ekim ayina yazdir hemen hayatim adini hep berbaer gelecek aya ordayiz yine berabercek bekleyecegiz insallah
Hepinize kucak dolusu sevgilera.s.
tatile kısa bi ara verip, nevar neyok diye bakayım dedim, yeni hamişlerimiz varmışkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
adamervecim tebrik ediyorum canım, en son ateşim yüksek çıktı diyodun, demek gebeymişsin:lepi:hihoyyyt
yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler
başka topicten bulduk kızlar
süper yaaaa çok teşekkürler:)))kaydirigubbakcemile5yarım kilo kadar süte birdemet maydanoz doğruyorsunuz.bunu ocağa koyup kaynamasını bekliyorsunuz.üzerinden buharlar çıkması lazım.sonra bunu yere koyun.elinize büyük bir çarşaf alın.onu belinize sararak bu buhara bacaklarınızı açarak çömelin.tabii üzerinizde giysi olmamalı.ve dikkat edin yakmayın cildinizi.artık buhar çıkmayınca yine biraz ocağın üstünde tutun aynı işlemi uygulayın.ben bir kaç uygulamadan sonra hamile kalmıştım ilk kızımda .ikinci kızımda 1 ay kadar uygulamıştım..iki arkadaşım daha bu yolla hamile kalmışlardı.birisi iki yıl diğeri 1 yıllık evlilik hayatından sonra bunu deneyerek bir iki ay gibi bir sürede.elbette bu yöntem yumurtlama,hormonal vb gibi durumlarda değil daha çok tüplarinde tıkanıklık yaşayanlara iyi gelecektir.deneyin derim sevgiler
başka topicten bulduk kızlar
Benim henüz günüm geçmedi canım,ben meraktan yaptım bu testi:)
Yarın ya da en geç öbürgün olmam lazım...
inşallah sağlıklı hayırlı güzel ahlaklı çocuğuna tez zamanda kavuşursun.Sağol canım çok teşekkür ederim darısı tez zamanda basına olsun inşallah.
Ben daha günüm gelmeden çok önce öğrendim;testte ikinci çizgi silik çıkınca kanda baktırdık orada çıktı.Doktora da gittim rahim kalınlanmış haftaya yine gidicem inşalllah hersey yolunda gider..
Müjdeli haberlerinizi ben beklicem artık canım..
kızlar ya bısey sorcam sıze, bıraz arastırdım ama bulamadım, sımdı benım adetımın 14-16-18 gunlerınde yumurta takıbınde 12 mm olan bı yumurtam vardı ama hıc gelısmedı en son adetın 18.gunu gıttım dr ve dedıkı yumurtan gelısmıyo sımdılık ılac vermıyorum adetını bekle 5. gunu klomen kullan ve gel dedı ayrıca 3,5 senederı bebek ıstıyorum ama bu zmaan ıcerısınde yumurtalarımda hıc sorun cıkmamıstı her aykendılıgımden duzenlı oarak buyuyup catlıyolardı ama nedense bu ay bole bısey oldu ve benım adet tarıhım 21 EYLUL dü ama adet olmadım acaba dıyorujm yumurtam gelısmedıgı ıcınmı adet gecıkmem oluyo yardım ederseınız fıkırlerınızı paylasırsanız cok memenun olurum.
yumurtan gelişmediği yani yeterli büyüklüğe gelemediği için çatlayamıyor çatlayamadığı çin de adet olamıyorsun. kendiliğinden gelişmesini beklemeni söylediyse doktor bir bildiği vardırbilmiyorumkismile
iliskiden önce ve yumurtam gunlerinde canimmm 3 gun üst üstecanım bunu belirli günlerde mi yapmak lazım yoksa rastgele mi?
benim 5günüm kaldı baklaım hayırlısıboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?