Evliliğimiz pisi pisine bitti

Bu
bu arada duaların için teşekkür ediyorum. Benim de dualarım sizinle

Merhabalar.oncelikle bizleri anladiginiz ve dualariniz icin cok tesekkurler. Yazinizi okuyunca aklima cok sevdigim bir yskinimizin basina gelenler geldi.senaryo ayni cunku biliyor musunuz? Eski gelininiz icin demiyorum ama bu tur ceteler bile var.o kisinin de basina aynisi geldi.ev alindi, esyalar vs.ler yaz ayinda kayinvalidesigil evde uokken ve eside isteyken kamyon tutup evi bosaltmislar ve bosanma icinde bir dunya para istemisler.insallah sizinki oyle degildir.Allah once abinizin sonra sizlerin yardimcisi olsun.

Cizim guzel arkadasim bunlarin olacagini biliyorduk.ailelerimiz destek çok sukur evet ama iste bazen bizi bazen kendilerini bazen karsi tarafi suclar dufurlar.hic takma kafana.bosanma sureci gibi bu da bir surec.hem ne o oyle yok yuvam olmicak yok su yok bu.daha yasimiz kac.herseyimiz de olacak hem de cok guzel olacak.ben bizim exlere hic kizmiyorum.bize hayatin tozpembe olmadigini ogrwttiler.yasadigimiz duyguyla gercej sevginin farkinin ne oldugunu ogrettiler.ve en onemlisi de onlar artik yoklar.aryik biz variz ve bizi bekleyen guzel olmasini diledigimiz bir hayat var.yeni heyecanlar, huzunler, mutluluklar...var.

günaydin kizlar, bizde dün artik butun mobilyalari yerledirirken bende de bir sinir patlamasi oldu sirf cismelere dolab yok diye kafayi yedim babamla tartisdim onlar gene 2 haftadan bere sabah 5 in aksam 9 una kadar elinden geleni yapiyorlar ben rahat hissdeyim diye. ama iste bazen insanin patlamasi da normal heradele, babamda artik kizdi dedi hala o serefsiz icin göz yasi dökuyorsun ya yaziklar sana nasil bi insanin sin dedi. her neyse öyle tartisma yasadik ben onun icin aglamiyorum ki resmen benim duygularimla benim hayatimla oyndai beni kullandi ya hala arima gidiyor. sonra orospularla whastapa resím koyamsai beni onu bloke etim ama ne kadar vicdansiz biri, yada benim bikinli resimle koymasi facebook. allah tan yanliz sabir diliyorum kizlar insallah bu günleri daha daha cabuk atlatirim ve bosanmak istiyorum ama iste zaman var daha o beni daha cok yipratiyor. komple bitsin gitsin istiyorum

Canım kader arkadaşım
sabah sabah bütün enerjim düştü şu yazıyı okuyunca
bende aynen böyleyim
tam herşey mükemmel çok iyiyim diyorum ardından ağlama krizleri oluyor.
dün yine bunlardan birini yaşadım
ağladım ağladım...
dün gece kendi evimde kalamadım malesef fare gördük evde o yüzden annemlerde kaldık
ablam eniştem yeğenlerimde annemlerde kalıyordu bir süredir
yer yatağı kuruldu bana
o kadar kötü hissettim ki neden evimde kendi yatağımda güvenim herşeyimi verdiğim adamla uyumuyorum ki dedim..
duygusal olmak en büyük hata şu dönemde ama elden ne gelir..
zaman zorlayıcı ve sıkıntılı
sanki günler hiç geçmiyor acı hafiflemiyor
asla o adi insanı özlediğimden sevdiğimden değil ama bir evliliğin bitişi,hayallerim gelecek kaygısı ve tabi ki bitmek bilmeyen dedikodular...
Bunlar oldukça toparlanmak zor
keşke diyorum keşke gündeme başka birşey gelse de millet beni unutsa..
yinede herşeye rağmen bütün ailem,akrabalarım arkadaşlarım çok çok destekler bana
hafta sonu hep alışveriş yaptım
ailemle zaman geçirdim
o anda unutuyor gibi oluyorum sonra kendimle başbaşa kalınca başa sarıyorum işte..
bugün 18 gün oldu beni terkedeli ne aradı ne mesaj attı
bu saatten sonra bir önemide yok zaten
olan oldu artık,davam açılıyor bu hafta inşallah...
sana gelince canım benim
biz çok şanslıyız ki işimiz var çalışıyoruz kimseye muhtaç değiliz..
annenin yaptığı son derece yanlış
bu evliliğin bitmesinde bizim hatalarımızda varsa bile bunlar şu sıkıntılı dönemde yüzümüze vururlmamalı
annem bana hep moral veriyor
doğru olanda bu
açıkçası bir süre annenle görüşme
eğer sorarsada beni yıpratıyorsun yanımda değil karşımdasın dersin..
bu dönemde kim yanındaysa onunla zaman geçir derim ben..
yarın psikiyatra randevu alıcam
psikolojik destek almak iyi olacak..
sıkıntı hastalık olarak geziyor tüm vücudum da hergün bir yerim ağrıyor
geceleri uyuyamama problemide cabası
bir kaç saatlik uykuyla geldim işe..
ama geçecek iyileşeceğiz..

günaydın canım
bende zaman zaman patlayabiliyorum
ama ailen yanında ve desteklerse lütfen onları kırma
başta benim babamda çok üzerime geldi bağırdı çağırdı ağlıyorum diye
bir şerefsiz için mi ağlıyorsun falan dedi
şimdiyse babamın yanında maskemi takıyorum resmen
çevreye güçlüyüm imajı vermek için
şık giyinip makyaj yapıyorum..

çok haklısın
evet bu dönemde bu tarz düşünceler olabiliyor
ama bunu kafamızdan atmamız lazım
bende de oluyor yaa bir daha evlenemezsem yaa çok istediğim halde anne olamazsam diye
ama gaybı allah bilir
bizi neler bekliyor bilmiyoruz
biz dua edelim allaha sığınalım

çok üzüldüm başınızdan geçenlere
yüz yüze görüşmedi mi hiç abinle eşi?

Canım sakın davan bitene kadar paikoloğa gitme...
Sana deli raporu aldırabilir, iftira atabilir, davayı uzatabilir.
Annemle arama mesafe koyuyorum zaten.
İnşallah gelecek günler bize güzel şeyler getirir de bu sıkıntıları unuturuz.
Hepimiz için mutlu huzurlu sağlıklı başarılı bir hafta olsun inşallah. Seviyorum sizi kızlar

Merhaba arkadaşlar hatta kader arkaşlarım bende boşanma aşamasındayım.Geçirdiğim bu dönemde gördüğüm herkeste aynı sorun ile biten evlilik.Nedeni evlendikten sonra aileye düşkün olan eşini sahiplenmeyen sevgisi azalıp gözünü maddiyat bürümüş eş.Bizler ise hep direnen iyi olacak diye sabreden tarafız.Hepimiz zor dönemlerden geçiyoruz.Cizi22 bende bundan 2 hafta öncesine kadar annemle ufak tefek tartışmalar yaşadım ama inan bunlar emin ol annenin yüreğinden gelen şeyler değil.Oda seni böyle çaresiz canın incinmiş gibi görünce suç suçlu arıyor kendi içinde bazen uç noktalar yaşanıyor.Bende geçtim daha boşanma davam olmamasına rağmen sonra birgün benden küçük erkek kardeşim heran yanlarımda olmalarına beni desteklemelerine kucak açmalarına rağmen annemi ve babamı aldı karşısına konuştu.Sonra onlarda bende anladımki bunlar sadece içinde bulunan durumdan kaynaklanan sorunlar o anki duygu patlamaları ben artık her söylenene anlam yüklememeye başladım.Sende öyle ol canım.Biz anne babamız için gözlerinin ışığıyız heleki bir anne için 9 ay karnında taşıyıp incinmesine kıyamadığı evladının başkaları tarafında bu kadar incilmesine yüreği dayanmıyor. Annenle araya mesafe koyma bence bu duygu durumu yatıştıktan sonra al karşına sakin şekilde konuş.Annen ondan uzaklaştıkça kendini suçlar.Yaşadım biliyorum duygularını anlat ona hissettir.Kimse evlenirken yuva yıkmak boşanmak için evlenmiyor insanlar ne umut ne hayallerle evleniyor ama öyle bir noktaya geliniyorki herşey bitiyor.

deniz_1988 daha önce açmış olduğun konudan seni tanıyorum arkadaşım geçecek herşey emin ol bende evimden ayrılıp babaevine ilk döndüğüm zamanlar senin gibi idim.45 gün uykusuz gezdiğim zamanı hatırlıyorum ben hergün ağladığım her sofra kuruluşunda şimdi evimde olsam şunu yapardım acaba şimdi ne yiyor dediğim zamanlar sıkıntıdan vücudumda ayrımayan nokta kalmamıştı artık bildiğin kendimi dinler olmuştum iyiyim rolüne bürünüp maskemi takıp ben güçlüyüm biliyorsunuz dediğim zamanlar ama inan geçiyor uyumaya uyumaya uyumayı öğreniyorsun bir akşam artık gözlerimin kendi kendine kapanıp aralıksız uyuduğum günü hiç unutmam ama herşeyin ilacı zaman emin ol insanlara iyi göründüğümde ablamın bana söylediği tek bir lafı vardı herkesi kandırabilir kendini bile ama biz onu bilmiyor muyuz gözünün içine baktığımızda nasıl olduğunu anlıyoruz sonra dedimki ne rol yapıcam ne hissediyor isem onu yaşayayım öyle yapınca daha iyi olduğumu hissettim ağlamam gerektiğinde ağladım gülmem gerektiğinde güldüm sende öyle ol psikolog konusunda Cizi22 arkadaşıma katılıyorum.bende ilk zamanlar aceleci davranıp başvuracaktım hatta randevu almıştım ama enyakın kardeşim bildiğim arkadaşım bana döndü dediki bu geçireceğin bir evre gitmen sadece tanımadığın 3.şahsa bunları anlatmakla ilaçlar kullanıp kendini telkin etmekle geçecek dedi birde sorun sen değilsin karşı taraf bence o gitsin birde mahkemede kullanılır bu dediği için bir gün önceden iptal ettirdim bence sende biraz zamana bırak baktın olmuyor gidersin daha 18 gün olmuş benim 3 ay oldu tam tamına ayrı yaşayalı geçecek sen yeterki kendine güç ver

kızlar onun böyle şeyler yapacağını hiç sanmıyorum
kaldı ki nerden duyacak psikoloğa yada psikiyatra gittiğimi
ben şu uyku bozukluğu ani daralmalarım için hafif düzeyde bir antidepresan istiyorum..
ama yorumlarınız yinede beni korkuttu
randevu bile almıştım şimdi de iptal ettirmeyi düşünüyorum..
ben psikolojik destek almadan bu süreci zor atlatabileceğime inanıyorum

nisan kederi anladım ki 3 ay 5 ay geçmesi pekte önemli değil
asıl önemli olan bu süreci nasıl geçirdiğimiz
o aileden kimse aramıyor bişey demiyor
o adam da öyle
zaten bende ve ailemde de bitti
mahkeme uzadıkça uzayacak bunada hazırlıklıyım
benimle ve ailemle uğraşacaklarını da hiç sanmıyorum
ailem maddi açıdan onlara göre güçlü
öyle iftira atıp çamur atmaya cesaret edemez hiçbiri..
çünkü ailemden korkarlar
kayınbabam bile babamdan çok büyük olmasına rağmen karşısında önünü iliklerdi.
onlar bundan sonra görsünler
köpek gibi süründürecem o şerefsizi

öyle kesinlikle zaman içerisinden bu süreci senin nasıl atlattığınla ile alakalı herşey bizde bitiyor onların aileleri zati aramaz emin ol benide tek bir allahın kulu aramadı daha çok bitsin diye zati an kolluyolar kötü zamanda yüzlerini çok net gösteriyorlar kötü olan kısmı bu insanların yüzünü o zamana kadar görmemiş olmak valla canım emin ol bende eşim için onu yapmaz bunu yapamaz diyorum cesaret sıfır onlarda zati cesaretli olsalar idi bu konumda olunmazdı oda ayrı mesele ama inan ben eşimle her konuştuğumda her defasında farklı bir yalanı yakalıyorum habire saçma sapan çevresi ve ailesinin denmeyen dedi olarak gösterip dedikodular ile geldi benim yanımda başkasına ailesi yaptı diyor ama ailem ile yüzyüze geldiğinde tek laf edecek cesareti bile yok mahkemen açılsın o aramayan sormayan eşin ve ailesi varya nasıl arıyor onlara herşey çocuk oyuncağı blörf yapamaz edemez gözünde görüyolar benim eşim beni hiç arayıp sormadı ne zamanki vekalet avukat tutma mahkeme açma olayı oldu adam saat başı mesaj çeker arar hale geldi

ayyy kizlar hepimiz aynisini yasiyoruz ama benim yasadigimi galiba kimse yasamiyor. simdik de kizlarin resimlerini whastappa koyuyor ya bu kadar rezil bir herife asik olmusum ki allahim bana sabir ver...
ne diyeyim benim bir kere koymadi resmimi hala bosanmamis biri olarak ne kadar igrenc bir yaratik....

seninki zaten insanlıktan çıkmış canım
konuşacak birşey bulamıyorum
an kolluyormuş meğer o kadınlarla takılmak için
gördükçe sevin şükret kurtuldun diye

bilemiyorum canım
neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırt edemiyorum artık
bu saatten sonra arasalarda bir önemi yok zaten
avukatımda işi ağırdan mı alıyor ne
ben aramasam aramaz sormasam söylemez
keşke bir çırpıda bitse ama işte çekişmeli olunca sürünüyor insan
senin mahkemen olmadı mı hala?
çalışıyor musun?

öyle canım kafa bu kadar dolu iken insan ayırt etmekte zorlanıyor aman arasalarda zati makul bir hareket yok neyseler o aynı şekilde devam ediyor iş bu aşamalara geldikten sonra dediğin gibi önem arz etmiyor yok avukatların ağırdan aldığı yok aslında karşı taraftan atak bekliyolar 3 ay muallakta bekledim ben düzelir düzelecek diye dava açmakta kararsız kaldığım zamanlar oldu benim davam geçen hafta açıldı işte dava gününü bekliyoruz birde karşı tarafın anlaşma yoluna gitmesini bekliyoruz bu anlaşma yolu takıdan hakkıma düşen kısmı vermekte beni süründüyor ondan ötürü vermezlerse tazminat nafaka ödemek zorunda kalacak çünkü onu bekliyoruz çalışıyorum canım çalışmak iyi geliyor bana kafam dağılıyor ve işyerim ortamımda iyi bu konuda sağolsun işverenlerim iş arkadaşlarımda bu konuda bana çok yardımcı oluyolar sen de çalışıyorsun galiba ?

senin adına çok sevindim canım
bende çalışıyorum
bu benim 2. boşanma kararım
ilkinde 3 ay ayrı kalıp barışmıştık
ama bu defa öyle birşey söz konusu değil
çünkü şans verince eskisinden çok daha beter oldu.
ve iş artık bu raddeye geldiyse herşey bitti demektir.
ben hemen olsun bitsin istiyorum ama imkansız olduğunu da biliyorum
beklemekten başka çare yok malesef
kaç yaşındasın peki

Sağolasın canım 29 yaşındayım sen kaç yaşındasın bende kısa süren evlilik içerisinde bu kararı çok defa gözden geçirdim hatta dile geldi ama o şans istedi düzelir dedim senin gibi ama yok bir insan yedisinde neyse yetmişinde de o içinde değişme azmi hırsı yoksa olmuyor haa bizimki değişti oda ayrı nişanlı iken her zaman senin yanındayım korkma diyen kişi gitti onun yerini ilk zorlukta beni tek başıma bırakan biri oldu şans vermek sadece bizi yıpratıyor ne diyim bir artık bu kadar erken bitmesine mi giden hayallere mi çalınan zamana mı yanayım bilemiyorum tek bildiğim olmadığı ne kadar şans verirsem vereyim olamayacağı çünkü insan bir kere kırıldı mı eskisi gibi olamıyor çatlak bir kadeh gibi sızdırıyorsun sadece bu aşamalara tek taraflı gelinmiyor onuda biliyorum illaki benimde hatalarım olmuştur ama hiç değilse hatam kadar çabam var ama tek taraflı çaba ile olmuyor ama inanıyorum rabbim bize o gücü sabrı vermiş iyi olacağız hepimiz tek çare tek ilaç zaman bende diyorum ne zaman unutacağım ne zaman bitecek ama sorunun içinde cevabı gizli zamanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…