- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
-
Bi taktiği yok esasen. Bozulduğum bir şey olursa, karşıma alır güzelce konuşur hislerimi anlatır ve sonuçlarının hoş olmayacağını söylerim. Bu bi ön uyarı gibidir. Aynısı tekrarlanırsa kendimi kademe kademe iletişime kapatmaya başlarım. Sağı solu belli, her daim tahmin edilebilir bir insan değilim, hangi raddede nasıl patlayacağım ve bu patlamanın nasıl bir hasar vereceği benzersiz olur. Sanırım benden biraz ürküyor. :)
Aksine benimki benimle kötü olmayı göze alamaz, herkesle barışıktır evet ve fakat kimseyle kendi kendimi kolay kolay karşı karşıya getirtmem, gelirsem de tercihin ben olacağımdan emin bir zemin hazırlarım. Çok samimi bir arkadaşını sildirdim eşime mesela. Çünkü arkadaşlıkları eşime zarar veriyordu, doğru biri değildi ve eşimin kanını emiyordu. İyi yere tezgah açmıştı anlayacağın. Nişanlıydık o zaman. "Ya o ya ben!" dediğimde, tek kalemde arkadaşını sildi. Bunu 5-6 ayda, işleye işleye eşimin iyiliği için yaptım, farkında değildi uğradığı zararın.
Basit olayları büyütmem ama haklı olduğumu düşündüğüm hiçbir şeyde sırf uzlaşma adına geri adım atmam, o hakkı kabul ettirene kadar yolu var; ispatlar döker inkar edemeyeceği hale getiririm. Haksız olduğum her konuda ise istisnasız özür dilerim ve haklı olduğum bir mevzuda da aynı muameleyi beklerim. Kendi doğrularımca elimden geldiğince hak geçirmemeye çalışırım evet. İltifatın için teşekkür ederim.
Bak gercekten böyle bir yönleride var kafalari çalışıyor ama bazi seyleri goremeyince karsisindaki gösterince bunu sevdikleri icin, adam silerler. Cunku demekki seni cok seviyormus eşin ve akıllı birisi
Ama ailesel konularda falan hic kotu olmaz atiyorum sen ara e sen söyle tamam ara soyle annemi vs yada bisey olunca topu bana atmalar neyse biz sorunu çözdük ben ailesiyle görüşmüyorum,daha dogrusu annesi bana küstü,esim hic ısrar etmiyor görüşün diye onemsemiyor ya da önemsemiyormuş gibi duruyor
Ve hakli oldugun konularda sirf uzlasma adina geri adim atmaman cok iyi.. herkes boyle yapmalı biz buna "dik duruş " diyoruz sanirim :)
Diğer yıllar nasıl kutluyordunuz? Kutlama denince bir çok kadın mum, giyinmek ve yemek masası olayina giriyor ilk önce bu bence de sıkıcı bir olay ama yoğunluğunuz varmış evde olmasi normal ve bahsettiğiniz şey yıldönümü kendisi ayarlasaymis madem.
Yıldönümü kutlamasıni ben hazırlamam. Siz en azından hazirlamissiniz katılabilirdi.
Kızlar merhaba, kafam biraz karışık desteğinize ihtiyacım var. Son bir aydır aşırı çalışıyoruz eşimle, tüm kurum aynı fena bir dönemdeyiz. Geçen hafta evlilik yıldönümümüzdü cumartesi, giyindim süslendim eşim tırt çıktı, hiçbir tepki vermedi ben de başka odaya geçtim 2 gün soğuk durdum kırıldığımı anlasın diye. Bugün de doğum günüm, işten çok geç çıktım, eşim de aradı geç gelecekmiş şu bu sebepten, geleli 2 saat anca oluyor. Geldi, işini hallettin mi dedim evet dedi film açtı izlerken uyudu. Tüm paylaşımımız bu. Aşırı kırgınım içten içe.
Kırgınlığımı beklentimi belli etmelimiyim, yoksa sıfır beklenti ile mi devam etmeliyim evliliğe? Bir yandan haklı adam deli gibi çalışıyor diyorum, bir yandan da ailesi ile görüşmüyoruz, doğum gününü kutlamadım bu sene diye bozulmuştu klasik kısasa kısas yapıyor diyorum (huyudur beyefendinin Aslan burcu).
Nasıl davranmalıyım, yorumlarınıza ihtiyacım var, çokmu beklentiliyim...
Hayırlısı olsun o zaman:)sessiz kalmadı kv nin ağzından duydum epey bağırmış kızmış vs ama kv ye sökmez bunlar. ben zaten dediğin gibi düşünüyordum ama eşim böyle dediyse emin ol vardır bir bildiği çünkü hep illa barışalım da barışalım modundaydı. en son kv niye ayrılmıyorsun vs dedikten sonra salak değil herhalde anlamıştır niyetini kadının. bilmiyorum ben karışmıyorum konuşmak bile istemiyorum konu hakkında çok yıprandım eşim de öyle.
sen kv yi tanımıyorsun bir kelimeden destan yaratır o, ya hep ya hiç ortası yok minimumu yok onun.
Bence size ayıp ediyor,herkes yoğun bi işte çalışarak hayata tutunmaya çalışıyor ama bi şekilde bu tarz günleri atlamıyor,biz mutlaka o güne has bişiler yapmaya çalışırız,güzel bi yemek olur,gebelik öncesi şarap geceleri yapardık,kızımla beraber iki günlük bi yere gideriz,aileyle de bi pasta kesilir denk gelinirse. Hediye olayına girmiyoruz sadece.
Dene bakalım ne dicek taşınma olayına ama evle alakali degil o yani soyle annesi bunalttigi icin dogrudur da o baska eve tasinasinizda evde oturmak istemeyecektir ????? SenceSafsarisin benimkinin derdi sanırım annesinin bunaltması yakınız ya habire çağırıyor sanırım ben taşınmayı teklif edeceğim nasıl fikir
Dene bakalım ne dicek taşınma olayına ama evle alakali degil o yani soyle annesi bunalttigi icin dogrudur da o baska eve tasinasinizda evde oturmak istemeyecektir ????? Sence
Hayir derdi ne bu kadının onu da anlamıyorum yani bide esin koskoca adam 20 yasinda cocuk sanki sinir oluyorum böyle seylereEvet canım annesi bunaltıyor hatta geçen markete gittik poşetleri bırakır bırakmaz kapıdan girmeden ben arabaya iniyorum dedi yalan annesine gitti geldi. ya da telefonla konuşmuştur.
Tabi evde oturmak istemiyor orası da doğru. tek sebep bu değil ama kadın bunaltıyordur yüzde bir milyon.
Hayir derdi ne bu kadının onu da anlamıyorum yani bide esin koskoca adam 20 yasinda cocuk sanki sinir oluyorum böyle seylere
Bana en sacma gelen seylerden biride annenin evli cocugunu arayip gel demesi
Yahu senin yanina cat kapi gelir zaten oglun ya da.kızın.ozlemisse ne bilim yanlis mi düşünüyorum sence
Sor bakim tasinma meselesini ne dicek
E gerci kara kış nasil olcak taşınma işi
Merak ettim bir teklif et bakalim kocana ne diyecekKv yi bilmiyorsun sen kuzum hayatımda gördüğüm en melek yüzlü görünmeye çalışan şeytan. Çok fena çok. Kimbilir neler yazıyordur yapıyordur adamı bunaltıyordur.
Taşınma zaten pat diye olmaz kuzum hemen.
Eşimle konuştum bu tarz evde kutlamaları sevmiyormuş, zaten mum vs yaksam dalga geçer. İlla dışarda olacakmış. Kendini evde mutlu hissetmiyormuş.
Dışarda ortalama bi balıkçıda bi şişe şarap açtırdığımızda en az 300-400 tl hesap ödüyoruz mezelerle birlikte,ayrıca çocuklar olunca gecenin en çakırkeyf kısmında sohbetin tatlı yerinde eve dönmek zorunda kalınılıyor uyku saatleri şaşmasın diye ,dolayısıyla ilerleyen zamanlarda gece dışarda olmak zorlaşıyor,evde mutlu hissetmiyormuymuş hakaret sayarım,kendi evi bizim yuvamız ne demek mutlu hissetmiyor
Merak ettim bir teklif et bakalim kocana ne diyecek
Valla bekarlik sultanlik ha en azindan tek derdin yarin ne giysem falan oluyor :d
Sinirlendim yine bak.
Kaynanan ve benim kaynanam 2 si de .............
Bu bosluga o ile başlayan küfür :)
Dışarda ortalama bi balıkçıda bi şişe şarap açtırdığımızda en az 300-400 tl hesap ödüyoruz mezelerle birlikte,ayrıca çocuklar olunca gecenin en çakırkeyf kısmında sohbetin tatlı yerinde eve dönmek zorunda kalınılıyor uyku saatleri şaşmasın diye ,dolayısıyla ilerleyen zamanlarda gece dışarda olmak zorlaşıyor,evde mutlu hissetmiyormuymuş hakaret sayarım,kendi evi bizim yuvamız ne demek mutlu hissetmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?