- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
Var mı aday?1 sene oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var mı aday?1 sene oldu
var oyuzden konu açtım kararsız kaldigim için aslında kafamda biseyler belli ama yine de danışmak fikir almak istiyorum belki benim gormedigim dusunemedigim yer muhakkak vardır neticede akıl akıldan üstündür daimaVar mı aday?
İkisinden de biraz bahseder misin oyleysevar oyuzden konu açtım kararsız kaldigim için aslında kafamda biseyler belli ama yine de danışmak fikir almak istiyorum belki benim gormedigim dusunemedigim yer muhakkak vardır neticede akıl akıldan üstündür daima
boşanmış olana
akmıyor koşuyor ona sanki☺☺
Ya baba evinde daha mutluysan evlilik mutlu iyi gelmiyorsa peki.? 2.evliliğim mutsuzum 1 kez boşandım artık boşanamam diye konu açan ve çevremde çok denk geldiğim için öyle dedim.olur mu canım, Allah kimseyi geri babaevine donderip babaevinde birakmasin
herkese rabbim güzel mutlu yuvalar nasip etsin
biri evlenmiş boşanmış benim gibi, gonlum ondan yana açıkçası, diğeri hiç evlenmemiş allah var ikisi de temiz insanlar aileleri falan iyiler yani evlilik üzere konuştuk falan hiç evlenmemiş olan korkutuyor benii ilerde anlaşmazlık olur diye beklentiler farklı olur diye, gerçi kimseden emin olunmaz ama yine de evlilik tecrübesi olanla daha iyi olur gibi geliyor çünkü ilk evliligindeki hatalarını bilir tecrübesini konuşturur gibiİkisinden de biraz bahseder misin oyleyse
babaevine dönüp mutlu olmak istisnadır yaYa baba evinde daha mutluysan evlilik mutlu iyi gelmiyorsa peki.
E peki diğer seçenek neden öyleyse?
ya işte canım aileye göre değişiyor malesefYa baba evinde daha mutluysan evlilik mutlu iyi gelmiyorsa peki.? 2.evliliğim mutsuzum 1 kez boşandım artık boşanamam diye konu açan ve çevremde çok denk geldiğim için öyle dedim.
Nacızane soyle soyleyım, gonlun cıddı cıddı birine kaysa asla muallakta kalmazdın.biri evlenmiş boşanmış benim gibi, gonlum ondan yana açıkçası, diğeri hiç evlenmemiş allah var ikisi de temiz insanlar aileleri falan iyiler yani evlilik üzere konuştuk falan hiç evlenmemiş olan korkutuyor benii ilerde anlaşmazlık olur diye beklentiler farklı olur diye, gerçi kimseden emin olunmaz ama yine de evlilik tecrübesi olanla daha iyi olur gibi geliyor çünkü ilk evliligindeki hatalarını bilir tecrübesini konuşturur gibi
şahsen ben ilk evlilikteki hatalarımı yanlışlarımı anladım tecrübe edindim yani
Bence ya şunda dir ya bunda yapabilirsiniz. Ya da papatya falı.evet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
Bence yukardaki arkadaşın dediği gibi evlenmek için evlenme. Birine kalbin ısınsa arada zaten kalmazdın. Hem bence evlenmiş yada boşanmış diye ayrım yapmaktan çok kafalarımız uyar mı diye düşün. Yaş farkına takılmam normalde. Yani kadın yada erkek büyük olabilir yada tam tersi. Ancak 12 yaş bana yine de biraz fazla geldi. Sen daha cıvıl cıvıl bir yaştasın. Yine diyorum sınırlandırma sevmem ama 12 yaş da fazla gibi. Bence kendine zaman ver, illa karşına seveceğin birisi çıkar.evet 12 yaş var aramızda hayat dolu bi adam yani, ama yine de korkuyorum ilerde sorun olursa diye çünkü ikinci bi boşanma lüksümüz olmuyor malesef,
hiç evlenmemiş dediğim kişi de iyi biri, ama o hiç evlenmemiş beklentileri istekleri farklı olabilir çünkü evlilik yaşamak çok farklı bisey
hiç evlenmemiş olan adayla pek konuşmam olmadı açıkçası o çok beğenmiş istemiş falan bi kez oturup kahve içtik sadece, aslında çok fazla da içimden gelmiyor bisey hissetmedim hiç evlenmemiş olması geri itti beniBence ya şunda dir ya bunda yapabilirsiniz. Ya da papatya falı.
Ne sizi tanıyoruz ne adayları nereden bilelim. Bence ortada çocuk yoksa evlenmiş olup olmamak önemli değil. Değer yargıları derken o kişiye göre değişir. Sonuçta evlenmeyi düşündüğünüz adaylar sizin daha önceden evlilik yaptığınızı biliyor ve sizinle evlenmek istiyor ee denekki takmıyor.
Değer yargısı da ben daha çok şuna takildim. Anladığımız kadarıyla iki aday var ve bu iki adaylada aktif olarak evlenmeyi düşünecek kadar görüşülüyor adayların bundan haberi var mı? Bence buna takilmiyorsa daha önceden evlilik yaptığınıza takilmaz.
Ben grlinliğimle evden çıkınca babam kendi evinin anahtarını verdi öyle zil çalmak yok her koşulda burası senin evin dedi canım babam.ya işte canım aileye göre değişiyor malesef
bizim toplumumuzda hep gelinliginle gittin kefenle gelirsin diye empoze edilen düşünceler var
eğer ailen böyle destek oluyorsa vallahi helal olsun ellerinden öpüyorum![]()
Dullugu kafanızda adeta katıl gıbı dusunmezsenız, hıcbır sonuc dogurmaz.hiç evlenmemiş olan adayla pek konuşmam olmadı açıkçası o çok beğenmiş istemiş falan bi kez oturup kahve içtik sadece, aslında çok fazla da içimden gelmiyor bisey hissetmedim hiç evlenmemiş olması geri itti beni
ama diğer adayla aktif olarak konuştum mantığıma da gönlüme de yatıyor
sadece tereddütte kaldım acaba mı dedim yani bi de herşey nasip belki allah onu hiç nasip etmicek bilemeyiz ki
hanı kaba bi tabirle dul birinin bekar biriyle evlenmesi nasıl sonuç doğurur riskler falan ne olur onu sormak istedim,
beklemekte zamana bırakmakta fayda var aslında, stres yarattikca düşündükçe daha içinden çıkılmaz bi hal alıyor..Bence yukardaki arkadaşın dediği gibi evlenmek için evlenme. Birine kalbin ısınsa arada zaten kalmazdın. Hem bence evlenmiş yada boşanmış diye ayrım yapmaktan çok kafalarımız uyar mı diye düşün. Yaş farkına takılmam normalde. Yani kadın yada erkek büyük olabilir yada tam tersi. Ancak 12 yaş bana yine de biraz fazla geldi. Sen daha cıvıl cıvıl bir yaştasın. Yine diyorum sınırlandırma sevmem ama 12 yaş da fazla gibi. Bence kendine zaman ver, illa karşına seveceğin birisi çıkar.
bi gülümsemeyle yetinen kadınlar neler yaşıyoruz malesef..Ben grlinliğimle evden çıkınca babam kendi evinin anahtarını verdi öyle zil çalmak yok her koşulda burası senin evin dedi canım babam.Ama kendim için demedim halam, teyzem, kuzenim boşandı 2.evlilikte mutlu değil malesef ikiside bu sadece bildiğim. Burada hergün konu oluyor çok üzülüyorum
çikolata çiçekle mutlu olacak kadınlar hep mutsuz üzülüyorum buna o yüzden çok iyi tanıyın mutlaka. Değer veren, seven, kıymetini bilen olsun. Evli bekar önemi yok.
Bana yaş farkı daha büyük mesele imiş gibi geldi. Tabi karar sizin siz uyum sagliyor iseniz sorun yoktur.hiç evlenmemiş olan adayla pek konuşmam olmadı açıkçası o çok beğenmiş istemiş falan bi kez oturup kahve içtik sadece, aslında çok fazla da içimden gelmiyor bisey hissetmedim hiç evlenmemiş olması geri itti beni
ama diğer adayla aktif olarak konuştum mantığıma da gönlüme de yatıyor
sadece tereddütte kaldım acaba mı dedim yani bi de herşey nasip belki allah onu hiç nasip etmicek bilemeyiz ki
hanı kaba bi tabirle dul birinin bekar biriyle evlenmesi nasıl sonuç doğurur riskler falan ne olur onu sormak istedim,
ya işte varya toplum öyle bi illet yaratıyor ki insan kendini ne durumlarda görüyor..Dullugu kafanızda adeta katıl gıbı dusunmezsenız, hıcbır sonuc dogurmaz.
Ayrıca dul demiyoruz, bekar diyoruz.
En fazla aılesı onay vermez sende yol verirsin biter.
Zaten bırkere bosandın diye sorun olan yerden ısık hızıyla uzaklasıp, Bosanmak sucmus sende sucluymus gıbı kendını kabul ettirmeye calısmayacaksın.
Bu söylediğinize hiç katılmıyorum.olur mu canım, Allah kimseyi geri babaevine donderip babaevinde birakmasin
herkese rabbim güzel mutlu yuvalar nasip etsin