Yavrucum yazdıklarımı oku sorularının cevaplarını bulacaksın.Tamam işte çok modern ve iler görüşlüsün ya eşinle konuşsana. Ailenin böyle olması beni rahatsız ediyor diye. Desene yahu kocişkona.ama diyemezsin değil mi ? Daha gelip gerçek üyeliğinle açamamışsın konuyu. Sen öyle sandığın gibi iler görüşlü , kendini geliştirmiş falan bir tip gelmedin bana. Gayet korkak ve millet ne der diye yaşayan birisin. Irkçısın ki nefret ederim ırkçılardan.
Her cevabı okuyamıyorum. Yavrun da değilim küçük batılı kız.Yavrucum yazdıklarımı oku sorularının cevaplarını bulacaksın.
Ben çözüm aradığını sanmıyorum. Amaç kışkırtmak.Yani ne bileyim öyle olsa gelip burada tepki alacağını bile bile bunları anlatıp çözüm aramaya çalışmazdı gibi geliyor.
Yani bilinçaltı ile ilgili büyük ihtimalle. Normalde ayrımcı, kibirli insanları ben de sevmem ama konu sahibi bu problemini aşmaya çalışıyor gibi. Çocukluktan getirdiği önyargıların kırılması lazım. Bunun için de birkaç yöntem yazdım bildiğim kadarıyla zaten.Çözüm ne olabilir mesela ? Kendini batılıyım diye önde görüyorbu şey gibi kuzenimin marmara ünivde çok dandik bir bölüm kazanıp kendini boğaziçi falan okuyorum sanması gibi. Bizi sürekli küçük görürdü ki zaten bölümü de cidden kıytırıktı
İki oğlan annesi olarak o kocana yazıklar olsun diyorum . 18 yıllık kocam bir kere bunu aklına getirse ki kendisi Akdeniz ben İç Anadoluluyum dediğine diyeceğine pişman ederim . Sizi fazla şımartmışlar . Prenses sendromuna yakalanmışsınız . Allah gönlünüze göre versinEşim biliyor düşüncelerimi çünkü ben de rahatsızım, bu düşünler olmaması gereken düşünceler ve bunlardan kurtulmak için uğraş veriyorum.
Böyle düşünerek evlendim eşimle yani kimse kimseden üstün değil düşüncesiyle. Ki mantıken hala aynı düşüncedeyim zaten o içimdeki düşünceden rahatsız olmasam gelip burada nasıl kurtulabilirim derdine düşmem.
İşte anlatamadığım şey şu; bu düşüncelerimden memnun değilim ve yanlış olduğunun bilincindeyim o yüzden eşimde sizin gibi tepki vermiyor.Eşin biliyor ve anasını babasını küçümsemeni önemsemiyor . YAW HE HE. Bir de doğu insanı bu öyle mi ?
Evet sen bugün fazla iyisinYani bilinçaltı ile ilgili büyük ihtimalle. Normalde ayrımcı, kibirli insanları ben de sevmem ama konu sahibi bu problemini aşmaya çalışıyor gibi. Çocukluktan getirdiği önyargıların kırılması lazım. Bunun için de birkaç yöntem yazdım bildiğim kadarıyla zaten.
Belki de bugün ben çok iyi niyetliyim bilemedim.
Bilincinde olsan ne değişecek ? Yarın bir gün bu adamı birileriyle tanıştırmaya da utanacaksın. Yaz bunu bir kenara. Ama senin etrafında kim varsa cidden acıdım. Dua et normal hayatta benim çevremde değilsin. Böyle insanlara tahammül edemiyorum.İşte anlatamadığım şey şu; bu düşüncelerimden memnun değilim ve yanlış olduğunun bilincindeyim o yüzden eşimde sizin gibi tepki vermiyor.
Teşekkür ediyorum ya az kişi de olsa kendimi anlatabilmişim.Herkes onyargili konuşmuş. Konu sahibi diyor ki ve Türkiye genelinde şöyle bir anlayış var: Doğulu olmak cahil olmak, bir şey bilmemek konuşamamak, hatta terörist diyenler bile var. Ama bunu diyenler düşünenler daha cahil. Konu sahibininde muhtemelen çocukluktan ailesinden gelme doguluyu küçük görme var.
Bence bunu o insanlarin arasına girdikçe asabilirsiniz.
Bende kürt geliniyim ordan anladım seni.
Ben çözüm aradığını sanmıyorum. Amaç kışkırtmak.
Kibirli olmak istemiyorum işte ben, zaten dışarıya bunu belli de etmiyorum ama içim içimi yiyor.
Tam olarak neyin rahatsız ettiğini ben de bilmiyorum çünkü hepsine mantıklı açıklama buluyorum ama o his geçmiyor. Bilmiyorum, hiç memleket olayı olmasaydı yani etnik kökenleri yine aynı olsaydı ama bizim bulunduğumuz şehirde yaşıyor olup, kendi dillerini o kadar yoğun konuşmayıp türkçelerini geliştirmiş olsalardı böyle hissetmezdim belkide.
Kibirlisiniz, ırkçısınız dibine kadarKibirli olmak istemiyorum işte ben, zaten dışarıya bunu belli de etmiyorum ama içim içimi yiyor.
Tam olarak neyin rahatsız ettiğini ben de bilmiyorum çünkü hepsine mantıklı açıklama buluyorum ama o his geçmiyor. Bilmiyorum, hiç memleket olayı olmasaydı yani etnik kökenleri yine aynı olsaydı ama bizim bulunduğumuz şehirde yaşıyor olup, kendi dillerini o kadar yoğun konuşmayıp türkçelerini geliştirmiş olsalardı böyle hissetmezdim belkide.
Siz kısacası küçük goruyorsunuz.Kibirli olmak istemiyorum işte ben, zaten dışarıya bunu belli de etmiyorum ama içim içimi yiyor.
günah çıkarmaya geldiğini düşünüyorum konu sahibininYani bilinçaltı ile ilgili büyük ihtimalle. Normalde ayrımcı, kibirli insanları ben de sevmem ama konu sahibi bu problemini aşmaya çalışıyor gibi. Çocukluktan getirdiği önyargıların kırılması lazım. Bunun için de birkaç yöntem yazdım bildiğim kadarıyla zaten.
Belki de bugün ben çok iyi niyetliyim bilemedim.
Ben kışkırdım bana o şekilde hissettirdi.Kışkıracak bir yeri yok konunun bence. Ortada bi aşağılama da yok, böyle hissettiği için rahatsız olan biri var.
Çok gereksiz duyar kasılıyor ve öküz altında buzağı aranıyor konuda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?