- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
- Konu Sahibi pervanemmm
-
Sence normal mi?Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
ne olursa olsun seven insanın bahanesi olmaz,çok zor değildir tam ortopedik double XXL yataklar var devasa at dolabı çok mu lazım koy odaya baştan başa yatağı at içine çift yorganı at koşturun..ama yeterki sevin yani..her daim mıc mıc dipdibe yatın demiyorum ama benim kocam sadece sevişmek için yatağıma gelse onun dışında rahatlık bahanesiyle farklı bir odada yatsa zoruma gider en olmadı alırsın bir ranza altlı üstlü aynı odada yatarsın odayı değiştirmek ne demek..Bende baslarda gidip sirnasiyordum yanina ama adam bildigin garfield tv izerken kanepeye uzanir ben ziplarim yanina ayri yatp rahat izleyelim derbende takmayip alisayim diyorum pek basaramadim
ranza fikrini sevdimne olursa olsun seven insanın bahanesi olmaz,çok zor değildir tam ortopedik double XXL yataklar var devasa at dolabı çok mu lazım koy odaya baştan başa yatağı at içine çift yorganı at koşturun..ama yeterki sevin yani..her daim mıc mıc dipdibe yatın demiyorum ama benim kocam sadece sevişmek için yatağıma gelse onun dışında rahatlık bahanesiyle farklı bir odada yatsa zoruma gider en olmadı alırsın bir ranza altlı üstlü aynı odada yatarsın odayı değiştirmek ne demek..
Sizce ? Bence hiç normal değil. Yatak odanız sıcak oluyorsa klima taktırırsınız yada pervane alırsınız. Yorganı paylaşamıyorsanız bir tane daha yorgan edinirsiniz. Eşiniz sizden ayrı uyumak için bahane arıyor bence..Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Hiç normal değil canımKizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?