- 26 Nisan 2013
- 3.540
- 577
- 163
alman kanununa göre 1 sene ayri yasamak sorundayiz yani ayni evde olsa bile odalar ayri olmak zorunda. o var malesef burda 1 sene mecburiyet var. anlasarak bozsanilirsa mesela ikimizde onay verirsek o zmn one alabiliriz ama o yapmiyor öyle serefsiz ne isine yariyorsa benimle kagit üstunde evli olmak.polise şikayet etmekle en doğrusunu yapmışsın
kimse kimsenin onuruyla oynayamaz
merek etme sen cezasını bulacaktır.
Hem biz kimiz ki neyiz ki
bizden büyük Allah var
kimsenin hakkını kimsede bırakmaz o
bence geç bile kalmışsın bloke etmek için
bir çoğumuzun düştüğü hata aslında
hayatlarımızdan çıktıkları anda engellemeliyiz..
ama sen iyi tarafından bak
engellemedin başına iş açtı ama cezasını misliyle çekecek..
anlayamadığım birşey var neden 1 sene ayrı kalmak zorundasınız?
neye 3 ay kaldı biraz açar mısın?
Ne denilebilir ki allah tez zamanda kurtarsın seni inşallahalman kanununa göre 1 sene ayri yasamak sorundayiz yani ayni evde olsa bile odalar ayri olmak zorunda. o var malesef burda 1 sene mecburiyet var. anlasarak bozsanilirsa mesela ikimizde onay verirsek o zmn one alabiliriz ama o yapmiyor öyle serefsiz ne isine yariyorsa benimle kagit üstunde evli olmak.
Ne denilebilir ki allah tez zamanda kurtarsın seni inşallah
bana göre saçma bir kanun ama kanunların da önüne geçilemiyor ki
tazminat davası mı açacaksın belki ondan yanaşmıyordur ayrılmaya
Valla canım bizi bu hale onlar getirdievet o issiz ya zanediyor benden para sokeceginini ama almiycak görcek o gününü.
Valla canım bizi bu hale onlar getirdi
bende anlaşmalı olsun dedim yalnız kaldığım da ama sonrasında asla dedim asla olmayacak
ben ona iyilik yapmış olurum anlaşmalı boşanırsam
uzayacak mı dava uzasın
yıpranacak mıyım yıpranayım
bu saatten sonra hiç birşey beni 2,5 yıl yaşadıklarım kadar yıpratamaz
neler gördüm nelere eyvallah dedim
bu mu geçmeyecek...
bu saatten sonra o adam ve sülalesi benim için hiçtir,bitmiştir..
belası bana ve aileme bulaşmadan hakkımıda alarak kurtulurum inşallah
Rabbim hayırlı kapılar açsın hepimize şu mübarek günlerde
sende sık dişini o zaman
sabırlı ol
vede istikrarlı..
inan bana dünden beri resmen psikolojim bozulduaynen öyle canim zaten butun esyalarimi kirdi hirsizlik yaptilar ailecek. simdik dise dis valah artik hic korkum yok artik allah yanimda sikayette etim elimde kos koca biligler var yani. simdiye kadar sustum sustum ama artik benim sabrimi tasirdi benim resmimi paylasmakla. onlara gününü göstericem vallah, allahin izniyle
inan bana dünden beri resmen psikolojim bozuldu
ve bende korkmaya başladım
ayrılınca iğrençleşiyorlar
ayrılacağım adam da bana iftiralar atıyor
allah görüyor yaa umrumda bile değil
yeter ki hakkımı alayım sürünsün,perişan olsun
inşallah herşey gönlünce olur
ne kadar evli kaldın?
çocuk var mı?
inan bana dünden beri resmen psikolojim bozuldu
ve bende korkmaya başladım
ayrılınca iğrençleşiyorlar
ayrılacağım adam da bana iftiralar atıyor
allah görüyor yaa umrumda bile değil
yeter ki hakkımı alayım sürünsün,perişan olsun
inşallah herşey gönlünce olur
ne kadar evli kaldın?
çocuk var mı?
ay benim 8 senelik iliskim 2 sene evli ondan 9 aydan bere ayriyiz yani. bu de 1 sene evli yanliz allaha cok sükür cocuk yok o kadar cok sükretiyorum ki. 10 sene hayatimdan caldi pislik ama kader kismet iste
Canım ben sessizleşti diye girmedim çok daha sık girerim artık. Nasılsın şimdigünaydın arkadaşlar
topik çok cansız
keşke girip konuşabileniz
o kadar ihtiyacım var ki dertleşmeye
Bir yuvanin bahanelerle sacma sapan sorgulamalarla yikilmasi cok aci ama anlasilan bir oyuna gelmissiniz üstelik bu oyunun icinde eski esinizde var
Anlamadigim durum sizi korumamasi ama artik olan olmus .. Hepimiz ailemize bagliyiz ama gelen geline bu sekilde davranmalari ve yuva yikmalarini hic hos karsilayamam allah bilir onlarin yaptiklarini...
Umarim sizin hayatiniz düzene girmisstir kendi ailenizde artik hepberaber mutlu olmanizi dilerim
sonradan eklenen not : aa siz salavat grubumuza katilmak isteyen bayanmi$siniz :)
hayatım epey bi düzene girdi hamd olsun. Ve evet ben salavat grubuna katılmak istiyorum:) alın beni de atanıza
Ne kadar güzel ifade etmişsin bizi ve yaşadıklarımızıCanım bugün daha iyisin sanırım. Ama inan her geçen gün daha da iyi olacaksın. Arada bocaladığın baştan başlıyormuş gibi acı çektiğin de olacak ama onlar da nöbet şeklinde gelip gidecek. Zamanla sıklıkları azalacak ve bir gün hayatına hiç girmemiş gibi daha mutlu, huzurlu hatta hiç evlenmemiş kadar bekar hissedeceksin kendini :)
Hani demişsin ya bizim kıymetimizi bilen kişiler de çıkacak karşımıza. Dualarımız hep bu yönde ama bundan sonra beklentiye girmemek bizim için daha temkinli olur. Hayatımıza biri girse de girmese de birey olarak bundan sonra tek başımıza ayaklarımızın üstünde güçlü bir şekilde dimdik durarak yaşayabiliriz. Bundan sonra hayatımıza girmek isteyenleri ince bir elekten geçirmeli. Ama şu da var. Yaşadıklarımızın her zaman daha beterlerini yaşayanlar da mevcut. O yüzden Allah daha beterinden korusun. Bundan sonraki sınavlarımız bu kadar çetin olmasın ya da daha fazlasından daha ağırından korusun Rabbim.
İkinci olarak canım çektirmek isterken sen daha çok çekeceksin bunu unutma. Benim tavsiyem anlaşmalı boşanıp ondan bir an önce kurtulman. Şu konuda için rahat olsun Allah ahını fazlasıyla çıkarır ondan ve onlardan. Asla ettikleri yanına kar kalmaz ki Allah'ın adaleti daha büyük, daha çetin. Bu safhada senin durumun, psikolojin, yaşadıklarını atlatma süren daha önemli. Ve şu anda iftiralara başlayan insanlar sanma ki hakim karşısında susup kalacak. Daha fazlası daha ağırı ve çok çok daha çirkinleriyle karşılaşacaksın iftiraların. Bunları duymak bile ayrı bir yıkım. Sen kendinden emin bile olsan ailen duyacak, akrabaların duyacak, herkesi geç duyduklarından sonra sen bile kaldıramayacaksın bunları. Benim anlaşmalıya çevirmemin en büyük sebebi kendimle beraber ailemin de yıpranacak olmasıydı. O yüzden biran önce bitsin istedim. Ha haklarından feragat et demiyorum. Kesinlikle alabildiğin kadarını al. Ama senin sağlığın herşeyden daha önemli unutma. Onu yıpratmak için ve para, altıni eşya vs maddi birşeyler koparak bilmek için ne adliye koridorlarında harcadığın zamanı ne de oralarda kaybedeceğin sağlığını bir daha geri alamazsın. Kuzenimin boşanması 3 yıla yakın sürdü. Az buz zaman değil. Bu kadar zaman boyunca onunla evli olacak ve soyadını taşıyacaksın. Lütfen sağlıklı ve nefsine uymadan karar ver. Her şeyden önemli olan alacağın intikam değil senin mutluluğun, huzurun, sağlığın.
Canım bizim burda bir sloganımız vardı kaderdaşlarımla: Biz değerliyiz. Unutma sen değerlisin. Kim sana ne yaşatmış olursa olsun, haklı ya da haksız bir evliliği bitirmek zorunda kalmış bile olsan sen her zaman değerlisin. Herkesi bir kenara koy kendini değerli gör kendine değer ver ve yapacağın herşeyi içinden gelerek kendin için yap. Tabi hak olan işleri yapman tercihimizdirÖpüyorum seni canım. İnşallah atlatacaksın ve bugünlerini sadece ufak bir sızıyla hatırlayacaksın. Ha şunu da belirteyim sana 2.5 senem kayboldu deme. Seni sen yapan zaman dilimlerinin içinde bu 2.5 sene de. Yaşaman gerekiyormuş, hayat bir sınav. İnşallah Rabbim bu sınavı hakkıyla geçmeyi nasip etmiştir bizlere. Yaşadıklarımız bizi olgunlaştırdı, geleceğimize daha geniş bir ufukla bakmamızı sağladı. Böyle düşün tmm :)
ben hep burdayım canımCanım ben sessizleşti diye girmedim çok daha sık girerim artık. Nasılsın şimdi
günaydınnn hanımlarrrr
Aynen dediğin gibi canım kader kısmet işte. Allah hayırlı yazılar yazsın hakkımızda. Neyin hayır neyin şer olduğunu O bizden daha iyi bilir. Bize sabretmek düşüyor sadece. Sonuçta karanlık gecelerin sonunda aydınlığı vaad eden yüce bir Rabbimiz var Elhamdulillah.
Günaydın canım :)
Biz güçlü kadınlarız. Herşey bizim için; iyilik de kötülük de.. Sağlık olsun, madem bu şekilde başlayacak inşallah hakettiğin herşeyi alır haketmediklerinden de biran önce kurtulursun. Çekişmeli başlaması illa yıllar süreceği anlamına gelmiyor. Bi bakmışsın o tüm şartlarını kabul edip biran önce bu evlilikten sıyrılmak için anlaşmalı boşanmayı istemiş ve hiç yıllar süren dava sürecine gerek kalmadan bitmiş gitmiş. Ki erkeklerin daha çabuk pes ettiklerini düşünüyorum. Çünkü evlenecekler yeniden. Benim eski eşim daha anlaşma şartlarını konuşmaya yeni başlamışken avukatına istiyosa mobilyaları alsın evleneceğin yeni kadın onları zaten istemez demiş. Bu kadar ruhsuz insanlar işte. Ayrıca avukatım da bana eğer çekişmeliye dönüşürse korkma bunlar bir an önce boşanmak için çekişmeli sırasında da anlaşmalıya dönüşürmek isteyecektir büyük ihtimal demişti. O yüzden sen dik dur canım. Yıpransan bile karşı tarafa belli etme. İnşallah herşey bi çırpıda olur biter güzelim. Rabbim güç kuvvet versin. Yardımcın olsun inşallah.
selam kizlar dün gene kendi cocuk odam hani evlenmeden önce cikmisdim ya, oraya bir güzel badana yaptilar bem beyaz. yatak odam benim zaten komple beyaz takmdi. o yatagi kurtular
Günaydin güzel hanimlar hayrili cumalar. Bügun ilk defa 9 ay sonra kendi kos koca yatagimda yatim ya o kadar rahat ki....
benim eski cocuk odami dün bem beyaz boyamis güzel ailem ve kos kocaman yatagimi kurmuslar ve komple yatak odam beyaz zaten...ohhh be bi oda yatak odam ve makjac masam ve bi odam giyinme odam oldu. o kadar rahat huzurlu ve mutlu uyudum ki kos koca yatak eskiden icim sizlardi ama allahami cok süskür yeni bir sayfa yeni bir defter acildi artik eski defterleri kapatim. canim bile acimiyor komple mobliyami kulaniyorum cünkü ben aldim benim hakim, o avucunu yalar di.
allaha cok sükür rabbim en kiza zamanda kurtartsin beni, beni bikinli remimi koyan yarin beni de para icin satarmis yani.....
artik öyle dusnyuorum :) :) ve sizi kocaman öpuyorummmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?