konuyu açtığımda birkaç kişi gay ler öpüşmez demişti. gay olabilir denilmişti. konuyu yazmadan önce benimde o ihtimal aklıma geliordu. ya cinsel bir sorunu var doktora gitmeyi o yüzden istemiyor ortaya çıkmaması için yada gay. ve burda da gay olma ihtimaliyle ilgili yazılanlardan sonra davranışlarına haline hareketine dikkat etmeye bşladım. eskiden dikkat etmediğim şeyler varmış. gay ler banyoda uzun zaman geçirirler ve parfümü çok kullanırlar, maç izlemezler, kavga ve tartışmayı sevmezlermiş. bunların hepsi onda vardı. ama eskiden bunlr gözüme btmazdı. sonra ev içinde ben ona yaklaşmya çalıştıkça benden kaçıyordu. bazı şeyleri denemek için yapıyordum ne tepki verecek. mesela film açtım beraber izlemek için sandalyeyi ona yaklaştıran bendim, kolumu sandalyesine attım arkaya yaslanmadı hiç ben ne zaman kolumu çektim arkasın yaslandı. ve benden tarafa yakın oturmuyordu duvara yaslnıyordu. bunun gibi ufak tefek şeyler. şeytan yrıntıda gizlidir derler ya aynen öyle. gecelik giyip karşısına cıkmadım iyiki de yapmamışım. emin olmamı gerektirecek bir iki şe dah oldu onları burda yazamıcam. +18 lik şeyler değil. emin olduktan sonra onla konuştum neden birlikte olmuyoruz diye sordum yine tatmin edici bir cevap veremedi. ama ona bunu hiç söylemedim. çünkü korktum tek basımaydım. aile söyledim ve esylarımı aldım gelirken pc nin kasasını ldım ve bilirkişi raporunda birçok gay videoların odugu sitelere girildiği, gay arkdaslık sitesine girildiği cıktı. ayrıca msn yazışmaları var onlardada erkek erkeğe uygunsuz yzışmaların flan olduğu belirtildi. davayı actım dilekçe tebliğ edilmiş. ve hala arayan soran yok. evden ayrıldıgımı eve gelince görmüştü sadece 1 kere o an aradı daha tık yok. ne ondan ne ailesinden. ve yazışmalardan anladığım durumunu biliyor yzıştığı kişiyle önceden tanışıyor. ve yazışmalarda içinde zerre vicdan azabı sucluluk duygusu yok. sinirime giden de bu. ve arada kulağıma bazı duyumlar geliyor bana yaklaşmadı diyerek hala beni karalıyr benle oynamaya devam ediyor. bna dua edin
ailesinin bu durumdan haberi varmı yok mu bilmiyorum. dava dilekçesi eline geçti. ben orda boşanma sebebini çıkca yazdım. onlara böyle böyle bir durum var dedimi demedi mi bilmiyorum. gizliyormu diye düşünüyorum. cünkü ben kimseye bişey anlatmdım şuan burdaa herkes birlikte olmadığımız için durumun böyle oldugunu biliyor. kulaklarına böyle birşey gitmedi. gitmediği içinde acaba bu kendince gizlemeye mi çalışıyor? ve ailesi bu durumu biliyor muydu? biliyo olsalar ve benimde bu durumu kanıtladığımı bilseler böyle tepkisiz kalabilirlermiydi? bu sessizlik sinir ediyor. hiçbir tepki yok.
ve gerçekten bana dua edin nolur. çok ihtiycım var. bunları kabul etmiyecek o sitelere kendi girdi çamur atıyo diyebilir. der de der. neyseki msn kayıtlrında yüzü 3-4 yerde görünüyor ve siz evlendiğiniz adamın(!) cinsel organını bir adama actıgı kamera da görüyosunuz. onun gy oldugunu bilerek 3 gün yaşdım onla. o 3 gün 3 yıldı benim için. mide bulntısıyla geçen 3 gün. ve hiçbirey belli etmeden...
Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın. iyi değil hayırlı kişilerle. ve hiçkimseye gay olmasındn dolyı hissettiklermden hariç o 3 ay boyunca bna hissettirdiklerini Allh kimseye hissettirmesin yaşattırmasın. tek tesellim birlikte olmamak yoksa kendime gelemezdim iğrenirdim kendimden...
çok şaşırdım....... evliliği kalkan olarak görmüş hepsi bu.. alnıma leke sürdün demesi de toplum baskısından ötürü kendi durumunu bastırması,yoksa kendi de çook iyi farkında..acaba ne zaman başladı bu durum.. erkeklerde askerlikte başlyabiliyor çünkü? ailesi evlatlarının bu durumunu bılmıyor benım fıkrım.. iyiki de birlikte olmamışsın bak ne güzel sevin... 3 aylık evlilik hiç bi evliliktir zaten üzülme.. karşına daha iyisi çıkana kadar kendine çok çok iyi bak. dua ile.
ya arkadaslar şimdı yazmısınız kı banyosuna gır sen baslat falan allah askına o odun ne halt edecek kız zaten yeterınce ima etmıs soylemıs öküz olmasa odun olmasa zaten coktan bı adım atardı....ya sızde durum cok farklı mesela once benım eşim gelır yaklasır veya ben bısey yaparım ederım o şekıl sen herseyı zaten yapmısın bunun kadınlık hormonu daha agar basmıs erkeklıgını unutmus bu bırde bence sen bunu ne yap et çıplak halde bı gör derım
ailesinin bu durumdan haberi varmı yok mu bilmiyorum. dava dilekçesi eline geçti. ben orda boşanma sebebini çıkca yazdım. onlara böyle böyle bir durum var dedimi demedi mi bilmiyorum. gizliyormu diye düşünüyorum. cünkü ben kimseye bişey anlatmdım şuan burdaa herkes birlikte olmadığımız için durumun böyle oldugunu biliyor. kulaklarına böyle birşey gitmedi. gitmediği içinde acaba bu kendince gizlemeye mi çalışıyor? ve ailesi bu durumu biliyor muydu? biliyo olsalar ve benimde bu durumu kanıtladığımı bilseler böyle tepkisiz kalabilirlermiydi? bu sessizlik sinir ediyor. hiçbir tepki yok.
ve gerçekten bana dua edin nolur. çok ihtiycım var. bunları kabul etmiyecek o sitelere kendi girdi çamur atıyo diyebilir. der de der. neyseki msn kayıtlrında yüzü 3-4 yerde görünüyor ve siz evlendiğiniz adamın(!) cinsel organını bir adama actıgı kamera da görüyosunuz. onun gy oldugunu bilerek 3 gün yaşdım onla. o 3 gün 3 yıldı benim için. mide bulntısıyla geçen 3 gün. ve hiçbirey belli etmeden...
Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın. iyi değil hayırlı kişilerle. ve hiçkimseye gay olmasındn dolyı hissettiklermden hariç o 3 ay boyunca bna hissettirdiklerini Allh kimseye hissettirmesin yaşattırmasın. tek tesellim birlikte olmamak yoksa kendime gelemezdim iğrenirdim kendimden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?