Günaydın kızlar,
Ben de yazamayanlardanım:)
Nasılsınız bakalım?
Muhabbet kuşu, Tacor inşallah daha iyisinizdir.
Cizi telefondan girsene tatlım.
Öpüyorum sizleri
Canım inşallah herşey gönlüne göre ilerler, Allah kolaylık versin. Dediğin gibi Allah sabredenlerle birlikte:)Sevilcim sen nasılsın canım? Keyfin nasıl?
Tacor tatlım bir gün herşey yoluna girecek, hep böyle belirsiz kalmayacak inan bana. Ama bence uzatma. Senin adım atman gerekiyorsa güçlü ol ve at. Beklemek yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef
İnston canım sen ne yaptın? Eşyalarını gönderecek mi eşin?
Cizi bitenem inşallah evin borcunu da ödersin daha güzellerini de alırsın. Hatta bu işin ticaretine atılıp emlakçılığa başlarsın belkiBüyük düşünmek lazım tatlım
Kızlar benim avukatımla ilgili bazı problemler çıktı. O yüzden avukat değiştirdim. Şimdi herşeye baştan başlıyorum. Çok çok dualarınızı istiyorum. Çünkü sabır ve güç şu dönem en çok ihtiyacım olan şeyler.
Hepinizi öpüyorum. Allah her daim yanınızda olsun. Güç kuvvet versin.
"Allah, sabredenlerle birliktedir." "Allah bize yeter. O ne güzel Vekil'dir."
iyim sagol ya allaha sükür, allah sabir versin güzel arkadaslarim hepmize allahim sabir sabir sabir versin en güzeli en cok ona ihtiyacimiz var. cizi ne guzel bak kendi evin allah saglikli oturmaya nasip etsin ya. sevil güzel arkadasim hep söyluyoruz ya hersey yoluna gidicek insallah bir gün herseyi icin güleriz ya :)... ama bu günlerde herseyin basi sabir arkadaslarim :) hepinizi cok ama cok öpuyorummmmmmm canlarim benimSevilcim sen nasılsın canım? Keyfin nasıl?
Tacor tatlım bir gün herşey yoluna girecek, hep böyle belirsiz kalmayacak inan bana. Ama bence uzatma. Senin adım atman gerekiyorsa güçlü ol ve at. Beklemek yıpratmaktan başka bir işe yaramıyor maalesef
İnston canım sen ne yaptın? Eşyalarını gönderecek mi eşin?
Cizi bitenem inşallah evin borcunu da ödersin daha güzellerini de alırsın. Hatta bu işin ticaretine atılıp emlakçılığa başlarsın belkiBüyük düşünmek lazım tatlım
Kızlar benim avukatımla ilgili bazı problemler çıktı. O yüzden avukat değiştirdim. Şimdi herşeye baştan başlıyorum. Çok çok dualarınızı istiyorum. Çünkü sabır ve güç şu dönem en çok ihtiyacım olan şeyler.
Hepinizi öpüyorum. Allah her daim yanınızda olsun. Güç kuvvet versin.
"Allah, sabredenlerle birliktedir." "Allah bize yeter. O ne güzel Vekil'dir."
Merhaba kizlar.ben de bakip yazanayanlardanim.oyle garip seyleri cikariyor ki Allah karsima.sabir ama sabir diyorum hep.hani bir heyecan bir heves ugruna bitirdi ya herseyi bizi boyle bir duruma soktu ya elbet gercekler onun da yuzune vuracak.tabi bunlar olurken ne gormek ne de duymak isterim.onunla ilgili hicbirsey istemiyorum yasanmamis sayiyorum herseyi.cocugunuz var diceksiniz.onda da sunu soyleyim size bunca zaman gelip gormemis.ustume izin donusu ailesinin yanindan erken ayrilip baska yere gitmis biri.aylardir cocugu nr yer ne icer nerde yatar dusunmeyen biri. Bu saatten sonra da bi zahmet cikmasin karsimiza.
Muhabbet kusu esyalari sormussun arkadasim.acik adresi sordu gonderdim ama bilmiyorum gonderir mi? Bunca zaman olmus yaptigi dusuncesizlik had safhada.
Sabah kahvalti da durup dururken bir anda bizimkilerin yaninda hickiriklar icinde aglamaya basladim.uzun zamandir biriktirdigim gozyaslarimi akittim.kendime olan kizginligima bir heves heyecan ugruna yuvamin yikilisina, gelecek gunlerin belirsizligine, tam aile olduk derken sirtimdan vurusuna, kac aydir dusurdugu duruma...oyle cok birikim var ki icimde...oyle cok bilip de sustugum seyler var ki icimde.ama evladim var susuyorum allaha havale ediyorum.
canim allah yardim etsin ayni dugyulari ben pesliyorum hep diyorum benim yuvami yiktilar kendisini sati ya bir daire icin bide dükkan icin varya kizlar en cok kendime kiziyorum ne kadar da salkmisim ya... nasil bir adamlik mis be nasil bir gurur ya ama anesi ve o yuvami yiktilar allahimda diyorum elbet bir gün allahim onlarada öylöe bir oyun oynicaklar ya, ondan sabrediyolrum... bende bazen göz yasi patlamarli oluyor ama insaniz iste haksizlika geldik diye, nasil bir yastiga bas koymusuk böyle bir insanla onlar nasil vicandsiz diye. allahim hepimize sabir versin güzel arkadasim, kolaylik bebegini düsun canim sen.Merhaba kizlar.ben de bakip yazanayanlardanim.oyle garip seyleri cikariyor ki Allah karsima.sabir ama sabir diyorum hep.hani bir heyecan bir heves ugruna bitirdi ya herseyi bizi boyle bir duruma soktu ya elbet gercekler onun da yuzune vuracak.tabi bunlar olurken ne gormek ne de duymak isterim.onunla ilgili hicbirsey istemiyorum yasanmamis sayiyorum herseyi.cocugunuz var diceksiniz.onda da sunu soyleyim size bunca zaman gelip gormemis.ustume izin donusu ailesinin yanindan erken ayrilip baska yere gitmis biri.aylardir cocugu nr yer ne icer nerde yatar dusunmeyen biri. Bu saatten sonra da bi zahmet cikmasin karsimiza.
Muhabbet kusu esyalari sormussun arkadasim.acik adresi sordu gonderdim ama bilmiyorum gonderir mi? Bunca zaman olmus yaptigi dusuncesizlik had safhada.
Sabah kahvalti da durup dururken bir anda bizimkilerin yaninda hickiriklar icinde aglamaya basladim.uzun zamandir biriktirdigim gozyaslarimi akittim.kendime olan kizginligima bir heves heyecan ugruna yuvamin yikilisina, gelecek gunlerin belirsizligine, tam aile olduk derken sirtimdan vurusuna, kac aydir dusurdugu duruma...oyle cok birikim var ki icimde...oyle cok bilip de sustugum seyler var ki icimde.ama evladim var susuyorum allaha havale ediyorum.
Insallah arkadasim zaten o inancimiz olmasa bu yaptiklari sineye cekilecek sey degil.bizden uzak olsun bundan sonrasi icin en buyuk duam bu.Ah güzel arkadaşım. İnşşallah hepsi geçecek. Kızınla çok ama çok mutlu bir ömür yaşayacaksın. Dualarımız bu yönde. Sana yaşattıkları olmasa zaten bu duruma düşmezdiniz. Cizi nin bir sözü var; onlar artık sevdiğimiz adamlar değil. Çok doğru, onlar artık başka biri. Oyüzden üzülmeye değimiyor. Ha üzülmeden durabiliyor muyuz hayır. Ama Rabbim büyük. Kimsenin ahı kimsede kalmaz. Gün gelir bizim soramadıklarımızın hesabını Rabbim bir bir ister onlardan. Rabbim sana güç, kuvvet, dayanma gücü, bol bol sabır versin tatlım.
Allah hepimizin yardimcisi olsun.atlaticaz gecicek bu gunler.paylasarak azalacak sikintilarimiz.once Allah sonra bebegim en buyuk dayanagim.gecsin artik bu gunler kizlar yaa.cok zor...canim allah yardim etsin ayni dugyulari ben pesliyorum hep diyorum benim yuvami yiktilar kendisini sati ya bir daire icin bide dükkan icin varya kizlar en cok kendime kiziyorum ne kadar da salkmisim ya... nasil bir adamlik mis be nasil bir gurur ya ama anesi ve o yuvami yiktilar allahimda diyorum elbet bir gün allahim onlarada öylöe bir oyun oynicaklar ya, ondan sabrediyolrum... bende bazen göz yasi patlamarli oluyor ama insaniz iste haksizlika geldik diye, nasil bir yastiga bas koymusuk böyle bir insanla onlar nasil vicandsiz diye. allahim hepimize sabir versin güzel arkadasim, kolaylik bebegini düsun canim sen.
İyi bayramlar canım... Herkes bayram telaşındadır diye düşündüm ben:)Kızlar nerdesiniz?
O aklını kendine saklasın canım:)Kızlar bu sabah huzurlarda uyandım
Evde ses olmasını öyle çok özlemiştim ki...
Annem gelecek yarında :)
Eski eşim taşındığımı duymuş
Iyi yapmışmışım....
O hatıralarla o evde yaşayamazmışmışım...
Yuvamızı dağıttı gitti...
Allah'a havale ediyorum...
Gencecik yaşımda dul kaldım, üstelik deli gibi severken...
Ama hiç sevilmemişken...
Rabbim öyle mutluluklar nasip etsin ki bize hepimiz unutalım tüm bu yaşadıklarımızı...
aminnn insallah canim :) sevile katiliyorum o aklini kendine saklasin, akil varsa tabiki :) :)Kızlar bu sabah huzurlarda uyandım
Evde ses olmasını öyle çok özlemiştim ki...
Annem gelecek yarında :)
Eski eşim taşındığımı duymuş
Iyi yapmışmışım....
O hatıralarla o evde yaşayamazmışmışım...
Yuvamızı dağıttı gitti...
Allah'a havale ediyorum...
Gencecik yaşımda dul kaldım, üstelik deli gibi severken...
Ama hiç sevilmemişken...
Rabbim öyle mutluluklar nasip etsin ki bize hepimiz unutalım tüm bu yaşadıklarımızı...
Gunaydin kizlar. ..nasilsiniz? Cok ihmal ediyoruz birbirimizi olmuyor ama boyle:) bugun elbiselerim geliyor sanirim. Ama soylede bir durum var bugun yazligi kapatiyoruz artik donus vakti.umarim 12 den once gelir.sabah namazindan beri ayaktayim.uyuyamadim gece de 3 de yatmistim.aa bu arada engelimi kaldirmis gecen gece 23 defa aradi ama acmadim.sanirim esyalarimi n ilk etabibi gonderince anladi yolun sonunda oldugunu.gerci cok uzulecegini sanmiyorum coktan yolunu cizmis.ben nasilim derseniz?...bosanma yolundaki en onemli adimi atmis olacagim.ama icimde bisey yok yani boslukta gibiyim sanki.umarim esyalar gelince bizimkilerin yaninda aglamam.artik bana ait degilmis hissi rahatlatti gibi bilmiyorum. Offf sabah sabah uykusuzluktan sasirdim sanirim. Hayirli cumalar hepinize...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?