• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evliliğinizde Sahiden Mutlu Musunuz?

Screenshot_2017-11-16-20-48-37.webp bir bekar olarak...

Anneci olmasa anneside az ogulcu olsa belki daha basit olacak hersey ama surekli taktik degistiriorz iste :KK14:

Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..

SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
Karşılıklı sevgi, saygı fedakarlik gerekiyor... Biri sinirlenince diğerinin alttan alabilmesi, tartışma oluyorsa bile hemen bi tarafin barış çubuğu uzatabilmesi diğer tarafın da fazla naz yapmamasi lazim. Kavgalarda şiddet, hakaret, küfür bunlardan kesinlikle uzak durmak lazim. Tabi en başında belirttiğim gibi karşılıklı olmali bunlar. Bir taraf çabalarken diğer taraf hic bir şey yapmıyorsa o evlilikten hayır gelmez.

Bizi mutsuz eden seyler hep dis etkenler. iki cocugumuz vare bes senelik evliyiz, o benim ben onun gözünün icine bakarim.
Biribirimize cok bagliyiz ama mutsuz edilmek cok kolay, bizim birbirimizden yana derdimiz yok da genis aileye düsünce isler bunaliyoruz. Bizi bize biraksalar bizden mutlusu yok

Kimsenin evliliği kusursuz değil emin ol .. Hepimiz yürütmek için kendimizden ödün vermiyor muyuz ??? SAYGİ en önemlisi .onu kaybedince herşey bitiyor

valla aslında bu is karsındakine ne kadar deger verirsen o kadar dibe düsüyosun ofken o kadar atrıyo bence cünkü karsılastıgın tutuam senin sergilendinden degil cok azsa nefrete diyosun

valla parayı bulsam koca moca istmeme kadınların bel kemiginden kız cocukta yapıyolarmıs tamam iste en cok istedigim kızım olsun parada olsan yeter napcan kocayı pasaport pasaport gezerim valla

Ben çok memnunum evliliğimden. Bizim de sorunlarımız oluyor. Işte tam o sorunlarda eşimin duruşunu tutumunu görünce daha mutlu oluyorum. Ama biliyor musunuz çevremde gördüğüm her evlilikten daha fazla fedakarlık yapıyoruz ikimiz de. Maddi manevi... Gururu olan kibirli olan insanın kolay yürüteceği şey değil evlilik bunu anladım.

Hergün havalara uçmuyorum mutluluktan. Hayat şartları çok zor eşim çok yoğun çalışıyor.
Kendi işimiz kazancımızda iyi fakat bu hayat mücadelesi bi sürü insanın sorumluluğu evliliğide etkiliyor.
Eşim çok fedakardır beni çok düşünür. Dışarda ne kadar ciddiyse evde bi o kadar komiktir.
Onun herşeyi alttan alma, idareci tutumu, denge kurması olmasa ben evlilik yürütenezdim sanırım.
Yani genel itibariyle mutluyum diyebilirim.

Ne aradigina bagli..ben umuyordum ama bulamadim.mutlu olabilenlere ne guzelll

Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..

SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
Susmak gerçekten insanı mutlu ediyor tavsiye ederim :))

Oncesinde bende öyleydm inanın esimle sürekli tartışma halindydk sonra ben kendime çeki düzen verdim dio ya sözde de birşeyleri değiştirmeye önce kendinizden başlayın diye harbiden öyleymiş ben anlayışlı ılımlı bi insan oldukça yanlış gördüğm şeyleri eşime bagrp cagrmdn normal yolla dile getirince oda anlayışlı biri haline geldi güzelleştik ikimizde çekilir bir hayat elde ettik mutlu olmayı öğrendik meğer ne çok birbirmz hakszlkk etmişiz bunu anldik size tavsiyem lütfen biraz alttan alın uysallasn inanın evlilik fedakarlık ister dediklerini şimdi anlyrm fedakâr olun bakın görün eşiniz de zamanla düzelecektr eşim çok değişti demek hatalrnn farkına vardı bende varmlym diecktr tabi alt yapısında anlayış yatyrsa içinden de gelirse nankör olmazsa size karşı anlycktr ve inanın dört dörtlük dgldr kimsenin evliliği öyleym dien de yalan söylüyodur. ..

Evet mutluyuz iki kizim var cok şükür ama iste insaniz arada oluyor bozukluklar hele ben regl dönemine girdimde veya cocuklarda bisi oluyor konuda anlasamiyoruz.. Hele bugunku olay baya moralim bozuldu, ama bisi diyemedim şoktayim.. Birikim yaptigimizi babasina vermis, tarla alacakmis babasi ve sonra verecekmis.. Cok uzuldum.. Evimi duzlecektim mobilyalarimi vs ve yapilacak diş implantim var.. Uzatmiyoruz iste, beli etmedim bugunku olayi. Napim :(

Cok sukur mutluyum
Ne kadar zit karakterde olsakda rabbim benim canimi ondan once alsin ,onun acisini bana gostermesin diyebildigim bir esim var
Saygisizligimiz yok birbirimize sevgimizde var gerisi bos :)

Back
X