Şimdi evlenip oraya giderseniz birkaç sene sonra burada "eşimi istanbul'a ikna edemiyorum, ailesi her şeye dahil oluyor bunalıyorum, çocuğum var boşanamıyorum" temalı başlıklar açacağınızı düşünüyorum. İstanbul'a maddi durumlar ve iş konusu yüzünden gelmek istememesini anlıyorum ama bu seneye kadar sizi bu konuda oyalaması, bundan sonra da aynı şekilde oyalayacağını gösteriyor. Eğer kendi ailesiyle bu kadar yakın oturmasaydı ve sizin ailenizin size ihtiyacı olmasaydı "çok seviyorsanız gidin" derdim ama şimdi "aşkınızdan ölseniz de kendinize bunu yapmayın" diyorum. Ailenizi özleyeceksiniz ve onlar için endişeleneceksiniz, İstanbul gibi büyük bir şehirden sonra gittiğiniz yere adaptasyon sorunu yaşayacaksınız, karşı tarafın ailesi eteğinizden ev düzeninize kadar karıştıkça depresyondan depresyona koşacaksınız ve henüz sevgiliyken bile ayrıl barış yaptığınız bir kişiden öyle kolay kolay boşanamayacaksınız. En iyi ihtimalle bile yıllarınız harap olur. Yaşınız çok genç, son şansınız bu insanmış gibi bile bile yakmayın kendinizi. O da kendi şehrinde kendi ailesine uygun biriyle mutlu olur, siz de kendi düzeninize ve aile yapınıza uygun biriyle daha mutlu olursunuz. Yıllar boyu üzülüp kahrolacağınıza, en başından ayrılıp üç beş ay üzülün daha iyi.