Cidden güçlü olmalısın arkadaşım.
Bende dibi gördüm, daha kötüsü olamaz dediğimde senin gibi inançlı olan bir arkadaşım uyardı beni...
Allah evlat acısıyla hastalıkla sınamasın, her zaman daha beteri vardır dedi...
O sebeple hiç sıkma kendini...
Bitti dediğimiz anda bitecek...
Üzme kendini ne olur...
Geç olacak belki ama ilahi adalet yerini bulacak...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnşallah arkadaşım, Allah'ım hastalıkla sınamasın, şukür. İlahi afdalet bulsun yerini, acılardan bu azaptan bıktım. İyi olacağım kızım için.
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
Çok sevindim senden bunu duyduğuma.
Ben de bu akşam annemin arkadaşlarıyla oturuyorum.
Geçen sene vefasız insan da yanımdaydı... Bir buruk oldu içim...
Allah'tan bulsunlar... Ne güzel annen yanında, hayatta. Arkadaşım böyle bir şansın var ne güzel. Yazmak iyi geliyor bana, sen ve senin gibi kk arkadaşlardan destek bulmak içimi rahatlatıyor. Ben bir de yurtdışındayım ve burda ailem yok. ( annem zaten vefat etti ben küçükken)
Yalnızlığın en dibini yaşıyorum anlayacağın. İyi olacağım ve içimden gelerek güleceğim günlerin hayali bile güzel...
Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Kadınlar Kulübü
İstediğinde yaZışalım tatlım.
Tatildeyim aslında annemin yanında.
Normalde tek yaşayacağım ben de 😊
Güçsüz hissetme sakın
Ve en önemlisini şunu unutmayalım, en kötü zamanımız bu günler olacak...
Gitgide daha güzel olacak her gün...
Yuva yıkanın yuvası olmazmış ne güzel bir söz...
Bence de negatif bakmamak lazım adaylar olursa, ama kılı kırk yarmak, cok cok dikkatlice düşünmek gerekiyor. 1 kez daha benzer bir vaziyeti kaldıramam diye düşünüyorum. Ne istediğini bilen birileri ile karşılaşırız inşallah.
Bazı psikoloji sitelerinden okuduğuma göre en büyük hata yeni kişileri eski eş ile karşılaştırmak ya da eski eşin zıttı karakterde birini aramakmış...
Sen ne kadar güçlü bir kadınsın Allah nazarlardan saklasın inşallah ben de sen gibi olabilirim
Sanırım ben kimseyle karşılaştırmayacağım...
Çünkü öyle bir adam ya da benzeri daha yoktur umarım da kimseciklerin canını yakmaz böylesi😊
Kızlar şaka bir yana da ben artık hayatımda ne istemediğimi gayet iyi biliyorum.
Ve diyorum ki bırakalım da hayat uygun zamanda doğru adamı ve doğru aileyi getirsin...
Eskiden sıyrılmamız gerekiyor sanırım ki yeniler olsun hayatımızda.
Bu akşam bir bayanla tanıştım. 2 çocuğu olmasına rağmen deli gibi aşık olduğu eşinden ayrılmış bir öğretmen. Ve biliyor musunuz 2 sene sonra karşısına öyle biri çıkıyor ki o 2 çocuğa gerçek babalık kadına da eşlik yapıyor ve bu adam daha önce hiç evlenmemiş bir adam...
Böyle hikayeler de var.
Ama başla bir kadınla tanıştım ki 4 sene olmuş boşanalı ve hala eski eşinden ve yaşadıklarından sıyrılamamış.
Nasıl olacağımızı seçmek tamamen bize kalmış kızlar...
Hangi hikaye hangi hayat olmak isteriz???
Ben açıkçası yeniden yepyeni tertemiz bir sayfa açmak için çabalayacağım ve sizi de motive edeceğim😊
Yanlız değiliz, dertleştikçw bitecek tüm dertler ve bir gün öyle bir an gelecek ki güzellikleri aşkları evlilikleri ve yen bebişleri konuşacağız bu sayfada...
Acıklı olmasın hikayelerimiz, tertemiz yeni sayfalar in çabalayalım hep birlikte.
Hiç bir şey in asla geç olamaz.
Ne eğitim ne aşk ne iş için...
Ama dediğim gibi öncelikle hangi hikayede yer almak istediğimizi iyi seçmeliyiz.
Anladım ki en önemli mesele bu.
Ve bunun için karşıyı değil ama öncelikle kendimizi affetmeliyiz...
Kendimizden verdiğimiz tavizler için, kendimizi üzdüğümüz ve bu bize layık olmayan adamlarla geçirdiğimiz seneler için ve bu adamlar için kendimizi üzdüğümüz her an için...
kizlar okudum yazdiklarinizuda gucunuzu tebrik ederim
konu sahibi arkdasim ailene boyle bir iftira atan bir adamla evliligini surdurmedigun icinkadin olarak sizinle gurur duydum
yasam ondan oncede vardi simdide var
cok sukurki yuzunu erken bwlli etmis kiymetini bilememis seni kaybettigine yansin
Valla pek beğendim yorumunuzu:) bu arada bi arkadaş dulluk ile ilgili birşey yazmis.sadece şunu paylaşmak istedim hz hatice 2 kez dul kalmistir.ilk evliliğinde bizzat kendi bosamistir eşini.2.evliliğinde esi vefat etmiştir. Eyyy haninlar hz haticenin sinavini Rabbim herkese nasip etmiyor. Rabbim efendimizin gölgesinde bi eş nasip eder inşaallah sizlere.
Güzel haberlerin izi bekliyorumEvet yıkılan yuvanın yıkıntıları arasında dik kalabilmek, kendine bir hayat kurabilmek cidden güç ve ben de Rabbimin bir sınavı olduğunu düşünüyorum.
Daha önce de söylemiştim.
Ben çok büyük konuşmuştum evliliğim sırasında... Eski eşime hep Allah senin acını bana göstermesin, ben sensiz yaşayamam nefes alamam demiştim.
Ama mahkeme salonunda karşımda duran adam bir başkasıydı, Allah bana bak karşında ama senin değil nasıl yaşıyorsun ve nefes alıyorsun görüyor mısın dedi???
Yani kızlar özetle en kıymet verdiğimiz kendimiz olalım...
Onsuz yaşayamam diye bir şey yok...
Kendimize biçiyormuşuz biz değerimizi...
Kendimize ne kadar değer verirsek karşımızdaki de o kadar değer veriyormuş.
Ben adamın totpsunu kaldırıp kendimi salmıştım belkide.
Şimdi mi???
Hayatta ki en değerli şey benim 😬😬😬 bir bebeğim olsaydı ben ve bebeğim olacaktık...
Kendimize saygı duyacak ya da acıyacak bir toplum algısı uyandırmak bizim elimizde...
Tek değiliz ve son da değiliz. Hep birlikte üstesinden gelelim bu zor ama hayırlı sınavların😘
Güzel haberlerin izi bekliyorum
Yazılanları okuyunca motivasyonum gerçekten arttı. Bu kadar sıkıntının üstüne güzel haberler gelecektir diye ümit ediyorum. Sizlerden gelecek güzel haberler de ümit olacak bana, sabırla bekleyeceğim...
Allah sevdiklerimizin sağlığıyla imtihan etmek yerine bizi bu koşullarda imtihan ediyor, çekemeyeceğimizi vermesin Rabbim inşallah.
Belki de biz güçlü olduğumuz için, kendi başımıza bir hastalık gelse inancımızla sabredebileceğimiz için kalple gönülle, kötü insanlar yoluyla imtihan ediliyoruz kim bilir.
Etraftaki insanlar öğrendiklerinde hep sebep soracak değil mitek tek laf anlatmaya üşeniyorum, ben sindirdim bitti zaten, başkalarının merakını tatmin mi edeceğiz şimdi..
Şimdi öncelikle şöyle diyeyim, benim ailem küçük bir şehirde yaşıyor. Şu an yıllık izinde onların yanındayım.
Evet soranlar oluyor ama ne kadarını anlatmak isteyeceğin ya da ne kadar soru sormalarına fırsat vereceğin sana kalmış.
Benim annem ve babam emekli olana kadar çok gezdikleri için biraz fazla insan sarrafı oldular, zamanında bana bu adamla evlenme demeleri de o sebepleydi.
Annem dedi ki, kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz. Konuştuklarda daha çok soracaklar ve olmayan laflar türeyecek...
Bu sebeple soranlara tek bir şey söyleyip bıçak gibi kestirip atacağız dedi.
Sadece 'anlaşamadığımız için daha fazla devam edemeyeceğimizi anladık ayrıldık' dedim.
Bunun üzerine kimse tutupta niye anlaşamadınız neyi paylaşamadınız diyemedi...
Annem ve babamda şimdiki gençler böyle hayatlarına saygı duymak gerek deyip kestirip attı.
Sonuç 😊 2 haftadır buradayım ve kimse beni rahatsız edecek ne soru sordu ne ima edebildi😊 buna en yakın akrabalarım da dahil 😊
Korkma tatlım, senin duruşun belirleyecek sana ve ailene yaklaşımı.
Gerçekten korkma gün geçtikçe saha güçlü hissedeceksin😘
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?