- 16 Mayıs 2014
- 3.315
- 3.912
- 248
Peki çalışan her kadın çok mu rahat parası ay sonuna kadar yetiyo hesap falan yapmıyo mu çalışsam da onun bana verdiği kadar para kazanıcam bunu ikimiz de biliyoruz o yüzden eşime bişey demek yerine kendime döndürdün okları çok mu harcama yapıyorum alışveriş hastslığım mı var diye
ne gibi?şu işi bi beceremedim
harcama yapmadan birikim yapma işini.önce harcıyorum sonra kalırsa bişiler yapıyorum ki genelde kalmıyone gibi?
Beni de mağdur etti desem hakkını yemiş olurum aslında savurgan olduğumu ima etmesi sephoradan faturayı görmesinden sonra oldu 750 liraya bi krem almıştım ne gerek var falan tarzında konuştuMaddi sıkıntı yoksa neden sizin savurgan olduğunuzu ima ediyor ki? Üçün beşin hesabını yapmasın.
Ben çalışmıyorum neye ihtiyacım varsa eşim alıyor. Hiç bi zaman mağdur etmedi beni.
Size evin geçimi için 4500 TL veriliyor(ben ancak mutfak ve dışarıda yemeye yetirebiliyorum bu parayı) siz 750 TL si ile krem alıyorsunuz.Kimbilir kaç kalem daha kişisel harcamaniz var.Yavrum geri kalan parayla taş mi pisiriyorsun?Beni de mağdur etti desem hakkını yemiş olurum aslında savurgan olduğumu ima etmesi sephoradan faturayı görmesinden sonra oldu 750 liraya bi krem almıştım ne gerek var falan tarzında konuştu
Çok doğru diyorsunuz hayat inanılmaz pahalı şu an bi markete girmek bile 500 tl civarı. Bilmiyorum biz mi hesabı bilmiyoruz ama toplu alış verişte 500 kesin gidiyor. 200 civarıda marketten lazım olan ekstra şeyleri alıyoruz. Çok değil. Normal dimi ?? Soru içinde soru oldu amaSize evin geçimi için 4500 TL veriliyor(ben ancak mutfak ve dışarıda yemeye yetirebiliyorum bu parayı) siz 750 TL si ile krem alıyorsunuz.Kimbilir kaç kalem daha kişisel harcamaniz var.Yavrum geri kalan parayla taş mi pisiriyorsun?
İlahi sen çok yaşa emi ay çok güldüm sesli hem deSize evin geçimi için 4500 TL veriliyor(ben ancak mutfak ve dışarıda yemeye yetirebiliyorum bu parayı) siz 750 TL si ile krem alıyorsunuz.Kimbilir kaç kalem daha kişisel harcamaniz var.Yavrum geri kalan parayla taş mi pisiriyorsun?
Kesinlikle katılıyorum size. Kendi paranızı kendiniz kazanın onu şakır şakır harcayın hayat mottom:)) maaşımın olmadığı 4-5 aylık zaman dilimi olduğunda eşim aylık 1000 civarı harcayabileceğimi söylemişti. Bir kısmını nakit bir kısmını kart olarak vermişti ama ben kendi maaşım gibi istediğimi alamadım :))) ama yok vermede demedim. Nakiti kenara ayırdım karttan olan kısmı ihtiyaca yönelik en uygun markaları seçerek harcadım :)))Ben calisiyorum, aylik belirli bir sabit giderim var zaten onun harici maasimdan hicbir sey harcamayip esimin cuzdanini kemiriyorumbir maasi birikim icin birakiyoruz zaten, hele cocuk olunca bu zorunluluk oluyor.. ama emin olun calismak gibisi yok, esiniz bile olsa acaba ne der diye dusunup bazi seylerin icinizde kalmasi cok kotu.. bir sekilde ikna edip calisin, sonra bir parfume bu kadar mi verdin muhabbeti baslayacak sizde belli.. esinizin parasiyla 750 liralik krem almayin mesela..
Güzel arkadaşım Allah hep yüzünü güldürsün,bunu en çok sen hak ediyorsun.Benim harcamalarım da sadece mutfak,temizlik malzemesi,yeme/içme için fazla ama eşim de buna alışmış bunu istiyor.Ama bir kreme 750 TL verdiğini söylemeden de bu konuyu açıp adamcagiza verip veristirmemize yol açtınız ya alacağın olsun konu sahibiİlahi sen çok yaşa emi ay çok güldüm sesli hem de
Ben 4.500-TL kazanıyorum evim kira , çocuğum kreşe gidiyor , faturalar ödeniyor , aç kalmıyoruz çok şükür ama giyemiyoruz ( en azından kendime bir kuruş harcayamıyorum ) , gezemiyoruz vay be mucize eseri hayatta kalıyoruz sanırım
En iyi fabrikalarda stajlarımı yaptım bölümümü dereceyle bitirdim üzerine de master yaptım okul bitmeden de evlendim.daha iş hayatına girme fırsatım olmadı ama iyi yerlerden teklifler aldım görüşmeye gidemedim bu şekilde iyi bi kariyerim var
Canım benim çok teşekkür ederim duaya çok ihtiyacım var gerçekten. Senin harcaman gayet normal ben evimde yemek pişirmiyorum zaten evde yokuz haftada 6 gün ve akşam yemeklerini öğlen şirkette pişen yemeklerden götürerek çözüyorum. Ahçı sağ olsun oğlumun yiyeceği yemeklere baharat ve acı katmadan önce ayırıyor. Gıda firmasında çalışıyorum senin marketten 150-200 Tl ödeyerek aldığın temel şarküteri ürünlerine ödediğim en fazla para 40-50-TL arada numune ürünlerden ya da SKT sı yaklaşan ( 3 ay kala ) ürünleri ücretsiz de dağıtıyorlar personele gibi idare edici durumlarım var. Temizlikte zaten iki kişi çok kullanılmayan evde çok fazla tüketim gerektirmiyor. Normal yaşamın olduğu günde 3 öğün yemek pişen bir evin yemeği , temizliği vs gayet normal bence... Çocuğuma da iç çamaşırı çorap dışında kolay kolay bir şey almıyorum alamıyorum , her sezon başında arkadaşım kendi oğlunun kıyafetlerinden ayırıp getiriyor sağolsun çok bir ihtiyacımız kalmıyor. İnsanlar garipler benim anam babam garip takmışlar çok kira veriyorsun diye 1.500-TL kiram var yahu ne yapayım saçma sapan bir yere mi gideyim tek başıma kadın halimle el kadar çocukla... 600 milyar parayı 3 ayda yiyip içinden 6-TL bile torunlarının cebine çıkarıp koyamamış insanlar bir de har vurup harman savurduk kaldık ortada diyorlar banaGüzel arkadaşım Allah hep yüzünü güldürsün,bunu en çok sen hak ediyorsun.Benim harcamalarım da sadece mutfak,temizlik malzemesi,yeme/içme için fazla ama eşim de buna alışmış bunu istiyor.Ama bir kreme 750 TL verdiğini söylemeden de bu konuyu açıp adamcagiza verip veristirmemize yol açtınız ya alacağın olsun konu sahibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?