- 9 Haziran 2010
- 203
- 73
- 323
- Konu Sahibi mutsuzperi
-
Beni anladığınız için öncelikle teşekkür ederim. Hamile olmasanız da kısa bir süre bu duyguları sizde yaşamışsınız.
Ben de bu yıl kpssye çalışıp 2014de atanmayı düşünüyordum mezun olalı bi yıl oldu, yaşım çok küçük olmasa da gencim sonuçta evliliğe alışmak, kpssye hazırlanıp işe girmek daha sonra bebek sahibi olmak istiyordum. Haklısın sonuçta eşim bu çocuğu tek başına yapmadı. İlk iki gün prezervatif olmadan korunduk diğer günler onla korunduk ama 3 hafta sonra hamile kaldığımı öğrendim belkide böylesi bizim için daha hayırlı olacaktır. Rabbim verdi sonuçta yıllarca bekleyenler varken bir cana kıymak söz konusu bile olamaz benim için.
Evet eşim mutlu etmek için elinden geleni yapar her gün isteğin var mı evde eksik var mı diye arar yok desem de bişeyler getirir kesinlikle. Bazen akşamları dışarı çıkarır. Ama ben evde hiç bişey yapmam dediğim gibi, önceden ailemle yaşarken annemden çok ben temizlik yapardım baya temizdim yerde bişey görsem duramaz tüm evi süpürürdüm tekrardan ama şimdi bambaşka biri oldum çıktım. Akşama kadar evde oturmak beni çok bunaltıyor, sıcaktan dışarı çıkamıyorum belki bunun etkisi vardır diye düşünüyorum.
Zaten bi süre daha bu durumdan çıkamazsan psikoloğa gitmeyi düşünüyorum. Yoksa bu şekilde iyice kafayı yicem. Anlayışın ve ilgin için çok teşekkür ederim canım.
Gercekten canım iyi düşün iyi şeyler olsun. Ben gerçekten de olumlu düşünen insanların daha iyi yaşadıklarını gördüm hep... Bu arada ben de yurtdışında devlet bursuyla yüksek lisans yapmış, bir gün bile iş aramadan devletin çok öenmli kurumunda göreve atanmış bir genç mühendisim. Ancak emin ol ki yaptığım iş ve hayallim karşılatırılacak olursa bir hiçim şu anda. Yani bu işleri yapmka için bu kadar kariyere ihtiyacım yoktu. Sanma ki devlet kurumlarında hersey güllük gülistanlık insanı resmen sinir hastası yapıyor bilgisiz insanlarla iş yapmak. Yani kariyer konusunda da büyük hayal kırklıgıı yaşayan biriyim. O yüzden gönül rahatlığıyla soyluyorum. KPSS ye gırıp cok zor süreçler gecırerek atanacaktın ve sonra benım yasadıgım hayal kırıklığı. Bozma moralını cocugunu kucağına al bır yıl sonra belkı daha hayırlı bır yerde calısırsın!!!! Mutlu seyler dusun canım benım.
Ben esımle tartıştığım ve hatalı olduğumu anladığım zaman ona mesaj atarım ve onu aksam balkonumuzda kendı yaptığım yemeğe davet ederım:):):) COk ıse yarıyor. Ikımızınde kalbı yumuşuyor. Tavsıye ederım. Güzel günler seni bekliyor.... Sevgiler
aşk, huzur, ilgi aradım ama hayatıma müdahale eden kaynana görümce ve bir sürü akraba buldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?