Evliliğimiz pisi pisine bitti

Esyalarimin ilk kismi geldi kizlar.guya elbiseleri gondermis ama baya bir kismi eksik.buna sukur ne diyim ki...Muhabbet kusu bisey diyim mi arkadasim bence basta cok ciddi degillerdi.cunku nasil olsa biz yine sineye cekerdik diye dusunduler.ama artik bizden giden o kadar cok sey vardi ki pes ettik...guzel olacak diyelim hersey.esyalar gelince aglarim diyordum ama aglayamadim bile...bugun evlilik yildonumumuzdu bizim.hediyen icin tesekkurler dedim icimden o kadar. ..

Evlilik yıldönümünüz olmasına çok üzüldüm Belki boşandıktan sonra daha kolay geçerdi bugün ya da ben mi öyle sanıyorum bilmiyorum.
Eşyalarımı kolileyip kendi gönderecekmiş öyle demiş avukatıma. O da mahkemeden sonra. Bana güvenmiyormuş. Ne yapacaksam koca koca mobilyaları mı kaçırıcam. Güvenmiyorsa avukat var. Boşuna mı bi dünya para veriyoruz avukatlara. Beklesinler başımızda dimi ama. Kabul etmedim. İnatlaşıyor muyum bilmiyorum. İçim çok huzursuz. Ama eğer anlaşmak istiyorlarsa eşyalarımı önümüzdeki hafta alırım yoksa imza atmam anlaşmaya dedim. Resti çektim. Ayrıca eşyalarımı benim akrabalarım toplayacak hiçbiri dokunmasın dedim. Ben de ona ve o çirkef pislik lanet ailesine güvenmiyorum. Biraz da o tutuşsun. Sıkıldım artık. Üstüne üstlük abim de baskı yapıyor uzatmaya gerek var mı bırak öyle olsun canından kıymetli mi sana yeni kıyafet alırız falan diye avutuyor beni. Ama zaten bir çok şeyden vazgeçtim ben. Evimden, mobilyalarımdan, tazminattan.. Ne diye daha fazla kolaylık sağlayayım ki onlara. İstedikleri gibi olmayacak bundan sonra hiçbir şey. Haklarımdan feragat edip anlaşmaya yanaşan bensem onlar da birşeylere katlanmak zorunda kalmalılar. Çok sinirliyim. Çok gerginim. Hiç acımıyor bana. Sevgiyi göremeyene sevgi gösterilmezmiş bu nasıl sevgiyse. Bitirdi beni :/

Kızlar okudum yazdıklarınızı, içimi sızlattınız kızlar. Sadece sizi sevdiğimizi untmayın. Ben kendimi dinlemiyorum, bir arkadaşım var, boşanıyor. Her aşaması ayrı can yakıcı onun. Yeri gelince amaaaan demek gerekirmiş. Ettikçe kendine etmemeli insan. Demesi kolay, uygulaması zor...

Kuzlar nerelerdesiniz? Ilk posta esyamim gelmesinden sonra kalan postayi bekliyorum hala. Sali gondericem dedi ama bakalim.ikinci bi hususta hala davayi acmadi.acmazda sanirim orda kaldigi sure boyunca.bizim hayatimizdaki zorluklardan ona ne ki di mi ama...farkli sehirlerdeyiz anlasmalida olsa dava nasil olcak bilmiyorum. Ben acayim desem o gelir mi bilmem.suruncemede bekliyorum hala.sizler naptiniz? Yok mu gelismeler? Haaa bi de anlasmali da olsa bana son dakika golu atmasindan cok korkuyorum. Offff rabbim hepimizi hayirlisiyla feraha cikarsin.

Merhaba canım, herkes kayıplarda sanırım. Allah kolaylık versin canım. İnşallah son dakika gölü falan olmazherşey istediğin gibi olur.
Günlük telaşlarla uğraşıyorum ben, bugün de yorgunum şimdiden :) çok öpüyorum ...

merhaba fistik hic bir degisiklik yok, bende bu hafta sonra aglamakla gecirdim bazen canim o kadar cok yaniyor ki tahmin edemesiniz nefret ediceme hala gör yasi dökuyorum ya ne olucak benim durumum bende bilmiyorum allahima siginmis bir sekilde bekliyorum. cok zor bir durum ne bir bosanma var ne bisey aklinca benden bekliyor bende inatan acmiyorum iste, öyle hem zamanim geciyor hem hayatim , allahim sabir versin iste

Merhaba Kızlar,

Benim duruşma tarihim belli oldu, 1 ay sonra. Eşyalar duruşmadan sonra alınacak. Artık herşeyden geçtim. Hiçbir şeyin derdine düşmüyorum yeter ki boşanalım bir an önce. İnsanın gücü belli bir zaman sonra tükeniyor çünkü

Ama sizin durumunuz da çok sıkıntılı. Beklemek, belirsizlik çok canını yakıyor insanın. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Belirsizlik en kotusu arkadasim biseyleri netlestirmeden bu ruh halin gecmez emin ol.ve kendi icinde bitirmeye calis ilk adim olarak gerisi geliyor zaten.

Evet tek tek kayip ilani vericem en sonunda goreceksiniz:) gunluk kosusturmalarla ugrasman bile bisey sevilcim bu kendini birakmadigini gosteriyor:)

Ayyy hadi hayirlisi ve darisi basima...suna bak cok sevdigimiz insanlardan ayrilmak icin gun sayar olduk.aslinda bizde belirsizlik yok da iste lojman derdi yuzunden bizi mgdur duruma sokuyor iste.yarin esyalari gonderirse ben acicam davayi.cunku kullanilmak zoruma gidiyor.cunku o coktan bekar hayatina adapte olmus bile.arasira arayip da pismanliklarini dile getirmesini saymazsak tabi.o da iste duygu somurusu.kanmiyorum artik kac aydir neler yasatti.dua edin de yollasin yarin herseyimudava konusunda da guvenebilsem keske.cizinin desigi gibi taniyamiyoruz ki artik onlari.sahi ciziii sen nerelerdesin??? Yeni evinin dekarasyon isleribe daldin bizleri unuttun...

hadi canim hayirlisi olsun sana ne güzel demek zorunda kaliyorum cünkü birsey netlesiyor böyle yasamaktansa tarih günu beli olsun daha iyi. böyle insan daha cok yipraniyor. ama isiz biliyordur ben ona nafaka ödiycemi bende onu asla kabul etmiyorum iste, beni enayi zanedi heralde. ama kendim yipraniyorum iste baya ama insallah hersey gecer insallah zamanla. öbur hfata bir 10 günlune zaten tatile gidiyorum annemle babama sürpruz yaptim onlar da cok yiprandi insallah bir aksilik cikmaz vize durumunla.... ohh beee günes lazim arkadaslar biraz

Belirsizlik en kotusu arkadasim biseyleri netlestirmeden bu ruh halin gecmez emin ol.ve kendi icinde bitirmeye calis ilk adim olarak gerisi geliyor zaten.

biliyorum canim ama iste inat ve gurur girdi araya artik. insallah rabbim artik güzel günler göstericek hepimiz guzel arkadaslarim ya. rabbim herseyin hayirlisni veriri insallah zor imtihandan geciyoruz iste, nasipte yasamak varmis bunlari :)

Evet tek tek kayip ilani vericem en sonunda goreceksiniz:) gunluk kosusturmalarla ugrasman bile bisey sevilcim bu kendini birakmadigini gosteriyor:)
Bırakmak yok canım bundan sonra, kendi kendime yemin ettim üzülmeyeceğim bundan sonra. Hayırlısı.

Selam kızlar...
hayat dolu dizgin akıp gidiyor
1 hafta sonra yeni işimde çalışmaya başlayacağım.
ev yeni, iş yeni, hayat yeni...
Eski eşimi unuttum bile
artık sinirimi bozmasına izin vermyeceğim
o kendi kararlarını kendi verememen piyon bir müdürcük...
padişah olsa ne yazar insan olamadı....
aman umrumda bile değil
hayatımdaki yenilerin içinde bir de yeni aşk istiyorum
evime hala sistemde yaşanan bir sorundan ötürü internet bağlanmadı
ara ara yazacağım yine
anlatın kızlar sizde durumlar nasıl

Evet çok zor bir durum gerçekten. İnsan boşanınca sudan çıkmış balığa dönüyor. Ne yapacağını bilmiyorsun. Çünkü bütün hayallerin tepetaklak oluyor Allah a dua etmekten başka şansım yok Bazen çok yorulduğumu hissediyorum

Sanirim siz de bosananlar kervanindansiniz.gercekten cok zor bir durum.cocuk olunca daha bir agir.dediginiz gibi dua dan baska bisey gelmiyor eldenrabbim hepimizin yardimcisi olsun.

Ci
Cizi ne guzel yeni hayatini umutla kucakliyosun.eminim ki ara arafa olsa aglama krizlerin oluyordur ama onlarfa azaliyor degil mi? Yani benim kide azalacsk degil mi; (bazen cok guclu bazen cok zayif hissediyorum kendimi.ama duayla tutunuyorum hayata.cocuga yeni oyuncaklar elbiseler aliyorum. Disarida geziyorum iyu ki o var diyorum hep.
Esyalarim bu hafta gelecek buyuk ihtimal yol sonuba yaklasiyoruz iyice.ah bi de ailesi beni suclamasa hala...

Ah canım benim elbette ağlama krizleri oluyor dönem dönem... Ama o kadar çok azaldı ki anlatamam. Bazen hiç evlenmemiş gibi hissediyorum kendimi.
Hiç tanımamışım onu, hiç girmemiş hayatıma...
Yüzünü hiç hatırlamıyorum artık
Özlemiyorum onu, yatağımı sıcak su torbası ısıtıyor
Ve yeni umutlarım yeni hayallerim yeni amaçlarım var...
Zamanla sende atacaksın hepsini üzerinden.
Inancını asla kaybetme.
İatediğinde konuşabiliriz.
Kızını öp benim için

mrhba,, bnde bugun uye oldum ve cok yogun duygular ıcerısnde cok yanlız hıssdyrum,uc yıılık evlıyım ve lıse donemınden berı ılk gozumuz actoıgım sevdgm kısı ıle bırlkte evlendık,yanı gecmıse dyayan bir 8- 9 yılımız var, ama evlendıgım gunden berı gun yuzu grmedım mutlu olmadım, esım cok kıskanc ve ruh hastası denecek kdr kıskanc,,kndı kafasında kuruyor hayal edıyor gıyınmememe, makyajıma aykkabıma aklınıza gelck hersye krısyor askerlını yapmamıs ve kotu alısknlıklrı yuzunden defalrca bosanma haddıne adlıyelerden donduk kendısıne kac kere sans verdım ama duzelmıyor, turlu turlu huy ve alıskanlıkları mevcut,, ıkı yasında olum var, defalrca ayrılıp barıstık ona tanıdgım sanslrı degerlndrmek yerıne hergun betr oldu hep kufr aıleme bana kakret, kultur catısması ben doğulum o batılı,akrabalarımdan bıle kıskanıyor, cunku ıcı pıslık kaynıyor,, oncelerı sıddette vardı aılemın arkamda durması onun gozunu korkuttu ve artık sıddet yok ama bana ettıgı okadr haksızlık zulum hakaret iftıra benı benden aldı artık,, hıc kımse ıle gorusmeme ızın vermıyor,tek bır arkadasım bıle yok,derdımı anlatacağımiartık hıc tanımadığım bırıne anlatacak durumdayım.pskolim cok bozuk ,annemlerın yanındayım,o umursamaz vurdumduymaz,,, yıllarımı yedı,,, benı mafettı, ve sımdı bosanmayı dusunuyorum.hep bı umut dedım oda cocuk ıcın, cocukla bıle alakası yok,opmez sevmez bıle oyle bır asalık,, patlamaya hazır bomba gıbıyım buraya ne yazabılırım kı bılmıyorum ne benı sondurur ne eeeeeee,, zamanı ne gerı getırır,, ÖLÜYORUM acıdan

Canım benim... Bir çırpıda döküvermişsin içini... Rabbim yardımcın olsun öncelikle...
Söyleyebileceğim tek bir şey var... Sana değer vermeyene değer verme ve eğer ki aklında bitirdiysen bir an önce bitir ki önüne bakabilesin.
İşte o an yeniden başlayacak hayat.
Ben eski eşim için Onsuz nefes alamıyorum derken onunla nefes alamadığımı boşanınca anladım.
Zaten üzülerek söylüyorum ama saygı bitip hakaretler başlayınca düzelmiyor.
Biz hep yanındayız. Ne zaman istersen yaz...
Her gecenin bir sabahı olduğunu unutma yeterli
Sevgiyle ve huzurla kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…