Evliliğimiz pisi pisine bitti

Unutmanın en güzel yolu bu olsa gerek, sadece iyi şeyler olsaydı zaten bu hale gelmezdik, en iyisi hemen kötü anıları ve ayrılma sebebimizi kendimize hatırlatmak :128:

Benim de en çok korktuğum o aç kurtlar zaten...
Bizimle aynı durumda olan bir arkadaşımla konuştum geçen gün.
O boşanalı 1 seneyi geçti.
Bana söylediği şey çok mantıklı geliyor.
'Biz defolu mal değiliz. Denedik olmadı. Eğer bir saniye bile başımızı önümüze eğer ve zavallı gözükürsek aç kurtlar etrafımızı sarmak ister. Aslan gibi dimdik durmalıyız ki kimse aciz olmadığımızı görsün. '
Bence hayat felsefemiz bu olmalı ☺️

Yani bekar ya da evlenmiş boşanmış birileri çıkabilir.
Önemli olab değer vermesi.
Daha doğrusu en azından kendi adıma konuşayım, ben kendime değer vereceğim ki karşındaki bana değer vermek zorunda kalsın.
Bir önceki evliliğimde en büyük hatam adamı başımın üstünde gezdirmem oldu.
Totosu kalktı adamın.
Sonrada sapıttı anasına kaçtı...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kız ben kocamı ne severdim ayaklarını öperdim öyle bir aşk ben uğraşır didinir sevdiği yemekleri yaparım o gider annesinde yer öyle eve gelirdi
eve asla para vermez annesine verirdi zar zor ayda 1 defa markete çıkardık neyse çok şükür bitti :2::2:

siz ne kadar güçlü bir bayansınız!arkdaşlarım çevrem herkes bana der ama ben sizi görünce nutkum tutuldu resmen!uzun yıllar ilişki yaşamış ve kasımda nişanı olacak buna rağmen seve seve erkek ardkaşından ayrılan biri olarak gözyaşlarıyla okudum!aceba bir mesaj atsam mı diye düşünürken yazınızı okuduktan sonra kesinlikle atmamalısın burcu dedim.siz bana güç verdiniz.Allah da sizi bu sıkıntınızdan tez zamanda kurtarsın inşallah.

Her evlenen ilk iki yil zorluklar oluyor onemli olan sabretmek belli bor yere kadar onlar pesimizden kosuyorlar ama sabir..... yani
bu arada sebestiani anladimda bizim burda bu kelime meshur ingilizce anlami ne soylermisinz konuyla alakasiz ama

Teşekkür ederiz burcucum.
Sana tek söyleyebileceğim çok doğru bir karar vermişsin.
Hiç bir şey daha iyi olmuyor evlendikten sonra.
Her şey gittikçe daha zorlaşıyor zor adamla... Ve zor ailesiyle...

Her evlenen ilk iki yil zorluklar oluyor onemli olan sabretmek belli bor yere kadar onlar pesimizden kosuyorlar ama sabir..... yani
bu arada sebestiani anladimda bizim burda bu kelime meshur ingilizce anlami ne soylermisinz konuyla alakasiz ama

Mutlaka 2 yıl zorluk oluyordur.
Ama önemli olan o zorluğu seninle birlikte yüklenecek, sırtını dayayabileceğin birini bulabilmek...
Benimki bırak sırtını dayamayı ailesiyle sendeleyeceğim anı kolluyormuş.
Bir evlilik kendini en başında belli ediyor.
Çekilecek çile varsa deyecek adam lazım. Deymiyorsa sahip çıkmıyorsa bir dakika beklememek lazım...

Inan canim haklisin senide anliyorum......

Kızlar peki ah edipte ahı tutan var mı aranızda benim kadar çekip?

Hayat insanı güçlü kılıyor...
Ister istemez dik duruyorsun

Merhaba seninle aynı yaştayız. Ben de bir yıl önce boşandım. Malesef benimkinin ailesi de her şeyimize karıştı, eşya almadan tut düğünüme her şeyde bir problem çıkardılar ve arkadan eşimi yok karın havalı, yok bizi beğenmiyor gibi laflarla doldurarak üzerime saldılar. Bir sürü sorun yaşadım ve ayrıldık. İlk zamanlar çok zor geçti. Neden bana bunları yaptılar diye çok ağladım ama dışarıya karşı hep güçlü durdum. Şimdi de yaşadığım şehri değiştirmek istiyorum ama bir türlü cesaret edemiyorum. Allah yardımcımız olsun.

Peki güvenebildiniz mi birine yeniden?
Aşık olabildiniz mi?
Eski eşiniz pişman oldu mu yaptıklarına?
Iş değiştirdiniz mi?

Ben de çok fazla değişim yapmaktan korkuyorum.

Daha önceden tanıdığım biri var beni sevdiğini ve evlenmek istediğimi söyleyen. O hiç evlenmedi ama ben evliliğe karşı soğuğum şu an iş değişikliği yapamadım henüz

Eski eşimden haberim yok pişman olacağını da sanmıyorum. Çok çok inatçı bir insan. Allah a havale ettim onu ve ailesini. İki cihanda da sorsun hakkımı.

Sanırım aynı durumdayız.
Ben de asla affetmiyorum.
Allah iki cihanda da sorsun dediğin gibi.
Kalp kıran yuva yıkanın yuvası olmazmış.

Birinin seni beklemesi iyi bir şey.
Bence ona ve kendine bir şans vermelisin. Ve Asla kıyaslama eski eşinle.
Umarım ben de senin gibi asla haberim yok diyebilirim günün birinde.
Umarım canımın acısı geçer.
Umarım sevgim aşkım biter...
Sadece yaptığı kötü şeyleri hatırlarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…