- 11 Eylül 2018
- 483
- 788
- 33
- 35
Biri sana öyle gözüne soka soka bişey anlatıyorsa bilki yalandır o
O aynı şeyleri yaşasa diye içimden geçirmedim kiMasallah de kadına nazar etme:))bundan sonra neymis mutlu gözükmek yokmus bayanlar hemcinsler onu bile problem ediyo:)))bende mesala sürekli kocasından yakınanlara gıcık oluyorum tamam yakın oluruz okey de yani sana niye 3 4 görüsmede skntılarını anlatsın..onlarında ayrı problemi olabilir bu karsılastırma neden yani?Belkide cok mutlular siz mutsuzsunuz diye birileri mutlu olamıcak mı mutsuzsanız boşanın esiniz paikolojisini bozuyorsa benimde esim arada yapar su söyle neden böyle yapıyorsan git iyisini bul o zaman kapı orda derim kedi gibi gelir benim aileme napıyosa aynısnı aileisne yaparım derim empati için yaptım:)yani kısacası bence evliliğinize cözüm bulun yani o da aynı seyleri yasasa rahatlıcakmısnız sizin probleminiz esiniz bence onu çözün
Tam olarak işleri bana yıkmaz o da yapar ama yaparken sürekli konuşur. O kadar konuşur ki keşke hiç yapmasa da hiçte konuşmasa dedirtirBenim eşimle aram da iyidir ama tutup da benim kocam böyle şöyle benim oğlum böyle diye anlatmak içimden gelmez hatta aksine kötülerim yani şunu yapmaz bunu yapmaz oğlum durmaz VS. Yani kısaca gözlemlediğim kadarıyla gerçekten mutlu olan bunu ispatlama anlatma ihtiyacı hissetmiyor. Çok inanmayın derim. Tabi birde kıyaslama yapmamak gerek ona girdiğiniz zaman mutlu olma imkanınız yok. Ben daha 12 saat uyuyan bebek görmedim hiç. Kocanızda iş yok öküz bile diyemeyeceğim her işi kadına yık sonra da beğenme birde hakaret et beceremiyorsun diye ohh ne ala.
nasip bence esine cözüm yolu bul canım psikoloğa görünsün al karsına konus..Ayrıca her iliski farklı emin ol yani bilemezsin içte neler varO aynı şeyleri yaşasa diye içimden geçirmedim ki
Keşke ben de aynılarını yaşasam diye içimden geçirdim
Yani çocuk bakımını kastetmiştim aslında ama eğer yapıyorsa bırakın konuşsun belki Bi bezdirme yöntemidir aman sus ben yaparım demenizi bekliyordur.Tam olarak işleri bana yıkmaz o da yapar ama yaparken sürekli konuşur. O kadar konuşur ki keşke hiç yapmasa da hiçte konuşmasa dedirtir
Burda sen evlilik güzel mi diye sorgulama..Evlilik iki kişinin bir araya gelip hayatı paylaşmasıdır.Çocukta ağlar.Bir zaman sonra füzelir.Sana ağır geken kocan.Kocanı suçla.Enerjinizi yiyip bitirio adam.Sende kendini suçluosun.Elinden gelenin en ıyisini yapıosundur eminim.Eleştirene kadar bir el uzatsın.Seninki maşallah dil uzatıo hemde papuç kadar.Allahım ne kadar çok bunlardan .Anneler böyle yetiştirio.Her zaman diorum kadının kadına yaptını kimse kimseye yapmıo.Allah sana yardım etsin .Kendini ezdirme.Kölesi deilsin .Evlilik kölelik deil.Senin üzerinden adam bütün egolarını tatmin edio.Şaka gibi.Bugün eşimin bir arkadaşı ve eşiyle birlikte dışarı çıktık. Eşlerimiz samimi ama bizim daha birkaç kez görüşme fırsatımız oldu. Bu görüşmeler esnasında ki gözlemlerim ve kadının eşiyle alakalı anlattıkları beni bunalımlardan bunalımlara sürükledi resmen.
Ben okulu bitirir bitirmez atandım ve hemen (severek)evlendim. Sonrasında işimden ihraç oldum. Yılların emeği hiç oldu gitti. O arkadaş okumamış eşinin iyi bir işi ve çok iyi imkanları var. Tabiri caizse bir eli yağda bir eli balda
Benim eşim ailem her daim maddi manevi destek olmasına rağmen asla aileme karşı yüzü gülmez. Ne zaman ailem gelse başı ağrıyor halsiz yorgun. Surat beş karış. Kendi ailesi de ne yaparsa yapsın hep en kıymetli.
Benim eşim asla misafir sevmiyor. Akraba arkadaş... vs kimi evime davet edecek olsam hep huzursuzluk çıkarıyor. Gelmelerine müsade etmiyor. Gelince bir şekilde beni ve gelen misafiri huzursuz ediyor.
Alıp satacağım her şeyi gereksiz görüyor. Gelen her faturadan sonra arıza çıkarıyor. Sürekli sana şöyle yapacağım şuraya götüreceğim neler yapacağım... vs anlatıyor. Zamanı geldi mi çok mu gerekli bunlar yani diyor. Oğlumu birkaç saat anneannesine emanet edip dinlenmek istesem sen ne biçim annesin bi çocuğa bakamıyorsun o sana muhtaç falan diye anneliğime sürekli laf ediyor. Evle alakalı bir işten yakınsam ama ben sana dedim çocukla evini eşini ihmal etmeden hepsini birlikte yürütebilecek misin diye saatlerce konuşuyor. Sonra okuduğum kitaba izlediğim diziye giydiğim kıyafete...her şeye karışıyor. Bunun gibi olumsuz bir çok şey sayabilirim ama daha fazla uzatmak istemiyorum.
Bir de bugün o arkadaşın eşine baktım. Bu dördüncü kez buluşmamız üçü dışarda oldu. Üçünde de oğlunu babaannesine bırakmıştı ve eşi sürekli ‘bizim hanım oğlana çok düşkün aklı hep onda, onsuz boğazından da zor geçer’ gibi sürekli kadının evladına düşkünlüğünden bahsetti. Ben o ara ağlayan oğlumu susturmaya çalışırken bir yandan da bir şeyler yemeye çalışıyordum. Sonra kadın ‘Allah razı olsun eşimde ailesi de beni bir gün üzmediler, bir dediğimi iki etmediler diyor. Gece 2 de olsa bir şey canım istese 2 saatlik yol olsun gider alır getirir diyor. Sadece beni değil ailemi de el üstünde tutar diyor. Yani benim eşimin tam zıttı
Sonra çocuklardan bahsediyoruz. Oğlum gece 12 de bir yatar sabah 12 ye kadar uyur diyor. Benim oğlumda gece 2lere kadar ağlar maksimum sabah 8 de uyanır( 2 saatte bir uyanarak o da)
Sonra tüm bu konuşmalar üstüne evlilik çok güzel bir şey Hele evlat sahibi olmak o hiç anlatılmaz değil mi diyor? Oğlum nasıl olursa olsun bir kez üff demedim şükürler olsun deyor. Ben de sessizce dinliyorum ve kendi kendime soruyorum...
Sahi gerçekten evlilik çok güzel miydi? Evlat nasıl olursa olsun anne asla şikayet etmez miydi? Ben iyi bir anne değil miydim? Şimdi ben bu kadını kıskanıyor muydum? Acaba ben ne zaman bu kadar zavallı bir kadın olmuştum.
Yapma tamam deyince daha çok konuşuyor. Bu sefer benim ne nankörlüğüm ne iyilik bilmezliğim kalıyorYani çocuk bakımını kastetmiştim aslında ama eğer yapıyorsa bırakın konuşsun belki Bi bezdirme yöntemidir aman sus ben yaparım demenizi bekliyordur.
Burda böyle rahat rahat anlattığıma bakmayın bende asla bunları bir başkasına anlatamıyorum ve herkes mükemmel bir evliliğim mükemmel bir eşim var sanıyor. Bugün ben bu adamdan ayrılsam herkes bu kadına rahatlık battı bu koca boşanır mı der. Çünkü eşim mükemmel bir oyuncu hatta kaba tabirle ikiyüzlüHer evlilik sinanir bence... kimi parayla kimi saglikla kimi esle kimi kv kimi cocukla... yasadiginiz hayattaki olumlu seylerden memnun olmayi deneyin. Bayanin anlattiklari evet dogrudur, ama anlatmadigi bambaska sorunlari vardir.
Bir cift taniyorum esiyle cocuklariyla kv filan sahane iliskileri var, ama esinin yillar yillar once actigi sirkettte bazi yolsuzluklar oldugu icin surekli bir mahkeme, surekli bir tedirginlik halindeler... ama asla caktirmaz...
Baska bir arkadasim maddi olarak sahane bir hayat yasiyor, ama esi hodugun teki....
Yani inanin herkesin var sikintilari bu hayatta. Ama insanlar bahsetmiyor sikintilarindan cok yakinlari disindakilere. Karsidan bakinca da mukemmel hayatlar varmis ta bintek bizimki b.ktan geciyor saniuoruz:)
Benim hayatimi da kusursuz saniyor insanlar mesela. Pek bahsetmem cunku. Ama gel gor ki neler neler yasaniyor kapinin ardinda...
O yuzden bence iletisiminizi guclendirmeyi, esiniz boyle davrandiginda nasil hissettiginizi anlatin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?