Durum nedir tatlım... Ona göre iyi, bana göre o bende tükeniyor... Sabrım yok.Günaydın benim güzel canım arkadaşlarım
Rabbim hepimizin kalbine ferahlık ve huzur versin bugün
Hep güzel dileklerimiz hayırlıysa yerini bulsun
Muabbet kuşu ve tacor, sıkmayın sakın canınızı
Bu net olmayan durum sizin olduğu kadar onlarında canını sıkacak
Ve inanın sizin kadar onlarında canı sıkkın
Allah en kısa zamanda hakkınızda hayırlısını verecek öncelikle buna inanın
Sevil sende durum nedir?
Tatil sonrası eşinde durum nedir
Merhaba kizlar.tacor muhabbet kusu sizlerde benim gibi gercek yuzlerini goruyosunuz.ve cizi, iyi niyetli arkadasim demissin ya onlarinda cani sikiliyordur diye.emin ol ki sikilmiyor.coktan yollarini cizmislerde sadece bizimle ilgili sorun yasamamak adina sessizleri oynuyorlar.yaziklar olsun.sizleri bilmiyorum ama kizlar benim kafam cok rahat.belkilerim, keskelerim yok.hersey net.tek sikintim esyalarim ve dava.onunla ilgili hicbiseu yok icimde.onun yolunu cizmis olmasi yaptiklari o kadar soguttuki icimi.umarim sizlerde netlesir ve bir nebze olsun rahatlarsiniz.size bir dost tavsiyesi.hicbir erkek garantide kiz, mal, mulk vs olmadan yuvasini dagitmaz.kendinizde gozlemlerseniz anlarsiniz.cunku hepimizin dedigi neydi dune kadar cok iyiydi bir anda oldu! ! Aslinda bir anda olmadi biseyler garantilendi bizler gozden cikarildik.ve allah katinda girdikleri bu vebal elbet karsilarina cikacak.rabbim hepimizi lafsiz, sozsuz, kavgasiz, gurultusuz, sikintisiz... feraha cikarsin....
Mal mülk kaçırmak için iftira atan adamdan bırak sana kendine bile hayır gelmez zaten canım. İnsanlar ne kadar alçalabiliyor yarabbim. Ziyan bunlar...Canım benden yana zaten herşey net. İş avukata döküldü geriye dönülecek bir durum yok artık. Ama bu boşanma süreci berbat birşeymiş. Avukatı avukatımla görüşmüş. Öyle çirkin ithamlarda bulunuyormuş ki avukatım bana evlendikten sonra görüştüğün konuştuğun kimse oldu mu diye sormak zorunda kaldı tekrardan. Ve onunla da yetinmemiş iş arkadaşlarımla ilgili bana iftiralar atmış. Çok moralim bozuldu. Gittim müdürümün odasında ağladım. Ama o odadan daha güçlü biri olarak çıktım. Yılmak yok. Onların pisliklerine karşılık dimdik ayakta durarak onlara inat onlarsız çok güzel bir hayat yaşayacağız. Sözlerinde de son derece haklısın canım.
Ağlattın beni cizim, boğazıma düğümlendi yazdıkların. Ah benim güzel arkadasım, tüm herşey çok ama çook güzel olacak. Yanında olmayı çok isterdim.Kızlar günaydın
Neredeyse uyumadım dediğim bir gecede
Gelin olup geldiğim
Nice hayallere kapısından girdiğim evimi derlerim toparladım
Şimdi evden eve nakliyatın gelip kalanları toplamasını bekliyorum
Ve beni yeni yuvama götürmesini...
Dile kolay 2,5 sene...
Düşünüyorum da eski eşim hiç mi üzülmedi bu eşyalar evden çıkarken
Aylar geçmiş olmasına rağmen kalbim permeperişan oldu...
Ama hayallerim var benim
Sanırım insan inancı ve hayalleri olmasa ölür,
Ya da kafayı yer....
Onu gördüm bir an salonda...
Eşyalar yerleşirken ki telaşını
Acaba toplayıp götürürkende öyle telaş etmiş midir dedim kendime
İlk birlikte olduğumuz geceyi düşündüm yatağımı toparlarken
Anlımdan öptüğü anı hatırladım...
Ben yemek yaparken gelip sarılmalarını
Kapıda onu karşıladığım zamanları...
Bunun yanında yalanlarla evi terkettiği geceyi de hatırladım ama...
Paralarımızı arabamı ve takılarımı alıp götürdüğü zamanı da...
Üzgün değilim, kırgınım... Kızgın bile değilim
Kalbimin permeperişan olmasının sebebi bu kırgınlık...
Bir kez daha Allah'a havale ediyorum...
Takdiri ona bırakıyorum
Dün gece uzun uzun oturdum balkonda ve manzarayı seyrettim son kez....
Elveda gelin olduğum ev
Elveda bekaretim
Elveda hayallerim
Elveda....
Ayyy canim benim ya o kadar güzel yazmisin ki benimde canim acidi sanki hepimizi anlatmis gibi oldun. Allah kolaylik versin ama senin icin bizim icin hersey insallah daha güzel olucak. Rabbim onlarin üstesinden gelir insallah bize yaptiklarinin on katini eksinlerKızlar günaydın
Gelin olup geldiğim
Dile kolay 2,5 sene...
Ama hayallerim var benim
Ya da kafayı yer....
Takdiri ona bırakıyorum
Elveda gelin olduğum ev
Elveda bekaretim
Elveda hayallerim
Elveda....
Kızlar günaydın
Gelin olup geldiğim
Dile kolay 2,5 sene...
Ama hayallerim var benim
Ya da kafayı yer....
Takdiri ona bırakıyorum
Elveda gelin olduğum ev
Elveda bekaretim
Elveda hayallerim
Elveda....
Hayırlısı canım, hayırlısı... Yüzn hep gülsün bundan böyle...Hepinize Günaydın Canlarım,
Gerçi ben uyanali çok oldu ama baş ağrısından kafamı kaldırıp yataktan çıkamadım. Dün avukatlar anlaşmaya vardı. Sanırım pazartesi ya da salı protokol imzalanacak. Inşallah ayrı ayrı imzaliyoruzdur. Bana attığı iftiralardan sonra yüzünü görmek dahi istemiyorum.
Cizi , soyleyecek hicbir soz bulamadim arkadasim. ..sadece yirekten suna inanmani istiyorum ki ayni duygular var icimizde.belki fazla belko az tek fark bu...
Muhabbet kusu yol ayrimina az kalmis hayirlisi olsun ne denir ki baska
Sevil, tacor sizler nasilsiniz?
Bana gelecek olursak cok ama cok zor kabullenilecek gerceklersle yuzlestim.ama bunlar uzmuyo r artik.en cok uzense aylardir gormedigim evimde bir dunya hatiram, esyam var ve hala gondermedi.ve sanirim gondermicekte.bana para yollamisti ya 1000 liracik beyaz esyalarimin ve yatak odamim parasiymis...yazik ya cok yazik.digerlerini gondermemej icinse 40 takla atiyor.nasil alicam bilmiyorum. Ailem kizim farzetki evin yanmis diyor.ama oyle kolay degil ko iste.cocuklul resimlerim,karnelerim esyalatim herseyim orda...cocugumun oyuncaklari yatagi esyalari...ne yapicam bilmiyorum. Yazin ailem aldi bana da vocuguma da.kis geliyo yine mi onlat alacak...
Ve 3-5 ay sonra cocugunu gormeye gelecekmis.ama iznin 3-4 gunu nerde gecti brlli degil.niye simdi gelmedi de 3-5 ay sonra...offf kizlar ne olut dua edin gondersin esyalarimi...esyalarim gelince ben acicam beklemicem yeter aptal yerine konuldugum...
Gondermicem ya da vermicem demiyor ki ama neymis bosanma karari alinca kizin ailesi gelip kizlarini da esyalari da alip gidermis.sanli biz ayni evde bosanma karari almisiz gibi.ve anlamadigim sey dune kadar gondericem diyen insan omur boyu size bakmakla mukellefim diyen insan simdi niye bu donusu yapiyor.haaa sanmayin ki geri donus olsun diye.asla oyle bisey yok.tek sorun su ki dune kadar bosanma gerekcesi olarak yalnizligini, aileleri vs yi bahane eden kisinin butun aciklarini allah karsima cikardi ya simdi onun zararlarini bana odetiyor.bayramda geliyor bayramdan sonra donucez ve o hala hicbisey yapmiyor.haaa diger bi gondermeme gerekcesi de biz bosaninca ailesi yanina gidecek ya benim esyalari gonderirse neyde yedirip icircek nerde yatircak.ve esyalari gonderirse bosanacagimiz anlasilacak e lojmandan dda cikmak zorunda kalacak.yani tamamen menfaati yuzunden bizi zor duruma dusuruyor.ailem bu konuda benden yana olsa gidip alicam ama onlarda sen mutlu olda gerisi bos diyorlar esya caput degil mi diyolar offfCanım muallakta olmak kadar kötü birşey yok. Bilinmezlik insanın canını, vaktini, sağlığını alıp götürüyor. Inşallah sorunsuz eşyalarını gönderir ama göndermese de mahkeme yoluyla alırsın diye düşünüyorum. Bir avukata danış istersen. Hakkında hayırlısı olsun canım. Inşallah tez zamanda senin de hayatın yoluna girer. En azından kızın için normale dönmeli süreç. Rabbim yardımcınız olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?