uzgunum mutlu degilim birkac gun once evlilik ile alakali bir konuda mantik evliligi yaptim ben seni hic seviyorum demedim sana dedi.sonrada sevismek istedi.sadece surekli sevismek istiyor.ama sevmiyormus ve mantik evliligi yapmis.kizdigimi anlayinca saka yaptim diyor.sirf sevismem diye.benim icin bombos bir adam sokaktaki siradan bir adamdan hic bir farki yok.sevgisini ilgisini hissetmiyorum zaten.
Ben esim eve gelince huzur bulanlardanim.Cok mutsuz oldugum gunlerde oldu ama bu onsuz olmami dusundurmedi bana hic.Bu yil 20 yil olacak..dile kolay 20 yil..en uzgun oldugum anlarda basimi omzuna koyup agladigim,derdimi dinleyen mutlu etmek icin elinden geleni yapan bir hayat arkadasi o..benim diger parcam.
Ozellikle su donem yani bacagim kirildi ameliyat oldum 1 aydir yuruyemiyorum,cocuk gibi bakiyor bana.Yemegimi getiriyor,dus alirken yardim ediyor,bunalmiyim diye benimle oyunlar oynuyor vs..dunyaya onunla gelmisim gibi hissediyorum.Sanki hep vardi..
Bu arada hergun mutlu degiliz.Deli gibi de kavga ederiz.Bazen icimden cok agir sozler soylerim ona..ama icimden
Cok korkunc...insan hic evlenmez, en azindan kendi anam babamla yasadim, onlarin hizmetini gordum der.Asla mutlu değilim, asla mutlu olmayacağım... çünkü 8 yıllık evlilikte hiç fikrim, önceliğim, isteklerim olmadı. Onun ailesiyle birlikte onlar nasıl istiyorsa öyle yaşadım.. bugünkü aklım olsa... ama yok.. yıllarım gitti gençliğim gitti sağlığım gitti.. hiçbirine hakkımı helal etmiyorum
Hizmet edebileceğim bi babam yok kurulu düzen yoktu annemle beraber dayımın yanında kalıyorduk.. işim gücüm var ama çocuklarım var onların düzeni var psikolojisi var... 30 yaşındayım ama 80 yaşında gibi hissediyorumCok korkunc...insan hic evlenmez, en azindan kendi anam babamla yasadim, onlarin hizmetini gordum der.
8 yil ucurum bi rakam degil gerci. Hala genc oldugunuza inaniyorum.
Ya bari birlik yasamaya hayir deyin artik. Resti cekseniz hic mi kaybetme korkusu yok adamin?Hizmet edebileceğim bi babam yok kurulu düzen yoktu annemle beraber dayımın yanında kalıyorduk.. işim gücüm var ama çocuklarım var onların düzeni var psikolojisi var... 30 yaşındayım ama 80 yaşında gibi hissediyorum
Evimiz yapılıyor, inanın artık ne ev ne koca gözümde yok.. hiç-bir şey kıymetli değil gözümde çocuklarımdan başkaYa bari birlik yasamaya hayir deyin artik. Resti cekseniz hic mi kaybetme korkusu yok adamin?
30 cok genc bi yas; kendinizden vazgecmeyin.
Insallah yeniden huzur ve mutlulugu yakalarsiniz. Belki bir yardim alip gecmisi de gecmiste birakabilirsiniz o zaman.Evimiz yapılıyor, inanın artık ne ev ne koca gözümde yok.. hiç-bir şey kıymetli değil gözümde çocuklarımdan başka
Haklısınız, umarım dediğiniz gibi olur...Insallah yeniden huzur ve mutlulugu yakalarsiniz. Belki bir yardim alip gecmisi de gecmiste birakabilirsiniz o zaman.
Sizin mutlu olmaniz onemli. Bi tanecik hayatimiz var di mi? Ruh saglimiz en buyuk oncelik.
Amin insallah..Allah herkese mutluluk versin )Maşallah sizr allah im daim etsin :) bana da versin. Amin :)
Evinizde sanırım ayrı otuacaksiniz inşallah mutlu olursunuzEvimiz yapılıyor, inanın artık ne ev ne koca gözümde yok.. hiç-bir şey kıymetli değil gözümde çocuklarımdan başka
AminAmin insallah..Allah herkese mutluluk versin )
Çok tatlı yazmışsınız yüzümde tebessüm oluştu. Allah mutluluğunuzu daim etsin birbirinizden ayırmasınKonu başlığına ithafen.. Allah'a şükür.. 2.5 yıllık evliyim, ilk yılım zor geçti ama son1.5 yıldır, doğru düzgün tartışmadık bile eşimle. İkimiz de anlayışlıyız birbirimize karşı, birbirimizin hayatını kolaylaştırıyoruz, birbirimizi sıkmıyoruz, maddi olarak hesabımız bir, senin benim param yok, "biz" olabildik bence. Mutluluğun tanımı tam olarak ne bilmiyorum ama evimde vakit geçirmek benim için huzur demek. Kendimi huzurlu hissediyorum eşimin yanında. Geçen gün bana "Allah senden razı olsun" dedi, yazarken bile gözlerim doluyor gerçekten, bunu duymak o kadar önemli ki. Ne bilim öyle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?