- Konu Sahibi zeynepayça
-
yemekk yap,mutfağı topla,çamaşırları yıka katla ütüle..bunları yaparken hissettiğim tek birşey var kullanıldığım hissi..kızlar sizce bu normal mi??
evliliğin 7. ayındayız..ama hala bu duygudan kurtulamadım..
ama bahsettiğiniz konular zaten kadının sorumluluğundadır, erkek de yardım eder.
yani ütü işi erkeğin elindedir de kadına hadi bugün gömlekleri ütüle der gibi bir durum olmaz ki.
erkekler bu işleri söyleyince yapar.
eğer hiç söylemeden gidip çamaşır yıkayan koca varsa alnından öpülesidir kendisi.
Eğer öyle bir koca varsa, benim herifi boşayıp hemen alırım ben. Duyanlar görenler insaniyet namına bana lütfen bildirsinler delikafadulden
bulursam kimseciklere bildirmem valla.:1closedeyes:
fanusa koyarda saklarım kendisini :roflol:
yemekk yap,mutfağı topla,çamaşırları yıka katla ütüle..bunları yaparken hissettiğim tek birşey var kullanıldığım hissi..kızlar sizce bu normal mi??
evliliğin 7. ayındayız..ama hala bu duygudan kurtulamadım..
Hayır, bir önceki mesajım gerçek düşüncelerim değildi tabii...
Sadece bir espiriydi diyelim...
Evlilik; yalnızca kendin için yaşamamayı öğrenmek...
Başkasıyla bütün olmayı öğrenmek...
Gelecek nesillerin tuğlasını örmeyi öğrenmek...
Kadın olmayı öğrenmek...
Paylaşmayı, bağışlamayı, anlaşabilmeyi, sevebilmeyi, önce kendim duygusundan, önce biz duygusuna geçebilmeyi öğrenmek üzere, attığımız bir adımdır...
aynı durumdayız sanırım,ben de evliliğe gönüllü kölelik gözüyle bakanlardanım, ben de 10 aylık evliyim...dışarda çalışıp ev geçimine katkıda bulunuyorum,üstüne gelip evi temizleyip yemek ütü yapıyorum,ama o gelince uzanıp televizyon izliyor,bazen düşünüyorum da acaba hiç mi vicdanı sızlamıyor?
aynen bend öyle düşünüyordum. bende çalışıyorum ama böyle olunca evliliğimden soğuyacağımı söyledim eşime o yüzden iş paylaşımı yaptık. yani ben işin yine %70 ini yapıyorum ama olsun bu kadarına da şükür. çünkü hakikaten çalışan bayanlar için evlilik çok zor olabiliyor. 10 saat çalış gel birde evde çalış ayyyyyyyyyyyyyy imdaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat kaydirigubbakcemile:asigim::1hug:
benimki bir garip,söylüyorsun bir gün yapıyor sonra gene yok,her gün çöpü bile ben atarım okula giderken,çok ağırıma gidiyor yorgun argın geldim şimdi 4 kat inip çöp atacağım,sabah ondan daha erken çıkıyorum evden....insan azcık üzülür ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?