konuşayım, ben kendime değer vereceğim ki karşındaki bana değer vermek zorunda kalsın.
Bir önceki evliliğimde en büyük hatam adamı başımın üstünde gezdirmem oldu.
Totosu kalktı adamın.
Sonrada sapıttı anasına kaçtı..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kız ben kocamı ne severdim ayaklarını öperdim öyle bir aşk ben uğraşır didinir sevdiği yemekleri yaparım o gider annesinde yer öyle eve gelirdi
eve asla para vermez annesine verirdi zar zor ayda 1 defa markete çıkardık neyse çok şükür bitti :2::2:
siz ne kadar güçlü bir bayansınız!arkdaşlarım çevrem herkes bana der ama ben sizi görünce nutkum tutuldu resmen!uzun yıllar ilişki yaşamış ve kasımda nişanı olacak buna rağmen seve seve erkek ardkaşından ayrılan biri olarak gözyaşlarıyla okudum!aceba bir mesaj atsam mı diye düşünürken yazınızı okuduktan sonra kesinlikle atmamalısın burcu dedim.siz bana güç verdiniz.Allah da sizi bu sıkıntınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah.
Her evlenen ilk iki yil zorluklar oluyor onemli olan sabretmek belli bor yere kadar onlar pesimizden kosuyorlar ama sabir..... yani
bu arada sebestiani anladimda bizim burda bu kelime meshur ingilizce anlami ne soylermisinz konuyla alakasiz ama
Mutlaka 2 yıl zorluk oluyordur.
Ama önemli olan o zorluğu seninle birlikte yüklenecek, sırtını dayayabileceğin birini bulabilmek...
Benimki bırak sırtını dayamayı ailesiyle sendeleyeceğim anı kolluyormuş.
Bir evlilik kendini en başında belli ediyor.
Çekilecek çile varsa deyecek adam lazım. Deymiyorsa sahip çıkmıyorsa bir dakika beklememek lazım...
üzücü... önüne bak lütfen..
Önüme bakıyorum ve dua ediyorum ki Allah hayırlı şeyler çıkartsın bundan sonra karşıma...
amin insallah tatlım kişiliğinden taviz verme sakın
siz ne kadar güçlü bir bayansınız!arkdaşlarım çevrem herkes bana der ama ben sizi görünce nutkum tutuldu resmen!uzun yıllar ilişki yaşamış ve kasımda nişanı olacak buna rağmen seve seve erkek ardkaşından ayrılan biri olarak gözyaşlarıyla okudum!aceba bir mesaj atsam mı diye düşünürken yazınızı okuduktan sonra kesinlikle atmamalısın burcu dedim.siz bana güç verdiniz.Allah da sizi bu sıkıntınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah.
Merhaba seninle aynı yaştayız. Ben de bir yıl önce boşandım. Malesef benimkinin ailesi de her şeyimize karıştı, eşya almadan tut düğünüme her şeyde bir problem çıkardılar ve arkadan eşimi yok karın havalı, yok bizi beğenmiyor gibi laflarla doldurarak üzerime saldılar. Bir sürü sorun yaşadım ve ayrıldık. İlk zamanlar çok zor geçti. Neden bana bunları yaptılar diye çok ağladım ama dışarıya karşı hep güçlü durdum. Şimdi de yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Allah yardımcımız olsun.
Eski eşimden haberim yok pişman olacağını da sanmıyorum. Çok çok inatçı bir insan. Allah a havale ettim onu ve ailesini. İki cihanda da sorsun hakkımı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?