Evliliğimizde üç ay bitti ama biz hala birlikte olamadık

Konu içeriği nedeniyle "Eşi ve eşinin ailesi" başlığına taşınmıştır.
]

Son düzenleme:
Ne zaman böyle konulara denemeden almayacaksın yazsam tepki alıyorum...

Siz deneyin hanfendi o zaman diyen bile çıktı...Deneyeceğim tabi

Evlenmeden olmaz

Günah

Kocam beni bilmem kaç yıl bekledi(bu da kendini kandıran grup)

Evlilik öncesi cinselliğe,oynaşmalara karşı olan arkadaşların yorumlarını görmek isterim

pekı eşınızın gay olduğunu öğrendığınızde tepkınız ne oldu??
Nıye bı bayanla hayatını bırlestırmıs kı ozaman benım anlamadığım da bu

pekı eşınızın gay olduğunu öğrendığınızde tepkınız ne oldu??
Nıye bı bayanla hayatını bırlestırmıs kı ozaman benım anlamadığım da bu

gay olduğunu saklamak toplum baskısından korunmak için konu sahibini paravan yapmak için...böylece kimseye neden hala bekar olduğunuaçıklamak zorunda kalmayacak hadi evlen senınde mürüvvetini görelim laflarını duymayacak istediği şekilde rahat ve gizliilişkiler kurarken kimse ondan gay diye şüphelenmiycek 1 taşla 2 kuş yani..

Ondan sonra iş işten geçiyor, boşansa bile boşu boşuna dul kadın sıfatını alıyor karşısındaki yüzünden. Tamamen katılıyorum :)

ay ortada henüz gay kimse yok yanlış anlaşılma olmuş yanıltmayalım kimseyi:26:

ay ortada henüz gay kimse yok yanlış anlaşılma olmuş yanıltmayalım kimseyi:26:

ben de atladığım bir mesaj var sandım.Eşi gay değilse bile cinsel sorunları olduğu kesin.Büyük ihtimal ne bileyim iktidarsızlığı falan vardır belki sertleşmiyordur bu yüzden de kendine güvenmediği için hiç ilişkiye yanaşmıyordur.En büyük olasılık bu bence.

Bence bu adamın cinsel sorunu yok. Cinsel tercihi farklı.

Gay arkadaslarım var ve aile baskısı yüzünden paravan evlilik yapanları biliyorum.

Eğer cinsel sorunu olsaydı opusur, koklasir, oynasir ve orada dururdu.

Hareketlerinden ve konuşma tarzından asla anlaşılmayan o kadar cok gay var ki aramızda.

Kalıbımı basarım bu konuda.

amanheri

evet konu açmıştım. birlikte olmdığımızı hatta öpüşmediğimizi belirtmiştim. yazılan bütün yorumlar için herkese çok teşekkür ederim. sorunu çözdüm şimdi küçük bir sorunumuz kaldı. nasipse kanun önünde o da çözülecek. kısaca gay imiş.

Maşallah kızlar doğru tesbit..

Son düzenleme:
evet başka yerde yazmış. adam gaymiş. boşanıyorlarmış. bu tip durumlarda boşanma değil direkt evlilik iptali olmalı. yazık değil mi bu kıza. tamam gaylere de yazık toplumsal baskı ama kıza açıkça dersin kabul ederse eder etmezse kandırmazsın kimseyi. sen gaysin diye elin kızını kandırmaya ne hakkın var?

ben kaç yaşında olduklarını merak ediyorum.şayet erkek tarafın babası hayattaysa demek ki kendiside çok yaşlı değil ve tesisati çalışıyor olması lazım normalde

İlahiiii güldürdünüz beni.

takım taklavatı duymuştum da , tesisatı şimdi öğrendim çok güldüm

şok oldum ya,bu nasıl bir insan ,nasıl kandırmış bu kızı.Bizim gibi cahil bir toplumda hele.Şimdi bu kız durduk yere boşanmış mı olacak yani.Ya tabi ki güçlü olması lazım ama bu şekilde kandırılmak çok kötü ya.Çok üzüldüm gerçekten.

Okudum okudum sonra herkesin tahmin ettigi seyleri ettim.Ve sonuna bir bakayim dedim.Gay cikmis.allah insallah seni sevecek birini nasip eder..

Tamam evlilik öncesi cinsellik yaşamak istemeyebilir insan sınırlarımız olabilir hepimizin ama elinizi dahi tutumuyorsa öpmüyorsa onu da hemen seviyor ya da bana kıyamıyora bağlamayın biraz soru işaretleri uyanmalı insanın kafasında. Bence bu olay örnek olsun hepimize.

şaşkınlıkla okudum cok zor bir durum herkese anlatılmaz hele ki ailelerin bir araya gelip konusması beni şok etti

evlenmesi saçma ama toplumdaki baskılardan dolayı sırf ailesine kendini kanıtlamak için evlenmiş olmalı

kesinlikle katılıyorum sana herkesin bu konuda yaklaşımı farklı olabilir

ama kendini belli etmiş zaten evlenmeden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…