Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

Canımıniçi dualarım artık hep seninle.Zira bu yaşadıklarına çok üzüldüm

Güzelim seni aramazlar tabi, onlar su an buyuk bir hayal kırıklığı ve utanç içindeler.

Yeğenimin sınıfında 9 yasında bir erkek cocuğu gay. Annesi psikologa götürüyor davranışlarını düzeltebilsin diye. Çünkü onun mimiklerine de yansımış durumda. Hiç faydası yok tabi. Mesela onun yaşıtları araba resmi çizerken o cocuk sindirella yı çiziyormuş. Diyeceğim o ki aileden birileri illaki anlamıştır. İpucu vermediğine inanmıyorum.

Toplum baskısı yüzünden gençkizlarin basını yakanlara yazıklar olsun.

kusura bakma ama ben senın eşinın gay oldunu düşündum bı an tamam belkı sorunu olabılır ama bu duygularına sana ılgı gostermesıne sıcak davranmasına yada senı öpmesıne engel degıl yda baska bırını sevıyor sana dokunmak ıstemıyor ıkısınden bırı bence allah yardımcın olsun zor ya

birlikte olmak istemiyor çünkü sana çocuk sözü vermesine rağmen çocuk yapmak konusunda kararı kesin değil.

çocuk stemediğini henüz, onla sadece sevgi aşk yaşamak istediğini açıkça söyle.

Rezil adam, Allahından bulsun.

Başkasının hayatını neden mahvedersin, kendi pisliğinde öl git.

ailesinin bu durumdan haberi varmı yok mu bilmiyorum. dava dilekçesi eline geçti. ben orda boşanma sebebini çıkca yazdım. onlara böyle böyle bir durum var dedimi demedi mi bilmiyorum. gizliyormu diye düşünüyorum. cünkü ben kimseye bişey anlatmdım şuan burdaa herkes birlikte olmadığımız için durumun böyle oldugunu biliyor. kulaklarına böyle birşey gitmedi. gitmediği içinde acaba bu kendince gizlemeye mi çalışıyor? ve ailesi bu durumu biliyor muydu? biliyo olsalar ve benimde bu durumu kanıtladığımı bilseler böyle tepkisiz kalabilirlermiydi? bu sessizlik sinir ediyor. hiçbir tepki yok.

ve gerçekten bana dua edin nolur. çok ihtiycım var. bunları kabul etmiyecek o sitelere kendi girdi çamur atıyo diyebilir. der de der. neyseki msn kayıtlrında yüzü 3-4 yerde görünüyor ve siz evlendiğiniz adamın(!) cinsel organını bir adama actıgı kamera da görüyosunuz. onun gy oldugunu bilerek 3 gün yaşdım onla. o 3 gün 3 yıldı benim için. mide bulntısıyla geçen 3 gün. ve hiçbirey belli etmeden...

Allah herkesi hayırlı kişilerle karşılaştırsın. iyi değil hayırlı kişilerle. ve hiçkimseye gay olmasındn dolyı hissettiklermden hariç o 3 ay boyunca bna hissettirdiklerini Allh kimseye hissettirmesin yaşattırmasın. tek tesellim birlikte olmamak yoksa kendime gelemezdim iğrenirdim kendimden...

allah yardımcın olsun cnm cook uzuldum konuyu yenı grdum tam anlamadım ama nısanlılk donemınde opusme olmadımı
ozmanlar anlamadınmı ya madem boyle bısey var nedenn evlenmıss

şuann gerçekten şaşkınım okuduklarıma. ne diyecegimide bilmiyorum. Allah yardımcın olsun canım. dedigin gibi Allah herkese herşeyin hayırlısını versin.

vallahı pes dıyorum dıger yorummumu okuduysan eger bu adam gaymı aceba yazmıstım ve bı ılgınc noktada bı adama kamerada falan demekkı bu sade sana deıl kadınlarada bısey hıssetmez ama erkeklere hıssedıyor demekkı ay cok şaşkınım yaa sen bosanacakmısın ondan dava falan actınmı

çok şaşırdım....... evliliği kalkan olarak görmüş hepsi bu.. alnıma leke sürdün demesi de toplum baskısından ötürü kendi durumunu bastırması,yoksa kendi de çook iyi farkında..acaba ne zaman başladı bu durum.. erkeklerde askerlikte başlyabiliyor çünkü? ailesi evlatlarının bu durumunu bılmıyor benım fıkrım.. iyiki de birlikte olmamışsın bak ne güzel sevin... 3 aylık evlilik hiç bi evliliktir zaten üzülme.. karşına daha iyisi çıkana kadar kendine çok çok iyi bak. dua ile.

askerlikten öncesi var maalesef. ciddi ciddi şüphelenmeye başldığım zamanlar aklıma o ihtimal gelmişti acaba askerde bir taciz vs bişeymi oldu da frkında değildi durumun falan gibilerinden ama ortada hiç masum acınacak birşey yok. şerefsizlikten başka birşey değil düşmanlık bu...

ya arkadaslar şimdı yazmısınız kı banyosuna gır sen baslat falan allah askına o odun ne halt edecek kız zaten yeterınce ima etmıs soylemıs öküz olmasa odun olmasa zaten coktan bı adım atardı....ya sızde durum cok farklı mesela once benım eşim gelır yaklasır veya ben bısey yaparım ederım o şekıl sen herseyı zaten yapmısın bunun kadınlık hormonu daha agar basmıs erkeklıgını unutmus bu bırde bence sen bunu ne yap et çıplak halde bı gör derım

görse ne olcak ki ... eline ne geçecek. daha çok midesi bulanacak. daha çok ah edecek.. ha eşcinsel olmus ha olmamıs... sonucta ortada bı gerçek var adam gay! ha şu var şayet eşcinselse ailesi bunu biliyor olmalı ve durumu kapaklıyor olmalı.. ama ailesi bu durumu bilse bile bile konusahibinin başını yakar mıydı? bence bu yeterli. defolsun gitsin. baska da hayatları kirletmesin !

dualarım seninle... Allah yardımcın olsun ve gönlüne göre versin... Yüreğinden ne geçiyorsa kabul osun... çok zor bir süreç geçirmişsin ne diyeyim

Allah yardımcın olsun sabır versin, çok zor şeyler yaşamışsın ya , çok üzüldüm ,Rabbim kimseye vermesin, inşallah bundan sonrası güzel olur senin için

allah yardımcın olsun bundan sonra karşına istediğin gibi iyi biri çıksın bu dönemide kolayca atlatırsın inş.....

Son düzenleme:
canım bu arada kötü bi süreç geçirdin onun ve ailesinin ssayesinde. çünkü ben ailesinin bildiğini düşünüorum topluma karşı çocuklarının başından bi nikah geçsin istemişerdir onun için tazminat davası aç elinde internete ait deliler ve var ve bekaretini koruyosun onlar senin psikolojine zarar verdi sende onları süründür bu arada bişey sormak istiyorum bilgisayarın kasasını neden aldın yani gördün mü onu hiç msnde cam açtığında falan

çok geçmiş olsun umarım bundan sonra mutlu olursun
talihsiz bi olay yaşamış ucuz atlatmışsın
sana tavsiyem bu olayı dallandırıp budaklandırma fazla etrafınlada paylaşma adam sonra gurur meselesi yapıp senin canını yakar çamur filan atar birde bunlarla uğraşma bırak Allah'ın dan bulsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…