Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

yazık yaaa gay olduğunu bile bile nasıl bu kızın hayatıyla oynamış... ayrıca gay olduğunu nasıl anlamış onuda merak ettim doğrusu :26:

ben çocukken şey denirdi, "seven erkek kız arkadaşına tensel yaklaşamaz. kullanmak istediğine öyle yaklaşır" falan filan hatta lise 1 deyken sınıftan 2 erkeğin konuşmasına şahit olmuştum hiç unutmam "-ben sevdiğimle evlenmem ki. niye -e sevdiğimizle nasıl birlikte olacağım" yuh... gençleri evlilik öncesi ilişkiden uzak tutmak için bilinçaltına sokulan şeylere bak.

nişanlıyız beni öpmüyor. niye? e, efendi çocuk, beni seviyor nikah öncesi kıyamıyor. ben eşime karşı istek duymuyorum. neden? e ben karımı seviyorum, insan sevdiğiyle birlikte olmak istemez...

al işte. gay olduğunu anlamamış da olabilir adam. anlamış kızı kandırmış da olabilir. kızcağız da bu sebeplerden yaklaşmıyor diye kendini avutmuş da olabilir...

seven insan karşı cinsi ister. dokunmak ister ilerisini ister. inançlarına göre gerisini getirir getirmez... ama ister.

gençleri cinsellikten soğutmak için uydur uydur inandır, sonra gelsin vajinusmuzlar, gizli gaylikler daha neler neler...

tatlışım sende haklısın ama insan sevdiği kadınını dediğiniz gibide olsa az koklar öper sarılır ne bileyım çok üzücü çok garip:26:çok üzüldüm arkadaş adına..... acaba gay olduğunu kesin anladımı

cok haklısın insanları korkuta korkuta bu hale getirdiler

vajinismus son zamanlarda cok arttı

hep kulaktan dolma bilgiler sacma sapan hikayeler

ayrıca şu fikrimde de ısrarlıyım ki kesinlikle bu tip durumlar için boşanma falan değil resmen "evlilik iptali" olması gerek. kütükte falan boşanmış değil bekar yazmalı.

madem ki kadının namusu konusunda bu kadar tabuları olan, boşanmış kadına farklı bakan bir toplumuz kesinlikle evlilik iptali şart. düğün masrafı çeyiz bilmem ne gitsin o ne yapalım. ama böyle fiziksel birliktelik olmadan boşanmış damgası yiyen ne çok kız var yazık vallahi. adam da paravan kullanıyor aklı sıra o da "evlilik iptali" olunca herkes neyin ne olduğunu anlar. kimse kendini kurtarmak için başkasını kandıramaz.

konuyu açtığımda birkaç kişi gay ler öpüşmez demişti. gay olabilir denilmişti. konuyu yazmadan önce benimde o ihtimal aklıma geliordu. ya cinsel bir sorunu var doktora gitmeyi o yüzden istemiyor ortaya çıkmaması için yada gay. ve burda da gay olma ihtimaliyle ilgili yazılanlardan sonra davranışlarına haline hareketine dikkat etmeye bşladım. eskiden dikkat etmediğim şeyler varmış. gay ler banyoda uzun zaman geçirirler ve parfümü çok kullanırlar, maç izlemezler, kavga ve tartışmayı sevmezlermiş. bunların hepsi onda vardı. ama eskiden bunlr gözüme btmazdı. sonra ev içinde ben ona yaklaşmya çalıştıkça benden kaçıyordu. bazı şeyleri denemek için yapıyordum ne tepki verecek. mesela film açtım beraber izlemek için sandalyeyi ona yaklaştıran bendim, kolumu sandalyesine attım arkaya yaslanmadı hiç ben ne zaman kolumu çektim arkasın yaslandı. ve benden tarafa yakın oturmuyordu duvara yaslnıyordu. bunun gibi ufak tefek şeyler. şeytan yrıntıda gizlidir derler ya aynen öyle. gecelik giyip karşısına cıkmadım iyiki de yapmamışım. emin olmamı gerektirecek bir iki şe dah oldu onları burda yazamıcam. +18 lik şeyler değil. emin olduktan sonra onla konuştum neden birlikte olmuyoruz diye sordum yine tatmin edici bir cevap veremedi. ama ona bunu hiç söylemedim. çünkü korktum tek basımaydım. aile söyledim ve esylarımı aldım gelirken pc nin kasasını ldım ve bilirkişi raporunda birçok gay videoların odugu sitelere girildiği, gay arkdaslık sitesine girildiği cıktı. ayrıca msn yazışmaları var onlardada erkek erkeğe uygunsuz yzışmaların flan olduğu belirtildi. davayı actım dilekçe tebliğ edilmiş. ve hala arayan soran yok. evden ayrıldıgımı eve gelince görmüştü sadece 1 kere o an aradı daha tık yok. ne ondan ne ailesinden. ve yazışmalardan anladığım durumunu biliyor yzıştığı kişiyle önceden tanışıyor. ve yazışmalarda içinde zerre vicdan azabı sucluluk duygusu yok. sinirime giden de bu. ve arada kulağıma bazı duyumlar geliyor bana yaklaşmadı diyerek hala beni karalıyr benle oynamaya devam ediyor. bna dua edin

yazık tez zamanda kurtulman iyi olmus canım

ayrıldıktan sonra kendine yeni bi sayfa acarsın

zamanla hersey düzelir insallah

tüh nasıl bir erkekmiş senle ne işi varmış belkide aileside biliyor ve değişir die göz yumdular seninde hayatını yaktılar yazıklar olsun.senin günahın ne ki ya çok üzüldüm nişanlıyken anlamadınmı hayatım bak moralim bozuldu ne iğrenç yaratıklar var

Yorumu görünce fikrimi yazmak istedim.
Oynaşmaya karşı değilim. Ama evlenmeden birlikte olmaya hala karşıyım.
Zatn gay olan birisi bence oynaşmaktan da haz etmez..

sende ona haber gönder,elimdeki belgeleri göndereyim mi diye

Çok üzüldüm canım senin adına.
Allah yar ve yardımcın olsun..

amanheri; gaylere üzülürdüm hani yazık kendi seçimi değil ne yapsın diye ama kendi paçasını kurtarmak için masum bir insanı yakmak. ona kendini kötü hissetirmek, aldatmak ne? kötü bir insan kocan olacak adam. elin adamıyla sanalda resmen seni aldatıyor. üstüne aranızdaki soğukluk için seni suçluyor. ya bunların cinsel isteği ne yöne olursa olsun erkek işte hepsi aynı.... ister heteroseksüel olsun kadınla aldatsın, ister homoseksüel olsun erkekle aldatsın hemen suçu karılarına atıyorlar.

tazminatını da al. kötü bir durum ama gerekirse kızlığını da ıspatla. hala seni suçluyor öyle mi?? çekinme herkese söyle gay olduğunu. rezil olsun inşallah...

nişanlıyken kimse anlayamazdı çünkü öyle belirgin bir kırıtma durumu vs yok. ve ben deseydim ki elimi tutmuyor beni öpmeye yeltenmedi ben bunun gy oldugunu düşünüyorum ayrılacam desem kim inanırdı bana üstüne birde hafif hatun damgsı yerdim.

cnm benim sen dua et seninde günahına girmemiş enazından öyle biriyle o duyguyu yaşamamışsın seninde sınavın bu belkim.rahat ol hayatın tadını cıkar ve ilişkilerinde artık temkinli ol buna gül geç.düşünsene bide birlikte olsaydın cinsel anlamda.ve ondan sonra böyle olaylar olsaydı hakkında neler derdi ve suclu sen olurdun her işte bir hayır var cnm erkenden kurtuluyorsun.

ay cok garıp...gorucu usulu mu evlendınız ask yokmu? acaba esınız ıktıdarsız mı? doktora gıtmelı...öpüşmemiş bile olmanız cok garıp...inanmıyorum...ya sızı sevmıyor yada tercıhlerı baska yonde...

ya güzelim insan şüphelense dile alamaz. ne diyecen yani?? şimdi resmen kanıtın var da gene diyemiyorsun. napalım olacağı varmış. ama küsme kaderine. gene de şanslısın. bunların zar zor çocuk yapıp cinsiyet değiştireni de var. Allah korusun...

senin alnın ak. yeni biriyle evlenirken hiç de utanılacak bir şeyin yok. "adam gaymiş, ben efendi ondan yaklaşmıyor sandım nişanlıyken, evlenince de yaklaşmadı sonra başka erkeklerle konuşmalarını gördüm. eli elime değmeden boşandım" dersin. kimse sorgulamaz bile.

bir de kardeşi falan arkadaşınız göya, insan arar der, biz bilmiyorduk, seni bilerek yakmadık. ya insan bir helallik ister.

yaa ben son yorumları okumadan yazmısım....demek gay ama bellıydı...sızın basınızı nıye yakmıs ozaman tazmınat davası acın...

valla ben demiştim demeyi sevmiyorum ama daha konu ilk açıldığında ben demiştim
gerçi tahmin etmek çok zor değildi ya neyse
geçmiş olsun arkadaşım allah nasıl biliyosa öyle yapsın o adamı da
madem farklı tercihleri vardı yazık günah onca emeğe karşındaki insana

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…