- 10 Nisan 2014
- 43.727
- 116.256
- 798
- Konu Sahibi greengirll
-
Bilmiyodum denk gelmedi konuların:) inan sorunun aileden oldugunu bilseler bile sindiremiyorlar ve yansıtıyorlar tabi genelleme yapmam doğru değil ama gördüğüm kadarıyla çoğunluk böyle yani
çin burcuna göre de bakın belki adam orda farklıdırrr
öylesine yazdım hiç anlamam burç işinden inanmam da fazla.adriana şu adamdan kurtuldu ya sonun da valla ona çok sevindim boşverdim kendi sorunlarımı ha ha haona nasıl bakcaz canım?
öylesine yazdım hiç anlamam burç işinden inanmam da fazla.adriana şu adamdan kurtuldu ya sonun da valla ona çok sevindim boşverdim kendi sorunlarımı ha ha ha
ne atraksiyonlu bir evlilik o her gün ayrı olay var sen deDoğumgünün kutlu olsun hayatım
Eşin gayette trip atılmasını uzak durulmasını falan hak ediyor.
Muhtemelende kisasa kısas yapiyor ama anlamadigim birsey var sen neden onun dogumgununu kutlamadın ki ? Evde bir pasta alabilirdin
Ailesiyle gorusmemene suanda oooooohhhh çekiyorum
Gorusmemeye devam et haketmiyor ki ailesi seni
Bi de kendisi de haketmiyor fedakarlik
Evlilik yildonumunde yaptigi da ayip ogun temizlik vardi sizin evde sen adet olmustun hatirladim
Hediye falan almadi mi
Bence zaten evlilik yildonumunde erkek kadina hediye almalı
Dogumgunu vs olunca kadin kocasina almali
Sevgililer gunu sacma birgun ama yine erkek kadina almali
Kadininda icinden geldigi sürece ozel gun olmasa da bir hediye mesela gömlek alip begendim sana cok yakışır hayatim diyip almali
Ben hediye konularinda inanilmaz kompleksliyim ve bence hediye onemli birsey bende boyle senin gibi beklentiliyim beklentilerim. Karşılanıyor cogu zaman ama karşılanmadiginda esime sinir oluyorum
Bizde suanda kusuz
Zannetti ki hemen barışcam onunla benimle konusurken başkasını savundu,dun gece ve sarhostu alkolluydu bana sen kimsin dedi
Aynen boyle ha olay
Simdide gelmis sarhosun mektubu okunmaz iste sen arkadasimin yaninda taramali tufek gibi konustun bagirdin dio
Yalan ha bagirmadim
Sanane dedim sana hakaretmi ettim kufur mu ettim yada ailene
Banane senin annenin arkadaşından sen bana anlatırsan boyle bende cevap veririm tabi yorum yaparim
Ki yuzde 100 hakliyim
Ozur diliyor oglenden beri
Barismicam görür gününü
Az evelde gelsene şu koltugun surasini bir kokla dedi ne kokuyor ki dedim kolumdan tuttu sarildi öpüyor uzak dur benden dedim
Icim yemin ederimki soğumadı..
öylesine yazdım hiç anlamam burç işinden inanmam da fazla.adriana şu adamdan kurtuldu ya sonun da valla ona çok sevindim boşverdim kendi sorunlarımı ha ha ha
o adam ya da uzunn zaman yalnızlık deselerrr yaşasın yalnızlık derim hemencecik çok itici tavırları tipi iyyyyybarıştılardı sanki en son ama ben gündemden uzak kaldım. el ele pozları varmıştı en son orda kaldım
Eşim hep bir kısasa kısas durumlarında son zamanlarda.
Yok canım ne özeli tüm kk biliyor konularımı kv konusu açmamla meşhurum ben
6 senedir ailesi huzur vermiyordu eşim sonunda sorunun onlarda olduğunu kabul etti şükür.
benimki de hep öyle yapıyordu da, görüşmüyorlardı uzun zamandır ama iki haftadır bir iki saat ortadan kayboluyor bak olabilir gidip konuşuyor olabilir kaynana hep aynı yerden vurmaya çalışır beni yok asosyal şu bubu kisas son zamanlarda oluyosa biri akil veriyo olabilir ya
ben bu durumda alttan alta fistekleyen birinden suphelenirdim, kaynanam hep boyle yapardi çünkü
kadin buna oyle bisey diyodu ki bu benim saf nerden neyle vuracagini sasiriyodu
benimki de hep öyle yapıyordu da, görüşmüyorlardı uzun zamandır ama iki haftadır bir iki saat ortadan kayboluyor bak olabilir gidip konuşuyor olabilir kaynana hep aynı yerden vurmaya çalışır beni yok asosyal şu bu
zaten konuşurken beni damgaladınız dedim niye sizli konuşuyorsun bir tek senle ben varız diyor burda kv yi kastetmiştim bal gibi biliyor
ankara daysan bana yolla o kadını kayınvalidelerle aram iyidir kanki oluruz belki
Kiz hee heee acayip atraksiyonlu gercekten bende anlamadim enerjimizden midir nedir bazen muhteşem deli dolu bazen kavga yaslaninca gecer heralde.ne atraksiyonlu bir evlilik o her gün ayrı olay var sen de
hıı adamın hayat amacı yönetmek zaten.
ben onu yöneteceğim haberi yokya şu an kendime kızdım malım ben, niye adamı hayatında 1. önceliğe koyuyorsun kendi hayatını yaşa, o da peşinden koşsun umursama.
valla bunu yapıcam artık umrumda değil kendisi de ailesi de. ben günlerdir kitaplar okuyorum kadın erkek ilişkisi evlilik cart curt adam gezmiyoruz peşinde. gezmenin alasını yaşatacağım ona. hey allahım beni de sinirlendirdi sonunda nankör bunlar ya nankörrrrrrrrrrrrrr
bu saatten sonra kedi gibi dolanır peşimde sürünsün
gençlikten bu hareket enerji fazlalığı ha ha haKiz hee heee acayip atraksiyonlu gercekten bende anlamadim enerjimizden midir nedir bazen muhteşem deli dolu bazen kavga yaslaninca gecer heralde.
ankara daysan bana yolla o kadını kayınvalidelerle aram iyidir kanki oluruz belki
Son durum neee peki konusuyor musunuz suanda ayei ayri takilmaya devam mi
gece yazamadım; gitmiş yatmıştı uyandırdım kalk konuşalım dedim, derdin ne senin minvalinde bir konuşma yaptım. orta yolu bulmak istiyormuş, beni eleştirmemiş falan, kimse eleştirmiyormuş zaten yasaklamış iki taraf ta birbiri hakkında konuşmayacakmış (ailesiyle beni kastediyor). Ben konuşmuyorum ama duyuyorum bu konu hakkında da konuşmak istemiyorum dedim, o fitili verdim zaten çok bozuldu orda. Sonra beni aranızda bırakıyorsunuz kaçıp gideceğim dedi; buyur mutsuzsan gidebilirsin seni zorla tutmuyorum dedim. Gel ışığı kapa yat uyu dedi yattım bende, ama fitili verdim anası hakkında şimdi o düşünsün:) Tekrar sorarsa hakkımda söylediği tek bir cümleyi söyleyeceğim o ona yeter (acıma cümlesi, eşim benimle acıdığı için birlikteymiş kv ye göre) gitsin annesine çemkirsin umrumda değil.
Sabah işe erken gidecekti, kalktı gitti ben de ayrı geldim gelirken aradım, derdin ne senin ağzında başka bir şey var çıkart baklayı dedim; hayır diyor bir şey yok, sen sanıyorsun ki başka bir kadın var neyse anlaşıldı uzun uzun konuşalım öğlen geleyim ya da akşam dedi, akşam konuşuruz dedim böyle işte.
Bilmiyorum ya uzatmaya gerek var mı....
Kendini kafese kapatılmış aslan gibi hissediyormuş, benim istediğim gibi yaşıyormuş. İstediği gibi yaşamak da cumartesi gezip pazar evde dinlenmek. Bu yani..Ama yok, bi tarafımızda fişek patlamış gibi evde oturmayalım hiç ....La havle ya, Gideceğim evcimen bir yengeç burcu bulacağım nedir bu Aslandan çektiğim
Mutlaka söyle . Simdiye kadar niye söylemedin onu anlamadim ben olsam cooooktaaaan söylemiştim. Onun annesi senin hakkinda herseyi konusma hakkini kendinde buluyor,oraya kadar hersey meşru,taaa ki komşularına kadar ağlıyor,sen bunu esine söyleyince olmaz mi
Bal gibi olur
Hatta bilerek sormasını sagla
Neyse .. konuştunuz mu öğlen??? Ne dedi ?
Aslinda cokta bisey istemiyor adam gezmek sosyallesmek ama sana hediye almadan seni simartmadan sende onu şımartmamalisin bence
Oooooooohhhhhhh
Ayrica yengec burcu hic matah bir burc degil,evcil ama daha pis yönleri var aslan iyidir iyi kuzumm :)))
Cocuk gibi zaten senin kocan
Komik bi de.. kendini kafese atilmis gibi hahahahabomba adam ama işte seninde kizgin oldugun konular var benimde var hemde cok var bogasim geliyor igrenc ailesini ve ister istemez bizim evimizi nadiren de olsa etkiliyor bu görüşmeme durumu ama benden kaynakli,annesinden eve gelince surat asıyorum ama elimde degil bisey soylemiyorum ona ama dolduruldugunu düşünüyorum cunku ve ne yazikki düşündüğüm hersey cikiyor bitek.olecegim gunu bilmiyorum ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?