evlilikte mutluluk sıfır beklenti mi?

Bilmiyodum denk gelmedi konuların:) inan sorunun aileden oldugunu bilseler bile sindiremiyorlar ve yansıtıyorlar tabi genelleme yapmam doğru değil ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk böyle yani

eşim haftaiçi iş, haftasonu gezme. enerjisi hiç bitmiyor, bir yavaşlayalım hayatın tadını çıkaralım falan yok. haldır hukdur çalış gez. ben tatil zamanlarında relaks olmak istiyorum, bir gün evde dinlenmek istiyorum adam evde çatlıyor bir gün bile duramıyor

ne atraksiyonlu bir evlilik o her gün ayrı olay var sen de

öylesine yazdım hiç anlamam burç işinden inanmam da fazla.adriana şu adamdan kurtuldu ya sonun da valla ona çok sevindim boşverdim kendi sorunlarımı ha ha ha

barıştılardı sanki en son ama ben gündemden uzak kaldım. el ele pozları varmıştı en son orda kaldım

bu kisas son zamanlarda oluyosa biri akil veriyo olabilir ya

ben bu durumda alttan alta fistekleyen birinden suphelenirdim, kaynanam hep boyle yapardi çünkü

kadin buna oyle bisey diyodu ki bu benim saf nerden neyle vuracagini sasiriyodu

bu kisas son zamanlarda oluyosa biri akil veriyo olabilir ya

ben bu durumda alttan alta fistekleyen birinden suphelenirdim, kaynanam hep boyle yapardi çünkü

kadin buna oyle bisey diyodu ki bu benim saf nerden neyle vuracagini sasiriyodu
benimki de hep öyle yapıyordu da, görüşmüyorlardı uzun zamandır ama iki haftadır bir iki saat ortadan kayboluyor bak olabilir gidip konuşuyor olabilir kaynana hep aynı yerden vurmaya çalışır beni yok asosyal şu bu

zaten konuşurken beni damgaladınız dedim niye sizli konuşuyorsun bir tek senle ben varız diyor burda kv yi kastetmiştim bal gibi biliyor

iste gorusmese oyle der mi

bi uyanik bunlar cunku, hic anlamazsin sen ne olduğunu

ya yuzyuze olmasina gerek yok telefondan gene yetiyolar

evlendim dersaneye basladim kpss icin, dersteyken kaynanam ariyo acamiyorum haliyle. hemen arkasından on dk gecmiyo esim ariyo, onu da acamiyorum. mesaj atiyo annem aramis niye acmadin

dersteyken aramasin biliyo dersane saatlerini, ama ille ara bozup fistekleyecek ya arayip acmiyo diye agliyomus ogluna

bide telefon eder konusur hemen arkasindan esimi arar ya da tam tersi, sonra da biliyorum zaten senden once onu aramistim haberim var der. capraz sorgu yapardi manyak

esinin otomatik trip ozelligi yoksa uyanik davran bu hamleleri yeme

hiiiiccc sallama kendi keyfine bak sanki bu olaylarin hic biri olmamis gibi

Son durum neee peki konusuyor musunuz suanda ayei ayri takilmaya devam mi

Son durum neee peki konusuyor musunuz suanda ayei ayri takilmaya devam mi

gece yazamadım; gitmiş yatmıştı uyandırdım kalk konuşalım dedim, derdin ne senin minvalinde bir konuşma yaptım. orta yolu bulmak istiyormuş, beni eleştirmemiş falan, kimse eleştirmiyormuş zaten yasaklamış iki taraf ta birbiri hakkında konuşmayacakmış (ailesiyle beni kastediyor). Ben konuşmuyorum ama duyuyorum bu konu hakkında da konuşmak istemiyorum dedim, o fitili verdim zaten çok bozuldu orda. Sonra beni aranızda bırakıyorsunuz kaçıp gideceğim dedi; buyur mutsuzsan gidebilirsin seni zorla tutmuyorum dedim. Gel ışığı kapa yat uyu dedi yattım bende, ama fitili verdim anası hakkında şimdi o düşünsün:) Tekrar sorarsa hakkımda söylediği tek bir cümleyi söyleyeceğim o ona yeter (acıma cümlesi, eşim benimle acıdığı için birlikteymiş kv ye göre) gitsin annesine çemkirsin umrumda değil.

Sabah işe erken gidecekti, kalktı gitti ben de ayrı geldim gelirken aradım, derdin ne senin ağzında başka bir şey var çıkart baklayı dedim; hayır diyor bir şey yok, sen sanıyorsun ki başka bir kadın var neyse anlaşıldı uzun uzun konuşalım öğlen geleyim ya da akşam dedi, akşam konuşuruz dedim böyle işte.

Bilmiyorum ya uzatmaya gerek var mı....

Kendini kafese kapatılmış aslan gibi hissediyormuş, benim istediğim gibi yaşıyormuş. İstediği gibi yaşamak da cumartesi gezip pazar evde dinlenmek. Bu yani..Ama yok, bi tarafımızda fişek patlamış gibi evde oturmayalım hiç ....La havle ya, Gideceğim evcimen bir yengeç burcu bulacağım nedir bu Aslandan çektiğim

Mutlaka söyle . Simdiye kadar niye söylemedin onu anlamadim ben olsam cooooktaaaan söylemiştim. Onun annesi senin hakkinda herseyi konusma hakkini kendinde buluyor,oraya kadar hersey meşru,taaa ki komşularına kadar ağlıyor,sen bunu esine söyleyince olmaz mi
Bal gibi olur
Hatta bilerek sormasını sagla
Neyse .. konuştunuz mu öğlen??? Ne dedi ?
Aslinda cokta bisey istemiyor adam gezmek sosyallesmek ama sana hediye almadan seni simartmadan sende onu şımartmamalisin bence
Oooooooohhhhhhh
Ayrica yengec burcu hic matah bir burc degil,evcil ama daha pis yönleri var aslan iyidir iyi kuzumm :)))
Cocuk gibi zaten senin kocan
Komik bi de.. kendini kafese atilmis gibi hahahaha bomba adam ama işte seninde kizgin oldugun konular var benimde var hemde cok var bogasim geliyor igrenc ailesini ve ister istemez bizim evimizi nadiren de olsa etkiliyor bu görüşmeme durumu ama benden kaynakli,annesinden eve gelince surat asıyorum ama elimde degil bisey soylemiyorum ona ama dolduruldugunu düşünüyorum cunku ve ne yazikki düşündüğüm hersey cikiyor bitek.olecegim gunu bilmiyorum ben :)

Yok kuzu konuşmadık öğlen, şimdi de toplantıda geç gelir bakmıcam suratına. O şimdi ya annesine çatar ya bana sorar bir kere verdim gazı bilir ki ben boş konuşmam altında mutlaka bir bityeniği vardır.

Aslında mallık bende, ne diye adama kıymet veriyordun, hayatında baş köşeye koyuyorsun...Böyle damgalanırsın iste, yok monotonuz, yok kafesteyim. Görsün bakalım bi tarafıma sallamıyorum onu artık.

Akşam en son git mutsuzsan dedim, sinirlendim kızgınım zaten ailesi yüzünden. Yok bir çok seyi kenara atmışmış, sanki ben attırdım, rahat mı durdu ailesi sanki.

Tek sevindiğim nokta aile ile görüşme defteri kapandı, görüşelim demiyorum artık yuh deseydi bir de yani. Yengecin pis huyları nedir kuzum?

Bende biliyorum işte annesinin söylediklerini kelimesi kelimesine ondan bu sinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…