Eylül Ayı Adet Gününü Heyecanla Bekleyenler Buyurun Birlikte Bekleyelim

slm arkadaşlar...........

bende en son 17temmuz adet gördüm ve halen olamadım ........
cumartesi günü doktora gitmiştim randevum vardı hamilelikde yoksenağlama ,
progestan diye bir hap yazdı doktorum onu kullanıyorum 4gündür halen bekliyorum kırmızıları.kötükedihüso
ve doktorum dediki adetin gelince iki ay dogum kontrol hapı kullan adetin düzelsin diye fakat biz bebek istiyoruz kafam karışık almamayı düşünüyorum dogum kontrol hapını siz ne yapardınız benim yerimde olsanız?????????? yardıma ihtiyacım var !!!!!!'''''

rabbm hakkında hayırlısını versin canmmm

inş diğer ayakaydirigubbakcemile2:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

hayırlısı kızlar saolun...

Canım buna benzer bir durum haziran ayında benim başıma geldi. O ay denemediğimiz halde kırmızılar 14gün gecikti testlerin hepside negatif çıktı.Neyse kadın doğum uzmanına gittik. Ultrasonla baktı,bişiy yok dedi.İdrar tahlilerinde de sadece akıntın var dedi.İdrar yolu enf. olabilir dedi. Zaten bir gun öncede agrıdan acile gitmiştik.Ordaki doktorda aynı şeyi söyledi. Ondan gecikmişte olabilir dedi. Kadın doğum uzmanı adet söktürücü verdi günde iki tane iç,olur böyle bir senede bir kaç kere gecikmeler,iç bunu düzenli olarak bir haftaya kalmaz olursun dedi.Açıkcası günde bir tane onu da zorla içtim.Çünkü ben herşeyin doğal yollarla çözülmesinden yanayım. Ama içtim mecbur.Gerçekten de ayın 10nda olan adetim ayın 24nde oldu.Ve artık günümde bu.Temmuz ve agustosta da bu tarihlerde oldum.Çok şükür ondan sonra içmedim o ilaçtan. Acaba diyorum ki sitede yazılan soğan/incir/maydonoz kürünü mü denesen?İstersen için böyle rahat edecekse doğal yollarla olmazsa o zmn doktorun dediklerini yaparsın canım.Hakkında hayırlısı olsun.

öncelikle sagol cevap verdigin icin,benim ztn anlamadıgım doktorum neden dogum kontrol hapı verdi ben ztn dogum kontrol hapı kullanmak istemiyorum ..........
peki sana verdigi söktürücünün adı neydi .....inş bir daha böyle gecikme olmaz ya....
sen o hapı bir kezmi kullandın ???

İnşallah hamilesindir canım.Dilerim hakkında hayırlısı olur.Benim de dualarım seninle.Salı günü güzel haberlerinizi bekliyoruz::)

canim insallah hamilesindir ve degerlerin yukselir bu ayin ilk guzel haberini sen vermis olursun bizlere bu bir hafta icinde elinden geldigince stres yapmamaya calis bence

İnşallah canım çok teşekkür ederim. salı gününü bizde sabırsızlıkla bekliyoruz.inşallah mutlu haberleri veririm canım.olabildiğince rahat olmak istiyorum.Rabbim mübarek günlerin hürmetine bebeklerimizi zahmetsizce nasip etsin inşallah...Adet olan ya da negatif sonucunu alan arkadaşlar umutlarınızı yitirmek yok inşallah önümüzde ki ay yüzler güler...

Asi canım sana benzer durum bende 3 ay oldu ama benimkinde yumurta çatlamadığı için kiste dönüşmüş ve farlutal kullanıp adet olduktan sonra yasmin kullanmamı söyledi doktor. çünkü içimde oluşan kistin vucuduma ilaçtan daha çok zararı varmış.

Benim kullandığım hapın adı Forlutal dı canım.Sadece o ay günde bir kez içerek bir hafta sonra falan adet gördüm.Daha sonrada çok şükür gerek kalmadı.Sanırım doğum kontrol hapını vermesinin sebebi horman vererek hareketlenmeyi sağlamak ve adet görmeni hızlandırmak.Ama sen şu an için bunu istemiyorsan doğal yolları dene bence canım.

benim kist felan yk kontrolda oldum........
peki sen kullandınmı dogum kontrol hapını eger evetse ne kadar zaman kullandın???

ama mesela sendede gecikme olmuş ama degişik bir hap vermiş dogum kontrol da önermemiş.....
doktor sadece dediki sen iki ay kullan sonra birak ve sonrada calışmalar devam ........
ben 7ay kullanmıştım dogumkontrol hapını ocakta bıraktım sonra şubattda adet oldum peşine hamile kaldım oda boşgebelik nedeni ile mayıs ayında sonlandırıldı yani kürtaj oldum.
ve ilk adetim 36gün sonra geldi ikincisi ise 34gün sonra ve bu ücüncü adetim ama bugün 45gün oldu ........................kararsızım şimdi.cünkü tekrar aynı şeyleri yaşamak istemiyorum.

benim kist felan yk kontrolda oldum........
peki sen kullandınmı dogum kontrol hapını eger evetse ne kadar zaman kullandın???

evet canım kullandım.hap biter bitmez tekrar adet oldum. sonra ki ay kontrole gittim herşey yolundaydı.2 kez normal adet oldm ama sonra ki 2 ayda yine kist oluştu. ben hapı sadece 1 kutu yani 21 gün kullandım canım

Anlıyorum canım seni.Öncelikle yaşadığın talihsizlik için çok üzgünüm,geçmiş olsun diyorum ve dilerim bir daha asla tekrarını yaşamazsın.Ama sen şimdiden yine aynısı olurmu diye canını sıkma.Neticede takdir Allah ın.Rabbim'e sığın.Diğer konuya gelince de canım.Bu konularda fazla bir bilgim yok açıkçası.Biz 15aylık evliyiz ve sadece geri çekmeyle korunduk.Hiç hap kullanmadım ben.Hem evlendikten sonra ta ki haziran ayına kadar adetlerim hep ay kaç çekerse çeksin 10nda olurdu ilk defa düzensizlik haziranda oldu doktorda testler ve ultrason sonucunda endişe edilecek birsey yok her kadına olur bu tür düzensizlikler deyip farlutal verdi. Benim durumum bu çok şükür ondan sonrada kullanmama gerek kalmadı. Bu senın her zaman gittiğin doktorun mu hani farklı bir doktora da danısabilirsin neticede akıl akıldan üstündür.

evet canım kullandım.hap biter bitmez tekrar adet oldum. sonra ki ay kontrole gittim herşey yolundaydı.2 kez normal adet oldm ama sonra ki 2 ayda yine kist oluştu. ben hapı sadece 1 kutu yani 21 gün kullandım canım

bilmiyorum kafam cok karışık ne yapcam diye ........eyvahedigeldismile
düşün düşün nereye kadar offffffffffffffffffkötükedihüso

bende 13aylık evliyim cnm .benimde adetlerim hic şaşmazdı günü gününe gelirde hiss ederdim bile.dogum kontrol kullandıgımdada hic bir problem yaşamadım.ama ne oldusa bıraktıkdan sonra oldu hamile kaldım üstüne kürtaj oldum ve şimdide adet düzenim sanırım bozulmak üzere.
bu doktora 3aylık hamile iken gittim ve ilk gittigim gün hüsrana ugradık ..........
ne sevincle gitmiştik ilk kez bebegimizi görecez diye ilk kez kalp atışını duyacagız diye ama kısmet olmadı işte.ztn orda kürtaj oldum memnunumda aslında.
ondan önce başka yere gidiyordum uzak diye degiştim yerimi.
size katılıyorum ademerve,müebbetsevdam akıl akıldan üstündür en iyisi birde başka doktora görüneyim ben cok sagolun yardımınız icin

Ne demek canım yardım edebildiysek ne mutlu.Ama canını sıkma bence çok yakın zamanda çözülecek bir şey,hem çoğumuz yaşıyoruz bu durumu aralıklarla.Sen başka doktorlara da görün canım.Dilerim herşey yoluna girer ve gönlünce olur...

olumsuz sonuçlar için üzüldüm arkadaşlar inş bir daha ki aya gelir bebekleriniz.bende henüz bişey yok gözüm kulağım aklım herşeyimle beklemedeyim allah hakkımızda hayırlısını versin akannehir

canım birde başka doktora git. tek doktorla kalmamak lazım. benim bu doktorum 4.sü kaydirigubbakcemile5

dedigin gibi yaptım başka hastanede başka doktordan randevu aldım yarın icin .....
tekrar cok sagol tekrar görüşmek üzere

kızlarrr ben de geldimm..eylülün 4ü beklenmeyen adet tarihim inş olmazzz...beni de ekleyin.rabbim hepimizin hakkında en hayırlısını versin bu güzel ay hürmetine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…