Evliliğinizde Sahiden Mutlu Musunuz?

Neden çevreye rol yapma gereği duyuyorsunuz ki bu size mutluluk katmaz

Eğer rol yapmak size bu kadar kolay geliyorsa eşinize rol yapın
O zaman belkibir şeyler değişir

Ozaman umarım herkes iyi bir insanla karşılaşır ne diyim.

Bu ark.a kesinlikle katılıyorum..evlendigimizde ilk görev yuva ni ve eşini mutlu görmek için çaba harcamak ve sabretmek olarak yetistiriliyoruz. Sonrasında bu fedakarlıklar aptallık olarak görülüyor.ve bırakıyorsunuz..eşi evliliği..tek birakamadiginiz cocuklar oluyor.. yalnızca onlar için verilmiş son şansı evliliğim..evet eşimi hala seviyorum ama artık onun için tek bir şey yapmam.gozyadina

Acımam.

Her evlilik birbirinden farklı..bunu çok geç oldu ama öğrendim..doğru kararlar vermiş olmakta yetmedi benim için.kararli olup sonuclandiramadim.

+ Ve + leri koyun önünüze,karar verin ve uygulayın.

Eşini mutlu etmek için tabiki cabalayacaksin diye dusunenlerdenim. Yalnız şöyle bir durum var, karsindaki insanin da boyle düşünecek incelikte olması lazim. Ornek olarak ben eşimi mutlu etmeye çalışıyorum, o mutlu oldukça beni daha mutlu etmeye çalışıyor. Ama dediğim gibi biraz sans meselesi. Yoksa hep bir taraf fedakarlık yapmış olur. Bu da çok yıpratır.

merhaba; haklısınız aslında herşey bizim elimizde, biz kadınlar istersek tüm sorunları çözebiliriz..

ayy böyle de olur mu siz açıkça konuşmalısınız bence eşinizle, rahatsız olduklarınızı kırmadan dile getirin ki bilsin ve ona göre yaklaşsın size..

ayy böyle de olur mu siz açıkça konuşmalısınız bence eşinizle, rahatsız olduklarınızı kırmadan dile getirin ki bilsin ve ona göre yaklaşsın size..
sadece o gece için 3 defa söyledim koktuğunu, ben söyleyip geri çekiliyorum, adam hala üstüme geliyor... konuşulacak bi adam deği benimki, çekiyoruz bakalım...

çok güzel yazmışsınız, kaleminize sağlık..

sadece o gece için 3 defa söyledim koktuğunu, ben söyleyip geri çekiliyorum, adam hala üstüme geliyor... konuşulacak bi adam deği benimki, çekiyoruz bakalım...
Allah yardımcınız olsun, çocuk da varmış, konuşmaya çalışın, dua edin, sabredin..

Maşallah size, Allah mutluluğunuzu daim etsin..

Mutluyum :), eşiminde mutlu olduğunu düşünüyorum.
Sorunlarımızı ertelemiyoruz belki ondandır, sorun varsa kavga anında değilde öncesinde sonrasında çözmeye çalışıyoruz ve alınmak yok. Dürüstüz birbirmizin - lerini bilip belirtip kapatıyoruz, hassas noktaları anlarda birbirmize alan bırakıyoruz.
Belkide açık ve net olmakta olabilir

Benim kocam da aynı şekilde ağlama, surat asma, aman hasta olma, dusme başıma bela olma ...der her zaman.
Böyle bir durumdayim maalesef...

Çok sevindim adınıza. Mutsuz evlilik okumaktan içimiz şişti.. lütfen artık buraya birileri de mutlu evliliklerini nasıl ve hangi yöntemlerle yürüttüklerini yazısında bizde örnek alalım..

Değilim çünkü artik benim icin cocugumun babasi ve benim ev arkadasim....ayri uyuyoruz en son aylar once bana yaklasmak istediginde karsilik bile veremedim ve kalkti gitti mecburen...severek evlenmistik halbuki ama suan sadece onu ev arkadasi cocugumun babasi ve guvendigim biri olarak goruyorum hepsi bu....

sanki beni yazmissin arkadasim mutsuz evlilik cok zor,es cok onemli este is olmayinca herkes o evlilige burnunu sokar cikmaz bunu saglayan da eslerimiz maalesef.bende 7 yillik ama hic mutlu olamadim maalesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…