İyiym canım, sen nasılsın?Kizlarrr bugun kimse yok hayirdir :) iyisiniz di mi?
Kizlarrr bugun kimse yok hayirdir :) iyisiniz di mi?
Senden böyle şeyler duymak be güzel canım ya. Çok sevindim senin adına, ohh sefan olsun tatlım ya:)Merhaba canım. Ben de iyiyim valla. Sevilcim sendeki duyguların aynısı bende de varHatta bugün gördüğüm bor gelinlik için gayri ihtiyari bir halde "bi daha evlenirsem gelinliğimi böyle yaptırıcam" diye bir yorum bile yaptım :) Yeni hslime alışıyorum. Bugün kuzenler buluşup gezdik. Ve kuzenimin birinin evine sadece bir kez gittigimi birinin de kendine ait dükkanına hiç gitmediğimi farkettim. Çünkü malum şahıs izin vermiyordu. Oh şimdi iznimi kendimden alıyorum, aileme de haberimi verdim mi tamamdır. Valla aileme haber vermek hiç koymuyor bunca zaman birinin emrinde yaşadıktan sonra. Mutluyum kızlar ve en önemlisi de artık huzurum var.
İyiym canım, sen nasılsın?
Bir umursamazlık var üzerimde, düşünmüyorum, takılmıyorum. Hayırdır inşallah bu durumuma. Çok yorulmuşum ben, kendime eziyetmiş bu... Hiiiiç de takmam birşeyi inşallah...
Ara ara gelgitlerimiz olur ama o da zamanla gecer sanirim. Kolay degil bu karar bu surec.ben de iyi olmaya calisiyorum.yarin gondwrecekmis sanirim insallah sozunu tutar.gelince zaten hemen haber veririm.İyiym canım, sen nasılsın?
Bir umursamazlık var üzerimde, düşünmüyorum, takılmıyorum. Hayırdır inşallah bu durumuma. Çok yorulmuşum ben, kendime eziyetmiş bu... Hiiiiç de takmam birşeyi inşallah...
Ne kadar tavizler vermisiz ya.yazilanlari ya da yasadiklarimi dusunuyorum da bizlerde de hata var.kendimizi o kadar yok saymisiz ki bu sureci yasamamiz cok da sasirtmiyor.onlarin bize kazandirdigi en onemli sey bu sanirim.hayatta once kendimizin geldigini ogrenmemizi sagladilar.kimse icin taviz vermemeyi ogrettiler.kirilmamiz, kirginliklarimiz, ofkemiz, ozlemimiz...bir cok duygu karmasamiz var.ama net olan bisey de var ki artik eski bizler degiliz...Merhaba canım. Ben de iyiyim valla. Sevilcim sendeki duyguların aynısı bende de varHatta bugün gördüğüm bor gelinlik için gayri ihtiyari bir halde "bi daha evlenirsem gelinliğimi böyle yaptırıcam" diye bir yorum bile yaptım :) Yeni hslime alışıyorum. Bugün kuzenler buluşup gezdik. Ve kuzenimin birinin evine sadece bir kez gittigimi birinin de kendine ait dükkanına hiç gitmediğimi farkettim. Çünkü malum şahıs izin vermiyordu. Oh şimdi iznimi kendimden alıyorum, aileme de haberimi verdim mi tamamdır. Valla aileme haber vermek hiç koymuyor bunca zaman birinin emrinde yaşadıktan sonra. Mutluyum kızlar ve en önemlisi de artık huzurum var.
İnşallah yollar canım. Düşünemiyorum galiba ben, derin düşünemiyorum yani. Bir boşvermişlik üstümde. En son bir çok kötü olmuştum, o alşamdan sonra bir boşvermişlik geldi üstüme. Boşveririz herşeyi inşallah kızlar, kafa rahat oluyormuş:)Ara ara gelgitlerimiz olur ama o da zamanla gecer sanirim. Kolay degil bu karar bu surec.ben de iyi olmaya calisiyorum.yarin gondwrecekmis sanirim insallah sozunu tutar.gelince zaten hemen haber veririm.
aminnnnnnnnnnnnnnn insallah canim öyle olucak yaGünaydın kızlar,
Yeni gün yeni şans, derdi eski bir iş arkadaşım.. Bizim için de öyle olsun.
Tacor, ne hissediyorsan paylaş güzelim. Moralimizi bozmak ne demek, böyle düşünme lütfen. Hayatına başkası muhakkak girecek, hayırlısı olsun, zamanı gelince olsun.
En çok haksızlıklara üzülüyor insan zaten. Acın azalacak, kalbini ferah tut.
Çook öpüyorum hepinizi...
malesef cok deger verdigimizden mi yoksa icindeki seytan yaada annesimi degitiriyor onu zaten hala anlamis dedgilim...Çok üzüldüm hikayenize. İnsanın en güvendiği eşi, kocası nasıl oluyor da aniden böyle değişebiliyor değil mi?
Günaydın canım, o ağlama durumunu biliyorum bende de oldu, bir zaman elinde olmuyor salıyorsun kendini. Yaşanmışlıklara ağlıyorsun, haksızlığa, acıya... Niye ağlıyorum diye hırpalama kendini, duyguların hislerin var, sadece nefes almak değil yaşam. Bir süre sonra önemsememeye başlarsın canım, hayırlısını iste, hayat çok garip. Ne getireceği ne götüreceği belli değil. Herşey güzel olsun hepimiz için arkadaşım, biz burdayız. Özel ve önemli olduğunu unutma...günaydin kizlar ne yapiyonuz? vallah kac günden bere agliyorum ya beni istemeyen bir adam icin ben hüngür hüngür göz yasi dokuyorum hem istemiyorum aglamak ama kendinden geliyor allahim yarabbi ya, nasil durcak nasil gecicek bilmiyorum ya
zaten 6 aydan bare annemlerde yasiyorum ama simdik birden böyle biaglama krizleri geliyor allahim diyorum o kadar yaptiki niye agliyorsun. ama senin dedigin gibi o haksizliklar anesinin amacina uglasmasi beni bir dukana yada bir daire satmasi cok agrima gidiyor. simdik de whastupinda yazmis "en büyuk hatamdin" yani ne anlami varki elalemin görmesine sen icinde yasa biseyleri elaleme ne benden cok ayiliyorum bunlar acayip arima gidiyor ya sevilGünaydın canım, o ağlama durumunu biliyorum bende de oldu, bir zaman elinde olmuyor salıyorsun kendini. Yaşanmışlıklara ağlıyorsun, haksızlığa, acıya... Niye ağlıyorum diye hırpalama kendini, duyguların hislerin var, sadece nefes almak değil yaşam. Bir süre sonra önemsememeye başlarsın canım, hayırlısını iste, hayat çok garip. Ne getireceği ne götüreceği belli değil. Herşey güzel olsun hepimiz için arkadaşım, biz burdayız. Özel ve önemli olduğunu unutma...
Ya canım bu whatsupta böyle şeyler yazmak çok sığ ve basit . Seviyesizliğini ortaya koyuyor güzelim. Bu seviyesizlik karşısında sen de bir zaman sonra ister istemez soğuyacaksın emin ol.zaten 6 aydan bare annemlerde yasiyorum ama simdik birden böyle biaglama krizleri geliyor allahim diyorum o kadar yaptiki niye agliyorsun. ama senin dedigin gibi o haksizliklar anesinin amacina uglasmasi beni bir dukana yada bir daire satmasi cok agrima gidiyor. simdik de whastupinda yazmis "en büyuk hatamdin" yani ne anlami varki elalemin görmesine sen icinde yasa biseyleri elaleme ne benden cok ayiliyorum bunlar acayip arima gidiyor ya sevil
amin insallah canimYa canım bu whatsupta böyle şeyler yazmak çok sığ ve basit . Seviyesizliğini ortaya koyuyor güzelim. Bu seviyesizlik karşısında sen de bir zaman sonra ister istemez soğuyacaksın emin ol.
günaydinnn, beniim icin de aynisi gecerli bisey yazasim gelmiyor öyle bir umut bir bekleyes deyim canim. insallah rabbim herseyin güzeli nasipt etsin hersey cok güzel olur insallGünaydın Hanımlar,
Siteye girip kontrol etsem de kim ne yazmış, pek birşey yazasım gelmiyordu açıkçası. Yeni bir gelişme de olmadığı için sessiz kaldım. Ama sizleri merak ettim. Nasılsınız? Umarım iyisinizdir.
Ben iyiyim çok şükür. Ayakta durmaya çalışıyorum. Yeni hayatıma başlamak için eskikleri bir an önce geride bırakmanın hevesindeyim. Herşeyin daha güzel olacağına inancım hala sürüyor :)
Hepinizi çok öpüyorum. Dikkat edin kendinize.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?