evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

Kiiiiizz sacimi yoldurtma bana sacimda
havlu var dustan çıktım esimde anasına gitti kostur kostur
Dediki bisey istiyor musun?
Bende dedim ki para birak yemek solicem. Tek basima ne yemegi yapim kendime
Yemek sepetinden soyle dedi kartla hani
Bende dedim ki kebap yicem alla alla
Para birakmis. 150 tl kebap dedigin 20 lira akli sira aramiz limoni ya ..

Benimkide gorusun diyemez artik diyemezler bende en cok gorusme defteri kapandi diye seviniyorum biliyor musun
Ooooooooooohhhh
Bircok seyi kenara atmasaymış madem??? Seninki icin diyorum
Sen mi at dedin
Gecen sefer annesiyle kavga etti
Bana çattı
Benimle alakasi neyse bunun
Dedim banane ben mi kavga ettirdim seni annen seni aradi kavga ettiniz
Diyor ki bana boyle soyleyip soyleyip kenarami cekilceksin
Sana bahsetmistim kendisi başak burcu beni masa olarak kullanip kimseyle arasini kötü etmedi
Eeee dunku yedigi hurmalar bugun kendisini tirmaliyor
Daha yeni yeni annesine laf koymaya basladi
Hayatimizda bas koseye koyarak hata ettik bencede.
Kuzum yengeç pasif agresif bir burc
Öncü bir burc o yuzden herseyi soyler,cekinmez,utanmaz liderdir yani
Kinci bir burc ayni zamanda
50 sene oncesinin sozunu gelir senin önüne koyar
Kafasinda kendine gore dogrulari vardir bunu kimse degistiremez,aslinda bana gore bu cok guzel bir huy en azından dik durusu var
Yengeclerde affedicilik olabiliyor,karisina kocasına karsi falan ama unutmuyor ve kendine yapiyor ne yapiyorsa
Bir de duygusal yonleri agir oluyor su burclarinin
Akrep,balik,yengec bu krizleri kendi baslarina yonetmekte cok zorlanip hayati cevresindekilere de dar edebiliyorlar
Daha cok var yengec burcu matah bir burc degil mesela kafasinin icinde biseyler kuruyor ama bu kurgular nedense hep dogru cikiyor 6.hisleri inanilmaz güçlü bir burc yengec cok kiskanc cok sahiplenici bunlar guzel ozellikler ama kimisi gelemez kiskancliga

Ailesiyle aranızda ne oldu bilmiyorum ama mesafeli bı şekilde görüşmeniz bence en doğrusu ben böyle durumlarda hep empati yaparım ailem ne kadar kötü de olsa lafta söylese eşimin silmesini asla istemem çünkü eşim ailesini secemiyo

seninle konuşunca moralim düzeliyor kuzu ya ahaha alemsin

gitsin anasına sen de kebabını ye misss

bu adam benim peşimden koşacak acil aksiyon planı yapmamız lazım 40 ından sonra azdı illam aksiyon arıyor monotonmuşuz la havle

eski sevgili yengeçti şu bana tekrar yazmaya çalışan salak neyin kafasını yaşıyor ondan sordum

benimki de kafesteki aslan la havle yaaa

eski konularıma baktın mı:)

Hahahahahahaha yengecler gecmise bagli ve takintilidir canim.ondan yazmıştır engelledin.mi:)
Bende aynı. Plan icerisindeyim seninle :)
En iyisi his konusmamak hic selam vermemek muahattap olmamak kabuga cekilmek
Biraz zor.ama yapcak bisey yok konustukca tırnakları uzuyor çünkü

Zaten rutin koşuşturmaca içinde, hayat insanları zombileştirirken bi zahmet özel günler hatırlasın ve güzel bir hatıra olarak kalması için çabalansın. Bu evlilik içinde beklenti yapılmayacak bir şey değil.

Dün de benim doğum günümdü, bir gün ara ile de evlilik yıl dönümümüz. Yemek organize etmiş, sinema bileti almış, annemle anlaşmış ayarlamış çocuğa tüm gece annemin bakması için. Güzel bir akşam geçirdim. Memnun kaldım. Her ne kadar "Gerek yok" desem de inceliği hoşuma gitti.

Dogum günümde de pazara denk geldiği için ailecek bir şeyler yaptık. Bunların her biri birer hatıra olarak kaldı fotoğraflarda. Yapsınlar ya, atla deve mi, insan bi pasta bile alıp gelse yüz güldürse kendisi de mutlu olur.

Burçtaş kardeşim, çevremde iki aslan bi başak var, hepsini de itina ile yola hizaya sokuyorum. Sen de başarırsın.

Ay başağı nasil hizaya soktunnn
Basak kocan mi yoksa aslan kocan mi aha bizim yardimci sihirli degnegimiz olabilirsin

eski konularıma baktın mı:)
Evet baktım ve emin ol yaşadıklarının hepsini yaşadım fazlasıyla resmen yüzüme hakaret dahi etti ama bağı tamamen koparmak evliliği sarstigini ve erkekleri çok fazla yiprattigini düşünüyorum bizim olaylarımizda eşimin midesinde yara oluştu stresten.O yüzden görüşmeyi minimum seviyeye çekip eşinle gidip gelip evine gelince ağırlayip göndermek en doğrusu malzeme vermeye sohbet etmeye gerek yok merhaba merhaba yani.Esinin sessiz kalmasını haksız buldum bence sessizde kalmamıştır ama sana soylemiyordur eminim benim doğrum bu yönde herkesin görüşü kendine tabi

Özel günleri kutlamak cok yuksek bir beklenti degil bence ne olursa olsun.
Eşim kutlamasa ben de oldukça kirilirdim ama bu kavga edilecek bir mevzu degil anca konuşulur anlarsa...
Ama kavga ede ede yaptirmak, kutlamayinca burnundan getirermek, soylenerek hediye aldirmak filan çok cirkin.
Oyle kadinlara hediyeyi susturmak için alir anca adamlar kafa ütülemesin diye ve bence bir kiymeti yok.

Ay benimki de basak bazen mum edebiliyorum bazen edemiyorum coooook ice kapanik ve rahat bence gevrek. basak a küsmek ise yariyor sanki ne dersin?? Moralim bozuk yaaaa

Küsmem de ağır trip attığım doğrudur. Arada nasibini alır :) İşin şakası bi yana karakter mevzusu. Zor bi adam değil, uyumludur zaten. İşte aşırı titiz, ağır kanlı, biraz da "Sülalem rahat" modunda olmasının dışında çok bi anlaşmazlık yaşamayız.

pöf aynı işyerindeyiz ama bu ara yazmıyor çok şükür. kendi ayrılmıştı zamanında şimdi neyin kafasını yaşıyorsa la havle.

benimki geldi yerimden kalkmadım bile şu anda ahaahahaa

TAKTİK İSTERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

sessiz kalmadı kv nin ağzından duydum epey bağırmış kızmış vs ama kv ye sökmez bunlar. ben zaten dediğin gibi düşünüyordum ama eşim böyle dediyse emin ol vardır bir bildiği çünkü hep illa barışalım da barışalım modundaydı. en son kv niye ayrılmıyorsun vs dedikten sonra salak değil herhalde anlamıştır niyetini kadının. bilmiyorum ben karışmıyorum konuşmak bile istemiyorum konu hakkında çok yıprandım eşim de öyle.

sen kv yi tanımıyorsun bir kelimeden destan yaratır o, ya hep ya hiç ortası yok minimumu yok onun.

Dediklerinizin hiçbirini yapmadım sadece evlilik yıldönümümüzde hazırlandığımı, özendiğimi onun ise hiç bir tepki vermediğini ve kırıldığımı söyledi. Cevabı dişi ağrıyormuş, o evde kutlama sevmiyormuş. Güler misin ağlar mısın?

Sulalem rahat ağır kanli aşırı titiz bunlar benimkinde de var benimkide uyumlu ama en gicik oldugum huyu ise aşırı aşırııı politikkkkk kimseyle kavga etmez kimseyle.kotu olmaz kimseyle arasini bozmaz hep ben kötü. Olurum nedense hep ben kötüyüm(( ama kova burcu idealist ve dürüst bir burc samimi ve dogrulari olan bir burc haksizlik yapmaz kimseye ne guzel

Diğer yıllar nasıl kutluyordunuz? Kutlama denince bir çok kadın mum, giyinmek ve yemek masası olayina giriyor ilk önce bu bence de sıkıcı bir olay ama yoğunluğunuz varmış evde olmasi normal ve bahsettiğiniz şey yıldönümü kendisi ayarlasaymis madem.
Yıldönümü kutlamasıni ben hazırlamam. Siz en azından hazirlamissiniz katılabilirdi.

TAKTİK İSTERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

Bi taktiği yok esasen. Bozulduğum bir şey olursa, karşıma alır güzelce konuşur hislerimi anlatır ve sonuçlarının hoş olmayacağını söylerim. Bu bi ön uyarı gibidir. Aynısı tekrarlanırsa kendimi kademe kademe iletişime kapatmaya başlarım. Sağı solu belli, her daim tahmin edilebilir bir insan değilim, hangi raddede nasıl patlayacağım ve bu patlamanın nasıl bir hasar vereceği benzersiz olur. Sanırım benden biraz ürküyor. :)

Aksine benimki benimle kötü olmayı göze alamaz, herkesle barışıktır evet ve fakat kimseyle kendi kendimi kolay kolay karşı karşıya getirtmem, gelirsem de tercihin ben olacağımdan emin bir zemin hazırlarım. Çok samimi bir arkadaşını sildirdim eşime mesela. Çünkü arkadaşlıkları eşime zarar veriyordu, doğru biri değildi ve eşimin kanını emiyordu. İyi yere tezgah açmıştı anlayacağın. Nişanlıydık o zaman. "Ya o ya ben!" dediğimde, tek kalemde arkadaşını sildi. Bunu 5-6 ayda, işleye işleye eşimin iyiliği için yaptım, farkında değildi uğradığı zararın.

Basit olayları büyütmem ama haklı olduğumu düşündüğüm hiçbir şeyde sırf uzlaşma adına geri adım atmam, o hakkı kabul ettirene kadar yolu var; ispatlar döker inkar edemeyeceği hale getiririm. Haksız olduğum her konuda ise istisnasız özür dilerim ve haklı olduğum bir mevzuda da aynı muameleyi beklerim. Kendi doğrularımca elimden geldiğince hak geçirmemeye çalışırım evet. İltifatın için teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…