Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
birçok insan rol yapıyor emin olun, belki sizde bunlardan birisisiniz..niye rol yapıyorsunuz ki? rol yapanlar yüzünden rol yapmayanlar kendilerini sorguluyorlar sonra kocalarla kavga gürültü.neyse öğrendik de artık kavga etmiyoz
6 ay olacak çok yeniyiz ilk günki gibi davranıyoruz birbirimize sevgililik döneminden hiçbirşey kaybetmedik her işi birlikte yapıyoruz. birlikte vakit geçirmekten çok keyif alıyoruz yapboz yapıyoruz film izliyoruz elele yürüyüş yapıyoruz. biribirimizin ailesiyle vakit geçirmeyi seviyoruz. aynı gün doğduk aynı karakterdeyiz ayrı şehirlerde doğmuş olmasak ikiz olduğumuzu düşünürdüm. ona sarıldığımda gün içindeki tüm yorgunluğum üzüntüm sıkıntım kayboluyor. sürekli sohbet ediyoruz gün içinde neler yaptık ettik herşeyi konuşuyoruz. çok pozitifiz yanikaç yıllık evlisiniz? yeni evli ya da liseli aşıklar gibi olan bu duygularınızı nasıl muhafaza ettiniz?
Biz mutluyuz. Hiç kavgamız olmaz. ama çok güleriz. Sebebi şu,ikimizinde ilk önceliği biziz benim eşim herşeyden önce gelir. Her zaman eşimin safına geçerim. Birde merhamet. eşime kıyamam marketten dönerken kavga ederiz o der ağır poşeti bana ver ben yok ben taşırım. Eş olmak hayat arkadaşı olmak bunu gerektirir.Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
Kaç yaşındaevlendiniz ikinci kezİkinci evlilikte yakaladım mutluluğu nihayet.Huzur var en önemlisi.Ne ben onu yoruyorum davranışlarımla ne de o beni.Keyif aldığımız şeyler ortak.Saçma sapan kıskançlıklar kısıtlamalar yok.Kendim olabildiğim,kendisi olabildiği bir ilişki.Daha ne olsun.
37 kuzum.Kaç yaşındaevlendiniz ikinci kez
kavga sürtüsme olacakillaki ama küsme heleki ızun süreli küsme olmamalı uzaklasırsınız birde saygıyı bozmayon öfke kontrol sorunu varsa bunu yenmeye calısın.Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
Gıybet mode on:Evliliğine 10 üzerinden 7 verebiliyorsan o evlilik mutlu evliliktir diyor Selin Karacehennem Hanımefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?