Tabii ki öyle bir hayat yaşanmaz ama destek almayı denediniz mi?bu akşam eşime küstüm. ondan nefret ediyorum. dünyalar güzeli 2.5 yaşında kızım var. ben çok mutsuzum uzun zamandır.o değişmeyecek, ben de değişmeyeceğim. çok yıpranıyorum. ona karşı hiç bir şey hissetmeden (sevgi, saygı yok zaten)öfke, nefret, iğrenti hiç bir şey hssetmeden otomatik bir hayat yaşanmaz mı ki çocuğum için
Rabbim yardımcın olsun canımın içi... Avukatına danışmadan evi boşaltma derim. Allah yardımcın olsun. Biz hep yanındayız unutma...günaydin kizlar, bende size son durumu paylasayim. cumartesi tatilden geldim bende. dün ceyiz esyalarimi komple toplatim. bu hafta da artik yatak odami aldigim esyalari alcam. avukata vercem dilekceyi. hersey hariylisi hakimizda allahim iki yakayi bir getirmesin onlarin hakimi helal etmiyorum. artik da saklanmiyorum evet bosaniyorum cünkü beni üzdu ve beni haketmedi o kadar küfur hakarteti ben ailem haketmedik.
Rabbim yardımcın olsun canımın içi... Avukatına danışmadan evi boşaltma derim. Allah yardımcın olsun. Biz hep yanındayız unutma...
İnşallah Rabbim darda olan kalbine su serper...
Yuhh artık inanmıyorum ya !!ayyy kizlar bir sinir aglama krizi is yerinde gecirdim serefisz benim adima facebook da isim acmis benim bikinili resimleri mi koymus hemen sikayet etik oraya.
ayyy kizlar bir sinir aglama krizi is yerinde gecirdim serefisz benim adima facebook da isim acmis benim bikinili resimleri mi koymus hemen sikayet etik oraya.
ayyy kizlar bir sinir aglama krizi is yerinde gecirdim serefisz benim adima facebook da isim acmis benim bikinili resimleri mi koymus hemen sikayet etik oraya.[/QUOTbu nasıl bır zıhnıyet bu nasıl bır dusunce,, inanamadım gercekten, ınsanların gercek yulzerını gormek malesef bu kadar acı verıyor ınsana,, beterın beterı var derler,esınin bu yaptığını tanımlayacak kelimler cok ama dusunurken bıle snırm bozuludu, cnm tez zamanda kurtulur gıdersın ve onun bu yaptıklarının cezasını kat kat odetırsın inş mahkemede,,
Canım avukata bildir bunları delil olarak kullanırsın. Çok üzüldüm inanki. Allah tez zamanda kurtulmak nasip etsin canım. İnşallah daha fazla yara almadan kurtulur da yepyeni mutlu bir hayat kurarsın kendine.
geldi bana zor ya fistik ben gördumde shok oldum bide yollyuro wahtasppdan aaaa ne zmn dan bere facebook un var bi gördum yuuuh yani.Yuhh artık inanmıyorum ya !!
Canım bu adamdan kurtulduğuna yat kalk şükret ya bu ne genişlik eski karısını teşhir etmek falan namussuz herif...
Allah yardımcın olsun şoktayım şu an...
Merhaba hanımlar
güzel bir topik olmuş
herkes birbirine destek oluyor ne kadar da güzel..
bende 2,5 senelik evliliğimi bitiriyorum çocuk yok çok şükür
haftaya açılacak inşallah dava
çalışıyorum ailem destek bugünüme bin şükür
ama yinede zor geçiyor günlerim
henüz olaylar çok taze
alışmak zaman alacak..
çok güzel yazmışsınAramıza hoşgeldin dicem ama iyi bişey mi kötü bişey mi bu bilemedim. Keşke mutlu bir evliliğin olsaydı da hiç aramıza gelmeseydin. Ama zararın neresinden dönülse karmış. Canımızdan bezdirmeselerdi boşanmaya gitmezdik. Yuvamızı yıkmazdık. Düzeleceklerine inansaydık da eminim sabrederdik. Ama en hayırlısı bu hakkımızda. Ben buna inanıyorum.
12 gün önce görüldü benim de duruşmam. 3 aydır evimden (ki artık hiçbir şeyiyle benim değil) ayrıyım. Ailemin yanında çok mutluyum, huzurluyum. Bizleri öyle yıpratmışlar ki arkamıza bile bakasımız gelmiyor. Sen de güçlü ol. Yeni bir hayat kur. Ailelerimiz büyük nimet. Yakında veya uzakta onların desteğini hissetmek güç veriyor. İşimiz gücümüz var çok şükür. Ayaklarımız yere sağlam basıyor. Elbette aşık olup evlendiğimiz adamlarla bir ömür evliliğimizi sürdürmeyi bizler de isterdik ama bizim evliliğimiz bizi bitirecekti biz hızlı davranıp evliliğimizi bitirdik. Çocuk olmaması da ayrıca bir nimet. Senin benim için. Çok acısı dağlayacak yüreğini ama geçiyor. Sadece sabır gerekli. Allah yar ve yardımcımız olsun. Ne zaman istersen yaz, yalnız kalma. Arkadaşlarına ailenle vakit geçir sürekli. Kendini eve hapsedip kendine daha fazla eziyet etme. Bedenini, ruhunu da düşün. Zaten yeterince zor bir süreç yaşıyorsun, hayata kapanmak sana fayda vermeyecek. Herşey tez zamanda zararsız ziyansız biter inşallah senin için de. Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı biliyor. Yüreğin ferah olsun arkadaşım.
bu nasıl bir adammışayyy kizlar bir sinir aglama krizi is yerinde gecirdim serefisz benim adima facebook da isim acmis benim bikinili resimleri mi koymus hemen sikayet etik oraya.
Merhaba tatlım...bu nasıl bir adammış
allah kahretsin bu adamı
bunu okuduktan sonra bende korkmaya başladım acaba ayrılacağım adam da bana böyle kötülükler yapar mı?
ilk günlere göre gayet iyiyim daha da iyi olucaz hepimizMerhaba tatlım...
Dilerim Rabbim tez zamanda kalbine ferahlık verir...
Bu süreç bir başladı mı her şeyi bekle karşındakinden çünkü hep söylediğim şeyi tekrarlayacağım ki onlar artık bizim aşık olup evlendiğimiz adamlar değiller...
Boşanma davan nasıl geçecek bilemediğin için bir an önce bir avukatla görüşüp delil toplamanı tavsiye ederim. Biz hep yanındayız.
polise şikayet etmekle en doğrusunu yapmışsıngünaydin kizlar allaha o kadar sükretiyorum ki bu pislikten beni erkenden kurtartigi icin. dün polise gitim butun herseyi gösterdim resimleri sonra 4 ay dan bere bana yaptigi küfurleri hakaretleri hepsini, simdik artik cezasini ceksin hic acimiyorum aksine seviniyorum. benim namuzumla oynayan insan bunu coktan haketi....
allah bu günleri tez zamanda atlatir insallah. daha 3 ay var 1 sene ayri yasamak zorundayiz burda pislik anlasma yapmiyor bosanmak icin. ile 1 sene yi bekliycekmis halbiki anlasarak olsa hemen olabilir. tam bir pislik. bloke etim onu her yerden simdik de artik mahkeme de son kez onun pislik süradini göreyim o kadar. allaha havale ediyorum hepsini allah bir getirmezin hic birini gün yuzu görmezinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?