hiç çıplak gördünüzmü onu?
o sizi gördümü?
ereksyonu varmı sabahları?
bizim mahallede bi çocuk vardı
erkek çocuğuydu abimle aynı anaokuluna gidiyordu
sonra bi gün abim eve geldi, küçüktü oda, anaanneme dediki anaanne X benim gibi çişini ayaktan yapmıyor, kızlar gibi yapıyor dedi.
sonra anaannemde merak etmiş çocuğunkine bakmış, hem kız hem erkek demişti, ikiside varmış
annem kızmıştı anne sanane ne bakıyosun elalemin çocuğuna diye, hiiiç merak etmiştim dedi.
sonradan ne oldu bilmiyorum biz taşındık ordan
ben sanmıyorum kimsenin kimsenin etini gördüğünü ....
ben sanmıyorum kimsenin kimsenin etini gördüğünü ....
ay koptum yaa .. aama alemmis senin anne anne nasilda cocugu dek getirmis konrol etmiss..
bende sanmıyorum açıkması
ama ben olsaydım takip ederdim
bende ay soyunur girerdim banyosuna :)
zaten çocuk devamlı bizim bahçece oynuyormuş, çiş yaptırma bahanesiyle bakmış işte
ha görmemiş açmış kontrol etmiş bideD ben çiş falan yaparken görmüştür sanıyordum:d
hiç çıplak gördünüzmü onu?
gözle görülür bi kusuru varmı?
o sizi gördümü? nasıl tepki verdi? vücudu tepki verdimi?
ereksyonu varmı sabahları?
anahtarları yok ederdim mecbur açık bırakırdı zaten daha evvel öyle bi teşebbüs olmadığından huylanmazdıda:)güzel fikir
ama adam belkide kitliyordur kapıyı banyoya girdiğinde :26:
hadi cinsel sorunu anlarım da cinsel ilişkiye girilemez sorun vardır
ama insan karısıyla öpüşmez mi?
bu cinsellik değil arzu istek olayı
eşinizin yanlış anlamayın ama farklı bi tercihi olabilir mi
ateşle barut bu kadar uzun süre nasıl durur bi kıvılcım bişey bi öpüşme olur en azından
yok görmedim o da görmedi.
sen yaklaş şunu giy bunu yap tamam da. ben hiç kimseyle birlikte olmadım ya onun erkek haliyle korkuları vs varsa benim olamaz mı? beni onun rahatlatması gerekmiyor mu? evet ayak mayak ufak şeyler tabiki hatta bana çocukca geliyor.
evde terör estiren biride değilimdir temizlik hastası evde insanı rahat ettirmeyen. o dedikleriniz oluyor akşam gelince yemek hazır sofrayı kuruyorum hatta yardımda eder. yemeğimizi yiyoruz. tv mizi izliyoruz. çayımızı içip çekirdeğimizi çitliyoruz. pc bile oturduğumuz oda da. komik video falan olursa ona izletiyorum gülüyoruz. ben artık kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum.beyfendi eve geliyo yemek hazır ev temiz çamaşır bulaşık tamam yani ben üzerime düşenleri yapıyorumda o neden kocalık vazifesini yapmıyor? lafa gelince ben evin reisiyim evin erkeğiyim diyor. bir süre daha böyle gidecek. sonra bu hizmetler kesilecek bana niye evde yemek yok diye sorarsa bana niye soruyosun diyecem. ben ona niye birlikte olmuyoruz diye sorunca bana niye soruyosun diye cevap veriyor. bir gün eve gelince bir yazı okuyacak bu iş yerinde grev var...
anahtarları yok ederdim mecbur açık bırakırdı zaten daha evvel öyle bi teşebbüs olmadığından huylanmazdıda:)
yok görmedim o da görmedi.
sen yaklaş şunu giy bunu yap tamam da. ben hiç kimseyle birlikte olmadım ya onun erkek haliyle korkuları vs varsa benim olamaz mı? beni onun rahatlatması gerekmiyor mu? evet ayak mayak ufak şeyler tabiki hatta bana çocukca geliyor.
evde terör estiren biride değilimdir temizlik hastası evde insanı rahat ettirmeyen. o dedikleriniz oluyor akşam gelince yemek hazır sofrayı kuruyorum hatta yardımda eder. yemeğimizi yiyoruz. tv mizi izliyoruz. çayımızı içip çekirdeğimizi çitliyoruz. pc bile oturduğumuz oda da. komik video falan olursa ona izletiyorum gülüyoruz. ben artık kendimi evin hizmetçisi gibi hissediyorum.beyfendi eve geliyo yemek hazır ev temiz çamaşır bulaşık tamam yani ben üzerime düşenleri yapıyorumda o neden kocalık vazifesini yapmıyor? lafa gelince ben evin reisiyim evin erkeğiyim diyor. bir süre daha böyle gidecek. sonra bu hizmetler kesilecek bana niye evde yemek yok diye sorarsa bana niye soruyosun diyecem. ben ona niye birlikte olmuyoruz diye sorunca bana niye soruyosun diye cevap veriyor. bir gün eve gelince bir yazı okuyacak bu iş yerinde grev var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?