Evlilikten ne kadar zaman sonra çocuğunuz oldu?

3 yıl sonra 32 yaşımda anne oldum.Birde size şunu söylemek isterim.Ben yapı itibarıyla aslında hicbirzaman anne olmaya kendini hazir hissedecek biri degildim hep bir bahanem olurdu erteleseydim.O nedenle baktım eşim iyi bir baba adayı ben de sabırlı merhametli biriyim iyi bir anne olabilirim diye düşündüm ve böylece evlat sahibi oldum allaha şükür.Yani ciddi maddi sıkıntılarım olsaydı veya cok büyük anlasamamazliklar , asla istemezdim ama cocuk konusunda ufak tfek sorunlari da büyütecek bir yapiya sahip oldugum icin önce bunu kabullenip sonra anne olmaya karar verdim yoksa sittinsene anne olamazdım armutun sapi üzümun çöpü der dururdum.

31 yaşında evlendim 9 ay sonra hamile kaldım. 32yaşında hamile kaldım. Geç evlendiğim için bu şekilde istedim. Ne zaman hazır hissedersen o zaman yapın çocuğu. Şöyle bir gerçekte var yaşla beraber enerjinizde azalıyor.
Evlenince herkes hemen çocuk bekler ama yardımcı olmazlar.

Bir yıl sonra, 29 yasimda. Eğer yaşım küçük olsaydı asla istemezdim. Yaş ilerledikçe zorlaşır diye korktum açıkçası. Yaşınız daha genç.

Bende 27 yaşımda evlendim ilk 14 ay çocuk istemedik (şimdiki aklım olsa isterdim)
benim bi sıkıntım vardı evlendiğimden beri meğerse doğuştan bi sorunum varmış operasyon geçirmem gerekiyomuş ben bunu tam 2 sene sonra öğrendim tabi benim için vakit kaybı oldu evlendikten 27 ay sonra hamile kaldım doğurana kadar 3 sene geçmiş oldu yani 30 yaşımda hamile kaldım 31'ime yakın doğum yaptım. Nasip tabi bu işler bizim planlamamızla olmuyo

5 yıl
38 yaş

1buçuk senelik evliyim benmde yaş 27 eşim 37 ben hemen istiyorm eşim brz daha bekleyelim borçları fln toparlayalım dıyor ama nereye kadar bende 30dan once anne olmak ıstyrm evet sana katılıyrm ayrıca başkaları busefer olmuyo heralde diye dusunuyolar ... herşeyın hayırlısı ne diyim

Pcos vardi doktor aslaaaaa cocugun olmaz hemen cocuk yapmaya çalış vs vs derken gazina geldik. Evliliğimizin 3. Yilina girerken dogum yaptim. Ustelik o doktorun abarttigi gibi bsiey de olmadi 2 ay sonra hamile kaldim

4 ay sonra hamile kaldım pişmanım önce evliliği yaşamak lazımmis sonra bebis olur tabi hazirsan

Ard niyetli olduğunu düşünmüyorum çocuk mevzusunu açan insanların ama evet insanı rahatsız ediyor ama takmamak lazım çünkü ne söylerseniz söyleyin asla çözüm olmuyo umursamamayı öğrenmeniz lazım. Ayrıca sadece çocuk için evlilik olur mu ki keşke 30 dan sonra evlensegdim diye düşünüyorsunuz

22 yaşında evlendim 6 sene sonra oğlumu kucağıma aldım şimdi 30yasindayim tekrar anne olmak istiyorum 34ten sonra düşünmem. Kısmet

2. Evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala hamile olduğumu öğrendim 25 yaşımda anne oldum. Herkes kendini hazır hissettiğinde anne olmalı bence.

4 senelik evliyim ve çocuğum yok. Yas 33 iş güç kariyer hersey var çok şükür ama sans yok. 4 yılda basıma gelmeyen kalmadı hastalıklar ölümler mahkemeler... Kocam dünyanın en yakışıklı en mükemmel insanı ama bazen kaderden öte yol yok. İnşallah bu kış tekrar çocuk deniycem hiçbir tıbbi engel yok.
Herkesin yasadıkları için doğru yası farklı bence... O yüzden çok kafaya takmayın akışına bırakın çünkü "ideal" diye bir sey yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…