evlilikte ayri yataklarda uyumak?

Bu 2,5 yil surse genede cabalarmiydiniz?

bu ne böyle evli değil de ev arkadaşı gibi kanka gibiyiz ne biçim evliliktir bu ha ayrıyız ha evliyiz benim için bir anlamı yok derdim. sırnaştığı zamanda totomu döner uyurdum. üstüne 1599 tane laf sokardım

Valla Felç bile olsam sürüne sürüne gider adamın yanına yatarım. Ayrı ayrı yatacaksam ne diye evlendim yorgana yastığa sarılırdim.

Bi de yaz gunu ne yorganı allasen adam o yüzden gidiyo bence

Valla Felç bile olsam sürüne sürüne gider adamın yanına yatarım. Ayrı ayrı yatacaksam ne diye evlendim yorgana yastığa sarılırdim.

Bi de yaz gunu ne yorganı allasen adam o yüzden gidiyo bence
Yazin bahane sicaklik yorgan falan kaldiryorum hepsini, yorgan kisin bahanesi

Bende en baslarda sokuyodum birlikte uyumuyosak baska seyler icin hic yataga gelme diyodum bezdim walla artik

Normal değil bence. O ne öyle sıcak olursa açın camları uyuyan pufur pufur. soğuk olursa sokulun birbirinize isitin. Evlilik zaten bu değil mi

Doğumdan sonra 2 ay ayrı yattı bebek uyumuyor diye sonra uykusu düzeldi birazcık esime dedimki bebeği bahane etme ya simdi gel ya birdaha gelme dulmuyum ben tıpıs tıpıs geldi senin adam rahstına duskunmus degişmesı zor

Tipatip aynisinisini yasadim. 2 sene 3 aylik evliyim. 2 ay once cozume kavusturdum bu sorunu. Tipatip aynisini yasadimm.. yasamayan anlamaz.. insan sineye cekiyor..ama sabri bitiyor bir yerde. Ben asla degismez saniyordum. Ama bitti , tarih oldu o devir bizde.. sizde de degisir insallah..

mümkünse kendinize bir yorgan edinin ama onun yanına yatın.onun yorganına dokunmayın.böylece orta yol bulunmuş olur.Mutluluklar dilerim .

Antalya sıcağında yazın ortasında bile sarılıp uyuruz. Uyumak istemeyenin bahanesi bol maalesef. Yatağa da bağlasan çözüm olmaz.

Bilemedim normalmi degilmi ama benim esimin akrabasi var karisi horluyor diye ayri odalarda uyuyorlar

Bahane etmis oyle seymi olur hic ! Kari koca demek ayni yatagi paylasmak demek. Yayak bi kere ayrildimmi oyle devam eder. Ornek : Annemle babam 17 senedir ayri yatiyorlar...

Hayir degil. Bizimde yazin yatak odamiz cok sicak olur. Esim hep terasta yatmak ister. Terasta odadan cikinca sagda yani ust katta falan degil. Hayatta izin vermedim vermem.

Hiç normal değil, cinsel hayatınız nasıl belki tuhaf bir soru olacak ama kalkınca banyo yapar mı ? Bende gece yorganı çok itekliyormuşum eşim sabaha kadar üstünü örttüm der ama ayrı yatmayı kaldıramazdım, evlendiğimiz ilk sene tartışınca ayrı yatardım ilk gün barıştık ben dedim böyle rahat oluyormuş ayrı yatalım naz yapıyorum güya ben dişimi fırçalarken girmiş benim yatağa, ayrı yatmanızın altında başka bir sebep olmalı bence buna odaklan.

normal değil.. bence ikna et eşini birlikte uyumaya öyle evlilik mi olur, adınıza üzüldüm

Ben de yorgan meselesi yüzünden iki yorgan kullanmaya başladım evlendiğinizden beri. Eşim ayrı yatalım demedi ama üstüm açılacak diye tedirgin yatıyordu, ben de tek kişilik yorgan örtmeye başladım.

Ama buna bile üzülüyorum ayrı yorgan kullanıyoruz diye, ayrı yatmayı düşünemiyorum bile...

Değil tabi ki.
Yazın neresi serin oluyorsa orada birlikte uyuyun.
Kışın da 2 tane tek kişilik yorgan çıkarın, çift kişilikten biraz daha büyük yorgan yaptırın, odayı fazla ısıtın. Seçenek çok yani.

Birlikte uyumak bence eşler arasında çok ciddi anlamda önemli bir bağ.

Şöyle ki, ben bu ayrı yatma durumunun evliliği en çok sarsan durumlardan birini düşünüyorum.
Kesinlikle normal değil. İnsan sevdiği insana sarılarak uyumak ister, en olmadı ayağı ayağına değsin ister.
Bilmiyorum ya biz evlilik diye başka birşey yaşıyoruz, ya da sizin eşinizin evlilikten kastı çok bambaşka bişey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…