evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

Ay bırak Allah askina siyaset konusmak nedir ya akraba ziyaretine gitseniz sen sinir olcaksin yalanmi esi dostu varsa erkek erkege onlarla çıksın haftada 1 falab gezmiyormu hic

benimle haftasonunu geçirince kendini kafese kapatılmış hissediyor, ben yetmiyorum ona aşırı sinirlendim. beni yanında eskort gibi taşıyacak ne anlamı kaldı evliliğin ya hiç bir paylaşım yok. cinsellik, gezme tozma. ee bu eskortluk evlilik değil???

yok gitmiyor zaten hepsi evli karıları göndermiyor ki keşke gitse de beni rahat bıraksa hahaha
Ay ooo kart kocislerini yerler sokakta oyle kadinlara da uyuz oluyorum bende esimin heryere gitmesini istemem ama mesela ciktigi oluuor erkek arkadaşıyla.. benimki de cok asosyal ve evin icinde çürüyor resmen

Teşekkür ederim ben de çok gıcığım şu an ona

Bir ton laf etti hala diyor ki ben eleştirmedim sen konuşturmuyorsun hemen savunuyorsun la havle. Kıssadan hisse Aslan burcuna bulaşmayın

Burc islerinden anlamam da inanmam da o islere Safsarisin . Bakiyor heheh :)))
Akraba gezdirin de akli basina gelsin erkeklerin bir seyleri gormeleri zaman aliyor da :)))

ahaha kız alemsiniz ohh iyi yapıyorsun at tribini, ben de biraz reddettim son zamanlarda onun da hıncı var benimkinde bence. bir de ailesiyle falan konuşmuyorum ya, bak istediklerini yapıyorum sen de beni mutlu et tribine girdi benimki. herşeyden herkesten vazgeçmişmiş....laflara bak.

biraz da laf soktum anası benim arkamdan konuşuyordu, siz beni damgaladınız dedim, niye siz diye konuşuyorsun bir şey mi oldu dedim, dediysem olmuştur ama konuşmak istemiyorum gerek yok dedim, bileyim dedi hayır dedim kapat gerek yok.. yani annesi susmuyor bunu söylemiş oldum alttan alta...

Ay ooo kart kocislerini yerler sokakta oyle kadinlara da uyuz oluyorum bende esimin heryere gitmesini istemem ama mesela ciktigi oluuor erkek arkadaşıyla.. benimki de cok asosyal ve evin icinde çürüyor resmen

benimki de asosyal olsa keşke. zaten eve hep geç gelir, sonra telefonla konuşur, iş yapar , ben onu özlemişim beklemişim tırttt

ben de onu önemsemeyeceğim artık gidelim akraba şu bu konuşsun onlarla görsün gününü

adam beni yanında gezdiriyor istediği bu evliliğe bak ya yanında gezdirecek genç güzel kadın ohhh

Yalana bak vazgeçmis mis yoo vazgecmedi hatirla yilbasinda demedi mi annemlere gidelim diye telefonda konuştu annesiyle falan kaynana onu getirme demis senden için

Onemseme kaaale bile alma kaba tabirle adam yerine koyma ben oyle yapinca icim soguyor cok iyi oluyor ona cunku hep pc basinda isi pc uzerinden ama kendisi bağımlı kabulda etti bunu

Hic kaale alma muhanbet etme konusma sorma nasilsin be yaptin falan diye ilgisiz ol..onlar cok mu ilgililer? Islerine gelince ilgi gösteriyorlar benim esimde ilgilidir ama bazen cok ilgisiz o oyle yapincw yatak odasina cekilip tek basima takiliyorum hakediyor ama sinsi

Ben yengec burcuyum yükselenim aslan
Kincilik bende mevcut
Gezme tozma peşinde oldugumda vardir esimi zorla kaldırırım oyle bir yonumde var
Egom bazen cok ağır geliyor ve karsimdakine hemen bedel odettiriyorum
Ama kuzum bak senin esin niyet olarak saftir. Sıcaktır yengec ve aslan ve koc sıcak burclardır

Karsisindakine cok deger verdigi icin simartilmayi beklerler ozellikle aslan..
Ya aslinda sen onu cok guzel idare edersin de haketmiyor yalniz suanda

aynen 0 ilgi bundan sonra madem benimle olmak onu tatmin etmiyor

Ya aslında ilk zamanlar aşırı aşırı ilgiliydi bana, hediyeler sürprizler aşırı pohpoh ne istersem yapmalar. sonradan değişti işte, aile olayları falan. reddettim de adamı epey:) cinsellik de önemli onun için ama ona kızdığımda içimden gelmiyor.

inatla beni kendine uydurma çabasında

Yani seni kendine benzetecek seni yöneticek öylemi
Ya valla klasik aslan heee.. cinsellik olayida arayi acıyor ama evliliklerde doğru

yükselenini bilmiyorum ama tüm huyları aslanla birebir uyuyor
Bende aslanım ama eşim kutlamasa bile ben hep kutlarım kıyamıyorum o zaman ben aslan değilim:)özel olmazsa ailesiyle iletişimi neden kestiniz yani sizinle ilgili bı sorundan görüsmüyorsaniz o duruma bozuluyor ondan kutlamiyo olabilir diye düşündüm

Yani seni kendine benzetecek seni yöneticek öylemi
Ya valla klasik aslan heee.. cinsellik olayida arayi acıyor ama evliliklerde doğru

hıı adamın hayat amacı yönetmek zaten.

ben onu yöneteceğim haberi yok ya şu an kendime kızdım malım ben, niye adamı hayatında 1. önceliğe koyuyorsun kendi hayatını yaşa, o da peşinden koşsun umursama.

valla bunu yapıcam artık umrumda değil kendisi de ailesi de. ben günlerdir kitaplar okuyorum kadın erkek ilişkisi evlilik cart curt adam gezmiyoruz peşinde. gezmenin alasını yaşatacağım ona. hey allahım beni de sinirlendirdi sonunda nankör bunlar ya nankörrrrrrrrrrrrrr

bu saatten sonra kedi gibi dolanır peşimde sürünsün

Eşim hep bir kısasa kısas durumlarında son zamanlarda.

Yok canım ne özeli tüm kk biliyor konularımı kv konusu açmamla meşhurum ben

6 senedir ailesi huzur vermiyordu eşim sonunda sorunun onlarda olduğunu kabul etti şükür.

Bilmiyodum denk gelmedi konuların:) inan sorunun aileden oldugunu bilseler bile sindiremiyorlar ve yansıtıyorlar tabi genelleme yapmam doğru değil ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk böyle yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…