ya hayır kimsenin yuvası yıkılıp da geri dönmesin herkes evinde yuvasında mutlu olsun anlamında söyledimBu söylediğinize hiç katılmıyorum.
Ne yani 2.den de boşanırsanız sırf baba evine gitmemek için yeniden mi evlenceksiniz.
Kötü bir evliliktense baba evi en güvenilir yerdir.
Bence acele etmeyin.ya hayır kimsenin yuvası yıkılıp da geri dönmesin herkes evinde yuvasında mutlu olsun anlamında söyledim
2. evlilik de biterse el mahkum yani sığınacak başka bi yeri olmuyor insanib
evet çocuk için..Bence acele etmeyin.
Aceleniz çocuk içinse , iyi bir doktor kontrolünden sonra yumurta rezerviniz ve rahim problemsiz ise ,biraz daha bekleyin derim nacizane...
32 yaşında çocuksuz bekar bir kadın olsam 44 yaşında üniversitede çocuğu olan, torun torba sahibi olacak potansiyelde birini secmezdim sanırım.evet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
Öncelikle olaya kirden şu bakış açısıyla bakkızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik
Hayatınızda biri var mı şuan ?kızlar merhaba
şimdi ben boşanmış bi kadınım 32 yaşındayım tekrardan evlenmek istiyorum
hiç evlenmemiş bi adamla evlenirsem ne gibi sorunlar yaşarım beklentiler hayata bakış acısında farklılıklar yaratır mı? yoksa benim gibi evlenmiş ayrılmış biriyle evlenmem daha mı mantıklı olur sanki
kafam çok karisik
İki farklı kişiyle mi konuşuyorsunevet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
yok ay allah kimseye böyle bisey vermeskn:)Cok buyuk derdin var suan. Kiz ben daha birinciyi bulamadim. Sen 2. Evlilikte kisiler arasi tercih yapamiyorsun. Allah herkese boyle dert versin:) Bence bekar veya bosanmis olarak degerlendirme. Kisinin karakterine , huyuna bak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?