Evliliğin ilk 1 yılını unutamıyorum yardimmm

Hayır . Çünkü o parayı ev için biriktirmis şimdi ev sahibi olmuşuz har vurup harman savurmamis ona göre balayı saçma

Balay dedigin sanki ev parasimi? Bir kac ay sonra ev sahibi olurdunuz. Balay sacmada, gece 12lere kadar annesinde kalmak cokmu mantikliymis?

Hicmi senin isteklerini önemsemiyor? Sen mesela bu balayi istiyordun. Acaba esin cimri mi ki sirf para harcamasiniz diye annesine ondan dolayimi gitmek istedi?

Ve soruma cevap vermedin canim, hic özür diledimi yaptiklari icin?

Kayınvalideniz depresyon için değil "Jocasta Kompleksi" için tedavi görmeli bence. Oğlunun ilişki yaşadığı/evlendiği kadını canından bezdirecek şiddetteki davranışlar bizim toplumumuzda çok sık görülüyor nedense.
Bunun normal anne-oğul ilişkisi olduğunu sanıyor birçok anne ama ciddi sorunları var farkında değiller. Düğün gecesi yeni evli çifti salmamak ne demek, evli çiftin kalacağı otele gelmek ne demek, oğlunu haftada 1 görüyor diye depresyona girmek ne demek... Oğlu ve geliniyle balayına giden bir kayınvalideyi okumuştum burada. Kesinlikle sağlıklı durumlar değil.

Eşinizden soğumakta çok haklısınız. İçinizden atamadıklarınız sizi ve ilişkinizi yıpratıyorsa bir uzmandan yardım alın. Geçmişi unutturmasa da yaşadığınız travmayı atlatabilirsiniz.

Anladım.cok teşekkür ederim canım cevabın için . Ama senin kv ile benimkinin arasında dağlar kadar fark var. Ben bir buçuk yıldır o kadar gittim bir ya da iki kez yemek hazırladı.
Asla ama asla kendini yormaz. Beni hep mutfakta karşılar ama ben gelip ise koyuldum mu kv pırrrrr . Mesela yemeğe gelecez ararız mutfakta soğanı doğrar çok iş yapıyor gibi eli kolu sıvalı bende gidip içeri oturamam haliyle çünkü yemek vakti . Bana ne yapalım der malzemeleri çıkarır kendi aralarda dolaşır durur . Geri kalan.tum os bana salatasi pilavi sofra kurmasi . Gorumcem arada yardima gelir elinde bi telefon . Esim iceri gecer babasiyla oturur . Ve ben bu durumu Eşime asla anlatamadım ona göre annesi çok iş yapar çok yorulur . Bir dedim iki dedim adam anlamıyor. Hele şimdi kv ilaç kullanıyor depresyon için her şeyi saldı o soğanı bile doğuramıyor yani

Canım baştaki hayır özür dilemedi anlamnda hayır yazmıştım

Canım baştaki hayır özür dilemedi anlamnda hayır yazmıştım

Asil en büyük sorun orda. Esin sirf daha az annesine gidiyor diye degismedi. Ayni sekilde halen seni önemsemiyor. O kadar mutsuz olmana ragmen özür bile demiyor.

Ya ben coktandir böyle bir adamdan bosanmis olurdum. Sorun sadece annesi degil cünkü. Cok daha derin. Hayat o kadar kisa ki mutsuz olmak icin. Sen yinede bir psikologa git esin ile beraber. Kim bilir o esinin gözlerini acabilir.

Bazen cimriliği tutuyor canım . Ama şu an kendi evimizdeyiz kv gile az gidiyoruz eşim sürekli markete gider gelir yemeyi içmeyi sever tv bilgisyar hep açık her yerin ışığı açık ben kızarım ona bu konularda. Ama gezmeyi tatili sevmez . Annesine gitmemiz parayla ilgili değil canım ilk zamanlar kv kp ısrarı ve esimin onlara.hayir demeyip benim mutsuz olmama evet demesi

Ben de anlamıyorum yaa... Neden ayılıp bayılıcan ki? Yanlış anlamayın alıntı yaptım ama lafım size değil..
İlk gecenin ertesi günü eşim bana hadi anneme gidiyoruz dese kahkaha atardım çok şakacısın derdim heralde. Hele hele sonraki günler sürekli gidelim diyecek... Kapı orada gitsin daha da gelmesin aaaa...
Kusura bakmayın konu sahibi ama hata sizde bence. Saçmalama daha bi halt olmamış aramızda gidip anneni mi öpücen diyemediniz mi? Valla biraz ağır oldu özür dilerim ama adam adam değilmiş ki daha ana kuzusu. Hayatım boyunca çok keşkelerim oldu ama bu bile bile lades olmuş bence.

Eşiniz geldi mi sizinle

Bisey olmamasını eşimden çok ben kafaya taktim bi an önce gdielim eve tekrar deneyelim diye Ama eşim şaka.gibi ya hatırladıkca sinir oluyorum annesigilde durdu 12 ye kadar ilk hafta. Yani bu konulara önem vermediği için de böyle yaptı ateşli bi insna değil yani

Ben burada açılan çoğu konuda gelinleri haklı bulmam. Ki zaten objektif bakınca buradaki "gelinimsi piremseslerin" çoğunun derdi erkek ailesi düğün ev eşya masraf vs vs ne varsa en iyi şekilde yapsın ve sonrasında damadı teslim edip ortada gözükmesinler, ana oğul olayı kalksın ortadan. Fakat tabi torun olunca onada itirazsız bakmak zorundalar. Bu yüzden buradaki çoğu konuda gelinler haksızdır.

Fakat sen haklısın. Hemde sonuna kadar haklı. Ben olsam ilk gün isyan bayrağını çekerdim. Evlenmişim ilk gün ne demek kaynana illa gel diye çağırıyor! Dediğim gibi çok haklısın.
Fakat şu da varki madem sen devam etmeyi seçtin unutup yoluna devam etmelisin. Ki zaten eşinde düzelmiş sorunlar çözülmüş. Bırak artık yoluna bak affet unut gitsin.
Açıkçası hem devam edip hemde affedemiyorum olayınıda hiç anlamıyorum. Çok tutarsız ve mantıksız bir şey.

Oooo canim seninki baya ucmus yaa.Kafa gitmis kafa dalgın cok fena bisey heeee
Sanada yazik ama hem misafirlige git hem herseyle ilgilen.
Simdi Allah yukarida hakkini ödeyemem kaynananin.
Bize gelir esim geri götürmeye usenir anne kal burda deriz yatagini açarız
Rahatsizlik vermez asla
Sabah uyanmis evi süpürmüş,silmis,buzdolabinin icini temizlemis. Balkonu yıkamış. Camasirlari geceden atarim ben cikarmis sermiş..
Sana yemin ederim ki.
Saka gibi dimi boyle kaynana?
Bi defa halıya köpegim işedi.
Dediki sana kiyamazdim normalde silerdim ama cocuk cisi olsa tiksinmezdim de tiksinirim
Dedim yok anne olurmu Allah askina hallederim ben 2 dakikada sildim.
Yazik boyle konularda kaynanam cok iyi.
Seninki simdi ilacta iciyor akli bi karis havadadır uykusu geliyordur surekli unutkanlik varsir bu tip ilaclar yaslilarda farkli etkiler gösterebilir.
Esler zaten anlayissiz
Gozleriyle gorseler inkar edicekler geneli
Benimki cok uyaniktir
Bazen otururum annesindeyken
Ne oturuyon yardim etsene der
Askim annen birakmadi bana is napayim derim.ama cidden oyle yalan degil hayıflanır benimki
Seninki az degil heee. Evleriniz yakin mi??

Keşke demek bir şeyi değiştirmez ama belki okuyan bir nişanlı vs olur diye yazıyorum. Keşke ilk anda tepkinizi koysaydınız ama sizin için artık yapılacak şey sevgi ve çocuk da yoksa evliliği bitirmek. Sevgi ya da çocuk varsa da unutmaya çalışmak. yazdığınız konuda da erkeğin ilk gece birlikte olmak istemesi için ateşli olması gerekmez ki! Eğer sizi seviyorsa o ana kadar da birliktelik yaşamadıysanız en haz alacağı, en istekli olacağı an odur zaten. Aksi durumda sorunu vardır ve kaçmak istemiş olabilir diye düşünüyorum.

Baştan siz de çok hata etmişsiniz.
İlk sabah kahvaltıya gitmek,akşam 12lere kadar kalmak,ertesi gün yine gitmek.
Direkt orda "hop bi dakka" diyecektiniz.
Ama neyse geçmiş o günler.

Eğer şimdi eşinizle aranızda bir sorun yoksa o günleri düşünüp düşünüp üzülmeyin.
Herkesin ilk yılı çalkantılı geçer.
Gerek başkası yüzünden gerek ikili çatışmalarla ilk yıl zordur.
Siz de öyle düşünün,sizin payınıza da kayınvalide terörü düşmüş.
Şimdi mesafenizi ayarladıysanız mesele etmeyin geçmişi.
Ha,haksız mısınız?
Asla!
Haklısınız, iğrenç derecede musallat olmuş bir kaynana belası varmış başınızda.
Ama biliyo musunuz eşinizden beklediğiniz tepkiyi siz de verebilirdiniz.
Sadece o değil,siz de yeni evliydiniz.
Onun annesi olması birşeyi değiştirmez.
Siz de tepki verebilirdiniz.
Verin işte artık.s
İstemediğiniz şeylere zorlanırsanız,direkt tepkinizi verin.Eşten beklemeyin,zaten beklentinizi karşılamıyormuş,bir de onla kötü olmayın.

Size şunu söyleyeyim . Benim annem vefat etti ben o kadat istedim ki bana anne olacak bir kv olsun diye . Belkide ilk zamanlar böyle olmasını umut ettiğim için ses çıkarmadım bilmiyorum . Ama ne zamanki gerçekleri gördüm o zaman bitti benim için . O gerçek ne derseniz halılarımın hepsi beyaz bir gün temzilik sırasında artık yorgunluktan bayılma.seviyesine geldiğim bir an sürekli kirli.fayansa basıp ardından.halıların üstüne basan görümcemi sessizce uyardım o zaman hayatımın sillesini yedim . Kv bir kükredi kimse benim kızıma bişey diyemez kimse bu kızı üzemez onun arkasında ben varım. Kıskanç fesat vs vs vs neler neler bana şok oldum eşim beni çok iyi tanıdığı halde bu duruma hiç ses çıkarmadı. Işte bu olaylar istisnalar dışında asla kv anne olmayacağını gösterdi. Ve yine.istisnalar dışında kv gelinlerini kızları gibi gördüğüne ve iyiliklerini istediklerine inanmıyorum

Arabayla 10 15 dk

Nasil yani hala mi iliskiye giremediniz

Ben evliliğimizin 3.gunu de eşim.gidleim deyince tepkimi koydum o gün gitmedik ve esim bana küstü . Ve 4. Gun yine.gittik .Çünkü annesi beynini o kadar yıkamış ki bu kiz bizi istemez gelip gitmez diye eşim annem haklı çıktı modundaydı . Evet boyle dusunuyorsan boyle gitmiyorum haklısın ben senin aileni istemiyorum demek asla benim karakterim degil ki o zamanlar böyle bişey de yoktu yine de gidip gelebilrdim haftada 2 3 kez ama.yeni evlilik ve her gün her gün bezdim

Zor be canım geçmiyo soğuyorsun sonra çıkıp eşin evlenmeden önceki gibi değilsin diyo suçlar gibi, o kadar şeyi bana yaşat sonra değiştin de

Zor be canım geçmiyo soğuyorsun sonra çıkıp eşin evlenmeden önceki gibi değilsin diyo suçlar gibi, o kadar şeyi bana yaşat sonra değiştin de
Gercekten oyle ... ilk zamanlar ben peşinde koşardım esimin film izleyelim bi yerlere gidelim gezelim birlikte olalım diye... artık o kadar yorgunum ki hic bisey icimden gelmiyor . O diyo film aciyo gel izleyelim diye isim var diyorum mutfakta nete bakıyorum tum heveslerimi kırdı

Benim gelin olduğum çevrede şu baskı vardı , evlendi bizi unuttu kadın düşkünü imiş vs vs , yıllarca bjnalrla beyni yıkanan erkekler karışı ile vakit geçirmeyi cinsellik yaşamayı suç ve günah sanıyor , ben de çok çok zorlandım gitmedikçe eşimle tartıştık , kavgalar ayyuka çıktı , o üstüme geldikçe ben ailesinden ve omdan tiksindim , en son oldukları şehirden taşınmaya ikna ettim , peki şimdi ?? O yaşananlar unutulmadı unutulmuyor , cinsellik diye Evimİzde aşk yaşayalım diye Peşinde koştuğum gümlerin acısı çıkmıyor içimden , ailesinden iğreniyorum , geçmiyor , insan karar vermeli , geçmişi bırakıp eşimle iyi olmaya bakmalıyım ya da tam tersi ... boşanmak ... eşin şu an senşn içindeki hislerden haberdar mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…