- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.582
- 298
- Konu Sahibi greengirll
-
Yok kuzu konuşmadık öğlen, şimdi de toplantıda geç gelir bakmıcam suratına. O şimdi ya annesine çatar ya bana sorar bir kere verdim gazı bilir ki ben boş konuşmam altında mutlaka bir bityeniği vardır.
Aslında mallık bende, ne diye adama kıymet veriyordun, hayatında baş köşeye koyuyorsun...Böyle damgalanırsın iste, yok monotonuz, yok kafesteyim. Görsün bakalım bi tarafıma sallamıyorum onu artık.
Akşam en son git mutsuzsan dedim, sinirlendim kızgınım zaten ailesi yüzünden. Yok bir çok seyi kenara atmışmış, sanki ben attırdım, rahat mı durdu ailesi sanki.
Tek sevindiğim nokta aile ile görüşme defteri kapandı, görüşelim demiyorum artık yuh deseydi bir de yani. Yengecin pis huyları nedir kuzum?
Bende biliyorum işte annesinin söylediklerini kelimesi kelimesine ondan bu sinirim.
Ailesiyle aranızda ne oldu bilmiyorum ama mesafeli bı şekilde görüşmeniz bence en doğrusu ben böyle durumlarda hep empati yaparım ailem ne kadar kötü de olsa lafta söylese eşimin silmesini asla istemem çünkü eşim ailesini secemiyogece yazamadım; gitmiş yatmıştı uyandırdım kalk konuşalım dedim, derdin ne senin minvalinde bir konuşma yaptım. orta yolu bulmak istiyormuş, beni eleştirmemiş falan, kimse eleştirmiyormuş zaten yasaklamış iki taraf ta birbiri hakkında konuşmayacakmış (ailesiyle beni kastediyor). Ben konuşmuyorum ama duyuyorum bu konu hakkında da konuşmak istemiyorum dedim, o fitili verdim zaten çok bozuldu orda. Sonra beni aranızda bırakıyorsunuz kaçıp gideceğim dedi; buyur mutsuzsan gidebilirsin seni zorla tutmuyorum dedim. Gel ışığı kapa yat uyu dedi yattım bende, ama fitili verdim anası hakkında şimdi o düşünsün:) Tekrar sorarsa hakkımda söylediği tek bir cümleyi söyleyeceğim o ona yeter (acıma cümlesi, eşim benimle acıdığı için birlikteymiş kv ye göre) gitsin annesine çemkirsin umrumda değil.
Sabah işe erken gidecekti, kalktı gitti ben de ayrı geldim gelirken aradım, derdin ne senin ağzında başka bir şey var çıkart baklayı dedim; hayır diyor bir şey yok, sen sanıyorsun ki başka bir kadın var neyse anlaşıldı uzun uzun konuşalım öğlen geleyim ya da akşam dedi, akşam konuşuruz dedim böyle işte.
Bilmiyorum ya uzatmaya gerek var mı....
Kendini kafese kapatılmış aslan gibi hissediyormuş, benim istediğim gibi yaşıyormuş. İstediği gibi yaşamak da cumartesi gezip pazar evde dinlenmek. Bu yani..Ama yok, bi tarafımızda fişek patlamış gibi evde oturmayalım hiç ....La havle ya, Gideceğim evcimen bir yengeç burcu bulacağım nedir bu Aslandan çektiğim
Kiiiiizz sacimi yoldurtma bana sacimda
havlu var dustan çıktım esimde anasına gitti kostur kostur
Dediki bisey istiyor musun?
Bende dedim ki para birak yemek solicem. Tek basima ne yemegi yapim kendime
Yemek sepetinden soyle dedi kartla hani
Bende dedim ki kebap yicem alla alla
Para birakmis. 150 tl kebap dedigin 20 lira akli sira aramiz limoni ya ..
Benimkide gorusun diyemez artik diyemezler bende en cok gorusme defteri kapandi diye seviniyorum biliyor musun
Ooooooooooohhhh
Bircok seyi kenara atmasaymış madem??? Seninki icin diyorum
Sen mi at dedin
Gecen sefer annesiyle kavga etti
Bana çattı
Benimle alakasi neyse bunun
Dedim banane ben mi kavga ettirdim seni annen seni aradi kavga ettiniz
Diyor ki bana boyle soyleyip soyleyip kenarami cekilceksin
Sana bahsetmistim kendisi başak burcu beni masa olarak kullanip kimseyle arasini kötü etmedi
Eeee dunku yedigi hurmalar bugun kendisini tirmaliyor
Daha yeni yeni annesine laf koymaya basladi
Hayatimizda bas koseye koyarak hata ettik bencede.
Kuzum yengeç pasif agresif bir burc
Öncü bir burc o yuzden herseyi soyler,cekinmez,utanmaz liderdir yani
Kinci bir burc ayni zamanda
50 sene oncesinin sozunu gelir senin önüne koyar
Kafasinda kendine gore dogrulari vardir bunu kimse degistiremez,aslinda bana gore bu cok guzel bir huy en azından dik durusu var
Yengeclerde affedicilik olabiliyor,karisina kocasına karsi falan ama unutmuyor ve kendine yapiyor ne yapiyorsa
Bir de duygusal yonleri agir oluyor su burclarinin
Akrep,balik,yengec bu krizleri kendi baslarina yonetmekte cok zorlanip hayati cevresindekilere de dar edebiliyorlar
Daha cok var yengec burcu matah bir burc degil mesela kafasinin icinde biseyler kuruyor ama bu kurgular nedense hep dogru cikiyor 6.hisleri inanilmaz güçlü bir burc yengec cok kiskanc cok sahiplenici bunlar guzel ozellikler ama kimisi gelemez kiskancliga
Ailesiyle aranızda ne oldu bilmiyorum ama mesafeli bı şekilde görüşmeniz bence en doğrusu ben böyle durumlarda hep empati yaparım ailem ne kadar kötü de olsa lafta söylese eşimin silmesini asla istemem çünkü eşim ailesini secemiyo
seninle konuşunca moralim düzeliyor kuzu ya ahaha alemsin
gitsin anasına sen de kebabını ye misss
bu adam benim peşimden koşacak acil aksiyon planı yapmamız lazım 40 ından sonra azdı illam aksiyon arıyor monotonmuşuz la havle
eski sevgili yengeçti şu bana tekrar yazmaya çalışan salak neyin kafasını yaşıyor ondan sordum
benimki de kafesteki aslan la havle yaaa
Ay başağı nasil hizaya soktunnnZaten rutin koşuşturmaca içinde, hayat insanları zombileştirirken bi zahmet özel günler hatırlasın ve güzel bir hatıra olarak kalması için çabalansın. Bu evlilik içinde beklenti yapılmayacak bir şey değil.
Dün de benim doğum günümdü, bir gün ara ile de evlilik yıl dönümümüz. Yemek organize etmiş, sinema bileti almış, annemle anlaşmış ayarlamış çocuğa tüm gece annemin bakması için. Güzel bir akşam geçirdim. Memnun kaldım. Her ne kadar "Gerek yok" desem de inceliği hoşuma gitti.
Dogum günümde de pazara denk geldiği için ailecek bir şeyler yaptık. Bunların her biri birer hatıra olarak kaldı fotoğraflarda. Yapsınlar ya, atla deve mi, insan bi pasta bile alıp gelse yüz güldürse kendisi de mutlu olur.
Burçtaş kardeşim, çevremde iki aslan bi başak var, hepsini de itina ile yola hizaya sokuyorum. Sen de başarırsın.
Evet baktım ve emin ol yaşadıklarının hepsini yaşadım fazlasıyla resmen yüzüme hakaret dahi etti ama bağı tamamen koparmak evliliği sarstigini ve erkekleri çok fazla yiprattigini düşünüyorum bizim olaylarımizda eşimin midesinde yara oluştu stresten.O yüzden görüşmeyi minimum seviyeye çekip eşinle gidip gelip evine gelince ağırlayip göndermek en doğrusu malzeme vermeye sohbet etmeye gerek yok merhaba merhaba yani.Esinin sessiz kalmasını haksız buldum bence sessizde kalmamıştır ama sana soylemiyordur eminim benim doğrum bu yönde herkesin görüşü kendine tabieski konularıma baktın mı:)
Ay başağı nasil hizaya soktunnn
Basak kocan mi yoksa aslan kocan mi aha bizim yardimci sihirli degnegimiz olabilirsin
Ay benimki de basak bazen mum edebiliyorum bazen edemiyorum coooook ice kapanik ve rahat bence gevrek.Eşim başak. Bana sökmez başak hareketleri, adamı mum ederim mum
Ay benimki de basak bazen mum edebiliyorum bazen edemiyorum coooook ice kapanik ve rahat bence gevrek.basak a küsmek ise yariyor sanki ne dersin?? Moralim bozuk yaaaa
Hahahahahahaha yengecler gecmise bagli ve takintilidir canim.ondan yazmıştır engelledin.mi:)
Bende aynı. Plan icerisindeyim seninle :)
En iyisi his konusmamak hic selam vermemek muahattap olmamak kabuga cekilmek
Biraz zor.ama yapcak bisey yok konustukca tırnakları uzuyor çünkü
Zaten rutin koşuşturmaca içinde, hayat insanları zombileştirirken bi zahmet özel günler hatırlasın ve güzel bir hatıra olarak kalması için çabalansın. Bu evlilik içinde beklenti yapılmayacak bir şey değil.
Dün de benim doğum günümdü, bir gün ara ile de evlilik yıl dönümümüz. Yemek organize etmiş, sinema bileti almış, annemle anlaşmış ayarlamış çocuğa tüm gece annemin bakması için. Güzel bir akşam geçirdim. Memnun kaldım. Her ne kadar "Gerek yok" desem de inceliği hoşuma gitti.
Dogum günümde de pazara denk geldiği için ailecek bir şeyler yaptık. Bunların her biri birer hatıra olarak kaldı fotoğraflarda. Yapsınlar ya, atla deve mi, insan bi pasta bile alıp gelse yüz güldürse kendisi de mutlu olur.
Burçtaş kardeşim, çevremde iki aslan bi başak var, hepsini de itina ile yola hizaya sokuyorum. Sen de başarırsın.
Evet baktım ve emin ol yaşadıklarının hepsini yaşadım fazlasıyla resmen yüzüme hakaret dahi etti ama bağı tamamen koparmak evliliği sarstigini ve erkekleri çok fazla yiprattigini düşünüyorum bizim olaylarımizda eşimin midesinde yara oluştu stresten.O yüzden görüşmeyi minimum seviyeye çekip eşinle gidip gelip evine gelince ağırlayip göndermek en doğrusu malzeme vermeye sohbet etmeye gerek yok merhaba merhaba yani.Esinin sessiz kalmasını haksız buldum bence sessizde kalmamıştır ama sana soylemiyordur eminim benim doğrum bu yönde herkesin görüşü kendine tabi
Özel günleri kutlamak cok yuksek bir beklenti degil bence ne olursa olsun.
Eşim kutlamasa ben de oldukça kirilirdim ama bu kavga edilecek bir mevzu degil anca konuşulur anlarsa...
Ama kavga ede ede yaptirmak, kutlamayinca burnundan getirermek, soylenerek hediye aldirmak filan çok cirkin.
Oyle kadinlara hediyeyi susturmak için alir anca adamlar kafa ütülemesin diye ve bence bir kiymeti yok.
Sulalem rahat ağır kanli aşırı titiz bunlar benimkinde de varKüsmem de ağır trip attığım doğrudur. Arada nasibini alır :) İşin şakası bi yana karakter mevzusu. Zor bi adam değil, uyumludur zaten. İşte aşırı titiz, ağır kanlı, biraz da "Sülalem rahat" modunda olmasının dışında çok bi anlaşmazlık yaşamayız.
Dediklerinizin hiçbirini yapmadım sadece evlilik yıldönümümüzde hazırlandığımı, özendiğimi onun ise hiç bir tepki vermediğini ve kırıldığımı söyledi. Cevabı dişi ağrıyormuş, o evde kutlama sevmiyormuş. Güler misin ağlar mısın?
TAKTİK İSTERİMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Sulalem rahat ağır kanli aşırı titiz bunlar benimkinde de varbenimkide uyumlu ama en gicik oldugum huyu ise aşırı aşırııı politikkkkk kimseyle kavga etmez kimseyle.kotu olmaz kimseyle arasini bozmaz hep ben kötü. Olurum nedense hep ben kötüyüm (( ama kova burcu idealist ve dürüst bir burc samimi ve dogrulari olan bir burc haksizlik yapmaz kimseye ne guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?