benim de sevgilim tam böyle ben iyi olunca iyi kötüyken umursamaz hiç evliliğe götürmemek en mantıklısı sanıırmDeğilim...Bir süredir bazı sıkıntılarım var tamamen kendimle ilgili. Bu yüzden eski neşem çok yok. Eski hoş sohbetim yok. Bu dönemde isterdim ki eşim bana destek olacak birşeyler yapsın. Ama yok. Kendi kendime bu girdaptan çıkmaya uğraşıyorum. Farkettim ki ben iyi olunca iyi olan bir kocam var. Evlilik bu değil.
Al bendende o kadareşim iyiyken mükemmel ötesi sinirliyken hakaretler küfürler.... dengesiz yani.
Mesela dün çayın altını açık unutmuşum gaz parası şu bu diye küfretti kızdı ve senle aynı evde duracağıma çıkarım daha iyi diye gecenin 11 inde gtti. 20 dk sonra elinde pizza ve “ sen pizza yemeyi özlemişindr die düşündm sni seviyorum demeler özür dilemeler fln ...tipik ikizler erkeği..tam dengesiz.
Dışardan bakınca bizden mutlusu yok herkes övüyor çok şanslısınz diye. Ama gel görki içerden görmek lazm.
Başkalarının hayatını boşverin kendi eşinizin karakterine göre davranın. Senin dediğin benim dediğim olsn değil orta yolu bulmak önemli...
Evliliğine 10 üzerinden 7 verebiliyorsan o evlilik mutlu evliliktir diyor Selin Karacehennem Hanımefendi
O önce soyadını düzeltsin .
Mutluluklar Canım;Darısı Başımızakesinlikle çok mutluyum :) çünkü 1 haftalık çiçeği burnunda bir gelinim :)
amin inşallah :)Mutluluklar Canım;Darısı Başımıza
Bende 8 senelik evliyim şimdiki aklım olsa çoktan boşanmıştım ha düzeldi düzelecek derken bir bakmışım seneler geçmiş. Eğer ömrümü bu şekilde devam ettiremem mutsuzum diyorsan eşinle bunu paylaş bir ortak yol bulmaya çalışın olmuyorsada zorlamanın anlamı yok eşinede sana yazık. Sana dediklerimin aynısını kendimde uygulayabilirim inşaallah çünkü boşanmak çok zor ve üzücü bir durum bir çok kez boşanma eşiğinden döndüm şuandada boşanma niyetindeyim ama eşim istemiyor istemiyor ama bir çabasıda yok. Olmuyorsa olmuyordur zorlamanın manası yokki iki tarafada yazık... ahh ahh keşke şu anki aklım senelerrr önceee olsaymışş....Ben 4 senelik evliyim eşimle bir gün iyiysek diğer gün kavgalıyız, küsüyoruz hakaretler bile ediyoruz ufacık sebeplerden ötürü.. çevreme çok mutlu bir evliliğim var gibi rol yapsam da aslında ikimiz de HİÇ MUTLU DEĞİLİZ..
SİZ EVLİLİĞİNİZDE NASIL MUTLU OLMAYI BAŞARIYORSUNUZ?
Takipteyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?