evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

Bak gercekten böyle bir yönleride var kafalari çalışıyor ama bazi seyleri goremeyince karsisindaki gösterince bunu sevdikleri icin, adam silerler. Cunku demekki seni cok seviyormus eşin ve akıllı birisi
Ama ailesel konularda falan hic kotu olmaz atiyorum sen ara e sen söyle tamam ara soyle annemi vs yada bisey olunca topu bana atmalar neyse biz sorunu çözdük ben ailesiyle görüşmüyorum,daha dogrusu annesi bana küstü,esim hic ısrar etmiyor görüşün diye onemsemiyor ya da önemsemiyormuş gibi duruyor

Ve hakli oldugun konularda sirf uzlasma adina geri adim atmaman cok iyi.. herkes boyle yapmalı biz buna "dik duruş " diyoruz sanirim :)

Öyle galiba.
Yani, eşim pek ailesine düşkün biri değil. Biz evlenmeden önce de zaten kendi bekar evinde yaşardı. Benim kvler ile zaten bi sorunum yok o konuda şanslı olduğumu söyleyebilirim. Kendi annem kayın validemden daha kaynanadır yerine göre. Eşimin annesi, kendi annem kadar eleştirel ve müdahaleci değildir, kendi halinde kadın. Eşim de zaten dengeli götüren biri. Bir sorun yaşasak ve ben haklı olsam ailesi ile karşı karşıya kalsak, hakkımı geçirmez diye düşünüyorum çünkü hiç öyle biri değil. Gerçi ben de eşime koymam kendim hallederim. En iyisi de öyle, bırak boşver seninki de müdahil olmasın sen hakkını savun. Eşi haklı olduğu halde "Anam o benim" diye zorla özür dilettiren ne tipler var evlerden ırak. Şükür ki onlardan değilmiş işte seninki de.

Siz yazdıktan sonra düşündüm de öyle aman aman bir kutlama yapmıyorduk, ama doğumgünümle yakın olduğu için bir pasta keserdik en azından.

Bence size ayıp ediyor,herkes yoğun bi işte çalışarak hayata tutunmaya çalışıyor ama bi şekilde bu tarz günleri atlamıyor,biz mutlaka o güne has bişiler yapmaya çalışırız,güzel bi yemek olur,gebelik öncesi şarap geceleri yapardık,kızımla beraber iki günlük bi yere gideriz,aileyle de bi pasta kesilir denk gelinirse. Hediye olayına girmiyoruz sadece.

Hayırlısı olsun o zaman:)

Başlığı görünce acaba sürekli ilgi bekleyen nazlı biri mi diye düşündüm. ama.icerigi okuyunca biri evlilik yıl dönümü diğeri doğum günü. 2 de 0 yapmış eşiniz. Mutlu evliliğin sırrı arada bir de olsa değer verdiğini göstermek için özel çaba sarf etmek.

Başlığı görünce acaba sürekli ilgi bekleyen nazlı biri mi diye düşündüm. ama.icerigi okuyunca biri evlilik yıl dönümü diğeri doğum günü. 2 de 0 yapmış eşiniz. Mutlu evliliğin sırrı arada bir de olsa değer verdiğini göstermek için özel çaba sarf etmek.

Eşimle konuştum bu tarz evde kutlamaları sevmiyormuş, zaten mum vs yaksam dalga geçer. İlla dışarda olacakmış. Kendini evde mutlu hissetmiyormuş.

Safsarisin benimki diyor ki benim hayatım hep bu evde geçti sıkılıyorum. Çocukluğunu geçirdiği evde oturuyoruz, acaba ondan mı evde içi daralıyor dedim, evi sevmiyor kaçmak istiyor resmen evden.

Safsarisin benimkinin derdi sanırım annesinin bunaltması yakınız ya habire çağırıyor sanırım ben taşınmayı teklif edeceğim nasıl fikir
Dene bakalım ne dicek taşınma olayına ama evle alakali degil o yani soyle annesi bunalttigi icin dogrudur da o baska eve tasinasinizda evde oturmak istemeyecektir ????? Sence

Dene bakalım ne dicek taşınma olayına ama evle alakali degil o yani soyle annesi bunalttigi icin dogrudur da o baska eve tasinasinizda evde oturmak istemeyecektir ????? Sence

Evet canım annesi bunaltıyor hatta geçen markete gittik poşetleri bırakır bırakmaz kapıdan girmeden ben arabaya iniyorum dedi yalan annesine gitti geldi. ya da telefonla konuşmuştur.

Tabi evde oturmak istemiyor orası da doğru. tek sebep bu değil ama kadın bunaltıyordur yüzde bir milyon.

Hayir derdi ne bu kadının onu da anlamıyorum yani bide esin koskoca adam 20 yasinda cocuk sanki sinir oluyorum böyle seylere
Bana en sacma gelen seylerden biride annenin evli cocugunu arayip gel demesi
Yahu senin yanina cat kapi gelir zaten oglun ya da.kızın.ozlemisse ne bilim yanlis mi düşünüyorum sence
Sor bakim tasinma meselesini ne dicek
E gerci kara kış nasil olcak taşınma işi

Kv yi bilmiyorsun sen kuzum hayatımda gördüğüm en melek yüzlü görünmeye çalışan şeytan. Çok fena çok. Kimbilir neler yazıyordur yapıyordur adamı bunaltıyordur.

Taşınma zaten pat diye olmaz kuzum hemen.

Merak ettim bir teklif et bakalim kocana ne diyecek
Valla bekarlik sultanlik ha en azindan tek derdin yarin ne giysem falan oluyor :d
Sinirlendim yine bak.
Kaynanan ve benim kaynanam 2 si de .............
Bu bosluga o ile başlayan küfür :)

Eşimle konuştum bu tarz evde kutlamaları sevmiyormuş, zaten mum vs yaksam dalga geçer. İlla dışarda olacakmış. Kendini evde mutlu hissetmiyormuş.

Dışarda ortalama bi balıkçıda bi şişe şarap açtırdığımızda en az 300-400 tl hesap ödüyoruz mezelerle birlikte,ayrıca çocuklar olunca gecenin en çakırkeyf kısmında sohbetin tatlı yerinde eve dönmek zorunda kalınılıyor uyku saatleri şaşmasın diye ,dolayısıyla ilerleyen zamanlarda gece dışarda olmak zorlaşıyor,evde mutlu hissetmiyormuymuş hakaret sayarım,kendi evi bizim yuvamız ne demek mutlu hissetmiyor

Cook dogru söylüyor dikkate al bu yorumu G greengirll ama iste aslan dışarı düşkünü evcil degil

Bunun evlilikle değil karsınızdaki adamla yani bu konumda eşinizin karakteriyle alakası var
Eşiniz istedigi yoğun olsun hadi gelirken alamadı diyelim bi cicek yollamak cok zor bişey değil veya eve gelince tv izlemek yerine oturup iki muhabbet edip dogumgununuzu kutlamak yoldan bi pastaneden kücük pasta almak hadi hiç bulamadı marketten bi kek alıp üstüne mum koymak vs

Merak ettim bir teklif et bakalim kocana ne diyecek
Valla bekarlik sultanlik ha en azindan tek derdin yarin ne giysem falan oluyor :d
Sinirlendim yine bak.
Kaynanan ve benim kaynanam 2 si de .............
Bu bosluga o ile başlayan küfür :)

aynen canım ama sinirlenme bak onu kaale alma en büyük kötülük o ona....benimki çok bozuluyormuş ben etrafı insanların söylediklerini takmıyormuşum : aslında takıyorum ama geliyorum burda yazıyorum vs vs asla dışarıya belil etmiyorum onunla muhatap bile olmuyorum ya çıldırmış

Eşim için para önemli değil hiç para mevhumu yoktur lükse acayip düşkün. Çocuk yok bizim canım evde bekleyen yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…