benim yok cocugum, karşımdakinin de büyük zaten ünv okuyor ve annesinde kalıyorEvlenmis ayrılmış daha mantıklı tabi.. çocuğunuz yoksa çocuğunda olmasin
Bu işler nasip evlenmemiş boşanmış diye ayırt etmek yerine birey olarak ayırt etmek daha mantıklı karşındaki insanın sana nasıl davrandığı saygısı sevgisi önemli örnek vermek gerekirse evlenmiş boşanmış bi tanıdığım hiç evlenmemiş bi adamla evlendi çok mutlu şu anda başka bi tanıdığım da illa boşanmış olcak diye tutturdu 5 ay demeden geri ayrıldı yani velhasıl insanın içi iyi olsun yeterki bu tarz şeylere takılmamak gerekkızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik
ya işte toplumsal değer yargıları diyelim yanlış ama malesef var günümüzde,Aynı yaştayız ve 2. evliliğimi daha önce hiç evlenmemiş biriyle yapacağım:)
Bakış açısı farklılığı tamamen kişisel birşey medeni durumla ilgisi yok
Bilemedim şuan. Bence olmamalı .. sorun yokmus gibi gorunsede ileride öyle olmuyor genelde. Yascada büyük sizden galibabenim yok cocugum, karşımdakinin de büyük zaten ünv okuyor ve annesinde kalıyor
evet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,Bilemedim şuan. Bence olmamalı .. sorun yokmus gibi gorunsede ileride öyle olmuyor genelde. Yascada büyük sizden galiba
aşk olsun yaaAllah başka dert vermesin... inşallah bu derde derman hayırlı bir kismetin çıkar reis
Yerinizden olsam hiç evlenmem..kızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik
Yerinizden olsam hiç evlenmem..
Öyle şartlandırma bir kere kendini . Neden olmasin ayrılma şansınız .. nasip kısmet bu işler.. inşallah istediğin gibi olur herşeyevet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
boşanmış olanaSizin kalbiniz hangisine akiyor?
Önemli olan sevmek ve sevildiğini hissetmek
1 sene olduNe zaman bosandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?