kızlar merhaba, yıne fıkır ve destegınıze ıhtıyacım var,, dun yırmı gunden berı ılkkez cocugunu gormek ıcın almaya geldı ve yuzyuze geldık,, garipsedım birden kendimi,, ben o eskı ben degılım sankı,, hiç birşey hissetmedim,içim öylesine boştuki,,sadce cocgun boyle ıkı arada bır derede gıdıp gelmesınıi o şaskın yuz ıfadesını dusunur oldum,, oğlumu bıraktığında kusmus kımseyle konusmadı oğlum,,, içim koptu yerınden,, farkında degıl hıcbırseyın,oyle masum ki,, bu belirsizlikle ve oğlumu oyle gorunce dedım aıleme yarın gıdıp verıcem dava dılekçelerını,, bekle dedıler bana cok acalecı davranma bır ıkı ay bekle,,, neden dıyorum olsun bekle dıyorlar ama ben boyle kus ayrı olmaya dayanamıyorum,tekrar duygularımla harket etmek ıstemıyorum kesınlesen yargılarla daha guclu olacağımı dusunuyorum,,,ki bu duygudan kastım sadce oğlumun mutluluğu için,,dedim ya bırsey hıssetmıyorum ona karsı,,bılemıyorum ben nasıl okadar cok severken bu hale geldım,, acaba ben kenıdmımı kandırıyorum,,
hepimizin insallah aminnnn bu cuma günunde. allahim o kadar cok büyuk ki :)....Canım çok sevindim adına. İnsanın kendi için birşeyler yapması büyük mutluluk değil mi :) Herşey daha da güzel olacak inşallah. Rabbim mutluluğunu daim etsin inşallah.
Canım durumunu anlıyorum. Ben de acaba soruları içinde çok boğulmuştum. Acaba neden böyle düşünüyorum, deli gibi seviyorken neden şimdi hiçbir şey hissetmiyorum, kendimi mi kandırıyorum vb. Ama öyle değil. Tabi içinde büyük çekişmeler oluyor, beynin senin kadar çabuk kavrayamıyor bazı şeyleri. Geçen uyku ve rüya sorunları için gittiğim bir doktor demişti ki; sen ne kadar mantığınla olayları kavrasan bile beyin bu kadar hızlı kavrayamıyor. Rüyalarında bilinçaltının etkileri sürüyor. Ya da beyin ve beden yaşadıklarını anlamaya ve sindirmeye çalışıyor. Bu da zaman alıyor tabi. Kendine zaman ver bence de. Ama evliliğini neden bitirmek istediğini iyi düşün. Hatta sürekli tavsiye edilen bir yöntem vardır ya eksileri artıları yazma işi.. Bunu yapmaya çalış. Evliliğinin artıları ve eksilerini, neden devam etmeli ya da neden bitirmemeli olduğunu ve devam ettiği ya da bittiği zaman nelerle karşılaşabileceğini yaz veya düşün. Ama yazman yararına olur çünkü akıl herşeyi tutamıyor maalesef. 5 dk önce düşündüğümüz şeyi unutabiliyoruz. Yazmak en garantilisi. Eğer ki boşanma isteğin, düşüncen ağır basıyorsa bekleme. Ne kadar süredir ayrısınız bilmiyorum ama bir ay geçsin bence ayrılık üstünden. O da sen de sağlam kafa ile karar verin. Ve eğer kendisiyle oturup konuşamıyorsan bir büyüğünüzü mutlaka araya sokun. Her iki sonuç için de birileri öncü olsun. Eski eşimin ailesi kendisinden daha tutucu, daha bencil insanlardı. Onlar hiç yanaşmadı ki annesi ben evden giderken "gidersen bir daha dönemezsin" tehdidini savurmuştu. O yüzden bizden kimse araya girmedi. Ha şu var benim için tek çıkış vardı boşanma. O yüzden boşanmasam gibi bir ihtimalim hiç olmadı. Kararı evi terkederken verdim ve hiç şüpheye düşmedim, ikilik yaşamadım. Ama bunun öncesi vardı aylarca boşanma üzerine düşünmüştüm. Sen de iyice düşün ve kararını ver. Daha sonra sapasağlam bas yere ve bildiğini oku. İnşallah hakkında hayırlısı olur canım. Senin için dua ediyoruz bunu bil.
ayrılacağım adamında direteceğini hiç sanmıyorum zira evlilik süresince hep kendisi dillendirdi ayrılmayıGünaydın canım :)
Biz güçlü kadınlarız. Herşey bizim için; iyilik de kötülük de.. Sağlık olsun, madem bu şekilde başlayacak inşallah hakettiğin herşeyi alır haketmediklerinden de biran önce kurtulursun. Çekişmeli başlaması illa yıllar süreceği anlamına gelmiyor. Bi bakmışsın o tüm şartlarını kabul edip biran önce bu evlilikten sıyrılmak için anlaşmalı boşanmayı istemiş ve hiç yıllar süren dava sürecine gerek kalmadan bitmiş gitmiş. Ki erkeklerin daha çabuk pes ettiklerini düşünüyorum. Çünkü evlenecekler yeniden. Benim eski eşim daha anlaşma şartlarını konuşmaya yeni başlamışken avukatına istiyosa mobilyaları alsın evleneceğin yeni kadın onları zaten istemez demiş. Bu kadar ruhsuz insanlar işte. Ayrıca avukatım da bana eğer çekişmeliye dönüşürse korkma bunlar bir an önce boşanmak için çekişmeli sırasında da anlaşmalıya dönüşürmek isteyecektir büyük ihtimal demişti. O yüzden sen dik dur canım. Yıpransan bile karşı tarafa belli etme. İnşallah herşey bi çırpıda olur biter güzelim. Rabbim güç kuvvet versin. Yardımcın olsun inşallah.
Sanırım ortada kesinleştirilmiş bir ayrılık kararı yokkızlar merhaba, yıne fıkır ve destegınıze ıhtıyacım var,, dun yırmı gunden berı ılkkez cocugunu gormek ıcın almaya geldı ve yuzyuze geldık,, garipsedım birden kendimi,, ben o eskı ben degılım sankı,, hiç birşey hissetmedim,içim öylesine boştuki,,sadce cocgun boyle ıkı arada bır derede gıdıp gelmesınıi o şaskın yuz ıfadesını dusunur oldum,, oğlumu bıraktığında kusmus kımseyle konusmadı oğlum,,, içim koptu yerınden,, farkında degıl hıcbırseyın,oyle masum ki,, bu belirsizlikle ve oğlumu oyle gorunce dedım aıleme yarın gıdıp verıcem dava dılekçelerını,, bekle dedıler bana cok acalecı davranma bır ıkı ay bekle,,, neden dıyorum olsun bekle dıyorlar ama ben boyle kus ayrı olmaya dayanamıyorum,tekrar duygularımla harket etmek ıstemıyorum kesınlesen yargılarla daha guclu olacağımı dusunuyorum,,,ki bu duygudan kastım sadce oğlumun mutluluğu için,,dedim ya bırsey hıssetmıyorum ona karsı,,bılemıyorum ben nasıl okadar cok severken bu hale geldım,, acaba ben kenıdmımı kandırıyorum,,
ooohhh ne güzelselam kizlar dün gene kendi cocuk odam hani evlenmeden önce cikmisdim ya, oraya bir güzel badana yaptilar bem beyaz. yatak odam benim zaten komple beyaz takmdi. o yatagi kurtular
Günaydin güzel hanimlar hayrili cumalar. Bügun ilk defa 9 ay sonra kendi kos koca yatagimda yatim ya o kadar rahat ki....
benim eski cocuk odami dün bem beyaz boyamis güzel ailem ve kos kocaman yatagimi kurmuslar ve komple yatak odam beyaz zaten...ohhh be bi oda yatak odam ve makjac masam ve bi odam giyinme odam oldu. o kadar rahat huzurlu ve mutlu uyudum ki kos koca yatak eskiden icim sizlardi ama allahami cok süskür yeni bir sayfa yeni bir defter acildi artik eski defterleri kapatim. canim bile acimiyor komple mobliyami kulaniyorum cünkü ben aldim benim hakim, o avucunu yalar di.
allaha cok sükür rabbim en kiza zamanda kurtartsin beni, beni bikinli remimi koyan yarin beni de para icin satarmis yani.....
artik öyle dusnyuorum :) :) ve sizi kocaman öpuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
ooohhh ne güzel
tadını çıkar huzur veren beyazlıkta ki odanın
benimde yatak odam beyaz bide mürdüm bir örtü serdim
yatağın yerini falan değiştirdim o gittikten sonra evde baya değişiklik yaptım
inanılmaz faydası oldu
yatağın yeri bile değiştiğinden uyurken umrumda olmuyor yani
Sanırım ortada kesinleştirilmiş bir ayrılık kararı yok
benden sana naçizane bir arkadaş tavsiyesi
eğer küsüp gitmişsen ve aradan hatrı sayılır bir zaman geçmişse tekrar barışma
inan bana herşey eskisinden daha kötü oluyor öyle olunca tecrübeyle sabittir.
ayrıca ne güzel bir evladın var ailen destek
bence acabalarla,keşkelerle kalbini ve zihnini toparlayım o kararı almalısın..
eşine birşey hissetmemek çok kötü
bende de öyle olmuştu son zamanlarda
onu beğenmiyordum,sevemiyordum,hiç birşey hissetmiyordum.
işte bu aslında bir evliliğin bittiğinin ispatıdır..
heh bak işte sen söylüyorsun ufacık bir sevgi kırıntısı kalmamışcnm vakıt ayrdıgın ıcın ck teskkurler ,, yuregınıze ellerınıze gozlerınıze sglık,, bnde bır ofke, bır hycan bır sevgı ufacık bır kırıntı bıle yok. yanı yılgınlıktan baska hıc bırsey hıssetmedım, bıraz once aradım ,,dılekçelerı ımzalasın dıye,, dalga gecer gıbı benımle konusuyor uyuyorum gelemem baska zaman dıyor,, bunları duydukca kararırım ne kadar dogru oldugunu anlaıyorum neyazkkı herseferınde oyle oldu,, keske ben yanılsaydım cok ısterdeım ama nıckın gıbı cnm olmayınca olmuyorr..,,
valla şu saatten sonra evlense çocuk yapsa hiiiiç tınlamamayy ne guzel yazmisin aynen öyle canim benim de canim acimiyor ohh biz kurtulduk diye sevinelim allaha cok sükür onlar yansin bizi KAYBETIKLERINE. simdik ihanet ederler biz gene aglariz sizlariz ama sabirlar biz daha cok kendi ayaklarimizin üzerinde basicaz ve daha saglikli bir iliksi basliycaz insallah. onlar simdik kutursunlar ama ilerde pismanlik fayda etmez :) :) :)
valla şu saatten sonra evlense çocuk yapsa hiiiiç tınlamam
ben hayatıma bakarım
soyadımı ve benden aldıklarını geri alayım yeter
sonraaa YAŞASINN ÖZGÜRLÜKKK
Sende altın kalplisin canım:)Insallah tabiki neden olmasin . Perinin haberi vardi ama bende hatirlatirim.Altin kalplidir o kimseyi kirmaz
Vallahi ne diyeyim ki canım ya...Konuyu üzülerek takip ediyorum. Dualarımla destekçiniz olmak isterim. Hayatta neyin ne zaman olacağını bilemeyiz. Herşey bizler için. Nolur yıkılmayın dimdik durun. En çok cizinin yaşadıklarını biliyorum. Hepiniz değerlisiniz ve nolur hayat artık sizi üzmesin.
Eğer sonuna kadar okursanız ben de bir sıkıntımı paylaşmayı isterim. Bu sefer tam ters açıdan bakmanızı isticem çünkü erkek tarafıyım. Ve tarafsız bayanlar olarak, bu üzüntüyü bişenler olarak yorumlarsanız sevinirim.
Abim geçen sene evlendi. Düğüne 1 ay kala yurt dışından kesin dönüş yaptı. Eşi de tam o sıra geldi memlekete. Eşyalar, ev derken zaman geçiyor, olaylar patlak veriyor ama biz anlayamıyorduk.
Ailem abim içim ev aldı. Ama ev sahibinin taşınması düğünden sonraya kalınca annemin evine yerleşti abimler. Ama kız bizi hiç sevmedi. Annem zaten sürekli bendeydi bebeğim için. Kız kardeşim geç geliyordu eve. Sorun neydi? Babasını çağırdı 3 ay içinde. Kendi evine taşınmayı beklemeden bizim taktığımız bütün altınları, kendi evinde bulunan bütün mobilyaları, mağazadaki mobilyaları alarak, küfürler tehditler savurarak ayrıldılar. Neymiş kayanana ile yaşamak zorunda değilmiş. Bunu diyenler kendi gelinleri ile birlikte yaşıyor ve evde iç güveysinden damatları var.
Kendine ev tuttu. Abim 4-5 ay bekledi. Işık olmayınca mahkemeye başvurdu ayrılmak için. Psikolojimiz çok bozuldu. Çok zor bir süreç. Cizi22 gibi ne olduğunu anlamadan olayların ortasındayız...
Kız bizi, görüşmeyi asla kabul etmiyor ama kendi ailesi olunca evin bi odasını onlara göre döşemeyi aklından geçiriyor ilk aylar... sonuç bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?