- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
-
Ay bırak Allah askina siyaset konusmak nedir ya akraba ziyaretine gitseniz sen sinir olcaksin yalanmi esi dostu varsa erkek erkege onlarla çıksın haftada 1 falab gezmiyormu hicay canım bi anlasam...senelerdir aynı...hep aynı konuşmalar, eve tıkıldık, asosyaliz, evde kalınca of pof surat 5 karış. ailsini de sildik ya şimdi bak bahanen kalmadı demeye getiriyor haftaya bir akraba ziyareti yapayım siyaset konuşsun da saatlerce aklı başına gelsin
ıyyyy ben de nefret ediyorum
Esin ev gezmesi yapamayınca kendisini "kafese kapatılmış aslan " olarak tanımlamış ya çok güldümEv gezmesini,akraba ziyaretini hiç sevmem ...doğrusu eşim de sevmez. Ayni zamanda is ortaminda rakip oldugu kisileri esim asla eve cagirmaz cunku her şey dedikodu konusu yapılabiliyor. Ama kahvaltısını sevdiğim mekanda kahvaltiyi veya canlı müzik olan akşamlar dışarıda birkac arkadas yemek yemeyi severim.Belki bu tür programlar yapabilirsiniz
Ay bırak Allah askina siyaset konusmak nedir ya akraba ziyaretine gitseniz sen sinir olcaksin yalanmi esi dostu varsa erkek erkege onlarla çıksın haftada 1 falab gezmiyormu hic
Ay ooo kart kocislerini yerler sokaktayok gitmiyor zaten hepsi evli karıları göndermiyor kikeşke gitse de beni rahat bıraksa hahaha
Teşekkür ederim ben de çok gıcığım şu an ona
Bir ton laf etti hala diyor ki ben eleştirmedim sen konuşturmuyorsun hemen savunuyorsun la havle. Kıssadan hisse Aslan burcuna bulaşmayın
Doğumgünün kutlu olsun hayatım
Eşin gayette trip atılmasını uzak durulmasını falan hak ediyor.
Muhtemelende kisasa kısas yapiyor ama anlamadigim birsey var sen neden onun dogumgununu kutlamadın ki ? Evde bir pasta alabilirdin
Ailesiyle gorusmemene suanda oooooohhhh çekiyorum
Gorusmemeye devam et haketmiyor ki ailesi seni
Bi de kendisi de haketmiyor fedakarlik
Evlilik yildonumunde yaptigi da ayip ogun temizlik vardi sizin evde sen adet olmustun hatirladim
Hediye falan almadi mi
Bence zaten evlilik yildonumunde erkek kadina hediye almalı
Dogumgunu vs olunca kadin kocasina almali
Sevgililer gunu sacma birgun ama yine erkek kadina almali
Kadininda icinden geldigi sürece ozel gun olmasa da bir hediye mesela gömlek alip begendim sana cok yakışır hayatim diyip almali
Ben hediye konularinda inanilmaz kompleksliyim ve bence hediye onemli birsey bende boyle senin gibi beklentiliyim beklentilerim. Karşılanıyor cogu zaman ama karşılanmadiginda esime sinir oluyorum
Bizde suanda kusuz
Zannetti ki hemen barışcam onunla benimle konusurken başkasını savundu,dun gece ve sarhostu alkolluydu bana sen kimsin dedi
Aynen boyle ha olay
Simdide gelmis sarhosun mektubu okunmaz iste sen arkadasimin yaninda taramali tufek gibi konustun bagirdin dio
Yalan ha bagirmadim
Sanane dedim sana hakaretmi ettim kufur mu ettim yada ailene
Banane senin annenin arkadaşından sen bana anlatırsan boyle bende cevap veririm tabi yorum yaparim
Ki yuzde 100 hakliyim
Ozur diliyor oglenden beri
Barismicam görür gününü
Az evelde gelsene şu koltugun surasini bir kokla dedi ne kokuyor ki dedim kolumdan tuttu sarildi öpüyor uzak dur benden dedim
Icim yemin ederimki soğumadı..
Burc islerinden anlamam da inanmam da o islereSafsarisin . Bakiyor heheh :)))
Akraba gezdirin de akli basina gelsin erkeklerin bir seyleri gormeleri zaman aliyor da :)))
Ay ooo kart kocislerini yerler sokaktaoyle kadinlara da uyuz oluyorum bende esimin heryere gitmesini istemem ama mesela ciktigi oluuor erkek arkadaşıyla.. benimki de cok asosyal ve evin icinde çürüyor resmen
ahaha kız alemsiniz ohh iyi yapıyorsun at tribini, ben de biraz reddettim son zamanlarda onun da hıncı var benimkinde bence. bir de ailesiyle falan konuşmuyorum ya, bak istediklerini yapıyorum sen de beni mutlu et tribine girdi benimki. herşeyden herkesten vazgeçmişmiş....laflara bak.
biraz da laf soktum anası benim arkamdan konuşuyordu, siz beni damgaladınız dedim, niye siz diye konuşuyorsun bir şey mi oldu dedim, dediysem olmuştur ama konuşmak istemiyorum gerek yok dedim, bileyim dedi hayır dedim kapat gerek yok.. yani annesi susmuyor bunu söylemiş oldum alttan alta...
benimki de asosyal olsa keşke. zaten eve hep geç gelir, sonra telefonla konuşur, iş yapar , ben onu özlemişim beklemişim tırttt
ben de onu önemsemeyeceğim artık gidelim akraba şu bu konuşsun onlarla görsün gününü
adam beni yanında gezdiriyor istediği bu evliliğe bak ya yanında gezdirecek genç güzel kadın ohhh
Aynı oğlak burcu yaa yükseleni kesin oğlak.Aslan burcu vefalı olur kiyamazİşte her kırıldığını bana yaşatma huyu var.
Onemseme kaaale bile alma kaba tabirle adam yerine koyma ben oyle yapinca icim soguyor cok iyi oluyor ona cunku hep pc basinda isi pc uzerinden ama kendisi bağımlı kabulda etti bunu
Hic kaale alma muhanbet etme konusma sorma nasilsin be yaptin falan diye ilgisiz ol..onlar cok mu ilgililer? Islerine gelince ilgi gösteriyorlar benim esimde ilgilidir ama bazen cok ilgisiz o oyle yapincw yatak odasina cekilip tek basima takiliyorum hakediyor ama sinsi
Aynı oğlak burcu yaa yükseleni kesin oğlak.Aslan burcu vefalı olur kiyamaz
Ben yengec burcuyum yükselenim aslan
Kincilik bende mevcut
Gezme tozma peşinde oldugumda vardir esimi zorla kaldırırım oyle bir yonumde var
Egom bazen cok ağır geliyor ve karsimdakine hemen bedel odettiriyorum
Ama kuzum bak senin esin niyet olarak saftir. Sıcaktır yengec ve aslan ve koc sıcak burclardır
Karsisindakine cok deger verdigi icin simartilmayi beklerler ozellikle aslan..
Ya aslinda sen onu cok guzel idare edersin de haketmiyor yalniz suanda
Ya aslında ilk zamanlar aşırı aşırı ilgiliydi bana, hediyeler sürprizler aşırı pohpoh ne istersem yapmalar. sonradan değişti işte, aile olayları falan. reddettim de adamı epey:) cinsellik de önemli onun için ama ona kızdığımda içimden gelmiyor.
inatla beni kendine uydurma çabasında
Bende aslanım ama eşim kutlamasa bile ben hep kutlarım kıyamıyorum o zaman ben aslan değilim:)özel olmazsa ailesiyle iletişimi neden kestiniz yani sizinle ilgili bı sorundan görüsmüyorsaniz o duruma bozuluyor ondan kutlamiyo olabilir diye düşündümyükselenini bilmiyorum ama tüm huyları aslanla birebir uyuyor
Yani seni kendine benzetecek seni yöneticek öylemi
Ya valla klasik aslan heee.. cinsellik olayida arayi acıyor ama evliliklerde doğru
Bende aslanım ama eşim kutlamasa bile ben hep kutlarım kıyamıyorum o zaman ben aslan değilim:)özel olmazsa ailesiyle iletişimi neden kestiniz yani sizinle ilgili bı sorundan görüsmüyorsaniz o duruma bozuluyor ondan kutlamiyo olabilir diye düşündüm
Bilmiyodum denk gelmedi konuların:) inan sorunun aileden oldugunu bilseler bile sindiremiyorlar ve yansıtıyorlar tabi genelleme yapmam doğru değil ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk böyle yaniEşim hep bir kısasa kısas durumlarında son zamanlarda.
Yok canım ne özeli tüm kk biliyor konularımı kv konusu açmamla meşhurum ben
6 senedir ailesi huzur vermiyordu eşim sonunda sorunun onlarda olduğunu kabul etti şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?