- 28 Mayıs 2025
- 1.070
- 943
- 38
- 25
- Konu Sahibi melek_3535
-
Eski konusuna bakınca o evlenmiş yine sevişmiyo ki kocası direkt seni arzulamıyorum diyormuşAa olur mu hiç? Cinselliği evlenmeden sunuyorsak neden bizimle evlensinler ki. Gösterip cinsellik yaşamamalıyız ki oltanın ucundaki havuca koşar gibi gelsin bize. Yoksa başka ne değerimiz var bizim.
Evliliği hiç düşünmedim demiş ama anamla şunu yaparsın vs diyerek kandırmış seni. Oyaliyor. Birikimi de ya kendine ya ailesine yapıyor, seninle bir gelecek düşündüğü için değil. 1 yıl olmuş ciddi olsa ya bir abla ya bir teyze vs illa ki tanistirirdi, hevesli değil adam. Zaman harcama bununla.Merhabalar.29 yaşındayım ve 1 yıldır devam eden bir beraberliğimiz var.Henüz ailesiyle ya da arkadaşlarıyla tanışmadık çünkü ailesi memlekette o is için burda ama telefonla bile olsa Henüz beni tanıştırmadı.İliskimizin içerisinde gelecekle alakalı konuşurken hep yapalım edelim diye konuşuyorduk.Birikim vs yapıyor ya da Bi gun annemle şunu yaparsın vs diye konuşuyordu.Ben ilk sevgili olmaya karar verdigimizde eğer olursa hersey yolunda giderse evlilik istedigimi yoksa bu iliskiye baslamak istemediğimi söylediğimde tabiki bende bir gün evlenmek istiyorum demisti.Simdi ilişkimiz güzel gidiyor ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok (cinsellik anlamında da beraberliğimiz var) diye evlilik beklentim olduğunu söyledim.1 yılın sonunda ise bana evliliği hiç düşünmedim ve planlamadım ama olursa seninle olucak tabiki sadece maddi ve manevi olarak hazır değilim şuan senden bunun için zaman istiyorum dedi.Yani net bir sekilde bu su zamanda olur olmaz bisi demedi. Sizce nasıl davranmalıyım ne kadar zaman vermeliyim?Benim de yaşım geçiyor zaman da kaybetmek istemiyorum.
baciiiim sen evlendin mi+1 bu yorumun çoğunluğuna katılıyorum.
Sevgilimle ben maddi olarak iyi düzeyde olmamıza rağmen ve neredeyse çoğu masrafı yapmayacak olmamıza rağmen bir ton masraf yapıldı ve noluyoruz diye bir panik yaşamadım değil.
Sevgilimle tanıştığımdan beri benimle ciddiydi ancak evlilik konusunda kararsızdı. Gerek maddi gerek gördüğü evlilik hayatları onu korkutuyordu. Hiçbir zaman baskı yapmadım ama hep dürüst olduk birbirimize, açık açık her şeyi konuştuk. Ben hayatımda onun olmasını istediğim için yaşım geçiyor gibi bir düşünceye girmedim. O da birden bu fikre ısınıp evlilik süreçlerini başlattık.
Biraz karşı tarafın hisleriyle ve iletişiminizle alakalı.
Yaşım geçiyor diye bir yaklaşıma girmeyi ben doğru bulmuyorum. Evlenmiş olmak için evlenmek oluyor bu durum. Sizle şu an nişanlansa bile 3 sene bekleyip yok ben evlilikten vazgeçtim diyebilir. O zaman ne hissedeceksiniz?
Cinsellik yaşayip özgürce takilan bir erkek kolay kolay evlenmez ya evlenen de cok nadir sorumluluk almazMerhabalar.29 yaşındayım ve 1 yıldır devam eden bir beraberliğimiz var.Henüz ailesiyle ya da arkadaşlarıyla tanışmadık çünkü ailesi memlekette o is için burda ama telefonla bile olsa Henüz beni tanıştırmadı.İliskimizin içerisinde gelecekle alakalı konuşurken hep yapalım edelim diye konuşuyorduk.Birikim vs yapıyor ya da Bi gun annemle şunu yaparsın vs diye konuşuyordu.Ben ilk sevgili olmaya karar verdigimizde eğer olursa hersey yolunda giderse evlilik istedigimi yoksa bu iliskiye baslamak istemediğimi söylediğimde tabiki bende bir gün evlenmek istiyorum demisti.Simdi ilişkimiz güzel gidiyor ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok (cinsellik anlamında da beraberliğimiz var) diye evlilik beklentim olduğunu söyledim.1 yılın sonunda ise bana evliliği hiç düşünmedim ve planlamadım ama olursa seninle olucak tabiki sadece maddi ve manevi olarak hazır değilim şuan senden bunun için zaman istiyorum dedi.Yani net bir sekilde bu su zamanda olur olmaz bisi demedi. Sizce nasıl davranmalıyım ne kadar zaman vermeliyim?Benim de yaşım geçiyor zaman da kaybetmek istemiyorum.
Köyünüzden kasabanızdan çıkarsanız artık gençlerin seviştiğini keyifleri isterse de evlendiğini görürsünüz.Cinsellik yaşayip özgürce takilan bir erkek kolay kolay evlenmez ya evlenen de cok nadir sorumluluk almaz
i inancım bu yönde ve inancım yüzünden de kimse beni yargılayamaz senin fikrin sana benim ki banaKöyünüzden kasabanızdan çıkarsanız artık gençlerin seviştiğini keyifleri isterse de evlendiğini görürsünüz.
Bundan 10 sene önce bile böyleydi.
O zaman genellemeyin. Tüm erkekleri görmüş gibi erkekler evlenmez demeyin. Komik oluyor. Bundan on sene önce peş peşe evlendik arkadaşlarımla hepimiz de gayet sevişerek evlendik.i inancım bu yönde ve inancım yüzünden de kimse beni yargılayamaz senin fikrin sana benim ki bana
Tişikkürler. Henüz nişanlıyızbaciiiim sen evlendin mi
aaa hic haberim yoktu hayirli olsun
Avrupada yaşıyorum seküler olmanız da birsey ifade etmiyor nasil yetistiginizle de ilgilen miyorum sizin de benimle ve düşüncelerimle ilgilenmeniz gerekmez nasil ki bizler gibi düşünen insanlar çoksa sizler gibi düşünen insanlar da var buna yaşama ve düşünce özgürlüğü deniyor bende özgürce düşündüğümü yazdım sizin gibi yaşamak veya düşünmek zorunda değilim konu da zaten size ait değil çatır çatır hangi dönem ne kadar seviştiğinizi de soyleme geregi neden duydunuz bilmiyorum çünkü umrumda degilO zaman genellemeyin. Tüm erkekleri görmüş gibi erkekler evlenmez demeyin. Komik oluyor. Bundan on sene önce peş peşe evlendik arkadaşlarımla hepimiz de gayet sevişerek evlendik.
Küçük ve mazbut ilçede ilde yaşayan birisiniz demek ki. Seküler ailelerde durum nasıl bilmiyorsunuz demek ki
İnancınız gereği evlenmeden cinselliği yaşamayı uygun bulmuyor olsanız bu şekilde konuşmazdınız.Avrupada yaşıyorum seküler olmanız da birsey ifade etmiyor nasil yetistiginizle de ilgilen miyorum sizin de benimle ve düşüncelerimle ilgilenmeniz gerekmez nasil ki bizler gibi düşünen insanlar çoksa sizler gibi düşünen insanlar da var buna yaşama ve düşünce özgürlüğü deniyor bende özgürce düşündüğümü yazdım sizin gibi yaşamak veya düşünmek zorunda değilim konu da zaten size ait değil çatır çatır hangi dönem ne kadar seviştiğinizi de soyleme geregi neden duydunuz bilmiyorum çünkü umrumda degil
Farkındaysanız “sevişen erkek evlenmez sorumluluk almaz” diyerek genelleme yaptınız. Kendi çevreniz için geçerli bir önerme bu. İstisna diyemez genelleme yapamazsınız. Tekrar söylüyorum kendi küçük dünyanıza göre genellemeyin. Nasıl ki ben herkes sevişiyor eskidendi o demiyorsam sizin gibi hassasiyeti olanları kabul ediyorsam siz de buna göre genelleyemezsiniz.Gayet sevişerek evlenen de insanlar var. Sizin çevrenizde yok diye istisna olamaz. sevişip evlenen erkek istisna demeniz yanlış. GenellemeyezsinizAvrupada yaşıyorum seküler olmanız da birsey ifade etmiyor nasil yetistiginizle de ilgilen miyorum sizin de benimle ve düşüncelerimle ilgilenmeniz gerekmez nasil ki bizler gibi düşünen insanlar çoksa sizler gibi düşünen insanlar da var buna yaşama ve düşünce özgürlüğü deniyor bende özgürce düşündüğümü yazdım sizin gibi yaşamak veya düşünmek zorunda değilim konu da zaten size ait değil çatır çatır hangi dönem ne kadar seviştiğinizi de soyleme geregi neden duydunuz bilmiyorum çünkü umrumda degil
Valla çatır çatır sevişiyorum evlilik yolundayım nişanlandım arkadaşlarım da böyle aynı evde yaşatıp her şeyi yapılıp evlenen mutlu insan dolu nadir de değil onlar 25 26 yaşında evleniyor 40 yaşını da beklemiyor ben de böyle genelleme yapayım o halde forumda insanlar kocasından şikayetçi kalkmıyor istemiyor erken boşalıyor diye bi yaşa kadar bekle sonra sevişme hüsran böyle evlilik yaşamak yerine sonsuza kadar sevgili kalmayı tercih ederim valla 18 19 yaşından beri aktifim cinsel olarak asla pişman değilimCinsellik yaşayip özgürce takilan bir erkek kolay kolay evlenmez ya evlenen de cok nadir sorumluluk almaz
annesiyle babasıyla tanışmasanız bile - buna bişey demiyorum anne-baba durumları çok ciddiye bindiriyor, herkes için uygun olmayabilir, illa gerek de yok bence kısa sürede bir adım atılmayacaksaBurda hiç arkadasi yok hepsi memleketinde bizim oraya gitmemiz gerekiyor suan ailemden dolayı ben de bunu yapamam
Yaşınız çok genç ama yaşım geçiyor diye o ufak tefek şeyleri görmezden gelmeyin asıl dağ onlar oluyor zamanla ayrıca eline çiçek çikolata alıp gelmeden aileyle tanışma işine sakın girme hem durduk yere yüzgöz olursun hemde o şekilde tanışmak ciddiyet göstergesi değil oyalanma süreni uzatabilirde yaniMerhabalar.29 yaşındayım ve 1 yıldır devam eden bir beraberliğimiz var.Henüz ailesiyle ya da arkadaşlarıyla tanışmadık çünkü ailesi memlekette o is için burda ama telefonla bile olsa Henüz beni tanıştırmadı.İliskimizin içerisinde gelecekle alakalı konuşurken hep yapalım edelim diye konuşuyorduk.Birikim vs yapıyor ya da Bi gun annemle şunu yaparsın vs diye konuşuyordu.Ben ilk sevgili olmaya karar verdigimizde eğer olursa hersey yolunda giderse evlilik istedigimi yoksa bu iliskiye baslamak istemediğimi söylediğimde tabiki bende bir gün evlenmek istiyorum demisti.Simdi ilişkimiz güzel gidiyor ufak tefek sorunlar dışında bir problem yok (cinsellik anlamında da beraberliğimiz var) diye evlilik beklentim olduğunu söyledim.1 yılın sonunda ise bana evliliği hiç düşünmedim ve planlamadım ama olursa seninle olucak tabiki sadece maddi ve manevi olarak hazır değilim şuan senden bunun için zaman istiyorum dedi.Yani net bir sekilde bu su zamanda olur olmaz bisi demedi. Sizce nasıl davranmalıyım ne kadar zaman vermeliyim?Benim de yaşım geçiyor zaman da kaybetmek istemiyorum.
Asıl bu tipler en evlenilmemesi gereken tip resmen sex yapmak için evlenmiş oluyor evlendiğimde bakire değildim seviştim evlendim gayet de iyi bir kocam vardı şimdi bile asla kötülemem aldığım diğer iki evlenme teklifinde de gayet seviştiğim adamlardı evlenene kadar beni yıllarca arzulamayan adam benim gözümde asexuel ya da gaydir toplum dayatmasıyla makul evlilik yapmak istiyordur tekmeyi yer gitsin kimin başını yakıyosa yaksınCinsellik yaşayip özgürce takilan bir erkek kolay kolay evlenmez ya evlenen de cok nadir sorumluluk almaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?