evlilikte ayri yataklarda uyumak?

Bende baslarda gidip sirnasiyordum yanina ama adam bildigin garfield tv izerken kanepeye uzanir ben ziplarim yanina ayri yatp rahat izleyelim derbende takmayip alisayim diyorum pek basaramadim
ne olursa olsun seven insanın bahanesi olmaz,çok zor değildir tam ortopedik double XXL yataklar var devasa at dolabı çok mu lazım koy odaya baştan başa yatağı at içine çift yorganı at koşturun..ama yeterki sevin yani..her daim mıc mıc dipdibe yatın demiyorum ama benim kocam sadece sevişmek için yatağıma gelse onun dışında rahatlık bahanesiyle farklı bir odada yatsa zoruma gider en olmadı alırsın bir ranza altlı üstlü aynı odada yatarsın odayı değiştirmek ne demek..

tabiki de normal değil böyle birşey
bende yorganı çok çekiştiririm
adamcağızın üstü açılır kalkar kendine bataniye alır
yine de yanımda yatar
küs olduğumuzda dahi yatak ayrılmaz
bence evlilik birliğine ters ayrı yatmak
sebep ne olursa olsun

ranza fikrini sevdim
kardeş kardeş ohh en güzel

vala ben hamileyim adamı tepikliorm resmen bütün gece dönebilmek için çekiştiriorm uyandırıp destek alıorm.. başka yere gideyim demez asla.. çünkü evlilikte karı kocanın her yerde birbirine ihtiyacı var..
normalde de yazın pike sevmez mesela eşim.. ben ona ayrı ince battaniye çıkarırım ben pike kullanırım yine de ayrılmayız..
kavga etsek bile ayrı yataklarda yatmayız.. evlilik birliği yatakta başlar..

Normal değil.. Bizde de çok yaşanır yorgan kavgası :) biz sorunu ikimize de ayrı yorganla çözdük :)

2 tane tek kişilik yorgan kullanın....
yorgan kavgası olmaz böylece...
yaz içinde tavana şu pervaneli lambalardan takın...

Biyerde alismaya calistim falan yazmissin. Neden sen bu anormallige alisacakmissin? O evli olmanın gereklerine alissin asıl. Asil normal olana yani. Böyle gitmez. Onu al karsina adam akilli konus. Ben esimle uyuyamiycak miyim? Boyle olmasi beni sogutuyor icime atıyorum ilerde büyüyüp daha farkli olaylara neden olacak. Neden aramiz bozulsun her normal cift gibi bizim de beraber uyunamiz lazim de. Konus iste ne dersen de bidaha ayri yerde uyumasin.

Arkadaşım eşin yorganı falan bahane ediyor, her insan bir değildir, ben sıcağı çok sever yorganla, yazın pikeyle her tarafımı sarar yatarım, eşim de sıcağı sevmez; ama çoğu arkadaş gibi çözümü bulduk. Çift pike, çift yorgan. Eşim bazı geceler çok horlar, onun da çözümü var; hafif dokunurum sağa sola döner tekrar horlayana kadar uykuya dalarım zaten. Bence ayrı yataklarda yatmayın; arada olur ayda yılda bir. Yorulmuşsundur bıkmışsındır ama; eşin nerede yatarsa sende git; ya da yanına getir, başlarda sıkılsa da söylediği sebeplerden zamanla alışır.

arkadaşa katılıyorum sen git yanına yat mazeret yapamz bence ayrı yatcaksa neden evlenmiş canm

Evlilikte ayrı uyumak bana çok saçma geliyor. Rahatıma çok düşkün biriyim. Ona rağmen eşimden ayrı uyumak aklıma bile gelmez. Küs bile olsak aynı yatakta yatıyoruz. 2 yorgan kullanıyoruz yetiyor

arkadaşlar konuştum çözmeye çalıştım ama normal görüyor haftada 1 2 ayrı yatmayı sorun değil tv izlerken yanına gitsem orada da tahammül edemez ayrı kanepelerde uzanalım der bende sürekli peşinden koşmaktan yoruldum bıraktım artık biliyorum normal olmadığını

siz artık ev arkadaşısınız galiba bir erkek bir kadınla beraber olmadan duramaz hele evli ise seni aldatıyor olabilirmi acabaaaa

Kizlar benim esim yazin yatak odamiz sicak oluyor kisin da ben yorgani cekistiriyorum diye ayri bir yatakta uyuyo normal mi bu
Sizce ? Bence hiç normal değil. Yatak odanız sıcak oluyorsa klima taktırırsınız yada pervane alırsınız. Yorganı paylaşamıyorsanız bir tane daha yorgan edinirsiniz. Eşiniz sizden ayrı uyumak için bahane arıyor bence..

Evlilikteki güzel bir şeyi say deseler. ( ki bence çok az güzel şey var )
Sevdiğinle birlikte uyumak derim..

Benim eşimde yorganı çekiştiriyo
Hemde hepsini bacaklarının altına topluyo
Bende nevresimlerin üstüme gelen kısmını benim gireceğim kadar lastik diktim
Çeksede açamıyo üstümü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…